xIcarus Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Pai m-am gandit la faza aia, si pe dex pl se cumpara bine, pentru ca voiam sa dau trade dl pentru pl + 15kk, si de cate ori nu mi s-a intamplat sa zica already sold. Oricum, faza este ca eu pe dex joc zilnic maxim 2 ore daca e sa ma reapuc, si zic in perspectiva aia. In 2 ore fac 14-16kk in branded, insa e destul de dificil si plictisitor, in timp ce in 2 ore pot face un pl set si scot mai mult. Bag sin eaterul in wh si las bh-ul sa creasca, si in curand o sa pot crafta b-uri... Si daca intru in b-uri cu spoilerul e mana libera la blades spoil. Parca e mai rentabil sa craftezi armor decat o arma. Quote
andix3x Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 WoW chiar e banal :P .Am facut lvl 10 pe rogue si mi sa acrit de el ...parca e mai fain l2 :) . Quote
xIcarus Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 In mod normal l2 players hate wow. E un mmo intors la 90 de grade daca nu la 180. Quote
raw^ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 In mod normal l2 players hate wow. E un mmo intors la 90 de grade daca nu la 180.Eu nu am nimic cu jocul, cui ii place sa il joace, dar urasc mentalitatea altora care vin si iti zic tie ca e mai bun ca nu l2 nu se merita si alte prosti. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Intrebare de noob: pot sa sterg chestia asta ? http://img397.imageshack.us/my.php?image=recomcz4.jpgO am de cand lumea...nici nu mai stiu....cred ca e de la questu de 20 sau de 40 ...dar deja ma streseaza...ocupa un slot degeaba.... Quote
xIcarus Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ne bucuram sa te vedem inge:> Spune-i lui Shade sau unui gm. Nu cred ca se supara sa stearga un item imo. Nu merge destroy right? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ne bucuram sa te vedem inge:> Spune-i lui Shade sau unui gm. Nu cred ca se supara sa stearga un item imo. Nu merge destroy right? DOH ...merge destroy cred .... nu am incercat....dar intrebam daca POT sa o sterg in sensul ca nu e nevoie de ea la ceva....stiu ca e de la questurile de class.... :error: sa nu cumva sa nu imi mai mearga ceva daca o sterg...de aia ziceam :P am fost mereu pe aici :) doar ca sunteti "plictisitori" pt mine cu discutiile despre servere si tot felu de alte balarii pe care nu le inteleg Quote
xIcarus Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nu vii cu noi pe koh? Daca serverul ala e balansat eu CHIAR vreau sa vad ce poate comunitatea de aici. Ca pe baza alora de pe pmfun... Mariosxxx ala care crede ca hawkeye e totul. Cica, cum sa nu folosesti snipe in mass pvp? In ground level siege/clan war. Sure. )) Daca vine TEH ZERG in el il ia dracu. Quote
CryNow Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nu vii cu noi pe koh? Daca serverul ala e balansat eu CHIAR vreau sa vad ce poate comunitatea de aici.esti nebun ? sa lasa asa ceva pe dex ? nici eu n-as lasafaza e ca e foarte interesant modul in care au schimbat aspectul in hellbound [la status/ inventory bla bla ] nu stiu cum este in CT1, este la fel ca in hellbound meniul ?bai nici eu nu cred ca mai joc l2, fac o pauza luuuuunga pana se deschide 6x, sau fac ceva ce nu ar fi frumos din partea mea, ma mai gandesc :-" Quote
jimmy89 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 @inge: daca stau sa ma gandesc bine, aia o ai de la lvl 1-5 si o duceai la gallint ala de care zice acolo, si iti dadea bss no grade... Quote
Lasher_ro Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 faza e ca e foarte interesant modul in care au schimbat aspectul in hellbound [la status/ inventory bla bla ] nu stiu cum este in CT1, este la fel ca in hellbound meniul ?Da ... in Kamael au schimbat interfata. Tu nu ai citit changes ? >.> Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 @inge: daca stau sa ma gandesc bine, aia o ai de la lvl 1-5 si o duceai la gallint ala de care zice acolo, si iti dadea bss no grade...fie cum zici tu..dau delete :P ..sper sa nu ma pomenesc fara ceva.. :-ss #-oe totul ok :D momentan ..am dat delete :"> Quote
jimmy89 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 sau... daca stau sa ma gandesc mai bine, puteai sa iei valakas pe chestia aia :P Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 sau... daca stau sa ma gandesc mai bine, puteai sa iei valakas pe chestia aia :P si acum spui !??!?!?!?! RAULEEEE :crybaby: :crybaby: :crybaby: :despair: :despair: imi dau delete la char...gata.. :rofl1: :rofl2: :pokeye: Quote
jimmy89 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 nu mai face abuz de din astea: :huh: :o :blink: :rofl2: dai delete si faci altu ?! stai sa ghicest ?! wk pe main ?! :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 nu mai face abuz de din astea: :huh: :o :blink: :rofl2: dai delete si faci altu ?! stai sa ghicest ?! wk pe main ?! :D as vrea eu ... nu imi permit sa ii dau delete tocmai acum..la cat am muncit la el :P .... mi-ar placea wk pe main, dar as ramane mult prea in urma de restu lumii ... doar in caz de wipe sau 6x..sau alt server...o sa fac wk main :crybaby: Lasa'ma sa abuzez ca mi'e si mie drag.. PS: 66,99 % ... O_O Quote
xIcarus Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 esti nebun ? sa lasa asa ceva pe dex ? nici eu n-as lasa faza e ca e foarte interesant modul in care au schimbat aspectul in hellbound [la status/ inventory bla bla ] nu stiu cum este in CT1, este la fel ca in hellbound meniul ? bai nici eu nu cred ca mai joc l2, fac o pauza luuuuunga pana se deschide 6x, sau fac ceva ce nu ar fi frumos din partea mea, ma mai gandesc :-" Ma rog, fiind hr se poate intelege ca poate juca in paralel. Cade dex -> koh. Se plictiseste si vrea pvp -> koh. Mie nu imi place gui-ul care l-au bagat in ct1, sa fiu al naibii. Inventory-ul ala cat casa... Si ma streseaza ca au scos alt-i (fostul meniu character info, adica de unde il lasai). sau... daca stau sa ma gandesc mai bine, puteai sa iei valakas pe chestia aia :P :rofl2: Quote
Lasher_ro Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mie nu prea-mi place fontu, seamana cu ala din C1 ( desi m-am obisnuit cu el ).Inventory-ul imi place, iar alt+I nu inteleg ce vrei sa zici :) Plus ca am uitat ce facea, si ce face acum >.> Quote
xIcarus Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Alt i merge la tine? Inseamna ca am prins inca un client de rahat. Fontul a stricat tot imfo. Quote
Lasher_ro Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Pai, asta intreb. Ce face alt + I acum, si ce facea inainte ? >.> Quote
xIcarus Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Character status window? Acum nu mai merge pentru ca sunt separate. Inainte erau skills, quests, actions, etc in acelasi window. Quote
raw^ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ps+es+wk = imba party without buffs ?da cumps: da cu un pp/se/sws/bd ii si mai misto, poti bate oriunde :D Quote
xIcarus Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Da, dar cu ce a spus crynow farmezi mai eficient. In ce ai zis tu, doar sws si bd fac ceva dmg. In 3 summoneri, ai 3 healeri/bufferi + 3 dds. Si inca ce dd. Bagi un bd intre ei si vezi cum merge.Btw: ati vazut ca in gracia ps ia death spike? E cat de cat corect avand in vedere ca nu are niciun party buff crucial pe summonuri. Quote
Guest had3s Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Icarus ce mai faci mah cautam pe google ceva si te'am vazut pe forum aici...eu sunt hellscr3am de pe gamegate Quote