Guest VilleValo Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 De la inceputul topicului pana acum vorbiti de cautare de servare. Sunteti experti in lineage2 dar cred ca nu ati jucat nici unu pe un servar in care sa fiti stabili mai mult timp. Tot timpul cautati servare ramaneti fratilor pe un servar sau ducetiva pe oficial si aflati acolo carei treaba despre lineage 2. Quote
CryNow Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 De la inceputul topicului pana acum vorbiti de cautare de servare. Sunteti experti in lineage2 dar cred ca nu ati jucat nici unu pe un servar in care sa fiti stabili mai mult timp. Tot timpul cautati servare ramaneti fratilor pe un servar sau ducetiva pe oficial si aflati acolo carei treaba despre lineage 2. am stat 20 de luni pe dex, multumit ? mi sa luat de low rates, vreau ceva interesant, iar l2 gold ala, il joc doar pentru a-mi finisa mania, si anume enchant momentan am de gand sa-mi scot cs non steam sa joc cu ogc Quote
Nimeni Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 De la inceputul topicului pana acum vorbiti de cautare de servare. Sunteti experti in lineage2 dar cred ca nu ati jucat nici unu pe un servar in care sa fiti stabili mai mult timp. Tot timpul cautati servare ramaneti fratilor pe un servar sau ducetiva pe oficial si aflati acolo carei treaba despre lineage 2. drop dead Quote
xIcarus Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 De la inceputul topicului pana acum vorbiti de cautare de servare. Sunteti experti in lineage2 dar cred ca nu ati jucat nici unu pe un servar in care sa fiti stabili mai mult timp. Tot timpul cautati servare ramaneti fratilor pe un servar sau ducetiva pe oficial si aflati acolo carei treaba despre lineage 2.Fii serios. Incepi tu pe low rate, sau chiar pe oficial si spune-mi tu ca vei stii totul despre joc daca stai oricat timp vrei. Intr-un final te vei plictisi, pentru ca trebuie sa afli cat mai mult despre fiecare clasa, si nu imi spune tu ca faci class round pe low rate. Intr-un fel, mid si high rates sunt necesare, asa inveti celalalte clase. Quote
CryNow Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Fii serios. Incepi tu pe low rate, sau chiar pe oficial si spune-mi tu ca vei stii totul despre joc daca stai oricat timp vrei. Intr-un final te vei plictisi, pentru ca trebuie sa afli cat mai mult despre fiecare clasa, si nu imi spune tu ca faci class round pe low rate. Intr-un fel, mid si high rates sunt necesare, asa inveti celalalte clase.le inveti si daca joci cu ele in party sau contra lor, trust me Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 kat +9, queen +9 :> :> imba pisicar 8-> hai cu kinguuu ah ...si he 46 ) am o leneeeeeeeeee ..... cre'ca il cresc in 5 luni Quote
CryNow Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 kat +9, queen +9 :> :> imba pisicar 8-> hai cu kinguuu ah ...si he 46 ) am o leneeeeeeeeee ..... cre'ca il cresc in 5 luni go to sleep yuong lady ps: van wilder 2, nice movie sa nu fiu chiar off - > pana la +10 eu zic ca sansele sunt bune, de la +10 in sus , scad drastic, deci .. +10 lejer Quote
Guest VilleValo Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 le inveti si daca joci cu ele in party sau contra lor, trust meai dreptateFii serios. Incepi tu pe low rate, sau chiar pe oficial si spune-mi tu ca vei stii totul despre joc daca stai oricat timp vrei. Intr-un final te vei plictisi, pentru ca trebuie sa afli cat mai mult despre fiecare clasa, si nu imi spune tu ca faci class round pe low rate. Intr-un fel, mid si high rates sunt necesare, asa inveti celalalte clase.si atunci unde e farmecu jocului? si ce inveti tu pe high rate ca te rup magi si te face sa te lasi de fighteri? stai frate pe un server low sau mid si atunci ai ce invata pentru ca acolo sunt mai balansate clasele. eu vad farmecu jocului sa muncesc pentru tot nu sa iau de la GM shop. Quote
Shade Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Fii serios. Incepi tu pe low rate, sau chiar pe oficial si spune-mi tu ca vei stii totul despre joc daca stai oricat timp vrei. Intr-un final te vei plictisi, pentru ca trebuie sa afli cat mai mult despre fiecare clasa, si nu imi spune tu ca faci class round pe low rate. Intr-un fel, mid si high rates sunt necesare, asa inveti celalalte clase.Invers, Icarus. Eu m-am plictisit nu pentru ca nu stiam, ci pentru ca stiam. Stiam prea multe, si senzatia aia de a descoperi ceva nou a pierit cu totul... totul era monoton, nimic nu mai era nou. Stiam deja ce skills o sa iau la ce lvl, ce iteme am nevoie, unde sa fac lvl, explorasem deja tot etc. Nu mai aveam ce vedea. Si incetul cu incetul, interesul pentru l2 a disparut. Chiar daca au venit alte cronici cu new stuff & shit. Cele mai frumoase momente din joc sunt atunci cand inca esti clueless despre anumite lucruri. Atunci cand inca inveti.Personal, nu recomand nimanui un high-rate. Interesul vostru in joc va rezista atata timp cat mai aveti ceva de descoperit. Daca deja ati vazut tot ce era de vazut, jocul nu mai ofera nimic.De la inceputul topicului pana acum vorbiti de cautare de servare. Sunteti experti in lineage2 dar cred ca nu ati jucat nici unu pe un servar in care sa fiti stabili mai mult timp. Tot timpul cautati servare ramaneti fratilor pe un servar sau ducetiva pe oficial si aflati acolo carei treaba despre lineage 2.3 ani experienta, l2dex, player si GM. Nu mai face generalizari, ca iti mai pot oferi exemple. Quote
Guest VilleValo Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Invers, Icarus. Eu m-am plictisit nu pentru ca nu stiam, ci pentru ca stiam. Stiam prea multe, si senzatia aia de a descoperi ceva nou a pierit cu totul... totul era monoton, nimic nu mai era nou. Stiam deja ce skills o sa iau la ce lvl, ce iteme am nevoie, unde sa fac lvl, explorasem deja tot etc. Nu mai aveam ce vedea. Si incetul cu incetul, interesul pentru l2 a disparut. Chiar daca au venit alte cronici cu new stuff & shit. Cele mai frumoase momente din joc sunt atunci cand inca esti clueless despre anumite lucruri. Atunci cand inca inveti.Personal, nu recomand nimanui un high-rate. Interesul vostru in joc va rezista atata timp cat mai aveti ceva de descoperit. Daca deja ati vazut tot ce era de vazut, jocul nu mai ofera nimic.3 ani experienta, l2dex, player si GM. Nu mai face generalizari, ca iti mai pot oferi exemple.da se vede de ce teai plictisit. ca gm poti face orice. si farmecu jocului nu sta in ce descoperi tu singur ci in ce poti face cu clanu si in party. pai dac skimbi 20 de caractere pe un server high rate poti sa ''discuti'' despre ele 3 ani de zile despre ce poate si ce nu poate. Quote
Razvan Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Da-l naiba de class balance, tot timpul si peste tot o sa fie probleme cu asta. Pur si simplu era mult prea plictisitor si incet jocul. Din Interlude au inceput incet incet sa-l faca mai usor ( IL - Shadow Weapons ; CT 1 - Newbie buffs pana la 39 ; CT 2 - free teleports pana la lvl 40,mai multe herbs, si cateva alte chestii ). si ce? tocmai aia imi placea ca atunci nu mai facea orice dumb 70 in 2saptamani.. Iar despre class balance: in c4 un archer abia opreste un necro cu pow. Nukerii si archerii sunt usor op in c4. In special necro. Din interlude se mai destinde, din c5 mai exact cand pun cap-ul pentru crt rate si nerfuiesc crt damage, desi necro-ul ramane destul de bun. In interlude e o alta poveste, gladul incepe sa fie op, dar totusi e doar o singura clasa si nu 2 grupe de clase. nu e adevarat.. c4 mi se pare cel mai echilibrat.. pai frate stiai: la siege rupea arcasu, la raiduri magi.. apoi normal ca un archer fara cov/powi lua bataie de la un mag cu powa nu? apoi ce vrei sa zici ca pe c4 fighterii nu rupeau? pai atunci cand ajungea un dagger langa tine erai sigur ca te duceai.. sa nu uitam c3= daggere+mm <a nu se citi `mortii matii` .. stiu si acum cand m-am apucat de lineage ca aveam un daemon dagger de la un prieten.. si ma intreaba unu: e cu mm, si am crezut ca ma injura > apoi sku` nu parea chiar deloc prost.. nu stiu.. c4 mi-a placut cel mai mult.. De la inceputul topicului pana acum vorbiti de cautare de servare. Sunteti experti in lineage2 dar cred ca nu ati jucat nici unu pe un servar in care sa fiti stabili mai mult timp. Tot timpul cautati servare ramaneti fratilor pe un servar sau ducetiva pe oficial si aflati acolo carei treaba despre lineage 2. ba da iti garantez ca majoritatea de pe aici au jucat mult timp pe dex sau pe un alt server lr.. eu cel putin am jucat pe dex(multe charactere.. ultma data cand m-am apucat aveam 51 sau cam asa pe un bd.. inainte pe asta aveam un pr de 71, si ma rog mai inainte de asta, cand eram disperat de dex aveam multe charuri, vreo 3 cu 3rd>/wrath<jucam cu un prieten si aveam un sh+sub>/oficial- teon<bd 78 cu sub aw/pr ->jucam eu cu inca 2prieteni, si eram cam non-stop la lvl><astea sub 15x>.. apoi brazuca, gold, pulse, pride, white eagle, si ultimul timp, pe cand era deschis , koh.. pe hr astea am jucat cel mai mult.. deci consider ca am jucat ceva.. si acum caut un hr care sa fie cat mai aproape de oficial.. adica eu vreau sa joc cu maj light+db focus si sa pot omori ceva.. nu sa vina aia cu nujce epice si sa aiba 10k p def si eu in maj sa am 1200.. ai dreptate si atunci unde e farmecu jocului? si ce inveti tu pe high rate ca te rup magi si te face sa te lasi de fighteri? stai frate pe un server low sau mid si atunci ai ce invata pentru ca acolo sunt mai balansate clasele. eu vad farmecu jocului sa muncesc pentru tot nu sa iau de la GM shop. dude.. sincer nu stiu pe ce hr-uri ai jucat tu sa poti afirma asa ceva.. ca rup magii.. my advice: mai joaca ;) Personal, nu recomand nimanui un high-rate. Interesul vostru in joc va rezista atata timp cat mai aveti ceva de descoperit. Daca deja ati vazut tot ce era de vazut, jocul nu mai ofera nimic. cand joci de atata timp nu mai ai rabdarea sa o iei de la 0, sa faci questurile si toate alea.. devine deja plictisitor.. de aia prefer hr.. Quote
Lasher_ro Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Mah,level face orice noob, cat de repede faci depinde de cat de noliferi esti si cat de bine stii jocul.Ideea este sa nu te plictisesti. Grind timp de cateva ore pt 1-2 levele = Plictiseala cu P mare. Macar daca mai gasesti o iarba, ai un teleport gratis, o arma mai buna te plictisesti o idee mai greu, si faci level o idee mai repede.Si sa nu aud de " joc hardcore ", jocul tot joc e , ideea e sa nu te plictiseasca. Quote
Animosity Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Multi jucatori inca au la inima Lineage-ul la inima dupa multa vreme si multe caractere duse la lvl maxim pentru PvP si mass PvP si desigur anumite legaturi de prietenie. Personal ma numar printre ei =P daca ar fi sa numar catre am vreo 10 caractere duse la lvl maxim pe servere low & midrate deci stiu cu ce se mananca jocul asta in mare parte, dar de PvP nu cred ca m-as satura ever xD ... it takes numbers coordonation & tactics xD Quote
Iverson Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 kat +9, queen +9 :> :> imba pisicar 8-> hai cu kinguuu ah ...si he 46 ) am o leneeeeeeeeee ..... cre'ca il cresc in 5 luni lauda`ma gura ... imba ub3r warlock vs dualbox in toi 5 :-& , esti super si peste 5 min cand am venit cu iverson erai prin oras :clap: , hai sa`ti dau peste nas , eu am hex +10 si arrest +10 si mai multi bani in iteme decat iti poti inchipui ;) Quote
Animosity Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Pe C5 se spoileaza retetele ?depinde ce cauti :-? Quote
CryNow Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Pe C5 se spoileaza retetele ? pana la urma joci pe azure ? iverson ce ai tata ? :rofl1: ti-o dat pichei ? )) Quote
Nimeni Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Invers, Icarus. Eu m-am plictisit nu pentru ca nu stiam, ci pentru ca stiam. Stiam prea multe, si senzatia aia de a descoperi ceva nou a pierit cu totul... totul era monoton, nimic nu mai era nou. Stiam deja ce skills o sa iau la ce lvl, ce iteme am nevoie, unde sa fac lvl, explorasem deja tot etc. Nu mai aveam ce vedea. Si incetul cu incetul, interesul pentru l2 a disparut. Chiar daca au venit alte cronici cu new stuff & shit. Cele mai frumoase momente din joc sunt atunci cand inca esti clueless despre anumite lucruri. Atunci cand inca inveti.Personal, nu recomand nimanui un high-rate. Interesul vostru in joc va rezista atata timp cat mai aveti ceva de descoperit. Daca deja ati vazut tot ce era de vazut, jocul nu mai ofera nimic.word. Quote
Spydy Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Mda gandesc una scriu alta...Retele de A (armuri) se spoileaza ?P.S. Quest Judgment of Searcher si devin PW :> Quote
Iverson Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 faceam demon`s blood in toi5 si vine ea nervoasa si`l omoara pe shizz care era dualbox. eu trageam in ea cu kll si in kll trageau mobii , nici mana n`aveam ce sa zic , e super tipa si se mai si lauda, mi`am luat maxim pe ea, cica : don`t ever put with warlock ... , jet way Quote
Spydy Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ce suferi iversoane .... inteleg ea era singura ... tu cu kll si nu ati pus un warlock jos... shame..L.E. Birdy nu ai cumva mithrill boots ? (Dalea de C ) ? Quote
Razvan Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 am si eu o intrebare: @pe azure .. npc buffer, gm shop ceva? trebuie sa faci questurile.. ca m-as baga si eu.. pacat ca e c5 :( Quote
Lasher_ro Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 E retail-like ... poti sa donezi pentru questuri ( a explicat birdy exact ce si cum acum cateva pagini ), iar first class quest e free. Quote
OriginalSin Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ce suferi iversoane .... inteleg ea era singura ... tu cu kll si nu ati pus un warlock jos... shame.. L.E. Birdy nu ai cumva mithrill boots ? (Dalea de C ) ? intra oleaca pe mess sa vb am si eu o intrebare: @pe azure .. npc buffer, gm shop ceva? trebuie sa faci questurile.. ca m-as baga si eu.. pacat ca e c5 :( retail like (questurile .. doar cel de lvl 20 e "free" ... restu se fac sau se doneaza pentru ele ) Quote