CryNow Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 da un ID de mess :P ti'l trimit via Y!M ^:^)^ spydy ne auzim in joc Quote
b1ackic3 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 cred ca ma bag si eu :) poate o fii frumos serverul , crynow ce character iti faci ? dati add la b1ackic3 cine jucati Quote
Spydy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ne auzim pe drq .... downloadai c5 ... eroare la dezarhivare... daca mai gasesc 1 loc il iau a 3 -a oara astazi Quote
b1ackic3 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 downloadeaza alta versiune de winrar :) eu am 3.71 si a mers clientul de pe cg Quote
Spydy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Voi ce va faceti astia mici ?Eu unu mi-as face pw sau sr... alte sugestii ?:DL.E. Mda aveam winraru busitL.E.E. Pica ymsg cumva sau doar mie ?:D Quote
Animosity Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Voi ce va faceti astia mici ?Eu unu mi-as face pw sau sr... alte sugestii ?:DL.E. Mda aveam winraru busitL.E.E. Pica ymsg cumva sau doar mie ?:DPW ;)) nu are nica mess-ul Quote
Razvan Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 hmm.. nu mergeti si voi pe un c6? daca e vin si eu.. c4 sau c6, c5 nu imi place.. Quote
CryNow Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 pa instalezi http://files.azuregaming.net/L2/C5_update_to_11-Apr-2007.7z il dezarhivezi separat si inlocuiesti manual fisiereleapoi http://files.azuregaming.net/L2/AzureL2_Patch_v2.3.rar la fel, inlocuiesti separat fisierele, si asta ar fi Quote
Spydy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Asa am facut, dar nu merge ... Sa fie legat de gameguard ? Quote
CryNow Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Asa am facut, dar nu merge ... Sa fie legat de gameguard ? asta nu stiu Quote
Animosity Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Asa am facut, dar nu merge ... Sa fie legat de gameguard ?probabil ca nu tiai facut si game account ;)) ( sorry ca nam raspuns pe mess .. a trebuit sa plec in viteza de acasa) fati cont pe forumul lor .. asteapta confirmarea ...logheazate pe forum ... etc etc :P si o sa ai optiune undeva p'acolo "Game CP" de acolo iti faci game account Quote
Razvan Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 vreti sa radeti putin? sa vedeti cum isi baga unul picioarele in `joacele` voastre? watch my sig ;))-> D3M0N: raspuns la:care este jocul care v-a dat cele mai multe batai de cap? Pe care l-ati considera cel mai dificil? in counter-strike sm murit de n ori si in toate MMO-urile, in single player poate fi ciudat dar nu mor deloc O_o doar dak e horror sau dak nu-mi placeori is eu prea prost ca sa inteleg, ori e el prea batut in cap ca sa poate explica ori habar nu are.. alta solutie nu vad :P Quote
Nimeni Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 vreti sa radeti putin? sa vedeti cum isi baga unul picioarele in `joacele` voastre? watch my sig ;))-> D3M0N: raspuns la:care este jocul care v-a dat cele mai multe batai de cap? Pe care l-ati considera cel mai dificil? in counter-strike sm murit de n ori si in toate MMO-urile, in single player poate fi ciudat dar nu mor deloc O_o doar dak e horror sau dak nu-mi placeori is eu prea prost ca sa inteleg, ori e el prea batut in cap ca sa poate explica ori habar nu are.. alta solutie nu vad :Ppoate se uita la OTV in timp ce scria pe forum Quote
Guest VilleValo Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 @villevalo A zis cineva ceva de dex ?@kBm - 8 str :crazy: ..Si la farm ce faci ?? dai skilluri unul dupa altul ...dar cand se termina mana ?? Then what ?? :P Intradevar dye urile sunt bune pentru pvp ...dar la pve as merge pe +str nu pe - .BTM skill ? :blink:da zic :D dar tu ce zici Quote
Spydy Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mergeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenick: Spydylicious - future sexy PW Quote
Razvan Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 care stie un server ceva gen pulse? fara customuri high rate adica.. si fara prea mult lagg.. Quote
Wonderer Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Are you kidding ? :blink: :blink: Mobi de 5x sunt mai simpli decat 2x ?? wow u r smart !! hmm cred ca faci mai usor 4 camere in fog cu destro in IC si saint spear cov/ren/champ/earth/fire/fury/vamp iei 15-20 qi pe un tren,pe un cov bagi 2 trenuri...fai tu calculele.cu un db iei mai mult decat iei pe un gloves :beer: sau 1000 mobi in it cu trenuri facute pe cele 3 camere de boss-room (seer of blood) dar dureaza mai mult.partea buna e ca poti bate si cu un talum si nu iti trebuie buffe ca in fog.e de ajuns in pp cu pof /buffe de ch si un zaken/aq te descurci singurLE: stiti vrun server nou interlude mid rade 8-12 x ? Quote
jimmy89 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 bai, voi sunteti nebuni ?! tocmai la c5 ati auns ?! am in PC 3 versiuni, si niciuna nu e c5... si imi e lene sa stau la dld... pe interlude care joaca, si unde ?! in afara de dex :P PS: mult mai scrieti, fratilor... am stat sa citesc 3-4 pagini ca sa ajung aici... LE: ca sa vezi, c5 pe dvd :D pazea ca vin !!! :P mda... nu imi citeste dvd-ul... ce tare Quote
Lasher_ro Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 15x sux.Fac noliferii 3 sub in cateva saptamani. That doesn't sound like fun. Quote
andix3x Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 @villevalo Mah omule eu te-am intrebat daca a zis cineva ceva de dex romania ...tu ce ai inteles ?? Noi vorbeam de koh ...ia incearca sa nu te mai bagi in discutii daca nu stii despre ce e vorba ...Si citeste numele topicului...se cheama lineage 2 nu dex romania . Too much dex freaks :blink: @wonderer Cand ai dreptate , ai dreptate :) .Dar eu tot questul din ketra l-as alege .Da mai multe rewards : mats , adena ,buffs , special teleports ...in plus e singurul quest din l2 care mi se pare ca are o logica cat de cat :) . 8x-12x nu stiu , dar daca vrei un 7x vino pe www.frintezza.com Mai vine cineva ? Quote
Razvan Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 eu vreau cel putin 80X.. asa as juca linistit pe wrath.. ca am si cont.. dar ti-am zis.. dupa toate alea nu prea mai am chef de low rate-uri.. Quote
Animosity Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 10-15x mi se par rate ideale like da ajungi endgame relativ rpd ... dar wtf ? chiar va face placere sa grind grind grind ... day & night pe un LR ? ma rog ... i dont get u ppl ... daca esti retarded faci 3 sube 78 in mai putin de o luna ... dar wtf ? x_X ps - neata fetiliiiiiiiiiiiiiiiii Quote
andix3x Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pasaroiule daca imi dai mie equip ei ity fac 3 subclase de 76 in mai putin de o luna :) . th , pw ,aw si un he :> .Dar daca as sta sa fac ce vreau ...adica warlord/sorc /tyrant/destro mi-ar lua ceva timp sa fac equipul . Si daca cumva as vrea un 15x fain m-as duce pe dragon network cu siguranta...mai nou dragon community sau cum so numi...oricum vechiul dragon network ...good old times :) ... Quote