Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

15 :)

uite ma ce gradinita avem pe aici, cauta-l pe raw si faceti schimb de lego :))

la multi ani andi !!!

un mirror de unde sa dau jos interlude CLEAN ? hardul meu a facut fum :))

Guest Kuchiki.Byakuya
Posted

stie cineva un low rate..chiar si un midle rate fresh servar ?..... maxim 2 luni asa

Guest VilleValo
Posted

Dute-n lumea ta cu cheaturile tale.....

I hate this kind of ppl. :|

dute frate pe mafia si iate la bataie cu un ol si ai sa vezi cast la el si am gresit and am zis PA. dar fa o incercare acolo si vb la urma. te conectezi usor.

Poftim? Tu cati ani ai? Sa spunem ca zici cea mai mare prostie de pe forum si toata lumea te injura, tu ce faci, te tii de ea sau iti ceri scuze?

M-am inclinat spre argumentul lui Shade pentru ca erau niste chestii la care nu m-am gandit din perspectiva, si a avut dreptate. Daca tu te tineai de argumentul ala, imi pare rau pentru tine. Dar din pacate pentru tine, argumentul meu sta in picioare, Shade si-a exprimat parerea si am fost de acord ca are intr-o anumita masura dreptate, daca te incadrezi perfect in comunitate, ajungi unde a spus el, fara niciun hr. Aici nu semanam, pentru ca eu dintotdeauna am facut lucrurile de unul singur, de exemplu cand faceam solo in catacomba la lvl 20 toti ziceam ca sunt ticnit, dar ghici ce, am avut bani sa imi iau c-grade fara niciun spoil adaugat si la lvl 40.

ma frate am citi toate cele 500 de pagini ale forumului si te-ai contrazis singur de mai multe ori. si nus pro ca voi joc doar de un an. am jucat si pe hight cum ii ziceti voi si nu mia placut. si cei cu traba asta sa sti caracterele daca il sti pe al ta. eu abia acum invat sin lineage cu adevarat. am zis doar ca nu are farmec sa-ti schimbi caracteru din luna in luna. si daca te uiti de la inceput pana acum voi doar ati cautat servere sa jucati. cum sa schimbat cronica gata ai pe alt server. semnat THE BIG NOOB

Posted

am jucat pe un server mai demult acum cateva luni cu very hr , multe iteme custom alea alea , si erau 2 OL pe server cu top custom items , enchantate aproape de max , custom weapons , etc. eu aveam un th tot asa armura apella custom , un dd+mm+16 (trebuia sa farmezi o gramada pt asa ceva) , jewls de rb +~16-20 ... in fine si ne plictiseam repede ca eram cam putini si ne duceam in coli... si ma batea ol-u de faceam pe mine , avea vreo ~1600 c.spd ... nici cu necro +cursed man nu reuseam sa il fac , decat cand prindeam anchor (f. rar).... nu stiu de ce ziceti voi ca OL nu bate mag / fighter (am citit rpd pe aici si poate nu am inteles eu bine).

de vreo 1 luna n-am jucat deloc l2. imi puteti recomanda un srv cu minim .. 70x?

Posted

Da intradevar VilleValo trebuie sa stii doar caracteru tau... cu ce te ajuta cand faci pvp sa stii ce skille au aia?Mai bine ai invata sa scrii si dupaia sa incepi cu suferinte gen " THE BIG NOOB "(doar un sfat prietenesc)

Posted

@fear: frate intelege o data.. bine hai sa zicem ca nu l-ai batut cu necro.. sincer eu chiar nu pot sa te cred, <poate ai uitat ca ai tp, sau ca ai vortexu cine stie..

a postez staturile ca sa intelegi

int wit men

orc mystic: 31 15 42

human mystic: 41 20 39

elf mystic: 37 23 40

dupa cum am mai spus.. la olly orcu mystic e bun pentru ca fie el warcrayer fie el overlord ambii au buffe, stun si drain.. insa in rest <full buff ma refer>: necro.. are cast mult mai mare, da dmg mult mai mare, sa nu uitam de curse-uri, de summon cu tp si sa nu uitam ca are si el dark vortex+drain+cdl+boneu` .. cum sa il faca un ol.. sincer eu nu pot sa te cred.. dar bine hai sa zicem ca ma insel.. dar de sps.. pai frate ala care aproape 150% din witu orcului.. int cu 16 mai mare.. pai cand incepe sa iti dea hydro <daca tu ai cast 1600 iti dai seama ce cast poate avea spsu`> nu mai poti casta nimic aproape.. si nu-mi zi de greater concentration.. daca tu crezi ca bufful ala opreste considerabil un sps sa iti intrerupe castu atunci `ii boon` :P .. si sa nu uitam cu orcii nu au vortexuri.. si ca sunt sigur ca o sa zici ceva de sealuri.. dudeeee.. uita-te si tu ce repede face un seal in raport cu castul spsului pe hydro.. si mai ales ce usor prinde.. oricum.. ziceai tu de th.. daca dai un dash si intri in el nu mai scapa nene..

sau cu pw/aw daca dai un blinding pe un mob si intri in el e aceeasi faza..

btw am jucat pe http://www.l2mafia.gr/ asta si daca te uiti primii 3 in top sunt

th/sps/ps

sa nu mai zic de arcas care <din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel trage de la 1200> fata de mag, care trage de la mult mai putin.. <corectati-ma data gresesc> .. oricum pana intru tu cu olu in raza sa poti da sealurile, daca mai are si un critical din ala nesimtit nu cred ca ai mai mult de juma de hp..

parerea mea: ol la full buff nu e chiar asa de bun, in ciuda faptului ca la self buff dupa parerea mea este unul dintre cele mai bune caractere

@kBm: =)) hai mai lasa-l sa fie cum zice el .. cu ce te ajuta ca paladinu are stun sa iti iei de la buffe rezist shock? cu ce te ajuta ca spsu` are prime magic aqua sa iei de la un bd dance of aqua guard?

apropo: @villevallo .. daca esti cine cred eu ca esti, si presupun ca ala esti =)) <ce exprimare> tu ma stii.. asa e.. am schimbat serverele la greu.. insa am jucat eu vreodata pe altceva in afara de sorc/necro/pr/bd/sh/sk/ps? acum joc pe ps-main sub de pr/sorc/bd

ps: tot raman la parerea mea ca daca ar prinde vortexu ala de wind la sh ar fi cel mai tare mag..

Posted

@The BIGGEST ( biggest nu big ) noob ..Daca tu ai citit cele 500 de pagini ale acestui thread atunci eu sunt queen of england !!

@kuchiki www.frintezza.com

@fearnone Do you want to be the nr 2 ?? Hai mah omule...aia erau donatori .... daca fa tu un pvp ol vs necro ambii la fel de bine echipati...aa da..sa nu uit...ambii sa isi cunoasca caracterele cat de cat....nu ca mine cu paladinul astazi...luam bataie de la un glad cu 2 lvl mai mare ca nu stiam de ud :|

Guest VilleValo
Posted

@The BIGGEST ( biggest nu big ) noob ..Daca tu ai citit cele 500 de pagini ale acestui thread atunci eu sunt queen of england !!

@kuchiki www.frintezza.com

@fearnone Do you want to be the nr 2 ?? Hai mah omule...aia erau donatori .... daca fa tu un pvp ol vs necro ambii la fel de bine echipati...aa da..sa nu uit...ambii sa isi cunoasca caracterele cat de cat....nu ca mine cu paladinul astazi...luam bataie de la un glad cu 2 lvl mai mare ca nu stiam de ud :|

inseamna ca esti ''majestate''. uni mai si citesc

@fear: frate intelege o data.. bine hai sa zicem ca nu l-ai batut cu necro.. sincer eu chiar nu pot sa te cred, <poate ai uitat ca ai tp, sau ca ai vortexu cine stie..

a postez staturile ca sa intelegi

int wit men

orc mystic: 31 15 42

human mystic: 41 20 39

elf mystic: 37 23 40

dupa cum am mai spus.. la olly orcu mystic e bun pentru ca fie el warcrayer fie el overlord ambii au buffe, stun si drain.. insa in rest <full buff ma refer>: necro.. are cast mult mai mare, da dmg mult mai mare, sa nu uitam de curse-uri, de summon cu tp si sa nu uitam ca are si el dark vortex+drain+cdl+boneu` .. cum sa il faca un ol.. sincer eu nu pot sa te cred.. dar bine hai sa zicem ca ma insel.. dar de sps.. pai frate ala care aproape 150% din witu orcului.. int cu 16 mai mare.. pai cand incepe sa iti dea hydro <daca tu ai cast 1600 iti dai seama ce cast poate avea spsu`> nu mai poti casta nimic aproape.. si nu-mi zi de greater concentration.. daca tu crezi ca bufful ala opreste considerabil un sps sa iti intrerupe castu atunci `ii boon` :P .. si sa nu uitam cu orcii nu au vortexuri.. si ca sunt sigur ca o sa zici ceva de sealuri.. dudeeee.. uita-te si tu ce repede face un seal in raport cu castul spsului pe hydro.. si mai ales ce usor prinde.. oricum.. ziceai tu de th.. daca dai un dash si intri in el nu mai scapa nene..

sau cu pw/aw daca dai un blinding pe un mob si intri in el e aceeasi faza..

btw am jucat pe http://www.l2mafia.gr/ asta si daca te uiti primii 3 in top sunt

th/sps/ps

sa nu mai zic de arcas care <din cate stiu eu si s-ar putea sa ma insel trage de la 1200> fata de mag, care trage de la mult mai putin.. <corectati-ma data gresesc> .. oricum pana intru tu cu olu in raza sa poti da sealurile, daca mai are si un critical din ala nesimtit nu cred ca ai mai mult de juma de hp..

parerea mea: ol la full buff nu e chiar asa de bun, in ciuda faptului ca la self buff dupa parerea mea este unul dintre cele mai bune caractere

@kBm: =)) hai mai lasa-l sa fie cum zice el .. cu ce te ajuta ca paladinu are stun sa iti iei de la buffe rezist shock? cu ce te ajuta ca spsu` are prime magic aqua sa iei de la un bd dance of aqua guard?

apropo: @villevallo .. daca esti cine cred eu ca esti, si presupun ca ala esti =)) <ce exprimare> tu ma stii.. asa e.. am schimbat serverele la greu.. insa am jucat eu vreodata pe altceva in afara de sorc/necro/pr/bd/sh/sk/ps? acum joc pe ps-main sub de pr/sorc/bd

ps: tot raman la parerea mea ca daca ar prinde vortexu ala de wind la sh ar fi cel mai tare mag..

bun te-ai uita si zimi si mie cati fighteri sunt in top si cati magi? si villevalo la folosit doar pe wrath si a fost primu meu caracter.

Posted

inseamna ca esti ''majestate''. uni mai si citesc

bun te-ai uita si zimi si mie cati fighteri sunt in top si cati magi? si villevalo la folosit doar pe wrath si a fost primu meu caracter.

scuza-ma ca te corectez, dar se scrie "unii" / "uitat"/"zi-mi"/ "l-am"

asa.. deci

indeed fist column: 2fighteri/23magi, second column: <another server i guess> 13fighteri/12magi, last column: 17figheri/8magi .. dar sa nu mai vorbim ca tu ziceai de ol, acolo nu e absolut niciun ol.. eu vad asa majoritatea es/th/he/necro/sps ..

ahamz.. erai sps pe wrath? nu stiu dar imi pari cunoscut rau.. da-mi un pm cu prenumele tau de rog..

ps: daca te simti jignit im cer scuze pentru felul in care m-am adresat <si atat dot>

ps2: imi admit postura de newbye daca la asta te gandesti asa ca eu chiar nu am chef de un flame.. sper sa fii la fel de civilizat cum ai fost pana acum ;)

le: kBm asta caut si eu.. un high rate cat mai aproape de retail <doar ratele sa fie schimbate> si daca se poate non-donators..

Guest Kuchiki.Byakuya
Posted

andixe..glumesti nu??..... frinteza e dincolo de corupt.....GM joaca pe servar intrun clan....aia au nobles..restu nu pot sa faca nici sub pt ca clanu GM-lor farmeaza RB-i si baium

Guest VilleValo
Posted

scuza-ma ca te corectez, dar se scrie "unii" / "uitat"/"zi-mi"/ "l-am"

asa.. deci

indeed fist column: 2fighteri/23magi, second column: <another server i guess> 13fighteri/12magi, last column: 17figheri/8magi .. dar sa nu mai vorbim ca tu ziceai de ol, acolo nu e absolut niciun ol.. eu vad asa majoritatea es/th/he/necro/sps ..

ahamz.. erai sps pe wrath? nu stiu dar imi pari cunoscut rau.. da-mi un pm cu prenumele tau de rog..

ps: daca te simti jignit im cer scuze pentru felul in care m-am adresat <si atat dot>

ps2: imi admit postura de newbye daca la asta te gandesti asa ca eu chiar nu am chef de un flame.. sper sa fii la fel de civilizat cum ai fost pana acum ;)

le: kBm asta caut si eu.. un high rate cat mai aproape de retail <doar ratele sa fie schimbate> si daca se poate non-donators..

in primu rand nus prea bun in gramatica ca uni destepti de pe aici. asta e. si am zi ca nu neaparat de ol si am zis de magi daca ai fost mai atent putin mai sus. si laso mai moale cu gramatica frate ca nimeni nui perfect.

Posted

am toate fisierele ca sa pot instala c5, in afara de "data2" :| stie cineva in care din ele doua parti de pe computer games este asta ?! sa nu le iau pe amandoua ?! :P

Posted

in primu rand nus prea bun in gramatica ca uni destepti de pe aici. asta e. si am zi ca nu neaparat de ol si am zis de magi daca ai fost mai atent putin mai sus. si laso mai moale cu gramatica frate ca nimeni nui perfect.

nici eu nu sunt bun la gramatica dar sincer, precum si pe multi altii de aici ma bat la ochi greselile tale.. nu zic perfect, dar nici chiar agramat <am zis asa ca sa nu zic analfabet :P>

am toate fisierele ca sa pot instala c5, in afara de "data2" :| stie cineva in care din ele doua parti de pe computer games este asta ?! sa nu le iau pe amandoua ?! :P

dude.. vezi mai sus e o bara

Play Online        Stiri        Reviews        Previews        Screenshots        Coduri si Rezolvari        Downloads        Forum        Live!        FAQ  

da un click pe "Downloads" si scrie lineage vezi ca vei gasi c1-c6 acolo.. il ia repede.. gl ;)

le:

thanks a lot mr spamalot

no problem mr spamlesserthenme ;)

Posted

vezi e un site.. linkmania se numeste.. cauta si tu pe acolo pe sus downloads si scrie lineage.. si gasesti c6.. adica interlude ;)

thanks a lot mr spamalot

@inge ai facut 79 pe wk ? daca da si ai avut 80kk SP te rog spune-mi ce atk speed are feline king, am auzit o poveste destul de aiurea si vreau sa vad daca e minciuna sau nu (800 numai cu haste ... pe dex )

Posted

ce rau esti ma ! :D

http://computergames.ro/ro/downloads/viewi...ude-client.html interlude la 1.5 mb ...

Crynow, apropo de clienturi, pe gold aveai cumva o problema cu reuse icon la skills? Ale mele se innegresc pur si simplu, sau arata reuse-ul aiurea. Ca ma miram de ca stau 1 minut sa astept bluff.

In orice caz, stii vreun fast link pt c4 client? Dar sa fie ceva ca lumea.

dute frate pe mafia si iate la bataie cu un ol si ai sa vezi cast la el si am gresit and am zis PA. dar fa o incercare acolo si vb la urma. te conectezi usor.

ma frate am citi toate cele 500 de pagini ale forumului si te-ai contrazis singur de mai multe ori. si nus pro ca voi joc doar de un an. am jucat si pe hight cum ii ziceti voi si nu mia placut. si cei cu traba asta sa sti caracterele daca il sti pe al ta. eu abia acum invat sin lineage cu adevarat. am zis doar ca nu are farmec sa-ti schimbi caracteru din luna in luna. si daca te uiti de la inceput pana acum voi doar ati cautat servere sa jucati. cum sa schimbat cronica gata ai pe alt server. semnat THE BIG NOOB

Ce cast are ol? Cel mai mic cast dintre mages. Ol este bun cu mp pots, intr-adevar, dar poate sa si-o ia in gura de la un sh experimentat, care il tine in wind vortex. Am vazut eu pe ct1, dau wind vortex si imediat wind vortex slug, deci un ol il arde imediat.

Si lasa-ma tu cu contrazisul, pentru ca habar n-ai. Repet: daca zici cea mai mare prostie te legi de ea? Nu are farmec sa iti schimbi charu din luna in luna? Stii ceva? Explica-mi si mie, sa zicem ca joci un char un an, deci ajungi sa il cunosti perfect. Apai ce te ajuta impotriva unui summoner de exemplu, cand ai nevoie de strategie? Cu ce te ajuta charul tau daca tu nu stii ce skilluri are summonerul si ii iei summonul la bataie, realmente blank shooting?

Cum s-a schimbat cronica alt server? Ghici ce, cronicile mele favorite sunt c4 si interlude. Tu crezi ca atunci cand a aparut ct1, am sarit toti pe el? 90% din cei de aici nu si-au schimbat serverul principal doar pentru o cronica noua. A mai zis si Shade, nu mai fa generalizari.

Posted

Razvane ai uitat de "primul" . :)

@Kuchiki.Byakuya I know :) .Dar totusi vreo sa vad daca un gm cu armura +10 si un clan de rankisti se pot pune cu un clan care joaca lineage de inainte ca el sa stie ce e ala pc .

Tu cine esti de pe acolo ?? si in ce clan esti...si care e clanul ala de la gm ca asta chair nu stiu...

Ca tot veni vorba si Dumnezeu e in ek....so what ??Nu si-o iau ek de la evicti(m)s cateodata ?? sau de la creed/fear ?? hai sa fim seriosi....Am mai patit asta si pe alte servere....aveam si un screen postat mai demult cum gm ul intra intr-un clan ca sa ii ajute la siege...character editat he lvl 78 cu A + 4 sau chiar mai mult...Ask Lasher ...el stie mult mai bine :> :P :P .

@KingOfNoobs Mah omule tot ce zic baietii astia e adevarat..si zic din experienta lor de pe 235454 server .Nu veni tu aicea si te da mare daca ai jucat doar pe mafia si wrath...Si nu mai comenta aiurea ca deja incepi sa ma oftici cu " ol rulzz " .Vezi ce faci ca maine te poti trezi cu vreo 20 -30 de emailuri ...i don't give a fuck if i get bann ;;) .

Posted

Nu prea multe...Uitate si tu in ultimele 3 pagini :P

[sarcasm ] A si sa nu uit...a zis burne sa impart lego ul cu tine...face cu randul sa imi dai tu contul de pe dex si eu iti dau lego`ul ;;) ? [/sarcasm]