Razvan Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 gata m-am hotarat.. ma las de lineage pana se da wipe pe dex Quote
Animosity Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 gata m-am hotarat.. ma las de lineage pana se da wipe pe dex vezi sa nu se intample prea curand :rofl1: Quote
xIcarus Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 vreti sa radeti putin? sa vedeti cum isi baga unul picioarele in `joacele` voastre? watch my sig ;)) -> D3M0N: raspuns la: care este jocul care v-a dat cele mai multe batai de cap? Pe care l-ati considera cel mai dificil? in counter-strike sm murit de n ori si in toate MMO-urile, in single player poate fi ciudat dar nu mor deloc O_o doar dak e horror sau dak nu-mi place ori is eu prea prost ca sa inteleg, ori e el prea batut in cap ca sa poate explica ori habar nu are.. alta solutie nu vad :P :rofl1: gata m-am hotarat.. ma las de lineage pana se da wipe pe dex Mai ai de asteptat pana in ct4. :rofl1: Despre ce server vorbiti? Nu am chef sa citesc 8 pagini. Pana la urma m-am hotarat, raman pe dex. Cel putin deocamdata, ca daca incepe iar cu criturile chiar ca plec. Quote
Animosity Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 :rofl1:Mai ai de asteptat pana in ct4. :rofl1: Despre ce server vorbiti? Nu am chef sa citesc 8 pagini. Pana la urma m-am hotarat, raman pe dex. Cel putin deocamdata, ca daca incepe iar cu criturile chiar ca plec.serverul din sig-ul meu :P Quote
Animosity Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 nu cred ca merge sa ai 3 daggeri - main+sub :Pdc sa nu mearga ? maybe i`m wrong dar ... de ex esti Human Mage (necro) 1st sub : TH 2nd : AW 3rd :PW ... nu ? Quote
Razvan Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 da merge.. dar daca esti he de ex nu poti avea suburi de pr/sr.. cred ca la asta se referea.. "3 daggeri - main+sub" Quote
Animosity Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 da merge.. dar daca esti he de ex nu poti avea suburi de pr/sr.. cred ca la asta se referea.. "3 daggeri - main+sub"oh ... da .. Quote
xIcarus Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pe unele servere se face penalty. Daca ai dark elf, ca sa faci elf iti faci sub de human/orc/ceva compatibil cu elf, si apoi dai sub de elf. Mie imi convine chestia asta, pentru ca nu sunt deloc de acord cu subclass restrictions. De exemplu inteleg, sunt dagger, apai nu imi fac dagger ca sub. Dar uite cel mai bun exemplu: mainul meu este aw (sau aproape orice altceva). Intru intr-un clan. Pai de ce sa nu pot face ca sub overlord? Nimeni nu poate sa il faca. Pai stai asa, adica stau eu sa cresc overlord de la lvl mic si sa ma rog sa gasesc clan la lvl potrivit, cand foarte bine pot sa fac in clan un rand de suburi si sa il cresc. Asta si avand in vedere ca fara 76 nu te ia niciun clan serios. Sa nu mentionez despre kamael, unde ncsoft au demonstrat cat de lenesi sunt. Pai stai asa. Kamaelu nu poate face nicio subclasa in afara rasei lui. De ce? E aiurea. Pac, i-a scutit de adaptarile vizuale a resturilor skillelor. Ncsoft au fost lenesi, a doua dovada este ca au bagat pasiva guilted body, deci nu putem echipa decat light armor. Ce le iese lor? Pai fratica, asta i-a scutit de o groaza de texturari. serverul din sig-ul meu :PHate supreme. :P Quote
Animosity Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hate supreme. :P3 motive .. ? ( inafara de faptul ca e cronica cam veche ) Quote
Lasher_ro Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 It's called variety ( faza cu light armor ). Adica de ce sa fie toti la fel de puternici, de pot pune orice armura pe ei. Nici misticii nu inteleg cum pot purta armura grea ( desi la cum e facuta sa arate pe ei, nu mai zic nimic ... )Iar Kamaelii sunt o rasa speciala, care pana de curand au fost rupti de restul lumii, de asta nu pot face alte subs. Quote
Razvan Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pe unele servere se face penalty. Daca ai dark elf, ca sa faci elf iti faci sub de human/orc/ceva compatibil cu elf, si apoi dai sub de elf. Mie imi convine chestia asta, pentru ca nu sunt deloc de acord cu subclass restrictions. De exemplu inteleg, sunt dagger, apai nu imi fac dagger ca sub. Dar uite cel mai bun exemplu: mainul meu este aw (sau aproape orice altceva). Intru intr-un clan. Pai de ce sa nu pot face ca sub overlord? Nimeni nu poate sa il faca. Pai stai asa, adica stau eu sa cresc overlord de la lvl mic si sa ma rog sa gasesc clan la lvl potrivit, cand foarte bine pot sa fac in clan un rand de suburi si sa il cresc. Asta si avand in vedere ca fara 76 nu te ia niciun clan serios. Sa nu mentionez despre kamael, unde ncsoft au demonstrat cat de lenesi sunt. Pai stai asa. Kamaelu nu poate face nicio subclasa in afara rasei lui. De ce? E aiurea. Pac, i-a scutit de adaptarile vizuale a resturilor skillelor. Ncsoft au fost lenesi, a doua dovada este ca au bagat pasiva guilted body, deci nu putem echipa decat light armor. Ce le iese lor? Pai fratica, asta i-a scutit de o groaza de texturari. Hate supreme. :Phmm.. daca esti darkelf poti sa-ti iei tu ce subclasa ai vrea , dar subclasa de elf nu mai pupi, si viceversa.. asa e normal si din cate imi amintesc pe serverele nu prea mult modificate <pulse de ex> nu se intampla asa ceva.. si e normal <at least from my point of view> sa nu-ti poti face sub de ol.. pai numele zice totul: dominator.. ala indeed faci lvl greu tare cu el, dar si cand ajungi mare rupi.. eu consider olu` cea mai tare clasa la oly.. pe mn ma enerveaza treaba ca spsu nu poate avea sub de sh, sau de un alt elementar mage:sorcu`, dar in schimb poate de necro.. pai necro ii 100% dark magic, pe cand shu` e cam dark/elementar-wind magic.. chiar mi se pare o aberatie.. sau orcu cu sub de dagger, sau dwarfu cu sub de dagger.. sau de ce nu te poti faci warsmith pe subclasa <fierar adica se poate face cam oricine>.. sau pana mea.. nu mi se pare normal ca atunci cand un mystic se face tank sa aiba aceleasi staturi cu un fighter.. adica.. de ex la humani.. cum arata avortonu ala de mistic, si cum arata fighteru.. sau male/female.. ar trebui male con/str + .. female dex/ag+ .. sau faza ca aici dex si ag sunt una si aceeasi.. asta ma deranjeaza cel mai mult la l2..3 motive .. ? ( inafara de faptul ca e cronica cam veche )nu trebuiesc 3.. iti dau eu 1: cea mai penala cronica, cu cele mai multe bugguri si cu personaje deloc echilibrate.. prefer c1/c2/c4/c6 si atat :P Quote
Razvan Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 atunci zi si tu un server c4-c6 cat mai apropiat de oficial.. high rate.. adica 80x ++ .. nu am chef de dinasty si tot felul de epice.. eu vreau db+maj light :P stie cineva? Quote
jimmy89 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 da, asi vrea si eu un srv din ala :D dar nu c5, k nu am chef iar de download acum :( Quote
Lasher_ro Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ce anume din ce am zis eu te-a facut sa crezi ca as putea sa-ti dau sugestii de servere ? :P Eu m-am lasat de Lineage 2 de cateva luni bune. Quote
xIcarus Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 3 motive .. ? ( inafara de faptul ca e cronica cam veche )Feelingul si comunitatea. Nu-mi place, asta e, cum mie mi-a placut gold si voi fugeati de el, cel putin majoritatea, si la fel e pe pmfun ca toti fug de gold. Ma rog comunitatea nu e atat de rea, dar se putea mai bine. Am vazut chestii pe care nu prea le vad pe dex. hmm.. daca esti darkelf poti sa-ti iei tu ce subclasa ai vrea , dar subclasa de elf nu mai pupi, si viceversa.. asa e normal si din cate imi amintesc pe serverele nu prea mult modificate <pulse de ex> nu se intampla asa ceva.. si e normal <at least from my point of view> sa nu-ti poti face sub de ol.. pai numele zice totul: dominator.. ala indeed faci lvl greu tare cu el, dar si cand ajungi mare rupi.. eu consider olu` cea mai tare clasa la oly.. pe mn ma enerveaza treaba ca spsu nu poate avea sub de sh, sau de un alt elementar mage:sorcu`, dar in schimb poate de necro.. pai necro ii 100% dark magic, pe cand shu` e cam dark/elementar-wind magic.. chiar mi se pare o aberatie.. sau orcu cu sub de dagger, sau dwarfu cu sub de dagger.. sau de ce nu te poti faci warsmith pe subclasa <fierar adica se poate face cam oricine>.. sau pana mea.. nu mi se pare normal ca atunci cand un mystic se face tank sa aiba aceleasi staturi cu un fighter.. adica.. de ex la humani.. cum arata avortonu ala de mistic, si cum arata fighteru.. sau male/female.. ar trebui male con/str + .. female dex/ag+ .. sau faza ca aici dex si ag sunt una si aceeasi.. asta ma deranjeaza cel mai mult la l2..nu trebuiesc 3.. iti dau eu 1: cea mai penala cronica, cu cele mai multe bugguri si cu personaje deloc echilibrate.. prefer c1/c2/c4/c6 si atat :PNormal asa ar fi, da. Quote
kBm Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 De exemplu daca esti human mystic poti sa ai ori AW ori PW ori TH.Dar nu poti avea 2 din aceeasi clasa(in cazul de fata dagger).Singura exceptie e la nuker si necro.Ptr ca necro e hybrid :D Quote
andix3x Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Iara imi vine sa ma iau la cearta cu lasher Deci mah omule cum poti zice ca hellbound e mai fain ca c4/c3? La grafica no comment hb >all questuri la fel Dar de pe c3 multe au picat...cum ar fi sleepul /cancel....amintesteti cum dadeai sleep pe c3/c4 ..si cum dai pe interlude ....e o diferenta ca intre aura flash si wind vortex. Intradevar ai si tu dreptate....hb e mai bun ca c3 dar tot nu poti sa spui ca c1-c4 = sux :nanana: . Si oricum era mai misto feelingul pe serverele de c3/c4 unde nu erau prea multi pro...multa lume itnreband pe "! " chat chestii despre manor si altele ...si cand incepeam sa discutam vreo ora despre acel subiect...doamne ce vremuri :) . Quote
Lasher_ro Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Da-l naiba de class balance, tot timpul si peste tot o sa fie probleme cu asta. Pur si simplu era mult prea plictisitor si incet jocul. Din Interlude au inceput incet incet sa-l faca mai usor ( IL - Shadow Weapons ; CT 1 - Newbie buffs pana la 39 ; CT 2 - free teleports pana la lvl 40,mai multe herbs, si cateva alte chestii ). Quote
andix3x Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 +1 this time ) Haideti ma nu vine nici unul pe 7x ?:D Nu aveti chef de pvp and pk all the time ?) ..pvp de low lvls Quote
xIcarus Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 @Lasher, agree. C4 e destul de barbaric, lvluiesti in primul rand fara herbs like wtf, acum ma gandesc cum era fara herbs. Sa nu mentionez si despre continut, hb aduce chestii faine si abia astept gracia. Iar despre class balance: in c4 un archer abia opreste un necro cu pow. Nukerii si archerii sunt usor op in c4. In special necro. Din interlude se mai destinde, din c5 mai exact cand pun cap-ul pentru crt rate si nerfuiesc crt damage, desi necro-ul ramane destul de bun. In interlude e o alta poveste, gladul incepe sa fie op, dar totusi e doar o singura clasa si nu 2 grupe de clase. Quote
CryNow Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 what happened cu devil si glonts ? :-ss no sign from themps: am incercat azi wow, prostie mai mare ca wow'u nu cred ca exista ... w/e Quote
xIcarus Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Eu sunt de aceeasi parere. Crynow un gold ceva? Am descoperit ceva: fa-ti warlord. Quote