Razvan Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 vezi l2 koh am facut eu pentru clan un cont: pp cu sub se/ee/wc si ol cu sub bd/sws/pisicar .. intra unu din clan pe contu ala<asta daca nu merge dual box ca se mai intampla cateodata sa iti dea crit la dual box> si il rogi sa te buffeze si ai absolut ce buff vrei tu ;) < ca ala nu exista powi/powa/pof /.../ defapt nu e nici macar might sau rezist shock din cate imi amintesc>acolo imi place mult ca la event fiecare clan/party cu buffele ei.. asa mi se pare corect! Quote
andix3x Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 That's why koh rules :) .Nu mai comentez despre dex ca imi iau warn de la shade....desi parerea mea e ca sunt donatii , dar nu se observa . Server este mult prea populat si lumea nu sta sa se uite la fiecare ppl :P .@Silen Cand se deschide koh poti conta pe mine :right: . Quote
b1ackic3 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Voi habar nu aveti ce vorbiti , Dumnezeu ala de care vorbiti voi e fila2pk un scammer de doi lei , cat despre koh ala e lol server si niciodata nu va fii bun , daca vreti server bun intrati pe ala care l-am recomandat , e cel mai balansat high rate care l-am putut gasi . Quote
jimmy89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 il sti tu personal pe Dumnezeu ? sau asta e din auzite ?! Quote
b1ackic3 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 stiu 100 % ca nu e dumnezeu ala de pe dex , daca era el avea ban demult . Quote
jimmy89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 daca nu sti exact, eu ti-asi sugera sa nu faci acuzatii de genu'... Quote
b1ackic3 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ce acuzatii ma ? mai fa o pauza de l2 vad ca nu prea iti merge mintea aia , dumnezeu ala la care va referiti voi ati luat nickul de pe site'u ala darkbb cu iteme de vanzare , si dumnezeu e nickul administratorului , si ala e fila2pk asta stiu sigur ca a trimis mass pe messenger cu site'ul ala . Quote
jimmy89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eu nu stiu nici un site numit darkbb... si nu am pe nimeni in lista cu numele astea 2 pe care le-ai zis tu... si vad ca deja ai inceput sa adresezi cuvinte de jignire si la adresa mea... Quote
andix3x Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 @b1ackic3 Do you want to be the number 2 ?? Ce are mah koh ?? prea putini playeri sau ce ?? tie nu iti place nici un server ...nici supreme nici koh ...dute mah pe official si lasane in pace .....Cand a trimis ala mass ?? Si eu il am in lista si nu am primit nimic ....fila_unlished daca nu ma insel nu ?De unde stim noi ca nu esti tu fila ? :> Quote
Razvan Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 dude.. daca vorbesti de dumnezeu din clanofduduia <acolo era pe vremea mea ;))> crede-ma ca nu il cunosti cum il cunosc eu..cat despre l2ownage ti-am zis ca nu joc l2 kamael.. si daca e vreau ceva cat mai apropiat de official.. nu inteleg ce drept ai tu sa comentezi despre koh: ai jucat vreunpic acolo? nu! merci.. indeed are dinasty si epice <un set epic, cate o arma epica din fiecare fell plus dn> si are tvt/clan event, insa in rest nu are niciun superitem sau tattoo-uri din alea care iti dau 99999999999cast sau mai-stiu eu ce.. daca vrei sa-ti arat ce staturi normale aveam da un buzz pe mess.. inca ceva spre deosebire de mai toate serverele la eventuri <probabil si siege, n-am prins niciun siege ca a fost doar unu si eu am avut meci atunci> nu ai niciun buff.. la oly e exact ca pe oficial.. enchantu` e tot ca pe official.. te rog joaca intai si apoi comenteaza! multumesc ;)btw: nu se da wipe pe koh <cel putin asa ziceau ei> .. cand revine va fi exact cum a fost inainte de a pica ;) .. cine vrea clan pm "papadie "silenrzvan sau "windwalker .. las un post cand revine serveru.. Quote
Animosity Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eu nu stiu nici un site numit darkbb... si nu am pe nimeni in lista cu numele astea 2 pe care le-ai zis tu... si vad ca deja ai inceput sa adresezi cuvinte de jignire si la adresa mea... sami dai un pm ingame .. cand mai esti :P scz ieri am fost ocupat .. dute la raid, dute pazestei pe aia la PvP, ceartate cu clanul, impacate cu ei ... 8-| Quote
jimmy89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 np dude, stiu cum e cu clan ;)LE: cineva din sibiu ?! sau la fac in sibiu ?! :D Quote
FearNone Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 noobish question : L2 Koh website? ...si cam cand se deschide ? :) Quote
kBm Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eee voi vreti server si cu enchant rate mic.. si cu enchant mic si fara dynasty si fara epic... cam multe io v-am zis m-as limita doar la dynasty si epice. @blackice:are u a supa'spy? Quote
FearNone Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kbm majoritatea srv. hr au modificat stats-urile la epice si dyn. ca asa nu m-ar deranja sa fie :) Quote
Guest deph Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 np dude, stiu cum e cu clan ;) LE: cineva din sibiu ?! sau la fac in sibiu ?! :D methodm ex EK e sibian ce fac vrei sa faci jimmy la sibiu ? Quote
jimmy89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 pai am bagat dosaru si am intrat la inginerie si management :Pot: gear grade D pe nanaki :D 10x birdy :beer:LE: frintezza neckace pe dex... by ET Quote
Guest deph Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 pai am bagat dosaru si am intrat la inginerie si management :Pot: gear grade D pe nanaki :D 10x birdy :beer:LE: frintezza neckace pe dex... by ETesti sibian ? o0 Quote
jimmy89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 nope, dar am bagat dosaru la fac. in sibiu :P si majoritatea colegilor se duc acolo... si ma duc si eu cu ei... si tot asa... Quote
CryNow Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 nope, dar am bagat dosaru la fac. in sibiu :P si majoritatea colegilor se duc acolo... si ma duc si eu cu ei... si tot asa...^_^ daca nu se deschidea sectie de mediu la brasov, mergeam si eu la sibiu, asa ... stau acasaesti timisorean ? Quote
jimmy89 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 acum luati totul la rand ?! nu, sunt din valcea ;) ot: lvl 32... mai las si pt alta data :) Quote
xIcarus Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eee voi vreti server si cu enchant rate mic.. si cu enchant mic si fara dynasty si fara epic... cam multe io v-am zis m-as limita doar la dynasty si epice. @blackice:are u a supa'spy? La dynasty si epix se cam fac modificari. Mai mult la dynasty, dar ma rog. Am vazut dynasty shield master care iti da 100% (ATENTIE, nu +100%) shield block rate, dynasty force master care ti-o ardea in +100% skill crt rate, dynasty bard care iti da +24% atk speed, etc. Iti dai seama... Cine mai joaca sk la 100% block rate, cine joaca altceva in afara de glad, si cei care joaca lighteri, cine mai poarta light armor? Sunt prostii de-astea, gandite insuficient, sa te faca sa donezi. Si puneau la cerinte sa le procuri de farmai o luna, chit ca era high rate. Quote
Razvan Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 @icarus tu iti dai seama ce inseamna la paladin 100% shield block? e invincibil ca e singurul char care acopera shielding area 360grade..le: sincer eu de pe c4 stiam ca 360 au doar pala si tk defapt Quote
kBm Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Shield area 360grade are si SK si TK si Paladin doar DA nu are (aegis) Quote
xIcarus Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 @icarus tu iti dai seama ce inseamna la paladin 100% shield block? e invincibil ca e singurul char care acopera shielding area 360grade..le: sincer eu de pe c4 stiam ca 360 au doar pala si tk defaptDe ce crezi ca se aleg tk si sk ca pulleri in aoe party? Tk si sk au pasiva aegis (360 block rate), insa paladin are aegis stance, care e toggle (decideti voi daca e avantaj sau nu), da 360 block rate, insa reduce pdef-ul shield-ului la 50%. Cu alte cuvinte, daca te loveste un mob, 100 dmg normal, 50 block, daca ai ala on, iei block de 75. Asta pur speculativ. Quote