iLoveCalifornia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Acest server 6x e legat de dex, de durata , din cat in cat timp se da rr db? Quote
Spydy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Acest server 6x e legat de dex, de durata , din cat in cat timp se da rr db?pai pe dex nu s-a mai dat rr la db de pe c3 parca ... Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Samuraiule ce e cu signature aia ?? Link plix plox e o liniuta langa ora, aia te redirectioneaza la post daca ne strangem 6 ar fi idealu pe pamant :D crafter [ eu :> ] , pt ca la incepu o sa fie scumpe toate, si trebe un crafter spoiler ... nu mai zic de ce, ca se subintelege se am zis, heal + vr bd ... la fel un wc/pp si un arcas/dagger daca e sa ne strangem si sa facem ce am zis mai sus, si daca jucam in stilu meu , in o luna facem 60+ si equip bun Quote
iLoveCalifornia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 As juca si eu , dar sunt incepator , ( newbie ) nu prea le am cu arta l2 -_-ps. care imi da un link sa dld interlude ^:^)^ un pm or smth Quote
raw^ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 As juca si eu , dar sunt incepator , ( newbie ) nu prea le am cu arta l2 -_- ps. care imi da un link sa dld interlude ^:^)^ un pm or smth http://computergames.ro/ro/downloads/viewi...ude-client.html Interlude Quote
jimmy89 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 e o liniuta langa ora, aia te redirectioneaza la post daca ne strangem 6 ar fi idealu pe pamant :D crafter [ eu :> ] , pt ca la incepu o sa fie scumpe toate, si trebe un crafter spoiler ... nu mai zic de ce, ca se subintelege se am zis, heal + vr bd ... la fel un wc/pp si un arcas/dagger daca e sa ne strangem si sa facem ce am zis mai sus, si daca jucam in stilu meu , in o luna facem 60+ si equip bun let me know where and when... poate fac eu BD :-? Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dagger. @raw: nu mai am hb client. Ti se pare greu sa faci arme? :blink: Ia un sh si mergi in primeval. 50kk per mob, faci aoe cu aura flash. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 let me know where and when... poate fac eu BD :-? :> si eu si eu ..ceva summoner :> :> Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 buey ... trebe se, poate se face pyro :D, ma rog, poate nu vreti sa facem un clan ...desi asa ar fi mult mai frumos ^_^ Quote
b1ackic3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Daca se deschide serverul cat de curand mi-as face ori glad ori th sau overlord daca are cine sa ma creasca :D Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 /hate dexCe s-a mai intamplat acum? Serverul asta e decis sa nu ma lase sa fac 61. Luam crituri la spawn, acum na. Quote
andix3x Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tanker avem ?? pentru eventualii rb ...de nu avem imi fac eu ..paladin :P .Daca avem as merge pe PR ... Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tanker avem ?? pentru eventualii rb ...de nu avem imi fac eu ..paladin :P . Daca avem as merge pe PR ... wei daca vi cu noi, nu inseamna ca o sa joci 2-3 ore pe zi, ci 5-6 ore pe zi ) eu o sa joc 8-10 pe zi :> i hate this, intru pe gold sa vad ce mai am, dau enchant la arc, il pierd la +13, dau sa cumpar altu, mai aveam vreo 3kk, cand sa cumpar si enchaturile pica serveru si aveam un chef nebun :-< Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Stf, de unde dzeu ai tu atatea pe gold? Eu am intrat adineauri pe gold si mi-am luat tallum set pt warlord, putin fun zic. Now i'm addicted to dvc. :D Acum pe bune, ai farmat asa mult? Quote
b1ackic3 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 problema cu netu cred , unii se pot conecta altii nu ( asa am auzit ) Quote
Aenon Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 wei daca vi cu noi, nu inseamna ca o sa joci 2-3 ore pe zi, ci 5-6 ore pe zi 21.gif) eu o sa joc 8-10 pe zi naughty1.gifi wanna play with ya' guyz >.O Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Deci screw dex? :)Ahha ce tampit o sa fie unu de pe pmfun. A spus ca la sfarsitul verii vrea pvp cu mine pe dex. :D Quote