CryNow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 eu am sub de sk pe koh si cand am fost atunci prima data la valakas venisem pe sk si <fara dansuri/songuri> mi-a dat 4 lovituri, deci tine cont nu aveam dansul de earth guard si nici songuri.. defapt aveam doar chanturi de ol/wc.. iara paladinu a murit inaintea mea.. si aveam amandoi armura epica heavy si la jwlri nu stiu ce avea.. eu aveam astea:http://img169.imageshack.us/my.php?image=shot00040tl8.jpg<din pacate asta e charu ala pe care l-am pierdut si a trebuit sa o iau de la 0..si voriam sa-ti zic sa-mi dai 1 valakas ^_^, ia zi sti ceva cand se pune on ? e destul de dragut serveru:( Quote
xIcarus Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 eu am sub de sk pe koh si cand am fost atunci prima data la valakas venisem pe sk si <fara dansuri/songuri> mi-a dat 4 lovituri, deci tine cont nu aveam dansul de earth guard si nici songuri.. defapt aveam doar chanturi de ol/wc.. iara paladinu a murit inaintea mea.. si aveam amandoi armura epica heavy si la jwlri nu stiu ce avea.. eu aveam astea:http://img169.imageshack.us/my.php?image=shot00040tl8.jpg<din pacate asta e charu ala pe care l-am pierdut si a trebuit sa o iau de la 0..Fire guard, nu earth guard. ^_^ Sk e un tank potent. Daca ai healer dupa tine, nu conteaza ca ai hp mic. Multi zic baa un tank tre sa aiba hp, nu conteaza, trebuie sa aiba hp ca sa reziste destul. Dar de prosti ce sunt, nu isi dau seama ca fac un mic haa in plus la rezistenta totala fara healer, dar cand ia un heal, se zice un haaaaaa mare in minus, si apoi urla healer prost, ce heal e ala, cand de fapt hp-ul tankului face ca healul sa para mic... Ma rog. Am vazut fenomene de-astea.Btw pe glad, ca dye, -9 dex all the way? Vreau si eu parerea voastra, mai de oameni de cultura :D, ca pe baza alora de pe pmfun... Aia merg pe -9 con pe glad. Bine, unii... Quote
raw^ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Fire guard, nu earth guard. ^_^ Sk e un tank potent. Daca ai healer dupa tine, nu conteaza ca ai hp mic. Multi zic baa un tank tre sa aiba hp, nu conteaza, trebuie sa aiba hp ca sa reziste destul. Dar de prosti ce sunt, nu isi dau seama ca fac un mic haa in plus la rezistenta totala fara healer, dar cand ia un heal, se zice un haaaaaa mare in minus, si apoi urla healer prost, ce heal e ala, cand de fapt hp-ul tankului face ca healul sa para mic... Ma rog. Am vazut fenomene de-astea.Btw pe glad, ca dye, -9 dex all the way? Vreau si eu parerea voastra, mai de oameni de cultura :D, ca pe baza alora de pe pmfun... Aia merg pe -9 con pe glad. Bine, unii...+5str -5dex.primul meu char din l2 a fost glad. :-j Quote
Razvan Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Fire guard, nu earth guard. ^_^ Sk e un tank potent. Daca ai healer dupa tine, nu conteaza ca ai hp mic. Multi zic baa un tank tre sa aiba hp, nu conteaza, trebuie sa aiba hp ca sa reziste destul. Dar de prosti ce sunt, nu isi dau seama ca fac un mic haa in plus la rezistenta totala fara healer, dar cand ia un heal, se zice un haaaaaa mare in minus, si apoi urla healer prost, ce heal e ala, cand de fapt hp-ul tankului face ca healul sa para mic... Ma rog. Am vazut fenomene de-astea.Btw pe glad, ca dye, -9 dex all the way? Vreau si eu parerea voastra, mai de oameni de cultura :D, ca pe baza alora de pe pmfun... Aia merg pe -9 con pe glad. Bine, unii...deci joc pe bd de foarte mult timp.. fire guard este song.. dansul este earth guard si valakas are dmg tip earth sau terrain nu mai stiu sigur <in ultimul timp dadeam si protection si earth guard ca nu stiam sigur care dintre ele tre sa dau :P>http://lineage.pmfun.com/list/skill/c34/da...ladedancer.html merci!@cry: ala era charu vechi nu mai am itemele alea :(postasem undeva mai jos: candva zilele astea revine cica.. asa a zis..le: icarus eu as pune dex+3 con-3 pe glad.. con-9 eu pun doar pe pr si ti-am zis de ce: ca sa am sanse de instant kill.. <aici intervine si un db focus enchantat si un vs+10++, pana atunci dex+4+1/con-4-1>le <le> : raw de ce ai scade dex pe glad? ca folosesti foarte mult skilele.. eu cred ca mai bine ai scade str.. hmm.. poate gresesc dar cel mai bine eu zic sa bagi dex si sa scazi con.. bine doar parerea mea Quote
kynderthe Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu l2walker,am facut rost de el (stiu ca nu e mare filozofie sa faci rost de el),intru in joc si cand dau pe "Other ctrl" imi da eroarea aia cu "Don't send" :angry1: Daca stie cineva despre ce e vorba dati add la: kyndertheDau o bere :beer: btw joc pe paradise! Quote
raw^ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 deci joc pe bd de foarte mult timp.. fire guard este song.. dansul este earth guard si valakas are dmg tip earth sau terrain nu mai stiu sigur <in ultimul timp dadeam si protection si earth guard ca nu stiam sigur care dintre ele tre sa dau :P>http://lineage.pmfun.com/list/skill/c34/da...ladedancer.html merci!@cry: ala era charu vechi nu mai am itemele alea :(postasem undeva mai jos: candva zilele astea revine cica.. asa a zis..le: icarus eu as pune dex+3 con-3 pe glad.. con-9 eu pun doar pe pr si ti-am zis de ce: ca sa am sanse de instant kill.. <aici intervine si un db focus enchantat si un vs+10++, pana atunci dex+4+1/con-4-1>le <le> : raw de ce ai scade dex pe glad? ca folosesti foarte mult skilele.. eu cred ca mai bine ai scade str.. hmm.. poate gresesc dar cel mai bine eu zic sa bagi dex si sa scazi con.. bine doar parerea meala full buff nu iti trebuie dex+5str = M-M-M-M-M-MONSTER CRIT ! :crazy: Quote
Razvan Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu l2walker,am facut rost de el (stiu ca nu e mare filozofie sa faci rost de el),intru in joc si cand dau pe "Other ctrl" imi da eroarea aia cu "Don't send" :angry1: Daca stie cineva despre ce e vorba dati add la: kyndertheDau o bere :beer: btw joc pe paradise!frate joaca lineage cu mouseu si cu tastatura nu cu boti ;)@raw.. nu te inteleg :P Quote
kBm Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Glad+tyrant au low dex din nastere... daca ii scazi 9 dex de exemplu nu va afecta cu mult viteza sonicurilor Quote
jimmy89 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 'neatza!eu pe toti care ii stiu ca joaca pe glad, baga -dex. chiar si crys pe dex, si ceilalti de pe primele locuri de la oli :P Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 deci joc pe bd de foarte mult timp.. fire guard este song.. dansul este earth guard si valakas are dmg tip earth sau terrain nu mai stiu sigur <in ultimul timp dadeam si protection si earth guard ca nu stiam sigur care dintre ele tre sa dau :P> http://lineage.pmfun.com/list/skill/c34/da...ladedancer.html merci! @cry: ala era charu vechi nu mai am itemele alea :( postasem undeva mai jos: candva zilele astea revine cica.. asa a zis.. le: icarus eu as pune dex+3 con-3 pe glad.. con-9 eu pun doar pe pr si ti-am zis de ce: ca sa am sanse de instant kill.. <aici intervine si un db focus enchantat si un vs+10++, pana atunci dex+4+1/con-4-1> le <le> : raw de ce ai scade dex pe glad? ca folosesti foarte mult skilele.. eu cred ca mai bine ai scade str.. hmm.. poate gresesc dar cel mai bine eu zic sa bagi dex si sa scazi con.. bine doar parerea mea Come on man i know it's a song. :D Dar eu stiam ca valakas are flame attacks, si ca antharas are earth attacks. Nu stiu, o avea si valakas, nu bag mana in... Lol, in foc. Glad+tyrant au low dex din nastere... daca ii scazi 9 dex de exemplu nu va afecta cu mult viteza sonicurilor Cam asta ziceam si eu. +5 str +4 con -9 dex. Dar pe tyrant nu pot zice acelasi lucru. Dupa ce am auzit niste pareri, cica -dex pe tyrant nu e o miscare buna. Multi nu umbla la dyes. Asta e edge-ul pe care il are un tyrant peste glad, sta la distanta, are ranged atks mai bune, si se fereste sa se apropie de glad. In ranged combat un glad nu bate un tyrant, cel din urma are atk speed mai mare. Quote
andix3x Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Pe tyrant Singurul dye care l-as pune ar fi wit +4 int - 4 :P .dex nu as pune fiindca cu bizon am destul crit rate...500 + e de ajuns :P Str ar fi ceva....Farmam cu un tyrant in stakato nest si cateodata isi dadea jos armura ....Apoi mi-am dat seama ca avea dye de str si i se incarca viata un pic c-am repede....si asa se ducea bizon ...si un tyrant fara bizon e cam useless la farming :) .De cand e antharas lvl 79 ...puteam sa bag mana in foc ca e 80 :-? .@Icarus Vrei sa zici ca un tyrant bate un glad ?? My opninion : in pvp glad vs tyrant gladul castiga....pentru ca are heavy armor , duelist spirit + war cry + un skill care il face invincibil pentru 10 secunde sau cam asa ceva ....oricum gladul e masina de distrus....bate un tyrant lejer ... Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 1 la mana, tyrantul are heavy mastery, ca glad. 2, tyrantul evita sa se apropie de glad -> avantaj dmg daca chiar nu se apropie. 3 la mana, si tyrant are force barrier, invincibility 10 seconds. Tyrant are atk speed superior also. Cum definiti voi powerlvl? Stakato nest + 6 destro + bd + sws + SE? Da-ti-l dracu de pole. :D Si ai nevoie doar de 3 warsmith, 1 buffer (preferabil pp, ww + shield + g.shield + btb), 1 sws (song of wind + vitality + earth) si lurer cu fake death, th/pw/bh. Ma rog, in movie e altfel. ^_^ Quote
andix3x Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tyrantul NU are heavy mastery http://lineage2.stratics.com/content/libra...php?class_id=59Bine tyrantul are un stun destul de bunisor , dar daca gladul ar avea si blunt si1 handed sword ar merge destul de bine ...ar ajunge langa tyrant si i-ar da stun ... apoi fatal strike ...si apoi cand tyrantul ar iesi din stun ar incepe cu sonicurile . Quote
raw^ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ranged mai bune la tyrant decat glad? Ia cauta un film de la crys de pe dex sa vezi ce face cu sonic Mai ales ca tyrantu poarta light... Mancarea pentru glad e lightu le: vrei sa zici ca gladul nu are stun? pai ii trebuie doar un blut si merge:P Quote
Razvan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 si eu sunt de parere ca un tyrant si la self buff si la full buff bate un glad.. tyrantu are atk speed, speed, hp, cp, slow, range atack, evasion, stunu la care nu trebuie sa isi schimbe arme.. si oricum la range tyrant owns glad.. apoi si atk speed mai mare, si critical.. hmm.. poate a fost buna, poate a fost rea dar parerea mea tot asta ramane.. si anume tyrant owns glad.. are cam multe skille asemanatoare, si sa nu uitam ca are si zealot..http://lineage.pmfun.com/?action=list&...p;x=42&y=21 Quote
raw^ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 si eu sunt de parere ca un tyrant si la self buff si la full buff bate un glad.. tyrantu are atk speed, speed, hp, cp, slow, range atack, evasion, stunu la care nu trebuie sa isi schimbe arme.. si oricum la range tyrant owns glad.. apoi si atk speed mai mare, si critical.. hmm.. poate a fost buna, poate a fost rea dar parerea mea tot asta ramane.. si anume tyrant owns glad.. are cam multe skille asemanatoare, si sa nu uitam ca are si zealot..http://lineage.pmfun.com/?action=list&...p;x=42&y=21Ca sa foloseasca zealot si alte prosti trebuie 30% hpun glad bun ii scoate cp din 2 hits :D si nu uita ca glad are sonic move care e bunicel :P Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tyrantul NU are heavy mastery http://lineage2.stratics.com/content/libra...php?class_id=59 Bine tyrantul are un stun destul de bunisor , dar daca gladul ar avea si blunt si1 handed sword ar merge destul de bine ...ar ajunge langa tyrant si i-ar da stun ... apoi fatal strike ...si apoi cand tyrantul ar iesi din stun ar incepe cu sonicurile . Nu stiu de ce am avut impresia ca are heavy mastery. Oricum, ca sa stii, heavy se poarta pe tyrant, in special tallum plate si ic. Pe glad poate-poate mai prinzi un stun acolo, dar pe tyrant. Hai frate... Are 47 con. Raw, uita-te te rog frumos la ce power are sonic blaster, la ce power are sonic buster, si compara cu powerul force blaster-ului si force busterului. Ambele sunt mai puternice. Zealot + bison + crt stun fists poate insemna mult. Asta sub o conditie: gladul e prost si nu stie ca are riposte stance. Oricum riposte stance nu are sansa atat de mare sa reflecte debuff. Si chiar daca... Glad poate veni la tyrant in sonic move. E usor sa iti dai seama ce o sa faca, nu? Tss, poate chiar dss. In cazul ala, pac riposte stance pe tyrant si ii arzi un cripple si un hurricane assault. Ar fi tare sa vina pe tine cu riposte stance pe el. Apoi fugi, te mai prinde gladul? Iti zic eu ca nu. Puma totem si kite. Si apropo, 30% pe un tyrant nu este atat de putin pe cum spui. Quote
raw^ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nu stiu de ce am avut impresia ca are heavy mastery. Oricum, ca sa stii, heavy se poarta pe tyrant, in special tallum plate si ic. Pe glad poate-poate mai prinzi un stun acolo, dar pe tyrant. Hai frate... Are 47 con. Raw, uita-te te rog frumos la ce power are sonic blaster, la ce power are sonic buster, si compara cu powerul force blaster-ului si force busterului. Ambele sunt mai puternice. Zealot + bison + crt stun fists poate insemna mult. Asta sub o conditie: gladul e prost si nu stie ca are riposte stance. Oricum riposte stance nu are sansa atat de mare sa reflecte debuff. Si chiar daca... Glad poate veni la tyrant in sonic move. E usor sa iti dai seama ce o sa faca, nu? Tss, poate chiar dss. In cazul ala, pac riposte stance pe tyrant si ii arzi un cripple si un hurricane assault. Ar fi tare sa vina pe tine cu riposte stance pe el. Apoi fugi, te mai prinde gladul? Iti zic eu ca nu. Puma totem si kite. Si apropo, 30% pe un tyrant nu este atat de putin pe cum spui. are p.def foarte mic :) glad: Lv Class HP 14811 CP 7211 MP 2766 P.Atk. 2423 M.Atk. 785 P.Def. 1628 M.Def. 1547 Accuracy 118 Evasion 109 Critical 224 Speed 153 Atk. Spd. 644 Casting Spd. 466 cu duale+4 ic+0jewls+0 no rb jewls :P Quote
andix3x Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Icarus intradevar merge si heavy pe tyrant..la inceput credeam ca are heavy...ca e orc fighter...Dar oricum nu poti compara p def tyrantului cu cel al gladiatorului .Daca as uploada acum un filmulet cu mine omoran de de 2 ori un tyrant cu 2 lvl mai mici ce ai zice ? :P Si totusi uitate la gladiator...cp de animal , hp de animal , patk cat vrei , attack speed bunisor ,evasion destul , critical bun ..ce mai vrei ? Skills la greu...daca mai si faci unu +7 deja sa ars orice clasa ar fi ea .... Quote
xIcarus Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Diferenta de pdef este de aprox 60 intre cei doi. Cat despre rezistenta... Tyrant hp + cp = 17732. Glad hp + cp = 17145. insa nu am gasit battle roar in l2calc. Deci la stamina amandoi sunt relativ egali. Dar daca punem un ogre totem pe tyrant, pdef ajunge la 3008, not comparable. Daca merge pe bison, stiti si voi ce se intampla cu patk-ul lui. Daca merge pe puma, stiti in ce hal da... Quote
kBm Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Clasele par relativ asemanatoare.... dar in mod normal glad ar trebui sa bata. Quote
CryNow Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 any news of KINGDOM OF HEAVEN !?!?! ps: i've won coca-cola championship with 124 points ^_^ [ :gives: ] and now i'm struggleing[habar n-am daca am scris bine] to survive in premier diSvsion Quote
Razvan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Clasele par relativ asemanatoare.... dar in mod normal glad ar trebui sa bata.indeed.. asta sustin si eu: chiar sunt asemanatoare.. dar sa nu uitam la tyrant stunu chiar prinde.. pe cand un duelist sa ii dea stun unui tyrant mai greu.. abilitatile is cam la fel, insa la range tyrantu` e clar mai bun.. sa nu uitam totemu de hawk.. pai face ala un critical de zici ca e pr.. stamina au cam la fel.. eu pur si simplu nu inteleg de ce voi credeti ca gladu e net superior.. eu am vazut pvp rockk - smarandescu <pe la inceputu` lu` c6 pe dex cand jucam cu ppu`> si smarandescu l-a batut..mai deci despre koh iti dau eu pm cand revine.. deocamdata nu.. Quote
kBm Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 1.Rockk e un spart2.Gladi are Heavy armor si are dmg superior pe sonicuri.Tyrantul este charul meu preferat... dar daca ar fii sa pun un pariu as pune pe gladi.3.Stunu il prinzi greu de tot avand in vedere ca gladi are 99999 con(war frenzy nu prea e folosit de gladi in fata la tyrant,useless)4.Final frenzy Quote