Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Sunt tentat pe zii ce trece sa ma bag pe off... multi prieteni din oras s-au bagat dar plm.. nu stiu cat costa taxa aia sa iti activezi cont prima oara.Ca asa daca e vorba doar de 10 $ pe luna,e super ok

am in clan multa lume care timp de 3 ani au jucat pe bartz .. motivul pt care sau lasat a fost ca sunt mult prea multi boteri <_< imi povesteau ca uneori vedeau cate un sir de 10-12 caractere unu dupa altu de la Gheorghe1 la GheorgheX

e foarte greu sa razbesti sa realizezi ceva pe official, trebuie sa ai un clan extrem de bun si unit

Posted

kBm cum zicea si birdy ...sunt multi boteri acolo .Si mie mi-a zis un prieten care a jucat pe teon .Acolo nu sunt amatori ca pe private , sunt boteri profesionisti .Cum crezi ca au aia arme +++ ?? Cine draq s-ar risca pe 1x sa isi puna + 6 pe db ??Boteri ofc :) .L2phx merge extrem de bine pe official .....daca stii cum sa il folosesti . Si mai e si l2 walker care e dea dreptul usor de folosit ...Si daca mai ai si un pc bestie sa poti face 2box e absolut perfect . Din cate am inteles gm ul nu prea are treaba cu boteri ci se ocupa in mare parte cu bugs /events etc .

Daca crezi ca ai rabdarea necesara pentru 1x eu iti urez succes :) .

@Deph la2 4x . Best drop : baium ring , aq , un saint spear :> si niste scroll de S pentru arma ...dar toate au mers la clan ...cu exceptia saint spearului :)) .E tot in inventory la mine....acolo o sa putrezeasca :crazy: .

Posted

ma refer la un raid boss normal, nu la epici

de exemplu: kandra a dropat maje boots + soul bow + ews [ drop maxim ] la asta ma refer :P

sau rb'u din disciples, shax parca, a dropat : dragon hunter axe + ic gloves + eas

astia 2 au fost miejii absoluti :P

edit: totusi nu stie nimeni nici un server de interlude 50x ? [ minim ]

Posted

kBm cum zicea si birdy ...sunt multi boteri acolo .Si mie mi-a zis un prieten care a jucat pe teon .Acolo nu sunt amatori ca pe private , sunt boteri profesionisti .Cum crezi ca au aia arme +++ ?? Cine draq s-ar risca pe 1x sa isi puna + 6 pe db ??Boteri ofc :) .L2phx merge extrem de bine pe official .....daca stii cum sa il folosesti . Si mai e si l2 walker care e dea dreptul usor de folosit ...Si daca mai ai si un pc bestie sa poti face 2box e absolut perfect . Din cate am inteles gm ul nu prea are treaba cu boteri ci se ocupa in mare parte cu bugs /events etc .

Daca crezi ca ai rabdarea necesara pentru 1x eu iti urez succes :) .

@Deph la2 4x . Best drop : baium ring , aq , un saint spear :> si niste scroll de S pentru arma ...dar toate au mers la clan ...cu exceptia saint spearului :)) .E tot in inventory la mine....acolo o sa putrezeasca :crazy: .

ce este ala "l2phx" :-?

Posted

@deph: la rb normali, am luat tot ce se poate lua mai bun de la fiecare. dar nu stiu sa iti zic fiecare ce a dat, pt ca m-am lasat de dex, si asta a fost cu mult timp in urma

@birdy: la tine face lafel ?! adica iti cere de fiecare data sa dai un "checking files" cand vrei sa intri ?! :|

Posted

am in clan multa lume care timp de 3 ani au jucat pe bartz .. motivul pt care sau lasat a fost ca sunt mult prea multi boteri <_< imi povesteau ca uneori vedeau cate un sir de 10-12 caractere unu dupa altu de la Gheorghe1 la GheorgheX

e foarte greu sa razbesti sa realizezi ceva pe official, trebuie sa ai un clan extrem de bun si unit

Cre'ca as face pe mine de ras daca as vedea asa ceva in l2 :despair: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

UUFFF ...ce tot are dexu ? :crybaby: :crybaby: ...nu mai e chip sa faci un farm linistit cu disconnecturile astea :crybaby:

Posted

sal flacai si domnite se mai aude ceva de 6x?

p.s inge look here

AHAHAHHAHAHAHAHAHHAA :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: =)))))))) OMGGG cum sa fie asa ceva in jocu asta ?!?!?!? :coffee: :rofl2: :despair:

Edit: botii aia mai si farmeaza ??? AHAHAA :))))))))))))) ahahahhhahahahahaha .... putem face si party cu ei ? :))))))))))

Posted

bineinteles. poti pune fiecare bot sa faca un lucru: sa bata, sa dea dans, sa dea heal... si poti sa ii pui sa faca lucrul asta la un anumit interval, sau, in cazul healerilor... cand HP e la un anumit nivel.

Posted

parca putin mai mult decat asta... dar... asta e doar parerea mea ;) intreaba si tu pe cei mai "specializati" in deomeniu :P si oricum, tie trebuiwe sa iti placa ;)

Posted

ce este ala "l2phx" :-?

Package modifier parca.

Doamne, botii aia... Eu nu inteleg, pe oficial se tolereaza chestia asta? :)))))) Adica, singura metoda sa faci rost de room este sa le dai pk, dar apoi poate scapi ceva. :))

Posted

Package modifier parca.

Doamne, botii aia... Eu nu inteleg, pe oficial se tolereaza chestia asta? :)))))) Adica, singura metoda sa faci rost de room este sa le dai pk, dar apoi poate scapi ceva. :))

pai din moment ce platesc, de ce nu ar tolera ? ^_^

hai fratilor un server de interlude ca am chef de spoil :D

Posted

www.l2dex.eu e serverul pe care joaca multi de aici. are 2 servere:

-dex: 4x

-wrath: 9x

i know, but i want at least 40x :D

Posted

server balansat si rate 300 x parca e l2ownage.com , vreo 350 on e fun pentru ca nu sunt arme rosii asa multe , enchant rate e ca pe official , e destul de balansat