Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Am tras jocul ( Interlude ) n-am intrat pe nici un server sa nu pierd timpu ^_^ astept serverul asta de care ziceti voi :)

App se poate sa joc alaturi de voi , in clan. Sunt incepator , deci nu prea ma pricep , dar un caracter in + nu strica , la PvP

Posted

App se poate sa joc alaturi de voi , in clan. Sunt incepator , deci nu prea ma pricep , dar un caracter in + nu strica , la PvP

pai la inceput de server, faci lvl si farmezi, nu faci pvp

eu zic sa incepi de pe acum, ca nu se stie cand o sa se dea drumu la serverul 'cela de 6x

Posted

alege unu care ti se pare mai tentant :>

http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html

LE: ah cry, ai fost mai rapid, dar cel putin nu e acelasi link :P

PS: inca ceva, zsnadu, cauta sa gasesti un server mai "normal", adica fara epic weapons, epic armors, kamael items, sau alte chestii din astea, ca poate te obisnuiesti cu ele, si pe asa-zisul server de 6x care o sa apara, nu o sa existe asa ceva (daca o sa fie lafel ca dex/wrath :P si cred ca asa o sa fie)

Posted

pai da, dar din cate am inteles, nu ii da drumul azi-maine... si ziceam ca, daca vrei sa joci putin pana atunci... poti sa alegi un server din cele din listele astea, si sa exersezi putin :P

Posted

bv, e bine pt tine. dar eu ziceam ca pana cand se da drumul la acel server sa incerci aceste lucruri in joc, sa vezi cam cum te descurci. dar, bine inteles, numai daca vrei ;)

Posted

bv, e bine pt tine. dar eu ziceam ca pana cand se da drumul la acel server sa incerci aceste lucruri in joc, sa vezi cam cum te descurci. dar, bine inteles, numai daca vrei ;)

cu alte cuvinte, noi cand ne apucam pe serv ala, ne apucam calumea in adevaratu sens, si d-aia zice el sa inveti basic stuff, sa nu ramai in urma :P

Posted

b0n ... ma reapuc si eu pe dex for a few...or who knows. Sa vad care mai e treaba. Pt relatii cu clientii, pm LucyLu ( soultaker + gh parca :-?? )

Posted

@xicarus daca nu vrei mai mult de 1kk sunt eu interesat :P

sa va arat eu cum se face baium in 7 in vreo 20min:P

btw: uitati la cine a cazut :X

http://img65.imageshack.us/my.php?image=shot00061gu0.jpg

http://img66.imageshack.us/my.php?image=shot00056fl0.jpg

http://img74.imageshack.us/my.php?image=shot00060hy4.jpg

ps: spsu` ala care tot insistam eu sa vina are arma acumen+aug de m critical+pasivele de la clan.. zicea ca ii lua 700-1000 constant ;))

Posted

b0n ... ma reapuc si eu pe dex for a few...or who knows. Sa vad care mai e treaba. Pt relatii cu clientii, pm LucyLu ( soultaker + gh parca :-?? )

o sa gasesti o plictiseala nebuna ....

silener .. bulan what cani say ...

Posted

@Cry As putea juca 5 -6 ore pe zi...poate mai mult...dar faza e ca s`ar putea sa joc 2 zile si una nu sau invers

Daca se face server de 6x l`as ruga pe gm sa faca questurile cumparabile :>

A si inca ceva ..SA IL FACA MAI REPEDE :))

Mare plictiseala pe 4x :| .

@SilenR 20 de min ? :blink: ..Cum de va luat asa de mult?Pe 1000x facceam baium solo cu un paladin :)):)) ...Dadeam attack si ma duceam la un fotbal ...peste 2 ore cand venea mai avea 10 % hp :> :> :> .

Ca tot veni vorba de baium acum 2 zile pe la2 4x l-am facut in 25 de ppl intro ora jumatate ...

Posted

inca un motiv sa mergi pe 6x :>

crezi ca o sa fie any different ? 8-| crezi ca esti singuru bahnit de atmosfera de pe DEX ... ;)) eu pun pariu ca o sa migreze jumate din DEX pe noul server :P si ai sa vezi ca nu o sa tina mult "veselia" nush cat de mult agreati C5 dar ,,, dc nu jucati pe LR-ul serverului din sig meu ?

Posted

dc nu jucati pe LR-ul serverului din sig meu ?

stiu ca or sa migreze destui

de ce nu joc ? [ eu pesonal ] pentru ca, caut un server nou deschis sa ajung departe in timp, asa cum pe dex acum sunt 10000 de epice, nu are nici un rost, cand te gandesti la un pvp, eu full ss si ala full s + 2-3 epice e clar avantajat, deci ... doesn't worth imo

Posted

stiu ca or sa migreze destui

de ce nu joc ? [ eu pesonal ] pentru ca, caut un server nou deschis sa ajung departe in timp, asa cum pe dex acum sunt 10000 de epice, nu are nici un rost, cand te gandesti la un pvp, eu full ss si ala full s + 2-3 epice e clar avantajat, deci ... doesn't worth imo

thats a reasonable logic ... :P dar tot lagul de pe lume o sa fie ...

Posted

thats a reasonable logic ... :P dar tot lagul de pe lume o sa fie ...

pana o sa il deschidaaaaaaaaaaaaaaaaa .... o sa treaca lagu, trust me :P [ nu cred ca-l deschide in vara :rofl2: ]

le: cum imi afltu pass'u pe dex ? ca l-am uitat :| l-am schimbat si nu mi l-am mai spus in gand ...

Posted

pana o sa il deschidaaaaaaaaaaaaaaaaa .... o sa treaca lagu, trust me :P [ nu cred ca-l deschide in vara :rofl2: ]

le: cum imi afltu pass'u pe dex ? ca l-am uitat :| l-am schimbat si nu mi l-am mai spus in gand ...

beleste ochii dupa "Forgot passwd" button :rofl1:

Posted

lol, ati inebunit toti cu 6x-u asta

ati uitat cat a durat sa puna interlude ? :dontknow:

mai aveti mult de asteptat pentru serverul ala 6x :nanana:

si daca e sa se migreze acolo... numa bine pt cei care raman pe dex :D