CryNow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 vai de cucu meu baiete .. <_< my eyes are in pain ! dude ... cand bag cont si pass nu se inampla nimic ? any help ? pe azure vorbind :whiteflag: ] problem solved, pasa azi bagam un power lvl ? dupa 3 asa, sa termin cu facultatile :-s Quote
andix3x Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @Silen De ce nu te duci pe l2ownage ?? :-? [sarcasm] Dex pe locul 3 ?? Ce sa intamplat ?? e racit kadar si nu mai da voturi pe ascuns ??sa schimbat adminul la hopzone sau ce [/sarcasm ] @Kuchiki.Byakuya Atunci zimi numele tau in joc :P .Apropo....Inteleg ca erai voi vreo 3 -4 party uri , dar daca vati dus la queen inseamna ca majoritatea erau low lvl ... Si daca v-au luat pe nepregatite normal ca erau in avantaj ...deci mie mi se pare normal chestia asta . Cei din WarManiacs nu sunt toti imbracati la fel de bine...daca se duc 2 party uri de low lvl 's + 2 de protect si vino o party din LL in full A + buffs logic ca va omoara .Si sa stii ca e foarte simplu de aflat cine vor sa faca aq si de astea....2 sanse....vau vazut prin gludio si unul dintre ei a banuit ceva si a anuntat clanul sau cea mai simpla cale ..un spion in clan :P .... @crynow tot pe azure ? Quote
Razvan Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @andix : ca joaca doar c4/interlude deocamdata.. Quote
xIcarus Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dual arcana si dual zariche? Deci astia devin din ce in ce mai ciudati. Am inteles fenomenul dual daggers, arata interesant pe un dagger (wow rogue-look, e destul de reusit), dar cum o fi sa ai dual arcana pe mage?Auzi... 85% success rate la enchant cu limita de +35. Doamne fereste. Quote
Animosity Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 yawn (: | neata fetili sami spuneti cand esteti in joc :P cand puteti juca Quote
xIcarus Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @raw: bai am luat ban pe white eagle. O.o Ma gandeam sa mai sparg niste iteme si lol. Quote
raw^ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 " http://l2.hopzone.net/lineage2/list.htmldex pe locul 3? :blink: "e prea devreme pentru troli de pe dex ca sa voteze :crazy: oricum in fiecare luna dex este pe locul 1 pe hopzone.@xIcarus: m-am convins de white eagle - sux hard.LE: care ma poate ajuta cu o treaba legata pe dex ? :) Quote
xIcarus Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Au probleme cu balansul aia de pe white eagle. Logic, din cauza npc bufferului. Cov strica TOT. Un mage ia cov pentru ca nu alearga, dar un dagger ia powi ca sa fuga, deci ghici cine are sanse mai bune in pvp. Quote
jimmy89 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @silen: daca e max pe care il stiu eu... e pacat ca e cu donatii, in rest e ok... cat de cat. oricum, daca sti sa joci, si joci destul de bine/mult... poti sa ajungi sa ai iteme mai multe/bune decat donatorii :P@cry & birdy: cineva pe azure la ora asta !? :D Quote
raw^ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Au probleme cu balansul aia de pe white eagle. Logic, din cauza npc bufferului. Cov strica TOT. Un mage ia cov pentru ca nu alearga, dar un dagger ia powi ca sa fuga, deci ghici cine are sanse mai bune in pvp.Daggerul ca si cum nu ar fi pe serverul ala... Arcasi si Magii ce mai merg... in rest toti is buguiti :/ Quote
CryNow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @cry & birdy: cineva pe azure la ora asta !? :D tocmai am iesit :D pm deph o sa intru in 20 min dupa ce ma pun pe tron si citesc ceva Quote
jimmy89 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 oky, o sa intru, k la cs imi fac nervi.. imi face steamul figuri... lag si loss, si chesti din astea... x(dati si voi un mesaj ceva cand intrati... sunt prin gludin acum, am lasat char afk pe acolo :P Quote
CryNow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 oky, o sa intru, k la cs imi fac nervi.. imi face steamul figuri... lag si loss, si chesti din astea... x(dati si voi un mesaj ceva cand intrati... sunt prin gludin acum, am lasat char afk pe acolo :Peu ti-am zis sa-mi dai pm pe deph , dar nu ai dat asa ca am iesit si acum plecc'ya tommorow Quote
jimmy89 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ma, pe care server esti tu ? k eu am tot dat pm... dar nu erai on... Quote
Guest VilleValo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Fugi ma de-aici. Te rupe numai din drain? Tu ai facut vreodata oly cu un ol vs un destro? Nu ai facut, iti zic eu. Daca aveai putina experienta in ol, iti dadeai seama ca ramaneai fara mana instant. Nici macar nu ai bunul simt sa recunosti ca esti pamflet, dar tu ne dai noua lectii despre ol. Pleaca bai de-aici bai nu avem nevoie de parerile tale. Acum o sa inceapa ca ala de pe pmfun. Ia zi, un full buffed archer nu da crit de 8k in full buffed light armor? Zi ca da. :>Ol te rupe numai din drainuri auzi. Lasa tu mana potionul si vino pe un server cu picioarele pe pamant, joaca acolo ol sa vezi ce greu se creste si ce important ajunge pentru clan.frate ti-am spus ca te contrazici singur. tu vorbeai de high rate unde nu uita ca exista mana potion. si acum o dai in low si mid si mai si vb de olimpiada. pe low ai dreptate dar din ce am vazut pe alte servere high nu prea ai. asa ca nu mai te contrazice. te cred ca joci de ani de zile si ca sti jocul foarte bine dar eu vb de ce am vazut pe alte servere. Quote
CryNow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ma, pe care server esti tu ? k eu am tot dat pm... dar nu erai on...pe care e si birdy si spydyN A N A K I :D 15x Quote
jimmy89 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 pfffff... si acum spuneti ma ?! eu am stat sa fac chiar si lvl 16 pe x5 ps: aveti systemmsg-e pt c5 ?! sa nu mai caut eu ?! :D le: acum tre sa plec si eu, ne vedem alta data. btw: am numele Livy :> Quote
FearNone Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 se baga cineva pe l2 atlantis dupa ce se da wipe? :) Quote
CryNow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 pfffff... si acum spuneti ma ?! eu am stat sa fac chiar si lvl 16 pe x5 :rofl2: jneboon ?! Quote
andix3x Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @thekingofnoobs All you make its saying stupid thing !Pana acum ziceai ca sa mergem pe mafia sa vedem ca ol ruleaza pe acolo ...acum zici ca ol ruleaza peste tot . pleaca ma de aici cu chet urile tale Rolf @ jimmy Quote
Guest VilleValo Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 @thekingofnoobs All you make its saying stupid thing !Pana acum ziceai ca sa mergem pe mafia sa vedem ca ol ruleaza pe acolo ...acum zici ca ol ruleaza peste tot . pleaca ma de aici cu chet urile tale Rolf @ jimmycine zicea ma ca ruleaza peste tot? am zis pe high rate? si mafia e e ma desteptule? e low?nu sti ce vb. va inteleg ca aveti comunitatea voastra de pupat in f..d dar nici chiar asa. nu inteleg de ce faci tu gura. ca spune si altcineva parerea? atunci asta nu mai e forum. da sunt regele nobilor si anagra, anlfabet dar nu sar sar fript pentru cineva care pe toata durata acestui forum se contrazice singur. prima oara daca citesti ce a scris el vb de high rate si cred ca inseamna server pvp. nu mam referit la low sau mid . aici sunt nuami jucatori adevarati cu 100+ servere la activ. gg Quote
CryNow Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 se baga cineva pe l2 atlantis dupa ce se da wipe? :)si cand se da wipe ? nu conteaza, set +30 si jwl +30 rahat de server :rofl1:koh e dead ? Quote
raw^ Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 se baga cineva pe l2 atlantis dupa ce se da wipe? :)dap :)am avut toate itemele +30 /+25 acolo farmam AQ/ORFEN ca nebunu :D Quote
FearNone Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 hai sa o luam de la capat cativa de aici , ne facem max enchant pe tot ce avem + rb in 1 sapt si rupem :) Quote