Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Alt + T.

Icarus ce mai faci mah cautam pe google ceva si te'am vazut pe forum aici...eu sunt hellscr3am de pe gamegate

Salut. Cum mai merge pe gg? Am auzit ca ai fost hero. Tot cu pw ai fost?

Guest had3s
Posted

Pai cum sa mearga am clan lvl 8 ...vreo 20 de romani si polonezi...am fost hero vreo 4 luni cu duelist si 2 cu MS...hai nu te intorci ?

Posted

Pai cum sa mearga am clan lvl 8 ...vreo 20 de romani si polonezi...am fost hero vreo 4 luni cu duelist si 2 cu MS...hai nu te intorci ?

mai este gamegate? chiar l-am cautat intr-o seara dar nu l-am gasit

aveam sorc "tuborgftw" :)) si un th "angie"

Posted

Icarus ce mai faci mah cautam pe google ceva si te'am vazut pe forum aici...eu sunt hellscr3am de pe gamegate

bai ia stai asa.. te cheama vlad? tu esti ala care a spart awu` pe dex? sigur era nicku` ceva gen hellscreamer, asemanator cu numele daggerului de la luxury.. hai ca oricum acum mi se rupe de daggeru ala, daca esti tu cel care mi l-a spart da-mi un pm pe mess sa vreau sa te intreb vreo 2 <chestii> .. have fun!

le: ma enerveaza ala ca nu deschide odata kohu.. cred ca ma las de lineage.. momentan joc transport tycoon deluxe windows xp version :))daca nu deschide serveru presimt ca saptamana viitoare continui cu un transport giants..

@cry .. daca tot esti pasionat de trabant.. watch this

http://uk.youtube.com/watch?v=rrIH8oE1hzA

eu insa prefer dacia ;;)

http://uk.youtube.com/watch?v=BRr5kiR18xg

uita-te la aia de la 3:59 :X

Posted

Mi-au sters porcii aia accounturile. Si intram o data pe luna sa fiu sigur. Am pierdut aio buffer, cat am lucrat la el. Sov +12 cu augment de matk +29... Nu pot intelege de ce le-au sters ca oricum se sterg la fund, pe dex de exemplu au de 10 ori mai multe conturi si nu sterg decat in cazuri extreme.

M-as intoarce cu cea mai mare placere, in special pentru comunitate. Spartians mai sta in picioare? Dark power mai e, Joslyn mai e?

Guest had3s
Posted

Icarus buferu tau e la mine nu e sters...ma nu prea mai sunt prea multi jucatori vechi da au venit altii...

Posted

bai ia stai asa.. te cheama vlad? tu esti ala care a spart awu` pe dex? sigur era nicku` ceva gen hellscreamer, asemanator cu numele daggerului de la luxury.. hai ca oricum acum mi se rupe de daggeru ala, daca esti tu cel care mi l-a spart da-mi un pm pe mess sa vreau sa te intreb vreo 2 <chestii> .. have fun!

le: ma enerveaza ala ca nu deschide odata kohu.. cred ca ma las de lineage.. momentan joc transport tycoon deluxe windows xp version :))daca nu deschide serveru presimt ca saptamana viitoare continui cu un transport giants..

@cry .. daca tot esti pasionat de trabant.. watch this

http://uk.youtube.com/watch?v=rrIH8oE1hzA

eu insa prefer dacia ;;)

http://uk.youtube.com/watch?v=BRr5kiR18xg

uita-te la aia de la 3:59 :X

dacie 1310 am in prezent :> si is mega multumit de ea, i-am dat 135km dupa ce a stat 7 ani pe butuci :wub: atata doar ca bate unpic planetara dreapta fata

hai ba nu dati nik pe deex ? chitrosilor =))

le: mda, fainca daciuca aia neagra :trophy:

Posted

@cry .. da ia uite trabantu asta ;;)

http://uk.youtube.com/watch?v=uoc-kyYWNJo

cat despre iteme vezi ca inge are iti zic eu ca are dar nu da la nimeni aia ca e zgarcita.. las` las` ca stim noi :P

Nu are e saraca nici mie nu vrea sa imi dee. J/k mi=a dat destul deja.

PS: PW lvl 40 lfc. Skill mai bun ca cry :D si la cs si la l2, asa a fost intotdeauna

PPS: SHade fa ceva cu ss lag ca seara e criminal sa joci :(

Posted

PS: PW lvl 40 lfc. Skill mai bun ca cry :D si la cs si la l2, asa a fost intotdeauna

va minte ma, sa ii spuneti sa va arate mouse'u, are autograf de la mine pe el :>

:beer:

trabantu ala la 150 e tunarit rau :X

cre'ca o sa joc pe bd, in bw robe :rofl1: sa fac 75 :-" dar ... 5 lvl in 3 luni =))

exact asa mi se inamplat si cu MU, am jucat din ce in ce mai rar, mai cu scarba pana am gasit l2, acum termin cu l2 ... si ce o sa gasesc ? :-w w0w ? :((

Posted

iti propun mario :>

ati gasit server nou ? sau a revenit koh ? k eu deja am DB+20 (max) pe srv pe care sunt acum :)) plictisitor, ca e abea la inceput, si nu prea intra multa lume... si am vazut ca hopzonul face figuri... deci nu o sa afle multa lume de el prea repede...

Posted

Icarus buferu tau e la mine nu e sters...ma nu prea mai sunt prea multi jucatori vechi da au venit altii...

POFTIM? Omule tu incerci sa faci vreo gluma? Acum serios bufferul e la tine? Ca daca este asa eu vin pe gamegate tata! Bufferul era singura chestie care ma lega. Poate am pierdut eu sovul ala, dar a fost doar un beneficiu dupa crescut patru clase de buffer in dual box. Facusem 4kk in total.

Apropo, mai ai vreun cont de-al nostru? Eu parca nu am facut public niciun cont de-al meu. E timpul sa-l reinviem pe Srahatus. :D

Posted

Nu s-a dat niciodata dar daca nu folosesti accountu 3 luni ti-l sterg uite aici clanu de romani in actiune

WHAAT?!

sov+14 , angel slayer +16 si dc light set +6 all all gone ? :banghead:

Posted

@raw : nu mai joc pe atlantis de 2 zile , de cand a modificat thor mobii si magii... s-a prafuit srv. am spart AM la +21 si alte cateva iteme +18 - +24 le-am dat printr-un "Trivia event" :)

Posted

iti propun mario :>

ati gasit server nou ? sau a revenit koh ? k eu deja am DB+20 (max) pe srv pe care sunt acum :)) plictisitor, ca e abea la inceput, si nu prea intra multa lume... si am vazut ca hopzonul face figuri... deci nu o sa afle multa lume de el prea repede...

lasa si tu un pm pe mess cu serveru ca nu a revenit kohu si iar nu mai raspunde ala in mm.. si pur si simplu n-am pe ce sa joc :( am jucat sap trecut sa-mp, is lvl 5 dar m-am plictisit.. in ala trebuie doar sa fii on.. balarie de joc :(

le:

http://uk.youtube.com/watch?v=fMQTQW1lZlo&...feature=related ;;) ce bestiali-s oamenii :tiphat:

btw melodia e lim-en bas de chez moi

Guest had3s
Posted

POFTIM? Omule tu incerci sa faci vreo gluma? Acum serios bufferul e la tine? Ca daca este asa eu vin pe gamegate tata! Bufferul era singura chestie care ma lega. Poate am pierdut eu sovul ala, dar a fost doar un beneficiu dupa crescut patru clase de buffer in dual box. Facusem 4kk in total.

Apropo, mai ai vreun cont de-al nostru? Eu parca nu am facut public niciun cont de-al meu. E timpul sa-l reinviem pe Srahatus. :D

Buferu tau Ikarios e la mine mah nu stii ca mi l-ai dat...si lasa ca am eu iteme dak e...

Posted

Aaa la tine era ma omule. Credeam ca i l-am dat lui mephisto ca il bateam la cap sa-mi zica parola.

Trimite-mi prin pm (aici) userul si parola la buffer daca stii cum. Daca nu, zi-mi nickul tau si mi-l dai ig. M-am decis sa revin.

WHAAT?!

sov+14 , angel slayer +16 si dc light set +6 all all gone ? :banghead:

Sov +12, da, as +10 (crapat pt +11) si mj light +3/+4. E server 35x omule! Gasesti cam totul in gmshop. Oricum, inca este bine, pentru ca pe serverul asta SUNT donatori, insa GASESTI arme enchantate. Nu ca pe alte servere ultra low rates in care sunt donatori si iti farmezi si parul din cap sa obtii jumatate din cat au ei.

Posted

Cica dau la register xicarus account in use. Astia s-au facut buni samariteni si au bagat vechile conturi in db? Sa iau patchu sa vad. Poate am o surpriza si nu am pierdut itemele.