Razvan Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ohhh.. sincer eu mereu luam tk la party.. mi se pare cel mai tare caracter care are rolul de a lua dmg.. mai are si cubicu de heal.. numa ca is rari.. mai luam si pana cand nu gaseam healer.. ala cu acumen si cu concentration chiar face treaba.. dar cum eu joc tank doar sk.. s-ar putea sa ma insel in ceea ce am zis.. Quote
Lasher_ro Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 TK nu prea joaca lumea pentru ca e cam foarte boring :P Quote
xIcarus Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Da, e orientat spre damage taking. Judgment pwnz any archer btw. Quote
raw^ Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Da, e orientat spre damage taking. Judgment pwnz any archer btw. am fost la un prieten Hk 77 la un siege :D dadeau arcasi 130-300 dmg in el Quote
kBm Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ce archer mah .... cu nukeru(spellhowler de 72 cu valhala+3+acu) ii dadeam 200 dmg la un TK in A grade Quote
xIcarus Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Depinde, in self buff cam asa dai, ala are mbarrier. Imo, in hellbound l-au mai balansat. DA-ul l-au cam facut aiurea, adica i-au dat si seed of revenge si skillul ala de 9k power (doamne, scrisesem dmg). Nu e prea convenient. Da, insane crusher se numea. Mai e si hell scream, care scade pdef/mdef + fear, like wtf. Seed of revenge, pain of shilen, etc... Dupa cum suna astea fac ca un pvp intre tanks sa iasa macel. Daca zice 'grows by a fixed rate when attacked', asta inseamna ca un mage ar avea sanse mai multe. Daca ii da 100 patk (pur exemplu) cand ii dai una, pai unde ajunge seedul vs un mage si unde ajunge vs un alt tank? :D Shade, Lasher, ati auzit cate ceva despre DA pe oficial? Asta e chestia, eu ma asteptam sa aud numai de cat de imba e DA acum, in schimb aud de sk si tk. Quote
andix3x Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Neatza :) Nu stiu care imi zicea ca frintezza e mai presus de corupt...ia citeste http://img296.imageshack.us/my.php?image=lolob6.jpg Si spune adevarul...DeadAngels sunt urati de aproape tot serverul ..de ce ?? Pentru ca sunt o mana de oameni capabili si restul papagali si tradatori :P .Si daca tot esti din DA iti zic de pe acuma ...faceti screen la castel ca nu o sa il aveti prea mult timp :P :beer: .Gl anyway ....you need it :crazy: .Inca una ...de acum 2 min Xx Andix3 xX: cica sau dus da la raidSharizou: erau unii din DA sal faca si leam dat pm la LL k sunt acolo Xx Andix3 xX: si a venit ll din spate cu o party si iau capacit rau Sharizou: Sharizou: da Sharizou: loki e de vinaSharizou: k el era pe acoloSharizou: si mia zis mie si eu am dat 2 3 pm-uriSharizou: Xx Andix3 xX: ))Sharizou: si siau lasat aia charele delogate acolo Sharizou: si cand sa dus iar DA sau logat si iau batut iar Quote
jimmy89 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 'neatza despre ce srv vorbiti voi ?! :P aha... abea m-am trezit... e greu sa citesc la ora asta :P e vorba de oficial ?! sau nu am citit bine !? Quote
andix3x Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 De un 7x cu donatii de e doare capul :) P.S . Make a coffee :P Quote
CryNow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 (edited) Depinde, in self buff cam asa dai, ala are mbarrier. Imo, in hellbound l-au mai balansat. DA-ul l-au cam facut aiurea, adica i-au dat si seed of revenge si skillul ala de 9k power (doamne, scrisesem dmg). Nu e prea convenient. Da, insane crusher se numea. Mai e si hell scream, care scade pdef/mdef + fear, like wtf. Seed of revenge, pain of shilen, etc... Dupa cum suna astea fac ca un pvp intre tanks sa iasa macel. Daca zice 'grows by a fixed rate when attacked', asta inseamna ca un mage ar avea sanse mai multe. Daca ii da 100 patk (pur exemplu) cand ii dai una, pai unde ajunge seedul vs un mage si unde ajunge vs un alt tank? :D Shade, Lasher, ati auzit cate ceva despre DA pe oficial? Asta e chestia, eu ma asteptam sa aud numai de cat de imba e DA acum, in schimb aud de sk si tk.dude ... you scare mele: neata apropo Edited July 20, 2008 by crynow Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 @andixe http://www.tsviewer.com/index.php?page=ts_...p;n=Lineage%202 asta se presupune ca este TS servarului.... Welcome message Lineage2 Frintezza.com TeamSpeak Registered since Fri, 06 Jun 2008 03:29:32 by kruth kruth-- GM poti gasi o explicatie pt faptul ca pe TS daor membri LL au servar admin? sau de ce nici un admin nu apare in user history? numele meu nu prea conteaza.Tot ce pot sa iti zic evita death pass, se moare mult pe acolo zilele astea Quote
andix3x Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No DeadAngels in death pass...care e mah death pass sau devil pass ? Quote
CryNow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 In ce sens? :ph34r: :hiding: nu prea inteleg ce ai scris in penultimu post )) si plus ma mira faptul ca sti atatea la fiecare clasa, desi nu vad rostu ... so u scare me in sensul de bine informat Quote
xIcarus Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Come on man nu sunt eu omul care sa te intrebe ce skilluri are sh-ul. :) Jucand l2 de 2 ani si, il cunosc as zice bine in materie de pvp. Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 nu am zis ca sunt deadangels in death pass....am zis ca e periculos in death pass Quote
Lasher_ro Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 si plus ma mira faptul ca sti atatea la fiecare clasa, desi nu vad rostu ... so u scare mein sensul de bine informatPrea mult PMFun IMO Quote
andix3x Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 U r right kuchiki .....e plin de mobi de lvl 40 :> .Mai trece vantul cateodata...in rest nimic :P . Quote
CryNow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Prea mult PMFun IMOla asta ma gandeam si eu ^_^ [ sa nu ma intelegi gresit icarus ] Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 si ocazional un sps PK cu wild magic 4 aug Quote
xIcarus Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 la asta ma gandeam si eu ^_^ [ sa nu ma intelegi gresit icarus ]Eu am mers acolo sa invat si dimpotriva, am ajuns sa II invat. E mai mult spam acolo decat cunostinte. Si lasher, ce e asa rau in a cunoaste un joc? Cum e, sa fii mage si sa incerci kite pe dagger, sau sa stai pe loc daca ajunge la tine? Quote
Lasher_ro Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Am zis eu ca e de rau ? :D E o expresie aia cu " prea mult ... " Quote
CryNow Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 sunt pe cale sa promovez cu Sheffield United in Premier Division :lol:astept sa revina KOH sa ma apuc de jucat cu SK. sunt curios ce poate tank'ul cu cel mai mic con :D Quote
Razvan Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 sunt pe cale sa promovez cu Sheffield United in Premier Division :lol:astept sa revina KOH sa ma apuc de jucat cu SK. sunt curios ce poate tank'ul cu cel mai mic con :Deu am sub de sk pe koh si cand am fost atunci prima data la valakas venisem pe sk si <fara dansuri/songuri> mi-a dat 4 lovituri, deci tine cont nu aveam dansul de earth guard si nici songuri.. defapt aveam doar chanturi de ol/wc.. iara paladinu a murit inaintea mea.. si aveam amandoi armura epica heavy si la jwlri nu stiu ce avea.. eu aveam astea:http://img169.imageshack.us/my.php?image=shot00040tl8.jpg<din pacate asta e charu ala pe care l-am pierdut si a trebuit sa o iau de la 0.. Quote