Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Deabia astept sa apara Serveru de L2 pentru ca De mult nu am mai jucat pe un server serios care sa nu se opreasca din 5 in 5 min si dupaia sa te trezesti ca nu mai ai contu :D :P

da si eu, numa ca am auzit ca abea de prin 2010 o sa-l deschida, cica n-au fonduri ...

digei ... that's true

Posted

@cry: cred ca probabil e lenea mare :D daca nu prea farmeaza nimeni mss, nu are cine sa vanda, si cei care au, le vand scump, pt ca:

cererea > oferta => pret mare (cica asta am invatat la scoala :)))

din pacate si daca oferta>cererea pe dex tot sunt scumpe toate :|

Le: 65kk pt tallum gloves:>

acum am tallum set pt sws mai trebuie doar lvl :)

Posted

@cry: vreau info despre wow :D pe ce srv joci, si restu despre caractere :P

sa termin cu nebunia asta cu facultatile, si apoi o sa vb cu un tovaras si a zis ca ma ajuta cu banet :> , nush server, nush caractere, dar indata ce voi incepe, o sa-ti las un pm :beer:

raw ... dex'u a luat-o razna, dar ... lumea se obisnuieste si accepta si se conformeaza cu piata, pentru ca e serverul bun si nu vor sa-l lase pentru preturi ...

Posted

eh, pana atunci, gasesc eu ceva de facut :P caut un srv de high, sa imi treaca plictiseala, joc un warcraft 3, un cs... sau nu mai joc, k imi face figuri mausu... mi se cam blocheaza de la un timp :(

deci raman la l2 si wc3

Posted

65kk pt tallum gloves:>

Too high :blink: :blink: .What's happend with dex ?? Tallum glvoes sunt 50kk pe la2 :blink: .Si pe c4 dex avea niste preturi de imi venea sa vin sa joc acolo...dar all my friends erau ba pe 1232434 x ba pe 7x /4x .Acum cred ca fac 78 si un filmulet cu pvp si ma las de l2 .Astept sa apara un gta nou , un gothic nou..poate si un diablo :beer: .

Posted

Ar fi frumos un pvp pe dex. Dar nu 145217345342150941095kkkx, un 35x ar fi perfect. Gmshop pana la b-grade, restul craftable. Cum era paradise. :)

ms :D, nu e chiar asa greu, tinand cont ca nush care din ek a facut nobless in 4 saptamani, de la lvl 1

Oo

Crynow, farm ceva? Hai ca am gasit unde sa joc vreo 2 zile.

HE 40 lfp :huh:

Singura? Daca sunteti mai multi poate cresteti pana la 61 si facem un grup mai mare.

Btw: dj, crynow, inge, felicitari pt bac. :)

Posted

35x nu e highrate ( pvp, ma rog, tot aia ). Si nu inteleg dc vreti sa munciti atata pe un pvp server O.o No enchants, high rates sa faci lvl rpd, gm shop cu tot ( minus epice si, dupa cum am zis, enchants ), si dupa aia pvp de la egal la egal O.o Acolo se vede skill-ul fiecaruia.

Posted

Scuza-ma, m-am exprimat gresit. Nu vreau 12039192309123kkkx, ci in jur de 30-35x.

Pai de ce sa muncesti pe un pvp server? No enchants ar fi perfect imo. Faci max si pvp... Nu mage cu arma +15, pentru ca daggerul ramane in urma.

Posted

Btw: dj, crynow, inge, felicitari pt bac. :)

ms

auzi, stiu ca nu e treaba mea, dar unde esti plecat ? o0

si legat de farm .. nu :(

dj asteptam vesti de la shade, poate ne zice ceva de serveru ala de 6x, da vad ca numa la wow posteaza <_<

Posted (edited)

Eu. What's wrong vrei arme? :D

those are mine >:)

vreau sa stiu ca mai am de asteptat pt serveru 6x, shade i'll pay you :crybaby:

icarus .. no chef :(

ms de urari nyuu :beer: nu conteaza cu cat :P important e ca l-am luat

ps: inge ma uitam pe la diverse si am revazut niste poze cu tine, ai o privire asa de linistitoare ... like an angel, doctorita la ceva spital pt copii ti-ar prinde bine :P

Edited by crynow
Posted

those are mine >:)

vreau sa stiu ca mai am de asteptat pt serveru 6x, shade i'll pay you :crybaby:

icarus .. no chef :(

ms de urari nyuu :beer: nu conteaza cu cat :P important e ca l-am luat

ps: inge ma uitam pe la diverse si am revazut niste poze cu tine, ai o privire asa de linistitoare ... like an angel, doctorita la ceva spital pt copii ti-ar prinde bine :P

:)) link !! link !!

ps: cam cati din voi ar veni pe 6x?:D