Lasher_ro Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Am mai patit asta si pe alte servere....aveam si un screen postat mai demult cum gm ul intra intr-un clan ca sa ii ajute la siege...character editat he lvl 78 cu A + 4 sau chiar mai mult...Ask Lasher ...el stie mult mai bine :> :P :P . Inca mai sunteti butthurt pe faza aia ? Quote
andix3x Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Nu mah ..Dadeam un exemplu . Lol si tu acum ...ce butthurt mah ? ....Its just a game !! :) Btw daca laser ar veni pe frintezza iam primi cum se cuvine.....o luna sa isi faca equip si alea alea...si apoi war cu ei :) . Anyway KoY > LasrFrate :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: Quote
Animosity Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Inca mai sunteti butthurt pe faza aia ? de ce nu ar fi daca e true ? =P neata fetiliiii >_> Quote
Guest VilleValo Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Crynow, apropo de clienturi, pe gold aveai cumva o problema cu reuse icon la skills? Ale mele se innegresc pur si simplu, sau arata reuse-ul aiurea. Ca ma miram de ca stau 1 minut sa astept bluff. In orice caz, stii vreun fast link pt c4 client? Dar sa fie ceva ca lumea. Ce cast are ol? Cel mai mic cast dintre mages. Ol este bun cu mp pots, intr-adevar, dar poate sa si-o ia in gura de la un sh experimentat, care il tine in wind vortex. Am vazut eu pe ct1, dau wind vortex si imediat wind vortex slug, deci un ol il arde imediat. Si lasa-ma tu cu contrazisul, pentru ca habar n-ai. Repet: daca zici cea mai mare prostie te legi de ea? Nu are farmec sa iti schimbi charu din luna in luna? Stii ceva? Explica-mi si mie, sa zicem ca joci un char un an, deci ajungi sa il cunosti perfect. Apai ce te ajuta impotriva unui summoner de exemplu, cand ai nevoie de strategie? Cu ce te ajuta charul tau daca tu nu stii ce skilluri are summonerul si ii iei summonul la bataie, realmente blank shooting? Cum s-a schimbat cronica alt server? Ghici ce, cronicile mele favorite sunt c4 si interlude. Tu crezi ca atunci cand a aparut ct1, am sarit toti pe el? 90% din cei de aici nu si-au schimbat serverul principal doar pentru o cronica noua. A mai zis si Shade, nu mai fa generalizari.incearca mane si ai sa vezi cast. te rupe numai cu drain. ce vreau eu sa zic e ca skilurile difera de la server la server. de ce? pentru ca nu este lineage original si admini umbla la ele. joaca pe frate eu doar mi-am dat cu parerea. am jucat pe helgate cu aw si era de c...t pentu ca nu-i functiona skilurile pentru ca admini umblau la ele. inschimb magi te rupeau. asta e aprerea mea. Quote
Aenon Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 incearca mane si ai sa vezi cast. te rupe numai cu drain. ce vreau eu sa zic e ca skilurile difera de la server la server. de ce? pentru ca nu este lineage original si admini umbla la ele. joaca pe frate eu doar mi-am dat cu parerea. am jucat pe helgate cu aw si era de c...t pentu ca nu-i functiona skilurile pentru ca admini umblau la ele. inschimb magi te rupeau. asta e aprerea mea.Esti cam agramat...[ca sa nu cauti in dictionar : AGRAM?T, -Ă, agramaţi, -te, adj., s.m. şi f. 1.. Adj., s.m. şi f. (Persoană) care face greşeli elementare de limbă; p. ext. ignorant, incult. 2. Adj. Care conţine greşeli elementare de gramatică şi de ortografie. – Din lat. agrammatos. ].Si nu , asta nu e un atac la persoana , e doar o sesizare. Quote
Guest VilleValo Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 nici eu nu sunt bun la gramatica dar sincer, precum si pe multi altii de aici ma bat la ochi greselile tale.. nu zic perfect, dar nici chiar agramat <am zis asa ca sa nu zic analfabet :P>ai frate ca ai dato in bara cu acest replay. analfabet? esti bun frate de vrei sa enervezi pe cineva cu inteligenta ta. astia-s romani. intelectuali care nu au citit o carte in viata lor, dar sunt atenti pe forum la greselile altora. asa sunt si in joc, cu nasu pe sus. ma-m inteles mai bine cu bulgari decat cu romani. pentru ca romani sunt atenti la greselile altor dar nu le vad pe ale lor. ms pentru atentionare. :( Quote
Nimeni Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Esti cam agramat...[ca sa nu cauti in dictionar : AGRAM?T, -Ă, agramaţi, -te, adj., s.m. şi f. 1.. Adj., s.m. şi f. (Persoană) care face greşeli elementare de limbă; p. ext. ignorant, incult. 2. Adj. Care conţine greşeli elementare de gramatică şi de ortografie. ? Din lat. agrammatos. ].Si nu , asta nu e un atac la persoana , e doar o sesizare. ahahahahahhaha te iubesc Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Lasher :slap: pt kkturile voastre de pe servarul de low rate cu 20-30 persoane.. da dus dreak si seravrul de HR care avea la un moment da chiar 500+....inca va mai injur cand imi aduc aminteandixe hai sa iti zic cum este cu LaLegion pe frinteza....un GM si fratele ownerului joaca in LL.....acum freo saptamana alianta WarManiac in care am un char vruia sa faca ant si nush cum a aflat si LL.....si neam batut.....noi eram freo 3-4 parti cu bd, sws, pp wc..chiar 2 bishi.....LL a venit cu un parti.... si nea omorat pe toti...FARA SA PIARDA MACAR UN OM.......aaaa... mentionai ca nu avea healer deloc? Quote
xIcarus Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 incearca mane si ai sa vezi cast. te rupe numai cu drain. ce vreau eu sa zic e ca skilurile difera de la server la server. de ce? pentru ca nu este lineage original si admini umbla la ele. joaca pe frate eu doar mi-am dat cu parerea. am jucat pe helgate cu aw si era de c...t pentu ca nu-i functiona skilurile pentru ca admini umblau la ele. inschimb magi te rupeau. asta e aprerea mea.Fugi ma de-aici. Te rupe numai din drain? Tu ai facut vreodata oly cu un ol vs un destro? Nu ai facut, iti zic eu. Daca aveai putina experienta in ol, iti dadeai seama ca ramaneai fara mana instant. Nici macar nu ai bunul simt sa recunosti ca esti pamflet, dar tu ne dai noua lectii despre ol. Pleaca bai de-aici bai nu avem nevoie de parerile tale. Acum o sa inceapa ca ala de pe pmfun. Ia zi, un full buffed archer nu da crit de 8k in full buffed light armor? Zi ca da. :>Ol te rupe numai din drainuri auzi. Lasa tu mana potionul si vino pe un server cu picioarele pe pamant, joaca acolo ol sa vezi ce greu se creste si ce important ajunge pentru clan. Quote
CryNow Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ai frate ca ai dato in bara cu acest replay. analfabet? esti bun frate de vrei sa enervezi pe cineva cu inteligenta ta. astia-s romani. intelectuali care nu au citit o carte in viata lor, dar sunt atenti pe forum la greselile altora. asa sunt si in joc, cu nasu pe sus. ma-m inteles mai bine cu bulgari decat cu romani. pentru ca romani sunt atenti la greselile altor dar nu le vad pe ale lor. ms pentru atentionare. :(eu nu am nimic tu tine stai linistit :right: ba mai mult te apreciez pentru faptul ca nu te-ai aprins la "batjocura" lor!uite care e faza cu ol, daca vine un sorc/sps ii dau cancel si posibil sa piarda acumen, si fara acumen moare 101%, asta daca nu prinde el silencedaca vine un necro, il tine in anchor [ de interlude vorbind ]daca vine un sh si ii prinde wind vortex, e pa si pusi ol'u, pentru ca sh'u are si el "drain" la randul lui, si anume dark vortex, care dat la momentul oportun face diferenta dintre kill/deathwind vortex -> scade casting speed drastic si scade rezistenta la atacurile cu wind, sh mai are si surrender to wind, si cu astea 2 deja primesti 200% dmg + mai are dark vortex cu care isi incarca hp, si daca e experimentat le foloseste alternativ.si acum pls lasa ol'u deoparte ca ...depinde de jwl/arma fiecaruia, la un set identic merg pe sh :tiphat:icarus degeaba esti asa rau cu el, pentru ca exista elixir of mana, si poate juca cu arma/arcfoloseste jumate de mana pe curse s.a.m.d. apoi face un restore si baga arcu, cand destro intra pe frenzy baga drain, what's so hard ? Quote
kBm Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Oricum adevaru e ca OL are mai multe sanse sa iasa invingator in fata magilor(asta la self buffs,la se+pp cred ca balanta se inclina in partea magilor :P ) Quote
Animosity Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Lasher :slap: pt kkturile voastre de pe servarul de low rate cu 20-30 persoane.. da dus dreak si seravrul de HR care avea la un moment da chiar 500+....inca va mai injur cand imi aduc aminteandixe hai sa iti zic cum este cu LaLegion pe frinteza....un GM si fratele ownerului joaca in LL.....acum freo saptamana alianta WarManiac in care am un char vruia sa faca ant si nush cum a aflat si LL.....si neam batut.....noi eram freo 3-4 parti cu bd, sws, pp wc..chiar 2 bishi.....LL a venit cu un parti.... si nea omorat pe toti...FARA SA PIARDA MACAR UN OM.......aaaa... mentionai ca nu avea healer deloc?vai de cucu meu baiete .. <_< my eyes are in pain ! Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 vai de cucu meu baiete .. <_< my eyes are in pain !sory dude...romana na fost niciodata punctul meu forte Quote
raw^ Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ok.. ceva nu inteleg... whats up whit the new guys and all the butthurtness?:-sps: Char nou pe dex :) Spoiler mic Quote
FearNone Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 @andi3x - nu mane , am mai specificat si mai inainte ca difera de la server la server cine castiga. cu toate astea eu sustin in continuare ca OL > orice mag. daca fugi de seal-uri .. ai sanse mari sa bati OL :)still searching for nice srv :) Quote
xIcarus Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 eu nu am nimic tu tine stai linistit :right: ba mai mult te apreciez pentru faptul ca nu te-ai aprins la "batjocura" lor!uite care e faza cu ol, daca vine un sorc/sps ii dau cancel si posibil sa piarda acumen, si fara acumen moare 101%, asta daca nu prinde el silencedaca vine un necro, il tine in anchor [ de interlude vorbind ]daca vine un sh si ii prinde wind vortex, e pa si pusi ol'u, pentru ca sh'u are si el "drain" la randul lui, si anume dark vortex, care dat la momentul oportun face diferenta dintre kill/deathwind vortex -> scade casting speed drastic si scade rezistenta la atacurile cu wind, sh mai are si surrender to wind, si cu astea 2 deja primesti 200% dmg + mai are dark vortex cu care isi incarca hp, si daca e experimentat le foloseste alternativ.si acum pls lasa ol'u deoparte ca ...depinde de jwl/arma fiecaruia, la un set identic merg pe sh :tiphat:icarus degeaba esti asa rau cu el, pentru ca exista elixir of mana, si poate juca cu arma/arcfoloseste jumate de mana pe curse s.a.m.d. apoi face un restore si baga arcu, cand destro intra pe frenzy baga drain, what's so hard ?Mai citeste-i postul odata, a spus ca destro te omoara numai cu drain, ceea ce e imposibil in oly vs un high hp class. Quote
Lasher_ro Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Anyway KoY > LasrFrate :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: lol okay@Kuchiki.Byakuya - HR-ul s-a dus pentru ca a fost oprit, nu pentru ca s-a intamplat nush ce pe LR ( care a avut mai mult de 20-30 de persoane ).Edit :@Birdy - pentru ca a fost acum mult timp, pe un server destul de nesemnificat. Quote
andix3x Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 @Kuchiki.Byakuya Trimitemi id tau pe pm sau dami add pe andix3x@yahoo.com te rog ..merci anticipat :beer: @raw What butthurtness ?@lasher 20 -30 on se referea . Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 lasher hai sa nu numaram si 2 boxurileandixe nu de la prima intalnire Quote
andix3x Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 @Kuchiki.Byakuya Nume legat de anime , avatar de evilness -- > Hello lokia :) ( maybe i am wrong...but u act like him ).Sunt 90 % ca esti tu ..." andixe " ..cine imi mai zice andixe in afara de tu ,an0 si lyu . Quote
Guest Kuchiki.Byakuya Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 @Kuchiki.Byakuya Nume legat de anime , avatar de evilness -- > Hello lokia :) ( maybe i am wrong...but u act like him ).Sunt 90 % ca esti tu ..." andixe " ..cine imi mai zice andixe in afara de tu ,an0 si lyu . sory m8 ... you get it wrong Quote
jimmy89 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 dude.. vezi mai sus e o bara Play Online Stiri Reviews Previews Screenshots Coduri si Rezolvari Downloads Forum Live! FAQ da un click pe "Downloads" si scrie lineage vezi ca vei gasi c1-c6 acolo.. il ia repede.. gl ;)da... cel putin 2h... nu am net de luat 3gb rapid... tocmai de asta vroiam sa stiu dak pot sa iau doar "data2" de undeva... oricum, 10x de info ;) Quote
jimmy89 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 nu a mers edit anyway: am instalat c5... acum sa fac update ala de la azure, si intru si eu sa vad despre ce e vorba :D le: lvl 13 :D birdy, ce zici de un power lvl ?! :> Quote
Razvan Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 da... cel putin 2h... nu am net de luat 3gb rapid... tocmai de asta vroiam sa stiu dak pot sa iau doar "data2" de undeva... oricum, 10x de info ;)daca nu ar avea 3go ti l-as da eu pe mess :(btw <fear si vile> eu am explicat de ce un ol <mai zic o data sa inteleaga toti: la FULL buff> nu ar bate un alt mag.. vad ca voi tot sustineti contrariul.. explicati-i strategia.. si va rog fara: "apesi pe f8 si da suspension si sunt eu sigur 100% ca ala prinde mereu si te nuckeaza din ani in pasti, apesi pe f2 si dai drain ca disperatu si il omori".. va rog explicati-mi in felul in care am facut-o eu.. cat despre tine ville valo (sa inteleg ca ascult HIM) crede-ma oricat de batut in cap oi fi, spre deosebire de altii pot lega 3cuvinte <si aici nu te simti ofensat ca ma refeream in general si nu la oamenii de aici>, iara despre numarul cartilor citite, indeed poate nu sunt prea multe dar cu sigurante mai multe decat pare sa fi citit tu, si atata timp cat nu ma cunosti in real life nu poti afirma nimic despre mine, decat ceea ce se desprinde din vorbele mele.. multumesc ;)http://l2.hopzone.net/lineage2/list.htmldex pe locul 3? :blink:btw cand ziceam eu server cu dual arcana si nu ma credeati..http://l2.hopzone.net/lineage2/moreinfo/Li...nder/69052.htmlle:m-as baga pe chestia asta..http://www.l2max.com/?p=get_startedoare se merita? Quote