Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mie nu-mi place.. deci daca gasiti un server ziceti sa ne baga mai multi.. sa fim cel putin 70x.. deocamdata oameni care s-ar baga:

eu

prietena mea

raw

andix

deph

cry si pyro <probabil>

mai vb si cu rockk si wind..

Posted

Haideti pe gve. Mi-a trezit amintiri de pe echokinetics. Desigur, asta daca nu va supara 'balansatul' glad. Ultima oara am luat crit de 3k si nu a fost frumos.

Posted

"io m-as baga pe absolut orice server care nu are dynasty/epic :<"

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm

da site si ne bagam..

btw sa fie si interlude si cat mai aproape de oficial si daca se poate no donators..

Posted

@deph: mai.. da-mi add pe mess <pricoperazvan@yahoo.co.uk> si zi-mi te rog zi mie cum l-ai facut sa mearga ca eu nu reusesc :((

pai intri pe pagina, dai la download patch si iei al 3-lea patch de 20mb [ system rar ] dupa care copiez pe rand folderele in lineage, comprendre ?

Posted

ma bag si eu : )

daca tot ne bagam multi asa , hai sa cautam ceva mid rate (gen.. 100x) dar sa nu aiba 1000000 custom sh1ts care sa debalanseze tot si enchant +492352893025 ... un enchant gen 70% rate si max ~+16 :) ca m-am saturat de high rate-uri unde un pvp tinea cel mult 4-5 secunde

Posted

Bartz Server:

RateXp = 100

RateSp = 120

RatePartyXp = 1.2

RatePartySp = 1.2

RateDropAdena = 300

RateConsumableCost = 1

RateDropItems = 17

RateDropSpoil = 25

RateDropManor = 25

Enchnat Rates:

Safe Enchant: 12+

Max Enchant: 18+

Success rate: 70%

NPC Buffer:

Full NPC Buffer available with all buffs such as prophet buffs, dances, songs and chants.

GM Shop:

All type of armors & weapons are available, including Interlude & Kamael armors/weapons. Also included Potions, Accesories, Scrolls, Dyes, SS & BSS, and much more !

Mob Drops:

You can hunt down raids with your friends to get Boss Jewels and much more stuff. You can also go after Trex mobs to get High Grade Lifestones. Weapon & armor enchants drop from mobs and the drop rate was increased. These items will also be given as rewards in events.

@L2 Blaze. insa pe hopzone nu are decat 108 voturi , dar din cate imi amintesc intr-un timp era in primele ~20 cam asa

Posted

salut, sunt la servici, ma plictisec, si joc lineage pe dex :>

Am si eu o intrebare, si astept un raspun sincer de la voi ( neoficial )

C e credeti ... sunt donatori pe dex ? :D

Posted

ma mir cum fac unii DB in 2 luni si apoi se " incordeaza" prin FG , dau pk si alte vitejii la jucatori in B si in C....se vad cu o iconita pe cap destul de "frumoasa" si incep sa se dea mari si tari ... daca ii scoti din clanurile astea nici sa se flagheze nu mai au curaj ... de ... pe dex oficial nu sunt donatori :)

Posted

ma mir cum fac unii DB in 2 luni si apoi se " incordeaza" prin FG , dau pk si alte vitejii la jucatori in B si in C....se vad cu o iconita pe cap destul de "frumoasa" si incep sa se dea mari si tari ... daca ii scoti din clanurile astea nici sa se flagheze nu mai au curaj ... de ... pe dex oficial nu sunt donatori :)

majoritatea au caractere in ET, sau au primi mosteniri

de facut donatii nu se fac, te asigur

Posted

deci pe ce server jucam?

cat despre donatii pe dex: vinde dumnezeu iteme daca vrea sa cumpere cineva ;)) si normal ca faci db in 2luni.. am eu un prieten care joaca lineage de cand se trezeste pana la 8-9 seara <cand iese in oras>.. daca esti disperat ca el te asigur ca in 2luni ai multe.. asa noi care jucam 2-3ore pe dex cum vrei sa faci asa de repede?

le: sunt summoner pe main asa ca vreau un server cu enchant normal

Posted

in 2 luni ? sa fim seriosi... in 1 luna ajungi 3rd class si numai bun de farm in IT/FOG unde poti scoate recipe... sau daca ai super cunostinte, am auzit ca s-a ajuns la 78 in 4 zile... in SUPER AOE FOG... deci orice este posibil ;)

@Silen: dai un mesaj pe mess si zici cand si unde intri. acum incerc sa mai golesc HDD... torrentele astea :P

Posted

pai asta e .... servere interlude fara epics/dynasty sunt cam inexistente sau sunt foarte laggy sau fara populatie

Interlude nu prea sunt. Try xeebra. :)

Bartz Server:

RateXp = 100

RateSp = 120

RatePartyXp = 1.2

RatePartySp = 1.2

RateDropAdena = 300

RateConsumableCost = 1

RateDropItems = 17

RateDropSpoil = 25

RateDropManor = 25

Enchnat Rates:

Safe Enchant: 12+

Max Enchant: 18+

Success rate: 70%

NPC Buffer:

Full NPC Buffer available with all buffs such as prophet buffs, dances, songs and chants.

Ei bine, iti pot spune ca serverul este o greseala. De ce? In primul rand: Enchanturi mari = daggerii, summonerii raman in urma. In al doilea rand: Full npc buffer = toate strategiile se duc naibii. De ce? Mage-ul isi ia cov pentru rezistenta, in timp ce daggerul isi ia powi sa nu-i scada din speed. Ce rezulta? Mage-ul castiga 90% din pvp-uri. Un server hr bun ar insemna npc buffer fara chanturi si prophecies/cov/vop, si enchant safe sa nu fim absurzi, safe +4 pentru dual sword dudes. Dar limita nu o pui la +18 tata, ci pe la +10. Ca la +18 deja critul de pr devine 'lol', iar cand sh-ul iti frige magic crt iti zic eu ca doare, cu tot cu emp echo al lui.

Sunt oameni care joaca l2 toata ziua. Sunt oameni care merg la lucru si au la indemana un calculator -> pot farma eficient. Ce, crezi ca e mare lucru sa te faci sa lucrezi cu calculatorul intr-un colt? Plus ca sa omori un mob e 2 clicks, 3 daca e stunner.

Plus ca si dumnezeu vinde iteme.

Si mai este o metoda, daca ai ceva cunostinte... De exemplu stiu cl-ul lui ek, normal ca voi avea aoe parties, normal ca la 52 imi va face cadou un aq, normal ca la 76 voi avea db focus si antharas + baium cel putin. :)

Posted

sa fim seriosi... crezi ca daca e sa scoata profetiile, dance/songs, summoner buffs, si restu... crezi ca nu le va avea nimeni ?!doar e high rate... iti faci un full buffer imediat... deci, fie ca le scoate, fie ca nu... tot cam aia e...

dar despre enchant... si mie mi se pare o mare prostie. plus ca mai baga tatoos + masks + wings (mai nou) care iti dau mega-super-extra abilitati... sa fim seriosi, asta mai e L2 ?!