Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Frintezza 7x ( 1,5k ppl + ) si abyss 5x( seara ora 22 3,5k ppl )

Neatza

I'm in baby :) , btw roacere hai si tu cu noi

p.s toti ciumpalacii care vor sa vina cu noi pe 7x sunt rugati sa-mi dea pm mie sau lui andix :)

Posted

Da-mi un char mai maricel sa nu o iau de la 0 si intru :>

nam decat 1 bish lvl 61 pe un alt cont ... :( restul chars mele sunt pe acelashi cont

Neatza

I'm in baby :) , btw roacere hai si tu cu noi

p.s toti ciumpalacii care vor sa vina cu noi pe 7x sunt rugati sa-mi dea pm mie sau lui andix :)

dami pm cu details ... poate poate la vreo caterinca intru si eu sa frec duda ;;)

Posted

frintezza souns interesting, i'm in, sa vad ce cronica e, daca 3 c5 nu ma bag, ca nu o am, si nu stau 123819237129 ani s-o dwd

no more frintezza, donation sux now searching abyss

donatii si pe abyss

birdy daca imi dai set c si arma c cand o sa am nevoie ma bag pe azure :D

le: gata acu dwd c5, moh pa time :D

Posted

frintezza souns interesting, i'm in, sa vad ce cronica e, daca 3 c5 nu ma bag, ca nu o am, si nu stau 123819237129 ani s-o dwd

In afara cazului in care ai dial-up, poti sa-l iei foarte repede de pe niste siteuri locale.

Posted

no more frintezza, donation sux now searching abyss

donatii si pe abyss

birdy daca imi dai set c si arma c cand o sa am nevoie ma bag pe azure :D

le: gata acu dwd c5, moh pa time :D

hai ca vin si yo zimi un nick ceva

Posted

Cry nu sunt donatii pentru iteme pe frintezza .Am niste prieteni pe acolo care ne-ar putea ajuta in caz ca ne omora cineva / rb sau altele .

Pe abyss la fel .

Am cautat un server exact cum vroiai tu : sa nu fie deschis de mult , sa nu aiba toti S , fara donatii ...

Astea 2 sunt singurele servere de interlude care le-am gasit :) ...Mai gandestete odata :)

P.S. Si azure are donatii cry :P

Posted

puteti sa va duceti pe .. Frintezza wtv .. =P

pe Nanaki situatia e ... na .. da mai toti au S grade weapons, da mai toti sunt noblesse, da se poate dona (doar .. DOAR pt major quests .. adica noblesse & subclass & 3rd class) dar wtf e server 15x ... asha cum au facut aia puteti face si voi lol, populatia este decenta ... nush exact cifre .. dar estimez la 1k-1,5k online tot timpul .. + ca nu e LOLl2j server ... e printre putinele servere unde merg skills asha cum ar trebuii

Posted

puteti sa va duceti pe .. Frintezza wtv .. =P

pe Nanaki situatia e ... na .. da mai toti au S grade weapons, da mai toti sunt noblesse, da se poate dona (doar .. DOAR pt major quests .. adica noblesse & subclass & 3rd class) dar wtf e server 15x ... asha cum au facut aia puteti face si voi lol, populatia este decenta ... nush exact cifre .. dar estimez la 1k-1,5k online tot timpul .. + ca nu e LOLl2j server ... e printre putinele servere unde merg skills asha cum ar trebuii

dude, pe ala de 5x se doneaza sau nu ?

Posted

dude, pe ala de 5x se doneaza sau nu ?

pe ala 5x NU se poate dona pentru nimic ( sunt 90% sigur)

btw eu joc pe midrate serv adica Nanaki (15x) matale vrei sa joci pe Aerith (5x) ?

LE : pe serverul lowrate Azure poti dona doar pt : Name / Sex change si pt un shield sexos ^_^ ( care are stats unui DC shield .. doar ca arata mai sexy )

Posted

Deci Cry , cand gasesti un server fara donatii si cum vrei tu sa ma anunti si pe mine....interlude plix plox :) .

:-j

si pe ala 15x ce donatii se pot face ?

Posted

:-j

si pe ala 15x ce donatii se pot face ?

You aint gonna like it ... dar na .. trebuie si aia sasi mai plateasca facturile :-j

- Name / Sex change

- 2nd / 3rd class quest (1st class Q e free :rofl1: )

- Subclass ( tot trebuie sal intepi pe Baium)

- Nooblesse ( tot trebuie sal crapi pe Barakiel)

- un pet mai ciudat ^_^

si cam atat ... dar stii nu sunt multi care doneaza majoritatea fac toate questurile astea (cam 60-70% zic eu NU il fac pt ca nu sunt cheap :D costa ceva $$$ ) ... doar jucatorii aia "pr0" si le cumpara ...

Posted

sa citesti ghidul ala de pe site :P ^_^ and pm me ingame :P Seths / TheSummoner

btw : ce main o sa ai ? sau cu ce incepi ?

cat mananc ma gandesc cu ce incep :D

ok am inteles guide and pm ;;)

cred ca-mi bag .... am luat c5'u de pe linkmania si e distrusa arhiva ~X(

alte site'uri ceva ? :| nvm incerc de pe computer games :/

Posted

pasarico ai cumva un pp/se de imprumut ?

Daca da da-mi si mie un pm cu detalii ca am dat drumu la download c5 :D

stai asa spydy ... poate emrgem amandoi ;;)

le : holy zmokes 1.5 bm de pe computer games :-O

Posted

pasarico ai cumva un pp/se de imprumut ?

Daca da da-mi si mie un pm cu detalii ca am dat drumu la download c5 :D

ai 2 PC-uri in casa ? :P cuz dual boxing aint allowed ... stiu un cont parasit pe care e un PP pitic ... lvl 58 .. deasemenea ash putea sati dau un bish lvl 61 .. pe care sa joci ( un ex-account de al meu ... care e sigur )

Posted

ai 2 PC-uri in casa ? :P cuz dual boxing aint allowed ... stiu un cont parasit pe care e un PP pitic ... lvl 58 .. deasemenea ash putea sati dau un bish lvl 61 .. pe care sa joci ( un ex-account de al meu ... care e sigur )

da frate si mie link direct de udne sa iau launcheru pt serveru vietii, ca pana acum numa de virusi am dat ...