Razvan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ahamz.. deci tu vrei sa zici ca de rockk e doar gearu? hmm.. te inseli amarnic prietene.. el si cu d3r3k is singurii glazi pe ii cunosc si care stiu intr-adevar sa joace.. cat despre smarandescu eu zic ca a batut doar pentru ca are avantaj tyrant pe gladi.. adica iti zic eu ca de ala e numa` gearu.. am jucat e cu el si cu r3dy/darkel/hristu pe pulse si l-am batut cu pru`.. deci.. Quote
Iverson Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 observ ca silen e noob tare nu ca noob .... valakas are fire dmg , antharas are earth dmg /endglad/tyrant ( sonic classes ) +4/+5 str -4/-5 dex , +4 con - 4 dex /end @silen tu nu joci l2 , tu joci l2j /endpe koh faci epic raids in oly stadium , si au stats modificate comparate cu cele de pe dex , /end daca ai ceva sa`mi reprosezi poti sa`mi dai pm sau ceva de genu , /flamemode: ON toate cele bune baieti, good luck and have funLE: @ icarus : nici nu m`am uitat la film , n`am java instalat :-" . dar iti garantez ca 5 camere aoe fog cum fac eu ( daca e liber ) , bd sws pof se/wc destro ( 6 oameni ) nu se compara cu nici un fel de aoe facut de alt fighter , iar la magi cele mai misto aoe`uri facute au fost fog lower ( miavella pe es ) si varka village ( super tare ) [ juve pe ES ] { precizez ambii es 79 , magnus the unicorn ) , "astept aoe'uri mai bune" sa`mi prezintiLE2: Rockk chiar e un spart , cel mai bun glad : CryS imo , @ tyrant : sa`l vedeti pe Persil dupa ce face nobless ;) Quote
Razvan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 observ ca silen e noob tare nu ca noob .... valakas are fire dmg , antharas are earth dmg /endglad/tyrant ( sonic classes ) +4/+5 str -4/-5 dex , +4 con - 4 dex /end @silen tu nu joci l2 , tu joci l2j /endpe koh faci epic raids in oly stadium , si au stats modificate comparate cu cele de pe dex , /end daca ai ceva sa`mi reprosezi poti sa`mi dai pm sau ceva de genu , /flamemode: ON toate cele bune baieti, good luck and have funLE: @ icarus : nici nu m`am uitat la film , n`am java instalat :-" . dar iti garantez ca 5 camere aoe fog cum fac eu ( daca e liber ) , bd sws pof se/wc destro ( 6 oameni ) nu se compara cu nici un fel de aoe facut de alt fighter , iar la magi cele mai misto aoe`uri facute au fost fog lower ( miavella pe es ) si varka village ( super tare ) [ juve pe ES ] { precizez ambii es 79 , magnus the unicorn ) , "astept aoe'uri mai bune" sa`mi prezintiLE2: Rockk chiar e un spart , cel mai bun glad : CryS imo , @ tyrant : sa`l vedeti pe Persil dupa ce face nobless ;)defapt oficial chiar m-am lasat acum mult timp de lineage.. cam un an.. am mai jucat doar pe l2j.. ultima data cand am facut un antharas normal a fost cam acum un an juma.. poate 2.. cat despre glad intra pe teon si uita-te la d3r3k in olly.. iara rockk daca zici ca e asa de prost cand revine kohu` e in clan.. sa faci un pvp cu el sa te vad ;)have fun si tie.. Quote
raw^ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 defapt oficial chiar m-am lasat acum mult timp de lineage.. cam un an.. am mai jucat doar pe l2j.. ultima data cand am facut un antharas normal a fost cam acum un an juma.. poate 2.. cat despre glad intra pe teon si uita-te la d3r3k in olly.. iara rockk daca zici ca e asa de prost cand revine kohu` e in clan.. sa faci un pvp cu el sa te vad ;)have fun si tie..rokkk e but, a oprit warul cu mr :nanana: Quote
kBm Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 da .. iverson e bd si rockk e gladi.Si un copil retardat ar castiga pvpu asta Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 any news of KINGDOM OF HEAVEN !?!?! ps: i've won coca-cola championship with 124 points ^_^ [ :gives: ] and now i'm struggleing[habar n-am daca am scris bine] to survive in premier diSvsion Struggling. :P Gz anyway. :) 1.Rockk e un spart 2.Gladi are Heavy armor si are dmg superior pe sonicuri.Tyrantul este charul meu preferat... dar daca ar fii sa pun un pariu as pune pe gladi. 3.Stunu il prinzi greu de tot avand in vedere ca gladi are 99999 con(war frenzy nu prea e folosit de gladi in fata la tyrant,useless) 4.Final frenzy Am zis ca pe tyrant se poarta heavy. Si NU are damage superior pe sonicuri omule, intelege! Stun as zice ca e neglijabil. De ce? Prinzi stun cu lionheart maine. :blink: Zealot > final frenzy. Final frenzy = +130 patk, deci in full buff e in stadiul de too small. @ icarus : nici nu m`am uitat la film , n`am java instalat :-" . dar iti garantez ca 5 camere aoe fog cum fac eu ( daca e liber ) , bd sws pof se/wc destro ( 6 oameni ) nu se compara cu nici un fel de aoe facut de alt fighter , iar la magi cele mai misto aoe`uri facute au fost fog lower ( miavella pe es ) si varka village ( super tare ) [ juve pe ES ] { precizez ambii es 79 , magnus the unicorn ) , "astept aoe'uri mai bune" sa`mi prezintiLE2: Rockk chiar e un spart , cel mai bun glad : CryS imo , @ tyrant : sa`l vedeti pe Persil dupa ce face nobless ;) Ive draga, si eu as merge toata ziua la aoe cu configul tau. Stai, ai zis ca nu ai vazut filmul. Ei bine, 3 warsmiths cu big boom summonate si puse aproape intr-un triunghi. Plecau cei 3 evil dwarves la picking mobs si se intorceau cu ditamai trenurile de niciun destro nu se descurca cu ele. Aduceau frumos mobii in aria big boomurilor si le dadeau siucide. :) Sper c-ai inteles. Btw, iti recomand sa iei java, merita. Quote
kBm Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 CHIAR daca ai heavy gladi are mastery de heavy si are mai mult PDEFIn legatura cu sonicurile te rog sa faci o comparatie intre ele si ai sa veziFinal Frenzy nu iti ia din viata.Cu tyrant daca ti-ai dat zealot ori il bati in 5 secunde ori esti dead meat.Oricum ne contrazicem degeaba Quote
andix3x Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Check my ideea : Cand revine KoH intrati toti si facem acolo pvp , asa vom putea vedea cine e mai tare..tyr sau glad :P . Quote
Lasher_ro Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://boards.lineage2.com/showflat.php?Ca...e=0#Post1115137Save a spot for me, I'm coming back :D Quote
andix3x Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Kingdom Of Heaven :> . Un server de high rate de 3000x unde poti testa tot ce vrea muschiul tau :) . Quote
FearNone Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 L2 Atlantis back online @ Hellbound + Wipe :) ma bag si eu pana se deschide koh Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 CHIAR daca ai heavy gladi are mastery de heavy si are mai mult PDEFIn legatura cu sonicurile te rog sa faci o comparatie intre ele si ai sa veziFinal Frenzy nu iti ia din viata.Cu tyrant daca ti-ai dat zealot ori il bati in 5 secunde ori esti dead meat.Oricum ne contrazicem degeabaTu nu stii sa intri pe l2calc sa te convingi ca diferenta este una foarte mica? In legatura cu sonicurile, te rog frumos uita-te pe skill description si spune-mi care sunt mai puternice, cele ale tyrantului, sau ale gladului? Tu nici macar nu te-ai uitat. Cand am zis eu ca final frenzy iti ia din viata? Repet: 30% nu este atat de putin pe cat crezi tu. Si chiar daca ar fi atat de putin, inseamna ca gladul tot pe-acolo este -> tyrant cu zealot vs glad cu lolfinal frenzy. Quote
jimmy89 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 imi place de voi.. vreti sa va incercati fortele pe servere de pvp ot: ma uit imediat la filmulet, si zic parerea ai trz ;):P @cry: gz man le: referitor la filmulet, am auzit de metoda asta de ceva timp, dar nu am vazut niciodata. 10x ;) Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mda, am fost surprins cand am vazut si eu ca este chiar posibil. Si eu auzisem de chestia asta. Btw, count me in on koh. Berserker. Quote
CryNow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mda, am fost surprins cand am vazut si eu ca este chiar posibil. Si eu auzisem de chestia asta. Btw, count me in on koh. Berserker.e itnerludegimi for ? :-s Quote
jimmy89 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 nu ai zis tu ceva de un concurs ?! sau nush ce ai facut ?! :P Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 e itnerludegimi for ? :-sWhaa? Parca ziceai ca merge tot... Pai nu ar fi ceva nou daca e il right? Quote
kBm Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Hydro Blast lvl 1 - power 49.Hurricane lvl 1 - power 49Dupa fantasticul l2calc ambele caractere au acelas dmg nu?Si in legatura cu final frenzy eu nu am spus faptul ca tu ai zis ca iti ia din viata.Dar in comparatie cu zealot final frenzy nu iti ia din viata chiar daca este un skill mai slab.Ideea e ca tyrant devine sinucigas cu zealot si ori castiga ori pierde.Crede-ma Quote
CryNow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Hydro Blast lvl 1 - power 49.Hurricane lvl 1 - power 49Dupa fantasticul l2calc ambele caractere au acelas dmg nu?haha nu ma asteptam sa pecesti asa grav ^_^ cum sa dea dmg egal cu gear egal si jwl si set si dye egale ? :DDpai sps are cel mai mic int si sh are cel mai mare int :Dle: n-am vazut "?" np my bad, mi-e lene sa sterg :>da jimmy :> ms Quote
kBm Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ma refeream la faptul ca dmgul la spelluri e acelas si totul depinde de INT.La fel e si la tyrant si gladiator.Nu conteaza poweru pe sonic asta vroiam sa spunoricum Icarus... decat sa pierdem timpu' aici te invit pe koh cu totu +0 :D Quote
CryNow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ma refeream la faptul ca dmgul la spelluri e acelas si totul depinde de INT.La fel e si la tyrant si gladiator.Nu conteaza poweru pe sonic asta vroiam sa spuni saw , i've made an edit at my previus post :P i got the point Quote
Razvan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ma refeream la faptul ca dmgul la spelluri e acelas si totul depinde de INT.La fel e si la tyrant si gladiator.Nu conteaza poweru pe sonic asta vroiam sa spunoricum Icarus... decat sa pierdem timpu' aici te invit pe koh cu totu +0 :Dnu vine ala odata acasa sa deschida serveru.. :( Quote
Iverson Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 eram la un net cafe , de aia n`am vazut filmu @silen oricum nu ajungi nici la 5% din performanta unui player pe dex . pa Quote