Guest deph Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ca ol pur si simplu orice alt nuker il bate te contrazic si eu si mai multi, depinde foarte mult de gear, si cu atat mai mult ca nukerul are cp+hp mic, astfel ca daca ol prinde cruse si silence il bate de il usuca, daca de exemplu are spiritual eye sau arcana mace rupe orice nuker, numa din stun si drain :right: Quote
Korekt Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 MisterDevil dante? No. No way. Poate vreo cunostinta.tu vrei sa faci 1000 posturi neaparat sau? Quote
raw^ Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 tu vrei sa faci 1000 posturi neaparat sau?acelasi lucru ai facut si tu acum :nanana: ps: hmm tocmai mi-am laut 20 de ewcuri si 2 arme de C :-s whis me luck! Quote
Guest deph Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ^ noroc mi-am instalat interlude, care imi poate recomanda un server bun ? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 acelasi lucru ai facut si tu acum :nanana: ps: hmm tocmai mi-am laut 20 de ewcuri si 2 arme de C :-s whis me luck! WTB CRY C :> :> :> alot :> :> :nanana: Succes..scoate una +16 or no balls :kar: Dexu....ne cam manaca nervii..asta seara pica de 5-6 ori ...eram rift..si de fiecare data..cand refaceam party..si sa intram iar.....pica ..si tot asa...acum e inca picat....ne lasam de rift :/ ma duc sa cresc HE Quote
jimmy89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 'neatza guys, ce mai faceti ?! trupa de pe azure e inca activa ?! :> o sa intru si eu acum, putin (dupa ce termin cu forum trolling) :P Quote
xIcarus Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 tu vrei sa faci 1000 posturi neaparat sau?Uite cine se baga in seama. Vezi-ti ma de treaba ta, cine esti tu sa-mi faci observatie? Postcount conteaza pentru tine? Ce arata? Cat de tare esti? :> Ce conteaza, sa faci un post sau sa iti exprimi parerea? @VilleValo, inca astept raspuns. Quote
Animosity Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 'neatza guys, ce mai faceti ?! trupa de pe azure e inca activa ?! :> o sa intru si eu acum, putin (dupa ce termin cu forum trolling) :PPrezent la datorie =P Quote
jimmy89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ok. am terminat cu trollingul... omw to azure :P Quote
Animosity Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ok. am terminat cu trollingul... omw to azure :Ppm TheSummoner Quote
nimik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 am si eu o intrebare...am descarcat L2 , fac cont dar cand bag pass imi spune ca e gresita...ce are?? Quote
jimmy89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 @birdy: imediat, stai ca nush ce are. imi cere iar sa fac un checking files PS: done! @nimik: despre ce server vb tu ?! Quote
Guest deph Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 am si eu o intrebare...am descarcat L2 , fac cont dar cand bag pass imi spune ca e gresita...ce are??tu incerci sa te conectezi pe oficial, iar noi jucam pe servere privatezi ce client ai luat si te vom indruma spre servere Quote
andix3x Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 @Deph Daca vorbesti despre low rate ai perfecta dreptate ...dar vezi tu ...ville vorbea despre high rate ...Ei bine pe toate high rate pe care am jucat cu ol luam bataie de la magi .Nu pentru ca nu stiam clasa ci pentru ca atunci cand incepea pvp ul venea un nuker pur cu 2k + casting si imi dadea sleep cu +9/10 chance....apoi debuffs si 3 hits :P .Sau si mai usor...fear .In oly se intmpla la fel ...o singura data am fost hero cu OL .Si atunci chair rupeam tot ce imi iesea in cale....pai cu heroic valor + arma de hero cine nu ruleaza ? De vrei un low rate fain www.l2dex.eu De vrei high rate www.l2-godz.com -- Mie personal imi place :) Quote
Guest deph Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 rec me an interlude server [ preferabil 60+ rates ]ps: ia dati-va mari cu cel mai bun drop de la raizi :P [ fie pe off fie pe dex ] restu serverelor sunt irelevante ^_^andix3x ai si tu dreptate :P Quote
jimmy89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 @deph: cel mai bun drop care a venit la mine ? sau la care am participat ?! ^^@raw: bad luck :( Quote
Guest deph Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 @deph: cel mai bun drop care a venit la mine ? sau la care am participat ?! ^^both :) Quote
Animosity Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ce neam luato in freza la lilith futemash <_< si astia din clan .. ba mai mari idioti nu poti vedea pe planeta asta <_< cum sa mergi ma la RB care urca cry ... fara 2 PvP parties >_> (pe serv asta ) ?! ... ei repede HAI HAI HAI ! sa facem sa dregem >_> ce ma dispera cand tipa lumea la mine ca nu am habar a juca Healer .. cum 'nezeu mamii ei de treaba .. sa dai si Heal si mai dai si RESS .. sa ai grija sa ai si mana tot timpul .. si sa mai arunci si tu un SLEEP in PvP >_> vai ce draci am in mine ... ROAR ! ! 111 shift +1 Quote
jimmy89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 @deph: pai... pe dex fiind vorba... de participat, am participat la toti boss-ii... si cel mai mare e valakas, desigur. cel mai mare care a venit la clan a fost antharas earring. de primit, nu am primit boss jewlls. dar am primit S items. nush acum sa le enumer. dar au fost detoate: parti de armuri de S (de la boots la full armor - asta fiind doar MA si Draco), arme de S, jewlls de S, IC shield.@birdy: nasol... asta inseamna ca nu ma mai faci si pe mine mare ?! :P Quote
Animosity Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 @deph: pai... pe dex fiind vorba... de participat, am participat la toti boss-ii... si cel mai mare e valakas, desigur. cel mai mare care a venit la clan a fost antharas earring. de primit, nu am primit boss jewlls. dar am primit S items. nush acum sa le enumer. dar au fost detoate: parti de armuri de S (de la boots la full armor - asta fiind doar MA si Draco), arme de S, jewlls de S, IC shield.@birdy: nasol... asta inseamna ca nu ma mai faci si pe mine mare ?! :Ptocmai miam dat demisia din clan ~.~ o sa intru later sa vedem cum si ce facem :P personal as fi relativ fericit daca tiai face un mag :P (orice fel de mag) pt ca am ES (cu pow) si na teash putea ajuta mai lejer (viata cu magul e cam grea .. dar deh :) na tu decizi Quote
jimmy89 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 hmmm... am inceput fighter acum... dar inca nush ce sa fac: pr/aw/sk/bd :P deocamdata raman cu char asta... nu trec la mag... Quote
kBm Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Sunt tentat pe zii ce trece sa ma bag pe off... multi prieteni din oras s-au bagat dar plm.. nu stiu cat costa taxa aia sa iti activezi cont prima oara.Ca asa daca e vorba doar de 10 $ pe luna,e super ok Quote