Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

lauda`ma gura ... :banghead:

imba ub3r warlock vs dualbox in toi 5 :-& , esti super si peste 5 min cand am venit cu iverson erai prin oras :clap: , hai sa`ti dau peste nas , eu am hex +10 si arrest +10 si mai multi bani in iteme decat iti poti inchipui ;)

Tu erai dwarfu care ma ameninta sa nu dau in ShizZ ( WF ...deci enemy :) ) ???? :)) Atata timp cat te-ai bagat la o bataie intre enemy ....ti'o iei si tu :) ...daca stateai cuminte si nu flagai, nici nu ma atingeam de tine....deh ...doar nu vrei sa stau la farm cu enemy langa mine :blink:

Si daca nu te-ai prins cumva..am zis "imba warlock" intr'un sens figurat..nu ma consider nici pe departe imba ..dar deh` romanu ce sa stie :banghead::banghead:

Crezi ca ma intimidezi sau ma impresionezi cu "vai doamne ce de mai de lucruri si de bani am eu..si tu nu ai nici un sfert pe cat am eu..omg omg omg" ??? Daca da, insemna ca esti prea copil si nu merita sa imi bat capul cu tine.

Ah ...da...eram si singura..si nebuffata :) ...si tu buffat ??? GRRRR ..imba player..luv u :X

Posted

Iversoane ala da noroc :>

Dar cel mai misto noroc care l-am avut a fsot cand dau de o party intreaga de inamici lvl 53 ...si nu mai aveam mana nici buffs ...si tot am dat unn mass stun am dat provoke la 2 camere ..mam dus langa ei si am dat bsoe :)) .

+1 for shade :blink:

crynow tot pe azure esti ?? cum e serverul ?? care sunt preturile la mats ?? ms anticipat :)

Posted

Iversoane ala da noroc :>

Dar cel mai misto noroc care l-am avut a fsot cand dau de o party intreaga de inamici lvl 53 ...si nu mai aveam mana nici buffs ...si tot am dat unn mass stun am dat provoke la 2 camere ..mam dus langa ei si am dat bsoe :)) .

+1 for shade :blink:

crynow tot pe azure esti ?? cum e serverul ?? care sunt preturile la mats ?? ms anticipat :)

economia e cam f****a pe midrate =P dar daca iti faci un dwarf sa spoilezi diverse ... razbesti =P

Guest costydatare
Posted

CARE II PLACE LINEAGE 2 KAMEL??? CEL MAI TARE SERVER DE KAMAEL L2RO- www.l2ro.com

rate >>>> 500X 1000X 1000X CEL MAI TARI JUCATORI SAGAT,SKLENARIKOVA,TIPULRAU,FIRSTBLOOD..........................GM>SHADOW>INTELEGATOR :D

EVENTS DIN 20 IN 20 VOTE, EVENT DE ENCHANT 100%,TEAM VS TEAM[TVT],FORTRES SIEGE[FOS],CAPTURE THE FLAG [CTF] SI CAM ATAT ... A DA MAI ESTE UNU UNDE SE BAT ECHIPELE....SE IMPARTE SERVERU IN 2 GOODS AND EVILS ZONA DE PVP WAR ZONE MAI MULTE PE SITE...

Enjoy!!!1 :P :crazy:

Posted

Invers, Icarus. Eu m-am plictisit nu pentru ca nu stiam, ci pentru ca stiam. Stiam prea multe, si senzatia aia de a descoperi ceva nou a pierit cu totul... totul era monoton, nimic nu mai era nou. Stiam deja ce skills o sa iau la ce lvl, ce iteme am nevoie, unde sa fac lvl, explorasem deja tot etc. Nu mai aveam ce vedea. Si incetul cu incetul, interesul pentru l2 a disparut. Chiar daca au venit alte cronici cu new stuff & shit. Cele mai frumoase momente din joc sunt atunci cand inca esti clueless despre anumite lucruri. Atunci cand inca inveti.

Personal, nu recomand nimanui un high-rate. Interesul vostru in joc va rezista atata timp cat mai aveti ceva de descoperit. Daca deja ati vazut tot ce era de vazut, jocul nu mai ofera nimic.

Aici cam ai dreptate daca stau sa ma gandesc. Nu stiu cum erai tu, insa cand eram newbie totdeauna imi ascundeam intentiile gen 'cum faci aia?'.

Si da, cele mai frumoase momente sunt cand nu ai habar si stii ca la fiecare pas de-atunci incolo jocul te va surprinde.

Eu nu as zice chiar high rate, dar un 35-50x chiar ar face omul sa inteleaga jocul, un fel de preludiu. High rate strica tot, si aici sunt de obicei 2 mari probleme: aio buffer si enchanturi. Nu zic sa nu bagi buffe in npc buffer, dar hai, am vazut servere in care ai toate si absolut toate buffurile, de la kiss of eva la arcane protection, seraphim, queen si cov. Servere in care crystal scroll of enchant face ca arma sa nu piarda nimic (niciun enchant value) in caz de fail.

Dar am vazut si servere in care exista doar buffs, songs si dances, fara 3rd class change. Servere care pun limita la +10 in enchanturi. Asa ar trebui sa fie un hr. Cum opresti un mage cu magic crt rate asa mare? Cum opresti un archer cu arc oe? Cum opreste un dagger nukerul, patk-ul pe dagger nu conteaza, in timp ce matk pt nuler conteaza inca foarte mult.

Posted

deci o super aiurea.. frate daca tot va chinuiti atat nu puteti sa faceti un server cat mai aproape de `realitate`.. cu jdemilioane de customuri devine prea balarie.. enchant 100% nu are niciun farmec.. toate eventurile alea mi se par penale.. mai dai si nume de jucatori de care nu ai mai auzit niciodata.. si nu au niciodata relevanta pentru nimeni.. prost gust.. si mai scrii si cu caps ca disperatu..

parerea mea: cel mai tare server de la coada :P

Guest VilleValo
Posted

Aici cam ai dreptate daca stau sa ma gandesc. Nu stiu cum erai tu, insa cand eram newbie totdeauna imi ascundeam intentiile gen 'cum faci aia?'.

Si da, cele mai frumoase momente sunt cand nu ai habar si stii ca la fiecare pas de-atunci incolo jocul te va surprinde.

Eu nu as zice chiar high rate, dar un 35-50x chiar ar face omul sa inteleaga jocul, un fel de preludiu. High rate strica tot, si aici sunt de obicei 2 mari probleme: aio buffer si enchanturi. Nu zic sa nu bagi buffe in npc buffer, dar hai, am vazut servere in care ai toate si absolut toate buffurile, de la kiss of eva la arcane protection, seraphim, queen si cov. Servere in care crystal scroll of enchant face ca arma sa nu piarda nimic (niciun enchant value) in caz de fail.

Dar am vazut si servere in care exista doar buffs, songs si dances, fara 3rd class change. Servere care pun limita la +10 in enchanturi. Asa ar trebui sa fie un hr. Cum opresti un mage cu magic crt rate asa mare? Cum opresti un archer cu arc oe? Cum opreste un dagger nukerul, patk-ul pe dagger nu conteaza, in timp ce matk pt nuler conteaza inca foarte mult.

te contrazici singur

si ce? tocmai aia imi placea ca atunci nu mai facea orice dumb 70 in 2saptamani..

nu e adevarat.. c4 mi se pare cel mai echilibrat.. pai frate stiai: la siege rupea arcasu, la raiduri magi.. apoi normal ca un archer fara cov/powi lua bataie de la un mag cu powa nu? apoi ce vrei sa zici ca pe c4 fighterii nu rupeau? pai atunci cand ajungea un dagger langa tine erai sigur ca te duceai.. sa nu uitam c3= daggere+mm <a nu se citi `mortii matii` :)).. stiu si acum cand m-am apucat de lineage ca aveam un daemon dagger de la un prieten.. si ma intreaba unu: e cu mm, si am crezut ca ma injura :))> apoi sku` nu parea chiar deloc prost.. nu stiu.. c4 mi-a placut cel mai mult..

ba da iti garantez ca majoritatea de pe aici au jucat mult timp pe dex sau pe un alt server lr.. eu cel putin am jucat pe dex(multe charactere.. ultma data cand m-am apucat aveam 51 sau cam asa pe un bd.. inainte pe asta aveam un pr de 71, si ma rog mai inainte de asta, cand eram disperat de dex aveam multe charuri, vreo 3 cu 3rd>/wrath<jucam cu un prieten si aveam un sh+sub>/oficial- teon<bd 78 cu sub aw/pr ->jucam eu cu inca 2prieteni, si eram cam non-stop la lvl><astea sub 15x>.. apoi brazuca, gold, pulse, pride, white eagle, si ultimul timp, pe cand era deschis =)) , koh.. pe hr astea am jucat cel mai mult.. deci consider ca am jucat ceva.. si acum caut un hr care sa fie cat mai aproape de oficial.. adica eu vreau sa joc cu maj light+db focus si sa pot omori ceva.. nu sa vina aia cu nujce epice si sa aiba 10k p def si eu in maj sa am 1200..

dude.. sincer nu stiu pe ce hr-uri ai jucat tu sa poti afirma asa ceva.. ca rup magii.. my advice: mai joaca ;)

cand joci de atata timp nu mai ai rabdarea sa o iei de la 0, sa faci questurile si toate alea.. devine deja plictisitor.. de aia prefer hr..

''dude'' am jucat si pe servere high rate si am jucat numai cu fighteri si frate overlordu cu full buff pe el te rupea de nici nu ajungeai langa el.

Posted

villevalo vad ca nu mi-ai ascultat sfatul mah ...vorbesti aiurea rau de tot mah....cine stie pe ce draq de hr ai jucat tu ...dar ol ul ia bataie de la mai toti fighteri/magi pe high rate.....pai tot ce putea ol sa faca e sa ity dea root si apoi skill de attack in continuu....dar orice mag/fighter il putea bate daca stie sa joace cu characterul lui ....eu cu un wl de 56 am batut un ol de 58 acum ceva vreme.Vezi ca numai aberatii scrii...auzi...ol overpowered pe high rate .. =))

Posted

villevalo vad ca nu mi-ai ascultat sfatul mah ...vorbesti aiurea rau de tot mah....cine stie pe ce draq de hr ai jucat tu ...dar ol ul ia bataie de la mai toti fighteri/magi pe high rate.....pai tot ce putea ol sa faca e sa ity dea root si apoi skill de attack in continuu....dar orice mag/fighter il putea bate daca stie sa joace cu characterul lui ....eu cu un wl de 56 am batut un ol de 58 acum ceva vreme.Vezi ca numai aberatii scrii...auzi...ol overpowered pe high rate .. =))

bag de seama ca nu ai jucat cu un OL destul de mult 8-| ... eu personal il vad ca un caracter de neam prost ... 8-|

pt fighteri : root & CP / HP drain

pt magi : silence & CP & HP drain

Posted

Ba am jucat cu ol destul de mult .

1.Daca observi villevalo se plangea ca ol ul ruleaza si ca fighteri sunt cam slabuti de aceea nu am precizat de silence la magi .

2 .

overlordu cu full buff pe el te rupea de nici nu ajungeai langa el.quote]

Deci de ce si-ar da cp daca nici macar nu ajungea langa el ??

Intradevar tactica ta e cea mai buna pentru low rates :) .Dar asta vb de high rates...

Si daca ai vedea cum se joaca adevarat cu ol ul nu ai mai zice ca e de neam prost ... in oly singurul char care il bate e pp ul ...si wc ul eventual :) .

Guest VilleValo
Posted

nu am de ce sa til ascult pentru ca pe majoritatea high rate folosesc chet-uri si vi u cu un fighter si in S si nu te poti apropia de ei ca au PA 10 k

Vai ce sa-ti zic, mare comentator. Stim cum e pe hr, ultimul lucru de care avem nevoie este de unul care sa ne invete, mai 'dude'.

ma frate nus mare comentator dar sustineti argumentele cand vorvesti ai spus ca nu poti afla tot despre l2 pe low sau mid dar acu ii dai dreptate lui shade

Posted

nu am de ce sa til ascult pentru ca pe majoritatea high rate folosesc chet-uri si vi u cu un fighter si in S si nu te poti apropia de ei ca au PA 10 k

Dute-n lumea ta cu cheaturile tale.....

I hate this kind of ppl. :|

Guest Kuchiki.Byakuya
Posted

OL pe un hr cu mana pots chiar poate fi neam prost ... problema e ca multi noobi ca dau doar cu dran si mor ca verzele

Posted

ipocritii !! sa le fie rusine !

Posted

ma frate nus mare comentator dar sustineti argumentele cand vorvesti ai spus ca nu poti afla tot despre l2 pe low sau mid dar acu ii dai dreptate lui shade

Poftim? Tu cati ani ai? Sa spunem ca zici cea mai mare prostie de pe forum si toata lumea te injura, tu ce faci, te tii de ea sau iti ceri scuze?

M-am inclinat spre argumentul lui Shade pentru ca erau niste chestii la care nu m-am gandit din perspectiva, si a avut dreptate. Daca tu te tineai de argumentul ala, imi pare rau pentru tine. Dar din pacate pentru tine, argumentul meu sta in picioare, Shade si-a exprimat parerea si am fost de acord ca are intr-o anumita masura dreptate, daca te incadrezi perfect in comunitate, ajungi unde a spus el, fara niciun hr. Aici nu semanam, pentru ca eu dintotdeauna am facut lucrurile de unul singur, de exemplu cand faceam solo in catacomba la lvl 20 toti ziceam ca sunt ticnit, dar ghici ce, am avut bani sa imi iau c-grade fara niciun spoil adaugat si la lvl 40.

Posted

Leave him icarus...mai bine vezi ce faci cu mariosxxx ala de pe pmfun .

Btw villevalo you're the nr 1 noob from all the l2 ....god bless you man...you make me laugh 2 hours .

Icarus si tu faci solo in catacomba la 20 ?:))))

Credeam cas singurul =))

Eu am facut in catacombe 10 kk pana la 40 :)

Posted

Eu am facut 11kk. :P

Dar pana la urma mi-a dat bullet un ds focus (ceea ce voiam sa cumpar), asa ca mi-am tras un top lux. Si eu prost, mai farmam 6kk or so si luam pl set.

Idiotul ala inca spune ca archerul da crit de 8k in full buffed light. Si cica a jucat pe supreme.

Posted

te contrazici singur

''dude'' am jucat si pe servere high rate si am jucat numai cu fighteri si frate overlordu cu full buff pe el te rupea de nici nu ajungeai langa el.

dudeeee =))

1. pe servere din alea cu 1hit-1kill arcasii pwn pentru ca au cel mai mare range

2. eu ziceam de ol ca e cel mai tare si cel mai complex char in olimpiade <chanturi, def, dmg, ce mai vrei?, sealuri>

daca se numeste `domineitar` nu inseamna neaparat ca domina.. indeed e bun, dar cu asa ceva nu omori tu un mag pe hr.. cand am zis mag ma refeream la elemental dmg mage/dark magic mage <adica mai pe scurt nukeri> pai oi fi avand tu drain de 80% <parca asa e la ol> da cand vine un sps si iti face vortex >hydro>hydro>hydro la ce cast are ala nu ii mai faci tu nimic..

dar crede-ma pe un hr nu prea owneaza magii pentru ca se face usor rost de jwlri epice.. si majoritatea isi enchanteaza intai arma si jwlurile si abia apoi armura.. iti zic eu ca atunci cand vezi un pr din ala cu con-10 cum aveam eu care iti da 7k 7k 7k nu mai zici nimic de niciun mag, ca nici nu ajunge sa casteze ceva ;) sau un dagger daca iti da bluff si deja iti dai seama ca esti mort.. eu incerc sa evit astfel de servere..

bag de seama ca nu ai jucat cu un OL destul de mult 8-| ... eu personal il vad ca un caracter de neam prost ... 8-|

pt fighteri : root & CP / HP drain

pt magi : silence & CP & HP drain

eu cred ca ai uitat ceva esential si anume: pe ol nu poti pune dye de int.. intr-un fel si eu in vad la fel, dar doar in olly

@pyro .. =)) =)) =)) =)) =))

btw.. daca ar prinde skilele shu` si necro ar own orice mag.. dar culmea.. nu prind ;) fara dye de int sa incerci tu sa-i prinzi silence unui mag mai ales pe high rate.. sincer cam greu.. mai ales pe ol care nu are intu shului.. adica de la 31 la 44 <plus ca pe sh merge dye de int> e mult..

btw ma apuc de mta

Posted (edited)

Ce suferi iversoane .... inteleg ea era singura ... tu cu kll si nu ati pus un warlock jos... shame..

n-ai inteles nimic din ce a zis, el era dwarfu si avea train, adica mobi ce dadeau in el, si a precizat ca nu avea nici mana, deci era o prada simpla pentru un warlock, si totodata a zis, ca atunci cand a venit pe bd a fugit, deci wk fuge de bd, dubios

nu iau partea nimanui, but i like justice !

doamne din ultimele 72 de ore, nush daca am fost acasa vreo 15 :| i'm fcking tired

o las cu l2'u pana se face 6x'u pe dex, cu cat se face mai tarziu cu atat e mai bine ca imi creste apetitul pentru l2

le: azi e ziua lu bullet !

La Multi Ani ! veteranule ...

Edited by crynow