CryNow Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Deabia astept sa apara Serveru de L2 pentru ca De mult nu am mai jucat pe un server serios care sa nu se opreasca din 5 in 5 min si dupaia sa te trezesti ca nu mai ai contu :D :Pda si eu, numa ca am auzit ca abea de prin 2010 o sa-l deschida, cica n-au fonduri ...digei ... that's true Quote
raw^ Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 @cry: cred ca probabil e lenea mare :D daca nu prea farmeaza nimeni mss, nu are cine sa vanda, si cei care au, le vand scump, pt ca: cererea > oferta => pret mare (cica asta am invatat la scoala ) din pacate si daca oferta>cererea pe dex tot sunt scumpe toate Le: 65kk pt tallum gloves:> acum am tallum set pt sws mai trebuie doar lvl :) Quote
jimmy89 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 @cry: vreau info despre wow :D pe ce srv joci, si restu despre caractere :P Quote
CryNow Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 @cry: vreau info despre wow :D pe ce srv joci, si restu despre caractere :Psa termin cu nebunia asta cu facultatile, si apoi o sa vb cu un tovaras si a zis ca ma ajuta cu banet :> , nush server, nush caractere, dar indata ce voi incepe, o sa-ti las un pm :beer:raw ... dex'u a luat-o razna, dar ... lumea se obisnuieste si accepta si se conformeaza cu piata, pentru ca e serverul bun si nu vor sa-l lase pentru preturi ... Quote
jimmy89 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 eh, pana atunci, gasesc eu ceva de facut :P caut un srv de high, sa imi treaca plictiseala, joc un warcraft 3, un cs... sau nu mai joc, k imi face figuri mausu... mi se cam blocheaza de la un timp :(deci raman la l2 si wc3 Quote
andix3x Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 65kk pt tallum gloves:> Too high :blink: :blink: .What's happend with dex ?? Tallum glvoes sunt 50kk pe la2 :blink: .Si pe c4 dex avea niste preturi de imi venea sa vin sa joc acolo...dar all my friends erau ba pe 1232434 x ba pe 7x /4x .Acum cred ca fac 78 si un filmulet cu pvp si ma las de l2 .Astept sa apara un gta nou , un gothic nou..poate si un diablo :beer: . Quote
CryNow Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 soon a new 6x server will be in the network :wub: , shade can u give more infos ? care mai vine ? Quote
Nimeni Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 http://wrath.l2dex.eu/index.php/topic,7438.0.html Quote
b1ackic3 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sign me in :) dar ma indoiesc ca o sa apara in vara asta desi ar fii ... prea bine Quote
xIcarus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ar fi frumos un pvp pe dex. Dar nu 145217345342150941095kkkx, un 35x ar fi perfect. Gmshop pana la b-grade, restul craftable. Cum era paradise. :) ms :D, nu e chiar asa greu, tinand cont ca nush care din ek a facut nobless in 4 saptamani, de la lvl 1OoCrynow, farm ceva? Hai ca am gasit unde sa joc vreo 2 zile. HE 40 lfp :huh:Singura? Daca sunteti mai multi poate cresteti pana la 61 si facem un grup mai mare. Btw: dj, crynow, inge, felicitari pt bac. :) Quote
Lasher_ro Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 35x nu e highrate ( pvp, ma rog, tot aia ). Si nu inteleg dc vreti sa munciti atata pe un pvp server O.o No enchants, high rates sa faci lvl rpd, gm shop cu tot ( minus epice si, dupa cum am zis, enchants ), si dupa aia pvp de la egal la egal O.o Acolo se vede skill-ul fiecaruia. Quote
xIcarus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Scuza-ma, m-am exprimat gresit. Nu vreau 12039192309123kkkx, ci in jur de 30-35x. Pai de ce sa muncesti pe un pvp server? No enchants ar fi perfect imo. Faci max si pvp... Nu mage cu arma +15, pentru ca daggerul ramane in urma. Quote
b1ackic3 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 6x server > all :) e 35x e deja prea mult si sunt multe servere 35x Quote
jimmy89 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 10x icarus. si dak va duceti pe vre un srv mai multi asa, ma anuntati si pe mine ;) Quote
CryNow Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Btw: dj, crynow, inge, felicitari pt bac. :)msauzi, stiu ca nu e treaba mea, dar unde esti plecat ? o0si legat de farm .. nu :(dj asteptam vesti de la shade, poate ne zice ceva de serveru ala de 6x, da vad ca numa la wow posteaza <_< Quote
xIcarus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Sunt in tulcea... Really boring. Why no farm? :( Quote
Aenon Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 felicitari cry si inge ptr bac XD ...cat ati luat ?:> Quote
xIcarus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 deci... care a jucat pe white-eagle ?:>Eu. What's wrong vrei arme? :D Quote
CryNow Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 (edited) Eu. What's wrong vrei arme? :D those are mine vreau sa stiu ca mai am de asteptat pt serveru 6x, shade i'll pay you :crybaby: icarus .. no chef :( ms de urari nyuu :beer: nu conteaza cu cat :P important e ca l-am luat ps: inge ma uitam pe la diverse si am revazut niste poze cu tine, ai o privire asa de linistitoare ... like an angel, doctorita la ceva spital pt copii ti-ar prinde bine :P Edited July 6, 2008 by crynow Quote
raw^ Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 those are mine vreau sa stiu ca mai am de asteptat pt serveru 6x, shade i'll pay you :crybaby: icarus .. no chef :( ms de urari nyuu :beer: nu conteaza cu cat :P important e ca l-am luat ps: inge ma uitam pe la diverse si am revazut niste poze cu tine, ai o privire asa de linistitoare ... like an angel, doctorita la ceva spital pt copii ti-ar prinde bine :P link !! link !! ps: cam cati din voi ar veni pe 6x?:D Quote