Animosity Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://img235.imageshack.us/img235/7563/messmc4.jpg Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ps: inge ma uitam pe la diverse si am revazut niste poze cu tine, ai o privire asa de linistitoare ... like an angel, doctorita la ceva spital pt copii ti-ar prinde bine :P Doar de'aia mi se zice inge :> ...neah..fara spitale pls :) innebunesc daca vad seringin, si chestii bagate in carne ... :error: Ms, ms nyuu :P ..am luat cat trebuia :> , sunt multumita :D OT: incep sa nu mai am ce sa imi doresc pe dex :( ...urat sentiment..incepe sa fie totu booring Quote
Lasher_ro Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 @Birdy - zici ca-i l2p/supreme beta :P@xIcarus - pai asta am zis si eu, NU vreau enchants mari. No enchants e cel mai bine defapt ^^ Dar 35x e mult prea putin. MACAR 300x. Quote
Animosity Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 @Birdy - zici ca-i l2p/supreme beta :P @xIcarus - pai asta am zis si eu, NU vreau enchants mari. No enchants e cel mai bine defapt ^^ Dar 35x e mult prea putin. MACAR 300x. asha am facut 4kk .. in urma unui SpS care era sila sa se aplece roflmao da e Azure (fostul Supreme) Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 @xIcarus - pai asta am zis si eu, NU vreau enchants mari. No enchants e cel mai bine defapt ^^ Dar 35x e mult prea putin. MACAR 300x. Daca nu ar fi enchanturi, da, ar fi bine un 300x, poate mai mare, nu conteaza. DAR, daca vor baga enchanturi in gmshop, nu ar trebui sa treaca de 100x. Pe white eagle de exemplu stii ca in cateva ore de farm ajungi in top equip? +4 safe, rata 75%, iar in primeval mobii mor ca niste muste si dau o adena de te doare capul (50kk per head). Si vezi numai top enchants. Insa astia au luat in mana chestia si au limitat enchanturile la +15. Imo safe +3 si limit +10-12 ar fi perfect pe un pvp server sa nu faca balansul tandari. @Birdy LOL, aia e pe dex? Ultima data cand am fost in fod erau ceva chestii pe jos. Pai merg sa le culeg, nu degeaba am silent move lol. Si nu de alta, dar ajut si serverul. ) Quote
Nimeni Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 link !! link !! ps: cam cati din voi ar veni pe 6x?:D +1 Quote
Spydy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Eu am luat blood tornado, la adunat de pe jos :> Sa tot gasesc asa ceva .... P.S. thunder clan sux .... cum sa dai dissmis party cand anakazel mai are 200k hp ..... , doar pentru ca a avut "norocu" sa ii dea un crit si sa il culce... si aveam si cardinal in party.... doamne ce oameni Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 (edited) lawl birdystateam aseara si ma gandeam, daca vom merge 4 pe serveru nou, ideal ar fi sa facem asa:1 se1 bd1 spoiler1 crafter, de ce ? pentru ca o sa trebuiasca mats pt craft, o sa trebuiasca crafter :D, pentru party trebe heal, toti melee, deci o sa fie VR numa bun, si bd pentru hex si dances. facem un clan lvl 3 pana pe la lvl 68-70, ne imbracam bine, apoi daca e mergem intr-un clan toti si plm ... cu timpu o sa ajungem veterani de clan, eh ce ziceti ?nu va dau link, va las sa cautati voi :P, sau daca n-are nik impotriva inge ....spydy .. o0 nice, unde ?le: eu fac crafter :> Edited July 7, 2008 by crynow Quote
Spydy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 spydy .. o0 nice, unde ?Hot springs, eram pe th faceam q de tts jwls recipe :> Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Hot springs, eram pe th faceam q de tts jwls recipe :> )) tu si cu un smurf din GhOsT, el a luat carnage ... acu luni bune, tot asa cu pick up :rofl1: Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dex incepe sa devina antipatic... A cazut. Eu nu inteleg ceva: in cata, un mob imi da aproape 4k xp, adica 16k pe dex. Apoi, in vos un mob da 9k xp, adica 36k pe dex. Ideea este ca chiar atat dau... Problema este ca la % tot atat iau. Oo Adica, de la ambii mobi practic iau same xp. Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 icarus depinde si de lvl ? o0 gz pasarel mai am 45 min si iau asassin's creed, e ceva de capu lui ? :D Quote
Aenon Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 mai am 45 min si iau asassin's creed, e ceva de capu lui ?e superb jocul : you go killing ppl si te alerga "militia" prin orasul medieval XD te ascunzi prin fân si alte nebunii etc etc ; are o libertate foarte mare jocul ala XDvreau si eu sa joc pe serverul 6 x XDDDD suna bine. Quote
Lasher_ro Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 da e Azure (fostul Supreme)Stiu ....@xIcarus - asta am si zis din primul post :/ ( aproximativ ) Quote
Burne Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ce server x6 ? se face server x6 pe langa x4 si x12 ? Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ce server x6 ? se face server x6 pe langa x4 si x12 ?asa se zice... si pe wrath va fi 9x de pe 15 iulie, 9x to all [spoil,adena,drop bla bla ]icarus: monstrii is colorati, ei dau exp maxima intre culorile alb-verzi, odata ce au ajuns pe albastru scade exp pe care o primesti, si implicit tu ai nevoie de mai multa exp, deci rezulta ... ce rezulta Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Burne, wrath se schimba pe 9x. 9x all. A spus catalin ca nu ii place faza asta cu 12x10x12x4x cum naiba era. Questul si spoil erau 4x, eu cred ca spoil e de vina. Pai cum frate sop 300k? icarus depinde si de lvl ? o0 gz pasarel mai am 45 min si iau asassin's creed, e ceva de capu lui ? :D In vos lvl 61, in cata lvl 55+. Eu sunt lvl 60... Ce e ciudat este ca la 59 mergea relativ bine, luam cam .3-.4 pe mob. Dar de cand am facut 60, iau .15, pai ce naiba. Mda stai asa... Pe lvl graph e ceva cam naspa... Uite diferenta de lvl intre 59-60 si 60-61 (al doilea graph)... Oleu... http://www.l2wh.com/dstuff/images/levels.png @xIcarus - asta am si zis din primul post :/ ( aproximativ ) Ok i got it. ^_^ Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 TunderClan si-a stricat toata imaginea luandu'l pe spuky (sper sa nu confund clanu..parca ei erau :-? ) ..toti ii urasc :) De la adunat de prin BS am facu kk'uri bune inca de cand eram low ^^ ... si de vre'o 2-3 ori tallum tunic, dar nici nu stiu daca erau ale mele sau doar adunate pe campie asa M-ar tenta si pe mine 6x ala :) ..as incepe cu pisicar si sunt convinsa ca as putea ajunge printre cei mai buni :> Quote
CryNow Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 M-ar tenta si pe mine 6x ala :) ..as incepe cu pisicar si sunt convinsa ca as putea ajunge printre cei mai buni :>come with us, aia zic si eu, ca daca mergem inca de la inceput, si jucam organizat cum am zis, facem un clan lvl 3, si mai apoi dupa ce avem macar seturi b si b weapons + jwl[de ce nu phoenix] rupem clanu si mergem toti intr-un clan mai mare, sau ramanem noi "da shiznits" ... numa sa ne spuna shade, daca stie macar o luna cand s-ar putea deschide ... Quote
Aenon Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 sop 300k? pe wrath? glumesti , nu? e 450k(RAR) 500k asa sunt toate shopurile. Si se cumpara la 350k. cel putin astea erau preturile acu 3 saptamani. Quote
andix3x Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Samuraiule ce e cu signature aia ?? true, true, daca ma pupincur, esti pe lista neagra Link plix plox Quote
xIcarus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 come with us, aia zic si eu, ca daca mergem inca de la inceput, si jucam organizat cum am zis, facem un clan lvl 3, si mai apoi dupa ce avem macar seturi b si b weapons + jwl[de ce nu phoenix] rupem clanu si mergem toti intr-un clan mai mare, sau ramanem noi "da shiznits" ... numa sa ne spuna shade, daca stie macar o luna cand s-ar putea deschide ...Pai, parca m-ar tenta si pe mine. No offence, dar tot aw fac. Haideti, aveti hexer separat. :P Apropo, vezi ca la lvle mici un bd nu se descurca dance + hex. pe wrath? glumesti , nu? e 450k(RAR) 500k asa sunt toate shopurile. Si se cumpara la 350k. cel putin astea erau preturile acu 3 saptamani.Am zis cu aproximatie... Nu sunt up to date pe wrath. Quote
andix3x Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Btw...As veni si eu pe 6x ala...dar nu stiu cat voi juca .....Ce character v-ar ajuta ?? Quote
raw^ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 TunderClan si-a stricat toata imaginea luandu'l pe spuky (sper sa nu confund clanu..parca ei erau :-? ) ..toti ii urasc :) De la adunat de prin BS am facu kk'uri bune inca de cand eram low ^^ ... si de vre'o 2-3 ori tallum tunic, dar nici nu stiu daca erau ale mele sau doar adunate pe campie asa M-ar tenta si pe mine 6x ala :) ..as incepe cu pisicar si sunt convinsa ca as putea ajunge printre cei mai buni :> sunt multi retarzi in thunderclan, spuky e doar unul din hotzi de pe dex, mai este si Irckombat Quote