Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@cry - ok bara, desi atacu de wind ( hurricane parca-i zice ? ) mi se pare cam departe

aia e bara de farm, bara 2 e pt pvp, dar nu-mi place sa am decat o bara, nu sufar de macro cu atk :-j, that's not for a real player

Posted

prietene imi pare rau sa te dezamagesc dar nu cred ca ai inteles bine.. e lineage nu mu ;) www.pmfun.com

E Lineage, nu Diablo mi se pare mai potrivit :P Ma rog, acum depinde de perspectiva.

Posted

da si iteme pt veterani ? :))

le: what have we here ? ;;) pacat ca nu-i nimic al meu :-<

http://img157.imageshack.us/img157/8393/shot00001wu6.jpg

:blink: cry is back in the game ?! :D

Posted

"tallum plate azi la drop"

OoO cat mai costa?

btw pentru aia casatoriti sa stiti ce fac sotiile cu masinile voastre ;))

http://uk.youtube.com/watch?v=bc1lWPh5h1U&...feature=related

le: am si eu nevoie de ajutor plz

1. cum imi inscriu clanul la siege? <pe serverele pe care jucam inainte si eram cl erau npc in giran, aici nu sunt ;))>

2. ce castel sa aleg dintre: oren, rune si schuttgart

merci mult

hmm 160kk parca da o pastrez pentru sws:>

ca sa iti inscri clanul la siege du-te la castelul unde vrei sa bati pe drum, si ai sa vezi ca undeva inainte de siege zone este un mesager la care te inscri :crazy:

Posted

@samurai make a dwarf and spoil spoil and again spoil.....si foloseste si manoru ca merge bine :D .

crezi ca mai am rabdarea aia ? o0 vreau sa fac 75 odata pe bd si sa stau la camp de barakiel si apoi plm, nobless

raw .. ai bulan nu gluma :))

Posted

uhm ... am povestit cu individul si zicea ca e mai mult summoner clan ca party de summonery ca nebunii ... daca are grija clanul de membrii ma implic daca doar pretentii fara suport nu zabovesc

Posted

uhm ... am povestit cu individul si zicea ca e mai mult summoner clan ca party de summonery ca nebunii ... daca are grija clanul de membrii ma implic daca doar pretentii fara suport nu zabovesc

El zice ca face iteme..si o sa ajute lumea...imi zicea mie sa las tot ce am primit de la shea ( tot ce am pe mine adica ^^ ) si sa merg la el..ca imi da el tot :-@ ... da,da nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard :bananadance2: :bananadance2:

Posted

El zice ca face iteme..si o sa ajute lumea...imi zicea mie sa las tot ce am primit de la shea ( tot ce am pe mine adica ^^ ) si sa merg la el..ca imi da el tot :-@ ... da,da nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard :bananadance2: :bananadance2:

inge chestia e ca eu nu am ce sa las si nici ce pierde, tot ce am pe mine am facut pe puterile mele fara 1 adena data de cineva, incerc sa vad ce se inatmpla

ps nu trec demon's blood, le vand si gata nu mai farmez nimic pana dupa q :D

Posted

Pff..nu e chestia de materialism :) ..dar shea a bagat atatea in mine si sa plec ?? :) ..nu ar fi drept...m-as face de kko in fatza intregului clan ...si oricum itemele pot fii considerate ale mele..am muncit indeajuns pt ele cred.. :) dar pur si simplu..mi se pare total deplasat sa dai leave clan dupa ce un clan te-a ajutat asa mult. .. :) doar ca sa te duci la unu ca iti promite marea si sarea

Posted

Pff..nu e chestia de materialism :) ..dar shea a bagat atatea in mine si sa plec ?? :) ..nu ar fi drept...m-as face de kko in fatza intregului clan ...si oricum itemele pot fii considerate ale mele..am muncit indeajuns pt ele cred.. :) dar pur si simplu..mi se pare total deplasat sa dai leave clan dupa ce un clan te-a ajutat asa mult. .. :) doar ca sa te duci la unu ca iti promite marea si sarea

:-j mergeti la el, sa vedeti ca nu tine mult :)