Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

hai sa o luam de la capat cativa de aici , ne facem max enchant pe tot ce avem + rb in 1 sapt si rupem :)

atat doar ca imi era lene sa farmez hero ca puteam iesi si hero pe atlantis la HE :))

Posted

atat doar ca imi era lene sa farmez hero ca puteam iesi si hero pe atlantis la HE :))

ashe fain e serveru ? :-s

ps: jay sean - ride it , o ascult de o ora minim, i can't stop it :wub:

Posted

ashe fain e serveru ? :-s

ps: jay sean - ride it , o ascult de o ora minim, i can't stop it :wub:

era*

ps: lol da pt mine deja e veche :-j

Posted

hai ma lasati-ma cu serveru ala de donatori ... mai bine ne-am baga pe wrath :P

ce te face sa crezi ca nu e ss lag ca pe dex ? :D

oricum eu pe dex ma voi intaorce numa cand se deschide 6x ;;) , pana atunci o ard pe azure

Posted

frate ti-am spus ca te contrazici singur. tu vorbeai de high rate unde nu uita ca exista mana potion. si acum o dai in low si mid si mai si vb de olimpiada. pe low ai dreptate dar din ce am vazut pe alte servere high nu prea ai. asa ca nu mai te contrazice. te cred ca joci de ani de zile si ca sti jocul foarte bine dar eu vb de ce am vazut pe alte servere.

Si ce insinuezi, ca in oly ai voie cu mp pots? Daca pe serverul tau exista asa ceva, inseamna ca trebuie sa fii prost sa joci pe el. Oly este despre gestionarea resurselor si a strategiilor in pvp.

Ce ziceam eu? Faceam comparatie intre high si low rate. Tu spuneai tampenii despre skilluri editate, ceea ce pe foarte putine servere am vazut. Ia spune-mi tu te rog frumos, daca stii atatea despre ol, steal essence ce atribut are normal si ce atribut are pe serverul tau? Sa iti spun o chestie despre asa zisele skilluri editate.

Posted

neata fetiliiiiiiiiiiiiiiii (: |

Que : Intr-o Oly setata retail-like daca iti pierzi punctele la 7 zile primesti 3 pcte nu ? (Or so i've been told ...) e adevarat ? Am prestat aseara la Oly pe toata durata si miam cam luato in freza (nu prea conteaza pt mine ca ma antrenez) pt ca am si gear de la SH ( Dc robes +3 & TTs jwls +3 ) in comparatie cu pokemonii de la marile aliante care's OE pana in dinti :-<

anyways xD i feel good ... am luat 5 meciuri xD dintre care unu cu un DoomCryer imbracat in IC cu DB+8 @_@

Posted

@crynow Si eu am ascutlato vreo 2 zile la rand :wub: :wub: :wub: .

Acum sa trezit rockerul din mine :))

http://uk.youtube.com/watch?v=RQ4VgvLR1Aw&...feature=related

Deci mafia ala sux big time :)) .Cand am intrat ping 300 ...si cum ma spawnat am luat pk ...Nu am mai jucat pe acolo dar tare cred ca nu e setat o limita la casting .De aceea donatorii pot avea anumite itemuri custom care au bonusuri mai mari ..si asa ol ruleaza pe acolo ...dar nu numai ol ci toti donatorii ...acum mr king lasane cu aberatiiile tale .

What's happend with koh ?? :blink:

Guest Kuchiki.Byakuya
Posted

@andixe alea 3-4 party erau formate in marea majoritare de oameni 70+ cam un sfert sau mai bine 3rd class

atlantis daca e ala de cred eu, si daca macar un sfert din comenturile de pe hopezone sunt pe bune, inseamna ca e de ocolit

cat despre mafia, servarele cu custum sh1t`s sunt cele mai varza din simplu motiv ca e aproape imposibil sa faci niste iteme custom care sa nu overpower o clasa

Posted

@silen: daca e max pe care il stiu eu... e pacat ca e cu donatii, in rest e ok... cat de cat. oricum, daca sti sa joci, si joci destul de bine/mult... poti sa ajungi sa ai iteme mai multe/bune decat donatorii :P

adica ar fi bine sa ma fac ceva nucker/warlord ca sa farmez nu? desi am obs ca sps ftw am sa ma fac sorc..

cat despre altantis sincer m-as baga, insa n-am nicio sansa la oly cand au toti iteme+25+30 sa fim seriosi ce phantom summoner poate deveni hero in astfel de condintii?<cam mereu is ps pe main>

cat despre ol: daca nu ma crezi ca asa e, atunci consider-o parerea mea: ol la oly e super bestial, e ca un fel de char full buff <doar buffe> vs un char self buff.. chiar daca i se termina mana tot are `resurse`.. insa in schimb nu merge.. ma crezi bine, nu ma crezi si mai bine.. iti uraz numai succes in pvp-urile tale ol-<celelalte charuri care sunt dominate de tine;)>

le: cat despre koh nici adminu nu mai raspunde pe mess.. dupa cum zicea andi: "l-or fi omorat donatorii" =))

Posted

pe wrath nu e ss lag... am intrat aseara pe la 4 din cauza unei stari de plictiseala apasatoare cu PWu meu de 77 , imbracat in imba pro shadow dagger si am omorat vreo 10-15 pana a venit un salvator in draconic bow si am cazut din 1 bucata :D

Oricum in jumatatea aia de ora in care am stat pe server am constatat faptul ca wrath = R.I.P

Posted

dupa cum zicea andi: "l-or fi omorat donatorii"

Si am dreptate banuiesc :))

@kBm Ofc :) .Dex rip too :P .

@Kuchiki.Byakuya And you nick in game ?? Don't worry nu sutn de ala care te omoara cu pm urile .

Posted

Berserker la 64 e kinda imba. Lookie, i have 4 charges, mdef passive, crushing pain + contagion (2 skilluri de 6k power). Come get me mages! Oo Majoritatea mor dupa crushing pain + contagion. :D Ma rog nu stiu cat de accurate e serverul, dar e fun.

Posted

Dante is no longer a GM due to using his powers to profit himself and betraying my trust that he will not use them.

I would like to apologize to everyone who had negative experiences with him or his character, GamerAtWork. Right now, all his known accounts and characters are deleted, and his GM status is removed.

Let us hope i can find better people in the future.

Nu era unu pe aici cu nicku asta GamerAtWork ? :)) unu care se dadea destept

Posted

Dante is no longer a GM due to using his powers to profit himself and betraying my trust that he will not use them.

I would like to apologize to everyone who had negative experiences with him or his character, GamerAtWork. Right now, all his known accounts and characters are deleted, and his GM status is removed.

asta nu era MisterDevil ? de pe linkmania ? :D

ice poti da un link de unde ai citit te rog ?

xIcarus ce cronica joci si pe ce server ?

Posted

Hellbound. Server relativ decent, cu cateva buguri nu prea majore. Singurul bug major este ca fear te face incontrolabil. L2 xeebra, 15x all.

Chiar nu ma asteptam. Dex is getting worse and worse. Ii trebuie o minune sa ma intorc pe el din pacate.

Posted

b1ackic3 fii serios ... nu a spus ca daca el nu mai joaca serverul e mort.Dupa parerea mea serverul e mort de cand s-a bagat interlude datorita ss lagului(asta e valabil doar ptr dex... wrath merge f bine,singurul lucru care il face un server prost este economia)

Posted

ba da:D GamerAtWork aka MisterDevil :)) dar nu stiam ca el e Dante :o

ieri eram in IT si dadea res la enemy, au facut astia pk pe el de 5 ori si tot se ridica :blink:

Guest VilleValo
Posted

@crynow Si eu am ascutlato vreo 2 zile la rand :wub: :wub: :wub: .

Acum sa trezit rockerul din mine :))

http://uk.youtube.com/watch?v=RQ4VgvLR1Aw&...feature=related

Deci mafia ala sux big time :)) .Cand am intrat ping 300 ...si cum ma spawnat am luat pk ...Nu am mai jucat pe acolo dar tare cred ca nu e setat o limita la casting .De aceea donatorii pot avea anumite itemuri custom care au bonusuri mai mari ..si asa ol ruleaza pe acolo ...dar nu numai ol ci toti donatorii ...acum mr king lasane cu aberatiiile tale .

What's happend with koh ?? :blink:

cred ca mai facut noob findca am zis ceva de cheturi. exista diferite programe care iti permite editarea atributelor.

Posted

First of all ...Nu`s cheturi is Cheaturi .

2 Te-am facut noob pentru ca asa esti . Uitate la tine cum sustii cu vehementa ca ol ul ruleaza pe high rate ...Am jucat cu Ol la viata mea si stiu cum e ..si intamplarea face ca am jucat doar pe high rates ...pur si simplu orice alt nuker il bate ...Daca nu ai fi pomenit de " cheturi " filozof ramaneai ;) ...hai bafta and gl ^^ .