Burne Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Yeah... sure fac pariu ca 90% de pe xeebra nu stiu sa dea dance/song calumea :)vb pro swsu din el :-j erm insfarsit am terminat sub q, uber SH :D Quote
CryNow Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 silener se merita ma serveru asta ? ca mi s-a luat de gold ... cu super ratatii care doneaza :/ pff ... chiar trebe sa fac questuirle si trialele ? de unde dreaq imi iau iteme ? ca la costum shop numa disnasty si epic are !! Quote
Razvan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 cry.. aici nu exista donatori.. doar farmezi si faci iteme.. eu de acum pe serveru asta joc.. pe 12 avem siege.. clanul nostru e 100% ro si ca sa intri tre sa fii nobblesse, adica sa bati un pic ca sa ai itemele alea sa-ti iei caradine`s letter, dar pe tine te bag asa de la academie sa-ti dea circletu si apoi direct in main clan de la 40, ca am drept de invite.. daca vrei te cresc personal ;).. daca stai cu noi vreo 2seri sigur iei set epic, arma epica sau dinasty plus zaken si baium si cu putin noroc iti cumperi si alte jwlri de boss.. ti-am zis.. daca intri de ajut.. pm SilenRzvanbtw: http://l2koh.ath.cx/koh/index.php?id=clan_index uita-te la clanuri < exodus > si zi cate clanuri mai sunt lvl 6 ;)..btw is asezate de la cele mai noi la cele ma vechi ;) Quote
iLoveCalifornia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 cry.. aici nu exista donatori.. doar farmezi si faci iteme.. eu de acum pe serveru asta joc.. pe 12 avem siege.. clanul nostru e 100% ro si ca sa intri tre sa fii nobblesse, adica sa bati un pic ca sa ai itemele alea sa-ti iei caradine`s letter, dar pe tine te bag asa de la academie sa-ti dea circletu si apoi direct in main clan de la 40, ca am drept de invite.. daca vrei te cresc personal ;).. daca stai cu noi vreo 2seri sigur iei set epic, arma epica sau dinasty plus zaken si baium si cu putin noroc iti cumperi si alte jwlri de boss.. ti-am zis.. daca intri de ajut.. pm SilenRzvanbtw: http://l2koh.ath.cx/koh/index.php?id=clan_index uita-te la clanuri < exodus > si zi cate clanuri mai sunt lvl 6 ;)..btw is asezate de la cele mai noi la cele ma vechi ;)e 3000x right ? Quote
Animosity Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 made my poney +10 :wub: pr0 3nch4nt1ng sk1llz Quote
Razvan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 da 3kx.. care vrea clan sa imi dea un pm v-am zis nickusilenrzvan astazi nu prea sunt..maine dimineata sigur suntgg burdy ;) Quote
xIcarus Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ce om... Cica duo SE + SH in cata e imposibil. Eu nu stiu de unde le scot astia de pe pmfun. E un grup de prosti, unul zice ca full buffed omori destro din 3 archer crits si ca e foaaaarte posibil ca dagger sa dai 14k dmg unui mage from behind (atentie, equal buffs), altul, si anume hemoragie, poate il stiti de pe dex, nu stiu ce abera ca un th i-a rupt, ei 10, el singur (zicea ca era in ek, dar a abandonat ideea), iar overall toti zic ca hawkeye e cel mai bun archer pentru toate. Cica are mai mult attack speed. Mda... +3 atk speed fata de sr wow. Ne vedem in 2-3 zile, hai noroc. Crynow, pune-te pe xeebra vezi daca iti prieste, un amic de pe pmfun face clan, pm skyline si spune-i ca te-am trimis eu. Vezi ca e on seara dupa 8 de obicei. Quote
Razvan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 sunt on pana la 11 apoi plec@icarushemoragie stie ma sa joacesi da un dagger e posibil sa dea 14k dmg la full buff <adica sa aiba powi> unui mag care are si el full buff <cov sau powa>.. stii ca pe interlude e chestia aia cu "criticalu criticalului".. nujcum plm se numeste.. dar pe dagger sa zicem cand dai un skill ca sa ii dai dmg tre neaparat sa dai critical.. dar poti si cu ala sa dai critical si e un fel de critical al criticalului <cu aia e posibil sa dai 14k>.. asa e si pe oficial ca am dat unuia 7k si de obicei ii dadeam 4k.. aia cu arcasu nu prea o cred.. din cate stiu eu cel mai mare critical la pr <care are cel mai mare critical power> full buffat e 7kpe heavy, 9.5k pe light si 12k pe robe.. >ambii sa fie full bufati< si nu stiu daca asta e sageata normal.. vazusem o statistica.. ma mai documentez si-ti zic dupa Quote
andix3x Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 @SilenR Nick : InFlames ..Acum mam apucat ...poate in 3 zile nu reusesc dar in 4 -5 tot reusesc....e mai greu sa fac rost de golden si altele :> Care mai jucati pe acolo dati-mi un pm poate mergem la un party ca solo e booring@Birdy GG ...+ 11 or no balls :> @Icarus Faza cu criticala criticalelor e adevarata :) .Acum cateva saptamani a uploadat careva o poza cu un cutitar care a dat 14k dmg pe un mob de lvl lui ( fara weak point dagger ) Quote
Razvan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 eu ti-am zis: da-mi pm pe silenrzvan ca te bag in clanbtw: sansa de enchant e 65% .. daca tot stii sa enchantezi fa-mi si mie un db+16 nu conteaza daca nu are sa ca fac eu cristal.. te rog mult Quote
CryNow Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 cry.. aici nu exista donatori.. doar farmezi si faci iteme.. eu de acum pe serveru asta joc.. pe 12 avem siege.. clanul nostru e 100% ro si ca sa intri tre sa fii nobblesse, adica sa bati un pic ca sa ai itemele alea sa-ti iei caradine`s letter, dar pe tine te bag asa de la academie sa-ti dea circletu si apoi direct in main clan de la 40, ca am drept de invite.. daca vrei te cresc personal ;).. daca stai cu noi vreo 2seri sigur iei set epic, arma epica sau dinasty plus zaken si baium si cu putin noroc iti cumperi si alte jwlri de boss.. ti-am zis.. daca intri de ajut.. pm SilenRzvan btw: http://l2koh.ath.cx/koh/index.php?id=clan_index uita-te la clanuri < exodus > si zi cate clanuri mai sunt lvl 6 ;).. btw is asezate de la cele mai noi la cele ma vechi ;) pai ia da-mi pm crynow ,am lvl 80 imediat iau som +acumen :-", am fost pelcat ca pana acu dreaq stie ce mai aveam, acum am venit home le: ma dispera ca nu ma pot conecta, cand aleg serveru nu intra pe cont .. sa-mi aleg caracteru mda ... i'm so fking lucky, serv off birdy nu fi noob si nu incerca sa bagi +11 caci sanse scad dramatic :P i gues u know Quote
raw^ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Plictiseala pe dex nici un party sau ceva rb :(btw , lolsws lvl 61 :D Quote
raw^ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 silen cand te gasesc on? ca vreau si eu clan :D ce dracu are patchu, iau crit cand incepe jocul Quote
Nimeni Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ce dracu are patchu, iau crit cand incepe jocul nab :D Quote
raw^ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mda pyro:|mai joci pe dex ma ?:Dps: care jucati pe koh spuneti nume ca sa am pe cine bate la cap :D Quote
Nimeni Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mda pyro:|mai joci pe dex ma ?:Dps: care jucati pe koh spuneti nume ca sa am pe cine bate la cap :Ddami pm pe koh Quote
raw^ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 dami pm pe koh si ce nick ai? ps: ce sa fac? EE sau SE? :-j Quote
Nimeni Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 si ce nick ai? ps: ce sa fac? EE sau SE? :-j pyro Quote
raw^ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 pyro da da... pyro dar nu sti ce naiba are am downloadat toate patchurile leam pus nimic... acelasi crit Interlude trebuie, nu ? General protection fault! History: FL2GameData::GameTipDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine HA HA HA....... Quote
Animosity Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 +9 on summon heal :rofl1: :rofl1: :rofl1: presimt ca o sa violez pe cineva in Oly diseara :> +10 summon +9 heal Quote
Nimeni Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 +9 on summon heal :rofl1: :rofl1: :rofl1: presimt ca o sa violez pe cineva in Oly diseara :> +10 summon +9 heal ce xp e serveru pasaroi? Quote
jimmy89 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ahaha.. 2 clanuri lvl 6 sunt pe KoH, si eu sunt in celalalt poate mai intru si deseara pe srv, si poate ne intalnim acolo :> Quote
Razvan Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 paote intri la noi jimmy.. care mai vrea clan pm silenrzvan sunt on Quote
raw^ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 paote intri la noi jimmy.. care mai vrea clan pm silenrzvan sunt on inca nu ma pot loga... acelasi crit cand intru in joc am downloadat toate patchurile de pe site... wtf? Quote