Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Despre vorbiti voi aici ?

Ca tot era vorba acum vreo 2 pagini despre glad power ..check this out

Astia au fost cei mai buni playeri care iam vazut vreodata pe la2 ......Pur si simplu o party de 5 ppl au spart o alianta intreaga...care acum e prima de pe server ( olympus )

Posted

of... mi-ai trezit pofta rau de tot de L2 si nu am server pe care sa joc !

de ce nu exista un srv retail-like in care sa se schimbe doar ratele .. adica ~100x / 100x / 250x in rest sa fie totul retail ...

Guest had3s
Posted

Astia au fost cei mai buni playeri care iam vazut vreodata pe la2 ......Pur si simplu o party de 5 ppl au spart o alianta intreaga...care acum e prima de pe server ( olympus )

Da ce vezi tu asha pro la duelistu ala ? omoara niste playeri cu ajutoru lu barakiel... si la inceput acolo isi da miracle si moare ca un erou :-?

Posted

Oh come on! He plays like crap!

E hero si e cu tallum? :/

Posted

Nu subestima tallum. 8% atk speed > (si inca cu cat) 2 str. Mda, ic da sleep/root resist si bonus hp (445 now so wow a/w), si cam atat.

Plus ca e important sa iti ridici charge-urile rapid.

Posted

Poate ca in film nu a parut pro , dar la oly nu il bateam aproape nimeni :) .

Si la oly tot cu tallum juca :P .Si eu tot pe tallum as fi mers...e mult mai bine fata de ic :P .

Guest had3s
Posted

Nooo duelist cu IC >duelist cu tallum ... tallum low A grade ...IC top S grade + ca are - dex +str (duelistului nu ii trebuie dex) eu la oly folosesc Dynasty weapon master pe duelistu meu

Posted

@had3s Ai dreptate . Dar daca ar fi sa aleg intre tallum +7 si ic +3 as alege tallum .

IC

P Def. +8%

Maximum HP +445

Sleep/Hold Probability -70%

DEX -2

STR +2

Probability of Poison/Bleed -80% with Imperial Crusader Shield equipped.

TALLUM

Atk. Spd. +8%

Weight increased plus the point at which a weight penalty is applied +5759

Poison and Bleed Resistance +80%

STR +2

CON -2

Intradevar e mai bun IC ...dar nu imi place ic pe glad..gladul are low dex si in concluzie un attack speed ff mic .....daca il scazi cu -2 nu se observa ...

Insa daca cresti attack speedul ce se intampla ?Iti spun eu omori tot .... iti incarci skillurile ff rapid , daca mai ai si un dual de S +4 ( P.Atk of dual swords will increase more than one-handed type weapon when enchanted. Max HP +15%, Max MP +20%, Max CP +30% when enchanted by 4 or more. Enhances damage to target during PvP. ) omori orice .

De ce as vrea sa am o armura de S cu un bonus mai slabut decat una de A ? ;;) pentru p def ?? daca pun +7 pe tallum are cu 50 p def mai puntin....dar in schimb are cu 50 attack speed mai mult :) .

Guest had3s
Posted

Eu m'am referit duelist contra duelist...Ic mai merge si impotriva altor clase de fighteri...Impotriva magilor ofc tallum...8 secunde la inceput sonic barier magu ramane cu juma de hp...mai ii dai triple si double si mort :D si BTW pentru atack speed ai duelist spirit

Posted

Oricum la longevitate intreci majoritatea charurilor din joc, deci la ce bun? Tyrantul uita-te la el, poarta light si tot e bun. Gandeste-te ca chiar exista gladiatori care poarta si ei light.

Posted

Ma rog fiecare joaca cum ii place.Dar de aici pana a pune light pe tyrant... trebuie sa ai neuronii ciuruiti rau

Offtopic : lucrurile evidente uneori sunt chiar sub nasul nostru click.

Posted

am vazut multa lume pe diferite srv. cu light pe tyrant... insa nici eu nu as merge pe light.

L.E. Joaca cineva pe L2 Ownage ? Acum iau patchu sa vad ce e de capu lui.. inca nu m-am hotarat , cred ca pe 350x intru

Posted

eu am jucat pe l2 ownage acum 1 sapt.. inca am conturi .. 3 char nobless :) m-am lasat dupa ce am spart 10-15 kkk in enchanting.. maxim +10 am scos :D e greu tare cu enchantu pe srvu asta , e destul de balansat

Posted

eu am jucat pe l2 ownage acum 1 sapt.. inca am conturi .. 3 char nobless :) m-am lasat dupa ce am spart 10-15 kkk in enchanting.. maxim +10 am scos :D e greu tare cu enchantu pe srvu asta , e destul de balansat

items plsss :D am si eu un dagger pe 350x

Posted

@had3s in duelist vs duelist si eu as folosi IC .....Dar in duelist vs mag/arcas as merge pe tallum ....

@fearnone singurul lucru nasol pe l2ownage e ca sunt multi donatori/noliferi :P

@xIcarus Dar ai mai vazut gladiator cu robe ? ;;) Pacat ca nu am facut screen ...se bateau odata la oly 2 gladiatori ...si face unul din ei catre celalalt " let's play without jewels " ...si asa au facut ...pe la mijlocul pvp ului ...scoate unul din ei un dual de a +4 cu augment : cdl lvl 17 :)) .