Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

primu cu AM + 16 pe atlantis (din cate am vazut / auzit) :)

cum se strang toti noobies la mine "adena pliiiissss".. .go out there and farm you little worms

I haz Warlord lvl 82 yo! -farm-farm-farm-

Posted

Ma refeream la faptul ca dmgul la spelluri e acelas si totul depinde de INT.La fel e si la tyrant si gladiator.Nu conteaza poweru pe sonic asta vroiam sa spun

oricum Icarus... decat sa pierdem timpu' aici te invit pe koh cu totu +0 :D

Pai tyrant si glad au acelasi str, deci ti-ai sapat singur groapa. :D Pentru ca in exemplul ala, tot sps iese in avantaj overall, pentru ca are cast speed mai mare, ceea ce ar semana cu tyrant. Si apropo, te rog nu mai zi ca power nu conteaza. :) Uita-te la berserker care in self buff poate sa arda un mage dintr-un singur combo. Ceea ce conteaza este patk, dar nu intotdeauna. De exemplu ai duale +16 pe glad ai rupt stilul. Ai dagger +16 pe un cutitar oarecare, nu vezi diferenta, pt ca patk nu intra in ecuatia unui blow.

Faci glad pe koh? Eu chiar nu am chef de tyrant daca voiai sa faci pvp. Merg pe sk, sau aw, poate bd sa va suport. Si sa va ard. :D

De fapt stai, ziceati ca o sa fie hr? Poate subclasa, cine stie.

Posted

@raw : ai hez leval eitifaiv necromanser uit arcana meis +17. IGN - frNftw :)

du-te la farm in toi 14 dar cu un necro / sh pentru ca sunt mobi de 78 din fog (Lavarasus or something) si in proportie de 50% ii omori doar cu un hit (magical crit. rate e cam mare pe srv). eu in 10 minute iti fac 1kkk :)

Posted

@raw : ai hez leval eitifaiv necromanser uit arcana meis +17. IGN - frNftw :)

du-te la farm in toi 14 dar cu un necro / sh pentru ca sunt mobi de 78 din fog (Lavarasus or something) si in proportie de 50% ii omori doar cu un hit (magical crit. rate e cam mare pe srv). eu in 10 minute iti fac 1kkk :)

Nu si daca strang toti mobi din mos dupa mine ! :)

Posted

Ma rog nu mai am chef sa aduc argumente ptr ca oricum nu ajungem la aceeasi parere.... o sa fac asta cu fortza pe un high rate :))

Posted

ce enervant e kamaelu =)) incepe sa-mi displaca lineage'u, defapt imi displace, ce ma face totusi sa joc este gameplay'u

si legat de kamael, decat sa-l vad handicapat cu o aripa, mai bine nu i-ar fi facut nici una :-j

ps: sunt cel mai TUR manager :> am castigat cu o echipa din liga 2-a englaza [ dupa ce am promovat ] tot, inclusiv UEFA :> imi fac aia statuie { :gives: } nu ?

Posted

gz cry.

pe unde va mai logati ?! eu am gasit aseara un nou srv de interlude, 500x parca... cu nu prea multe addonuri. deocamdata are doar adena zone si festival adena zone. ca iteme... infinity weapons... care le poti cumpara cu festival adena. dar nu prea era lume aseara pe srv... intru acum sa vad in ce stare mai e, si sa ma hotarasc cate ore mai stau pe acolo :))

LE: se pare ca e offline :|

Posted

interlude joc pe windshadow o0 n-am vazut decat 2 playeri

si hellbound pe atlantis, dar facut lvl 10 cu o kamaela, quit, si acu cand sa fac lvl 20 pe viitoru necro imi dete server shutdown so .. fack it :-/

dan ke gimi :beer:

listening - butch -> noiembrie 64 :D

Posted

Cry, iti recomand berserker daca vrei sa incerci ceva pe hellbound. Restul sunt cam boring, din cate am testat. Dar sa ai un server serios de hellbound... Nici nu cred ca exista vreun private in care sa mearga charge-urile cum trebuie.

Btw, koh status?

Posted

no news de la koh... acum sunt pe un alt srv... pvp-style sau ceva de genu.. cica no custom, no donations... safe 4 max 20...

un link ceva sa vada si ochiu meu

ps: ce "incins" a devenit topicu de mai jos "worst mmo" wow sux 4 ever ;;)

icarus, nu mai joc cu kamaeli ca ma dispera 1 winged

Posted

pvp-style cica tocmai s-a dat restart... srv down :|

fai questul pt a 2a aripa :P

LE: nu te astepta sa fie prea multi pe srv... k abea l-au bagat pe forum la hopzone :)) pana intra in lista de servere, primeste ceva voturi, sa atraga mai multi playeri, mai dureaza :P

Posted

e un quest prin care iti castigi si cea de-a doua aripa... da nush cum si ce, ca nu am jucat decat 15min... si m-am saturat... :P

mai sunt si questuri prin care te pori transforma in mobi :)

au dat drumu la srv, daca vrei sa incerci :P

Posted

Eu stiam ca a doua aripa e final form.

ps: ce "incins" a devenit topicu de mai jos "worst mmo" wow sux 4 ever ;;)

icarus, nu mai joc cu kamaeli ca ma dispera 1 winged

+1. Si comunistul ala ce sare pe mine sa nu cumva sa spun ceva de mmo-ul lui de care este legat trupeste. Daca le-ai zis ceva de wow AAA GATA. Noliferi. Wow cu grafica aia si lol-topaiala menita sa atraga copii prosti care ajung sa isi distruga vieti.

Posted

E cazu' sa incep cu /fail si aici ? >.>

dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SPIRIDUS MIC SI VERDE !!!

icarux, asa e, wow creaza dependenta mai mare ca orice alt MMO si de aceea fanii WOW sunt cei mai acizi :D , am zis-o si o repet, parca vad ca peste 1 an o sa zic ca wow rulz :-ss

Posted

Nu cred, tu esti ca Daedalus. Cand i-am dat wow a zis ca nu a vazut mmo mai prost. Nu ii place feelingul deloc. A zis ca emana banalitate.

Auzi cry, acum m-am luminat si eu putin... Explica-mi si mie te rog frumos... Deci am o chestie cu spoilul. Am si eu o intrebare. E mai bine sa spoilez materialele si sa vand ca animalul (gen 7kk pe ora in branded cu aoe, destul de plictisitor), sau sa craftez de exemplu un plated leather? Omule, m-am uitat acum la plated leather si cade pe dex CA NAIBA de usor. Toate materialele. Mie mi se pare mult mai simplu sa craftez iteme. Si eu am dat 35kk pe doom set!

Apropo se gaseste vreun dorf cu pl set in el? Sau aveti careva un crafter?

Posted

Nu stiu frate .... io orice m-as juca ,in cel mai rau caz joc ca disperatu 2 saptamani.Dupa aceasta perioada intervine o stare de sictir+plictiseala => nu mai deschid jocu 2 luni

io nu stiu ce ii fascineaza atata pe galbejitii aia wow de mor pe capete mai ceva ca in razboi oO

Posted

Nu stiu frate .... io orice m-as juca ,in cel mai rau caz joc ca disperatu 2 saptamani.Dupa aceasta perioada intervine o stare de sictir+plictiseala => nu mai deschid jocu 2 luni

io nu stiu ce ii fascineaza atata pe galbejitii aia wow de mor pe capete mai ceva ca in razboi oO

s-au strans si eu 40 de oameni pt un raidboss :))

cam cat un clan mediocru intr-o dimineata pe dex #-o

Posted

Nu cred, tu esti ca Daedalus. Cand i-am dat wow a zis ca nu a vazut mmo mai prost. Nu ii place feelingul deloc. A zis ca emana banalitate.

Auzi cry, acum m-am luminat si eu putin... Explica-mi si mie te rog frumos... Deci am o chestie cu spoilul. Am si eu o intrebare. E mai bine sa spoilez materialele si sa vand ca animalul (gen 7kk pe ora in branded cu aoe, destul de plictisitor), sau sa craftez de exemplu un plated leather? Omule, m-am uitat acum la plated leather si cade pe dex CA NAIBA de usor. Toate materialele. Mie mi se pare mult mai simplu sa craftez iteme. Si eu am dat 35kk pe doom set!

Apropo se gaseste vreun dorf cu pl set in el? Sau aveti careva un crafter?

gandeste din alta persepectiva, cati au nevoie de plated set ? incepatorii clar nu isi permit iar cei care fac subclasa de dd probabil cer din clan, deci nu s-ar renta, dar daca ai mats si parti crafteaza 1 set, insa parerea mea sa nu te axezi pe asta. si da, desi este aiurea, cel mai bine e in branded, sau daca iti pui ambitia sa duci dwarfu la lvl 72+ ai se, te duci in hot springs si scoti zeci de EAA si enria