Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

www.imesoft.md/l2informer .. faci cont pe forum , dai la downloads si iei versiunea 1.3 .... o sa te ajute cu drop info, set bonus ( la armuri ) , skill info, quests, etc ...

Nu e foarte precis la unele chestii, dar e cel mai user friendly IMO biggrin.gif

MU sux big time ... nu are nici un plus ... ca sa nu mai zic, ca e total unballanced cu chestia cu resets ... pai asa cei care au inceput sa joace de pe la inceputuri o sa fie intotdeaua in avantaj, cei noi neavand cum sa ii ajunga din urma ...

Posted

vad ca voi le aveti pacilea cu l2 eu am jukat mu dar cand am vazut wallpapere shi filmuletele cu l2 m-am hotarat sa incerc sa il jok numa ca nu shtiu de pe ce site ..ma ajutati?

https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_manage.pl?game=lin2

cam de pe siteu asta mi-am facut cont etc acu stau sa down updateurile?

nu exista ceva gen realmlist ca la wow care sa pot skimba servu sa nu mai down joku o data?

Ti-ai facut cont pe oficial? Downloadeaza clientul de chronicle 4 de pe fileplanet (sau de pe vreun alt site care-l ofera spre dld) and you're set. Incepi jocul cu /lineage2.exe

Da, merge dual-boxing cu 512 ram... hell, mie mi-a mers cu astia 384, chit ca era c3 si n-am ajuns decat pana in login screen biggrin.gif dup-aia nu mai trebuia

Posted

Eu ma refeream chiar cu 2 caractere logate ... pe unu cu un dwarf, si pe celalalt cu sorcu cu care cresteam dwarfu biggrin.gif Tot pe c3 si eu ... dar nu e mare diferenta la performanta intre c3 si c4 ....

Posted

dar voi pe ce server jukati?

Alea private smile.gif Dintre oficiale iti recomand Teon, are cei mai multi romani (then again, si cei mai multi playeri).

Posted

pai am frate de unde alege da daca nu stiu siteurile degeaba trimiteti-mi shi mie daca vreti un pm cu servu in care jukati ..v-am zis ca la capitolul lineage2 stau prost da vreau sa ma apuc ca m-am plictisit de mu

Posted

smile.gif) man eu nu le am cu teon neteon mie imi trebe siteuri ..astea oficiale trebe money sau is free

Despre asta te poti informa si singur ... mai ales inainte sa postezi pe un forum chiar e necesar ...

Posted

pai am frate de unde alege da daca nu stiu siteurile degeaba trimiteti-mi shi mie daca vreti un pm cu servu in care jukati ..v-am zis ca la capitolul lineage2 stau prost da vreau sa ma apuc ca m-am plictisit de mu

Omule, ti-a dat D3MENTU mura-n gura site-urile:

Pt a juca pe oficial trebuie sa platesti lunar o suma de bani..15$ parca.

http://www.gamesites200.com/lineage2/

Servere free high/low rates ai de unde alege tongue.gif

Nu inteleg de ce tot ceri site-uri.

Posted

Sa dai 15 $ ca sa joci , gimme a break

Dai 15$ si joci o luna, pe alte jocuri dai 40-50$ si le inchizi in 5 zile. Ia zi-mi tu, ce se merita mai mult? Se merita cele piratate, dar daca e sa vorbim despre jocuri cu licenta, te scoti mult mai ieftin daca joci un MMORPG decat daca joci alte jocuri.

Guest DeathDemon
Posted

daca esti L2 fan o sa stii ca aia 15 $ merita. pt k nu o sa gasesti niciodata 1 server privat care sa-ti ofere macar 50% din ce e pe retail. ce vorbesc io aci 50 % ...

poti sa joci L2 pe private ani intregi si sa zici k cunosti jocu bine , si cand ajungi pe oficial te sperii , si nu recunosti nimic din ce ai vazut pe serverele private.

parerea mea : daca va permiteti , jucati pe retail.

dar cel mai bine ar fi sa inchideti calculatoarele si sa stati pe terase toata vara, pe la mare, prin cluburi, eu cel putin asta mi-am propus smile.gif

asha k "hay noroc" si bafta la lvl si iteme wink.gif

Posted

Ce o sa fie L2Linkmania?

Sper ca nu un server ULTRA MEGA costume NON JAVA cu xp rate de 5 si o copie exacta dupa L2D*X

Atunci acuma zic ca o sa die un server VAAAAAAAARRRRRRRZAAAAAAAAAAAA!

Dar sper sa fie totu cu bine si sa aiba un secces ca MuLinkmania si sa vine toti jucatorii de pe D*X si sa mearga macar toate chestiile ce merg pe servere tip L2j daca te uit ala ii cel mai complex server care are aproapte toate lucrurile implementate C4off.

Eu zic ca 15$ pe lun amerita ptr L2 off!!!!

Posted

Ce o sa fie L2Linkmania?

Sper ca nu un server ULTRA MEGA costume NON JAVA cu xp rate de 5 si o copie exacta dupa L2D*X

Atunci acuma zic ca o sa die un server VAAAAAAAARRRRRRRZAAAAAAAAAAAA!

Dar sper sa fie totu cu bine si sa aiba un secces ca MuLinkmania si sa vine toti jucatorii de pe D*X si sa mearga macar toate chestiile ce merg pe servere tip L2j daca te uit ala ii cel mai complex server care are aproapte toate lucrurile implementate C4off.

Daca te chinuiai putin aflai ca fix asta va fi, un fel de L2DeX Second Edition:

serverul exista, e in teste pentru o perioada nedefinita

razvan a pus un l2off, merge bine, cateva zile uptime - ok asta la maxim vreo 10 jucatori conectati simultan

Adica un alt fel de MU, cu HE in loc de MG si profeti in loc de elfi:

http://img210.imageshack.us/my.php?image=topdx3nq.jpg

Si in loc de scheleti/BC(DS)/arena/RR

va fi RoD/EG/FG/Lair (eventual ToI daca se baga) / waiting for wipe.

Posted

Cei mai multi din top 25 sunt HE pentru ca cei mai mari jucatori de pe server fac parte dintr-un clan de HE. Nu dovedesti nimic cu screen-ul ala, chiar am vazut o mare concentratie de ES si EE pe server. Curiously, 2 clase jucate destul de putin pe alte "nuker-only" servers.

Posted

Cei mai multi din top 25 sunt HE pentru ca cei mai mari jucatori de pe server fac parte dintr-un clan de HE. Nu dovedesti nimic cu screen-ul ala, chiar am vazut o mare concentratie de ES si EE pe server. Curiously, 2 clase jucate destul de putin pe alte "nuker-only" servers.

Ok, o luam altfel... statistica pe >lvl. 50 general

http://imageshack.us

1. privind l2off. Vezi ce inseamna daca 90% din DeX comunity a jucat C1. Acum sunt cativa raizi, dar lipsesc tankarii. Ca sa nu mai spun ca nu i-a trecut nimanui prin cap sa joace tk, cel mai bun tank de raid. Nu mai vorbesc de OL, la care banuiesc ca tot nu s-a rezolvat nimic si isi da selfbuffs. Asta peste brambureala totala:

- pai normal ca te omoara ziguratul, ce dreaq cauti in necro? Aaaa... tu ai fost in cats? la ce te-ai inscris? la strife? Pai daca esti varza cine se inscrie la strife merge in Rune, sa admire oceanul. Pai ce v-a promis vreun GM ca va lasa sa va jucati de-a siege cumva? Pai daca nu, ce iti trebe strife? Aaaa... saptamana asta e competition period? Baaahhhh... ce-ati vazut voi pe l2j e aiurea rau, nu va mai luati dupa toate prostiile alea 24.gif). Aaaa... si pe oficial e la fel? Hmmm.... aia mai incuiati ca l2j.

- Clan authorization? Ally options? Ally buffs? Neah... fag lag, dezechilibreaza si nu va trebuie.

- Aveti toti crafting skills? Pai nu v-ati prins? Fara crafting skills nu merge sevens signs ma noobilor!

- Arcasii dau 110% criticale? Pai daca dwarful da 50% arcasu' cat vrei sa dea? Cate crits da full buffed? Dreaq stie! Pe toate + inca odata in anticipatie.

- ES pe server? da, toti stiau ca ES e bugged inca din vremea beta si probabil ca de aia.

- Si colac peste pupaza... ies si eu cu spoilerul zilele trecute smile.gif)) . Si nah, lag ca de obicei, dar m-am obisnuit si am inteles ca serverul este in tren, pe drum spre nush unde. Si cand ce vad... intrerupt casting. LOL. DWARF MAGE !!!!! (made by DeX, tipic).

- nu mai spun ca newbie-ul da cel putin vampiricul degeaba, ca nu face nimic, dar nah ala e pt. newbie sau noobs, deci chiar nu conteaza.

2. Privind "nuker-only". Pai singura problema pe care o vad este ca silence are sansa enorma de reusita, si da, SpH e peste ceilalti. Daca se rezolva asta... hmm nu prea vad nici un avantaj. Asa cum sunt serverele l2j acum, un SpS sau sorc nu prea poate face soloing in necro/cats/toi pentru ca si-o fura. In zonele de soloing din c4 zones, dropul e jenant nu-ti scoti nici macar banii de bssa/bssb. Asta inseamna ca trebuie sa te chinui sa faci un C overechanted. Iar in ceea ce priveste PvP arcasii si nukerii au sanse considerabil egale (doar opinia mea). Bine, daca nu se procedeaza ca pe DeX cu adena&SP rate x2 fata de xp, ceea ce cred ca e o prostie.

Daca imi spui ca ratele au fost excelent gandite pentru a fi jucabil... hmm... deja vad ca lumea se apropie vertigionos spre 75, ca nah in lipsa de ocupatie (raizi, 7s, mammoni, crescut cristale, etc)... well dupa nici o luna se cam termina jocul nu?

Guest DeathDemon
Posted

apropo de newbie bufferu' ala

ma apucasem sa ma joc pe L2Mob si am observat k daca l rog frumos sa mi dea buff vine dupa mine daca fug in timp ce el da buffe. asa k recomandarea mea e daca aveti nevoie de buff, cere i buff, apoi fugi unde ai treaba si il ai pe " follow ". lasa l in zona in care vanezi si totu' e bine smile.gif

tiphat.gif

Posted

apropo de newbie bufferu' ala

ma apucasem sa ma joc pe L2Mob si am observat k daca l rog frumos sa mi dea buff vine dupa mine daca fug in timp ce el da buffe. asa k recomandarea mea e daca aveti nevoie de buff, cere i buff, apoi fugi unde ai treaba si il ai pe " follow ". lasa l in zona in care vanezi si totu' e bine smile.gif

tiphat.gif

AHAHHAHA ... c1modded rulz !!!!11