Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Voi ce va faceti astia mici ?

Eu unu mi-as face pw sau sr... alte sugestii ?:D

L.E. Mda aveam winraru busit

L.E.E. Pica ymsg cumva sau doar mie ?:D

Posted

Asa am facut, dar nu merge ...

Sa fie legat de gameguard ?

probabil ca nu tiai facut si game account ;)) ( sorry ca nam raspuns pe mess .. a trebuit sa plec in viteza de acasa)

fati cont pe forumul lor .. asteapta confirmarea ...logheazate pe forum ... etc etc :P si o sa ai optiune undeva p'acolo "Game CP" de acolo iti faci game account

Posted

vreti sa radeti putin? sa vedeti cum isi baga unul picioarele in `joacele` voastre? watch my sig ;))

-> D3M0N: raspuns la:

care este jocul care v-a dat cele mai multe batai de cap? Pe care l-ati considera cel mai dificil?
in counter-strike sm murit de n ori 
si in toate MMO-urile, in single player poate fi ciudat dar nu mor deloc O_o doar dak e horror sau dak nu-mi place

ori is eu prea prost ca sa inteleg, ori e el prea batut in cap ca sa poate explica ori habar nu are.. alta solutie nu vad :P

Posted

vreti sa radeti putin? sa vedeti cum isi baga unul picioarele in `joacele` voastre? watch my sig ;))

-> D3M0N: raspuns la:

care este jocul care v-a dat cele mai multe batai de cap? Pe care l-ati considera cel mai dificil?
in counter-strike sm murit de n ori 
si in toate MMO-urile, in single player poate fi ciudat dar nu mor deloc O_o doar dak e horror sau dak nu-mi place

ori is eu prea prost ca sa inteleg, ori e el prea batut in cap ca sa poate explica ori habar nu are.. alta solutie nu vad :P

poate se uita la OTV in timp ce scria pe forum

Guest VilleValo
Posted

@villevalo A zis cineva ceva de dex ?

@kBm - 8 str :crazy: ..Si la farm ce faci ?? dai skilluri unul dupa altul ...dar cand se termina mana ?? Then what ?? :P

Intradevar dye urile sunt bune pentru pvp ...dar la pve as merge pe +str nu pe - .

BTM skill ? :blink:

da zic :D dar tu ce zici

Posted

Are you kidding ? :blink: :blink: Mobi de 5x sunt mai simpli decat 2x ?? wow u r smart !!

hmm cred ca faci mai usor 4 camere in fog cu destro in IC si saint spear cov/ren/champ/earth/fire/fury/vamp

iei 15-20 qi pe un tren,pe un cov bagi 2 trenuri...fai tu calculele.

cu un db iei mai mult decat iei pe un gloves :beer:

sau 1000 mobi in it cu trenuri facute pe cele 3 camere de boss-room (seer of blood) dar dureaza mai mult.partea buna e ca poti bate si cu un talum si nu iti trebuie buffe ca in fog.e de ajuns in pp cu pof /buffe de ch si un zaken/aq te descurci singur

LE: stiti vrun server nou interlude mid rade 8-12 x ?

Posted

bai, voi sunteti nebuni ?! tocmai la c5 ati auns ?! am in PC 3 versiuni, si niciuna nu e c5... si imi e lene sa stau la dld...

pe interlude care joaca, si unde ?! in afara de dex :P

PS: mult mai scrieti, fratilor... am stat sa citesc 3-4 pagini ca sa ajung aici...

LE: ca sa vezi, c5 pe dvd :D pazea ca vin !!! :P

mda... nu imi citeste dvd-ul... ce tare :|

Posted

@villevalo Mah omule eu te-am intrebat daca a zis cineva ceva de dex romania ...tu ce ai inteles ?? Noi vorbeam de koh ...ia incearca sa nu te mai bagi in discutii daca nu stii despre ce e vorba ...Si citeste numele topicului...se cheama lineage 2 nu dex romania .

Too much dex freaks :blink:

@wonderer Cand ai dreptate , ai dreptate :) .Dar eu tot questul din ketra l-as alege .Da mai multe rewards : mats , adena ,buffs , special teleports ...in plus e singurul quest din l2 care mi se pare ca are o logica cat de cat :) .

8x-12x nu stiu , dar daca vrei un 7x vino pe www.frintezza.com

Mai vine cineva ? ;;)

Posted

10-15x mi se par rate ideale 8-| like da ajungi endgame relativ rpd ... dar wtf ? chiar va face placere sa grind grind grind ... day & night pe un LR ? ma rog ... i dont get u ppl ...

daca esti retarded faci 3 sube 78 in mai putin de o luna ... dar wtf ? x_X

ps - neata fetiliiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

Pasaroiule daca imi dai mie equip ei ity fac 3 subclase de 76 in mai putin de o luna :) . th , pw ,aw si un he :> .Dar daca as sta sa fac ce vreau ...adica warlord/sorc /tyrant/destro mi-ar lua ceva timp sa fac equipul :)) .

Si daca cumva as vrea un 15x fain m-as duce pe dragon network cu siguranta...mai nou dragon community sau cum so numi...oricum vechiul dragon network ...good old times :) ...