xIcarus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Doar pt ca a durat atat sa puna il, nu o sa insemne ca serverul e in viitorul indepartat. Pot foarte bine sa puna same files si sa faca modificari. :P Quote
Razvan Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 @Cry As putea juca 5 -6 ore pe zi...poate mai mult...dar faza e ca s`ar putea sa joc 2 zile si una nu sau invers Daca se face server de 6x l`as ruga pe gm sa faca questurile cumparabile :> A si inca ceva ..SA IL FACA MAI REPEDE Mare plictiseala pe 4x . @SilenR 20 de min ? :blink: ..Cum de va luat asa de mult?Pe 1000x facceam baium solo cu un paladin ...Dadeam attack si ma duceam la un fotbal ...peste 2 ore cand venea mai avea 10 % hp :> :> :> . Ca tot veni vorba de baium acum 2 zile pe la2 4x l-am facut in 25 de ppl intro ora jumatate ... ti se pare ca e server din ala bubuiti? uita-te si tu in ce sunt imbracati oamenii.. l-am facut asa de usor ca daggerii dadeau lethale si unu i-a prins si i-a luat vreo 30%.. uita-te si tu la staturile mele sa vezi ca nu sunt deloc marite pentru full buff http://img99.imageshack.us/my.php?image=shot00024bl0.jpg btw desi nu arata acolo con+8 Quote
kBm Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 stai putin... nu e server bubuit dar daggerii dau lethale in baium? aha... Quote
raw^ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ti se pare ca e server din ala bubuiti? uita-te si tu in ce sunt imbracati oamenii.. l-am facut asa de usor ca daggerii dadeau lethale si unu i-a prins si i-a luat vreo 30%.. uita-te si tu la staturile mele sa vezi ca nu sunt deloc marite pentru full buffhttp://img99.imageshack.us/my.php?image=shot00024bl0.jpgbtw desi nu arata acolo con+8con +8 lol... server de cacao Quote
Animosity Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 stai putin... nu e server bubuit dar daggerii dau lethale in baium? aha...+1 on that Quote
Lasher_ro Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Nu stiu cum mai e acum, dar cam acum un an pe L2J lethal prindea pe raid bossi. Quote
b1ackic3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 stiu ca or sa migreze destuide ce nu joc ? [ eu pesonal ] pentru ca, caut un server nou deschis sa ajung departe in timp, asa cum pe dex acum sunt 10000 de epice, nu are nici un rost, cand te gandesti la un pvp, eu full ss si ala full s + 2-3 epice e clar avantajat, deci ... doesn't worth imodaca gasesti unul pm me :D Quote
iLoveCalifornia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pe ce server jucati ? (crynow xicarus & others... ) Quote
andix3x Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 E kingdom of heaven Ive .3000x al romanilor . @SilenR Faci un pariu ?? ca in 2 zile fac acolo tot + maxim ? @crynow L2 frintezza ?? deschis de 3 luni ....multi noobi..international community ...Not too much lag on my pc Quote
iLoveCalifornia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 deci imi puteti recomanda un server :) dar sa fiti si voi :) ca n-am chef solo ca ma plicti rapid Quote
b1ackic3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 www.lineage.ro aici joaca majoritatea dar acum cica trece prin o perioada mai grea si e cam ss lag , lag , disc :) Quote
xIcarus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Pe ce server jucati ? (crynow xicarus & others... )Dex pana ieri, cand m-am enervat si am jurat ca nu mai intru pe dex daca nu repara item lag.Acum joc pe xeebra (acum am inceput) si pe gold, solo aoe. 1000 atk speed cu pole lol. Quote
raw^ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 deci imi puteti recomanda un server :) dar sa fiti si voi :) ca n-am chef solo ca ma plicti rapidwww.l2dex.eu (www.lineage.ro)dai pm la numele pe care il vezi in semnatura :) Quote
CryNow Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Acum joc pe xeebra detalii pl0x , cronica rate ? Quote
iLoveCalifornia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 haideti ma unde plecati eu am inceput pe dex... Quote
Razvan Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 con +8 lol... server de cacao de la dinasty si de la setul epic ai c0n+4 de asta ;) ce server e ala? ;) .. o sa rulam serveru daca ramai.. ;) Pe ce server jucati ? (crynow xicarus & others... ) http://l2koh.ath.cx/koh/index.php?id=start2 E kingdom of heaven Ive .3000x al romanilor . @SilenR Faci un pariu ?? ca in 2 zile fac acolo tot + maxim ? @crynow L2 frintezza ?? deschis de 3 luni ....multi noobi..international community ...Not too much lag on my pc bine.. hai.. deci in 3zile imi faci tu dinasty set+21 + dinasty sword+21? sa te vad ;) Quote
Razvan Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 s-a dat drumu acum o sap dude.. btw maxim pe server au fost 300 on..deci iversoane mai ramai? iti facem set full epic +aq Quote
b1ackic3 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 poate intru si eu de fun :) sa fac PVE ca pvp .. nu cred ca gasesc playeri :P Quote
Guest VilleValo Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 am jucat si eu pe dex si pe wrath dar cred ca xeebra ii mai frumos lume mai buna nu ca noobi dupa dex cei drept fiecare sv are noobi sai Quote
raw^ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 am jucat si eu pe dex si pe wrath dar cred ca xeebra ii mai frumos lume mai buna nu ca noobi dupa dex cei drept fiecare sv are noobi saiYeah... sure fac pariu ca 90% de pe xeebra nu stiu sa dea dance/song calumea :) Quote