Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@Cry As putea juca 5 -6 ore pe zi...poate mai mult...dar faza e ca s`ar putea sa joc 2 zile si una nu sau invers

Daca se face server de 6x l`as ruga pe gm sa faca questurile cumparabile :>

A si inca ceva ..SA IL FACA MAI REPEDE :))

Mare plictiseala pe 4x :| .

@SilenR 20 de min ? :blink: ..Cum de va luat asa de mult?Pe 1000x facceam baium solo cu un paladin :)):)) ...Dadeam attack si ma duceam la un fotbal ...peste 2 ore cand venea mai avea 10 % hp :> :> :> .

Ca tot veni vorba de baium acum 2 zile pe la2 4x l-am facut in 25 de ppl intro ora jumatate ...

ti se pare ca e server din ala bubuiti? uita-te si tu in ce sunt imbracati oamenii.. l-am facut asa de usor ca daggerii dadeau lethale si unu i-a prins si i-a luat vreo 30%.. uita-te si tu la staturile mele sa vezi ca nu sunt deloc marite pentru full buff

http://img99.imageshack.us/my.php?image=shot00024bl0.jpg

btw desi nu arata acolo con+8

Posted

ti se pare ca e server din ala bubuiti? uita-te si tu in ce sunt imbracati oamenii.. l-am facut asa de usor ca daggerii dadeau lethale si unu i-a prins si i-a luat vreo 30%.. uita-te si tu la staturile mele sa vezi ca nu sunt deloc marite pentru full buff

http://img99.imageshack.us/my.php?image=shot00024bl0.jpg

btw desi nu arata acolo con+8

con +8 lol... server de cacao

Posted

stiu ca or sa migreze destui

de ce nu joc ? [ eu pesonal ] pentru ca, caut un server nou deschis sa ajung departe in timp, asa cum pe dex acum sunt 10000 de epice, nu are nici un rost, cand te gandesti la un pvp, eu full ss si ala full s + 2-3 epice e clar avantajat, deci ... doesn't worth imo

daca gasesti unul pm me :D

Posted

E kingdom of heaven Ive .3000x al romanilor :)) .

@SilenR Faci un pariu ?? ca in 2 zile fac acolo tot + maxim ?

@crynow L2 frintezza ?? deschis de 3 luni ....multi noobi..international community ...Not too much lag on my pc

Posted

Pe ce server jucati ? (crynow xicarus & others... )

Dex pana ieri, cand m-am enervat si am jurat ca nu mai intru pe dex daca nu repara item lag.

Acum joc pe xeebra (acum am inceput) si pe gold, solo aoe. 1000 atk speed cu pole lol.

Posted

deci imi puteti recomanda un server :)

dar sa fiti si voi :) ca n-am chef solo ca ma plicti rapid

www.l2dex.eu (www.lineage.ro)

dai pm la numele pe care il vezi in semnatura :)

Posted

con +8 lol... server de cacao

de la dinasty si de la setul epic ai c0n+4 de asta ;)

ce server e ala?

;) .. o sa rulam serveru daca ramai.. ;)

Pe ce server jucati ? (crynow xicarus & others... )

http://l2koh.ath.cx/koh/index.php?id=start2

E kingdom of heaven Ive .3000x al romanilor :)) .

@SilenR Faci un pariu ?? ca in 2 zile fac acolo tot + maxim ?

@crynow L2 frintezza ?? deschis de 3 luni ....multi noobi..international community ...Not too much lag on my pc

bine.. hai.. deci in 3zile imi faci tu dinasty set+21 + dinasty sword+21? sa te vad ;)

Guest VilleValo
Posted

am jucat si eu pe dex si pe wrath dar cred ca xeebra ii mai frumos lume mai buna nu ca noobi dupa dex cei drept fiecare sv are noobi sai

Posted

am jucat si eu pe dex si pe wrath dar cred ca xeebra ii mai frumos lume mai buna nu ca noobi dupa dex cei drept fiecare sv are noobi sai

Yeah... sure fac pariu ca 90% de pe xeebra nu stiu sa dea dance/song calumea :)