CryNow Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 @cry - ok bara, desi atacu de wind ( hurricane parca-i zice ? ) mi se pare cam departeaia e bara de farm, bara 2 e pt pvp, dar nu-mi place sa am decat o bara, nu sufar de macro cu atk :-j, that's not for a real player Quote
Razvan Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 chiar sa ne zici si noua cat ai luat la bac... dau eu de beute ;)) bonux: http://uk.youtube.com/watch?v=Vmf1Ei8ViB4&...feature=related http://uk.youtube.com/watch?v=I6jP5EerwKw&...feature=related a2a e cea mai tare Quote
Lasher_ro Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 prietene imi pare rau sa te dezamagesc dar nu cred ca ai inteles bine.. e lineage nu mu ;) www.pmfun.comE Lineage, nu Diablo mi se pare mai potrivit :P Ma rog, acum depinde de perspectiva. Quote
ScarFaceRo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ok merci...eram nedumerit avand in vedere maj jocurilor jucate pana acum:D Quote
raw^ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Tallum plate azi la drop :Dlvl 56 pe sws, merge bine. :D Quote
ScarFaceRo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ce e cu srv? imi zice "disconnected from the server plz try again" Quote
raw^ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ce e cu srv? imi zice "disconnected from the server plz try again" Ii picat :bananadance2: Quote
raw^ Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 cat noroc pot sa am? alt full drop azi maj ring drop :ph34r: Quote
Razvan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 "tallum plate azi la drop"OoO cat mai costa?btw pentru aia casatoriti sa stiti ce fac sotiile cu masinile voastre ;))http://uk.youtube.com/watch?v=bc1lWPh5h1U&...feature=relatedle: am si eu nevoie de ajutor plz1. cum imi inscriu clanul la siege? <pe serverele pe care jucam inainte si eram cl erau npc in giran, aici nu sunt ;))>2. ce castel sa aleg dintre: oren, rune si schuttgartmerci mult Quote
jimmy89 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 da si iteme pt veterani ? le: what have we here ? pacat ca nu-i nimic al meu :-< http://img157.imageshack.us/img157/8393/shot00001wu6.jpg :blink: cry is back in the game ?! :D Quote
raw^ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 "tallum plate azi la drop"OoO cat mai costa?btw pentru aia casatoriti sa stiti ce fac sotiile cu masinile voastre ;))http://uk.youtube.com/watch?v=bc1lWPh5h1U&...feature=relatedle: am si eu nevoie de ajutor plz1. cum imi inscriu clanul la siege? <pe serverele pe care jucam inainte si eram cl erau npc in giran, aici nu sunt ;))>2. ce castel sa aleg dintre: oren, rune si schuttgartmerci multhmm 160kk parca da o pastrez pentru sws:>ca sa iti inscri clanul la siege du-te la castelul unde vrei sa bati pe drum, si ai sa vezi ca undeva inainte de siege zone este un mesager la care te inscri :crazy: Quote
CryNow Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :blink: cry is back in the game ?! :Dhmm dunno for sure ... oricum acu iar is in putsa goala :P , daca e sa fac rost/cumpar un dc set si som, i'm in Quote
andix3x Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 @samurai make a dwarf and spoil spoil and again spoil.....si foloseste si manoru ca merge bine :D . @raw mare norocos mai esty si tu Quote
CryNow Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 @samurai make a dwarf and spoil spoil and again spoil.....si foloseste si manoru ca merge bine :D . crezi ca mai am rabdarea aia ? o0 vreau sa fac 75 odata pe bd si sa stau la camp de barakiel si apoi plm, nobless raw .. ai bulan nu gluma Quote
raw^ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 am vb ieri cu LH si merg la el in gasca :D raw ? m-am gandit.. dar gandeste-te ca cineva trebuie sa-i faca si lui lvl 7 la clan Quote
Burne Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 uhm ... am povestit cu individul si zicea ca e mai mult summoner clan ca party de summonery ca nebunii ... daca are grija clanul de membrii ma implic daca doar pretentii fara suport nu zabovesc Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 uhm ... am povestit cu individul si zicea ca e mai mult summoner clan ca party de summonery ca nebunii ... daca are grija clanul de membrii ma implic daca doar pretentii fara suport nu zabovescEl zice ca face iteme..si o sa ajute lumea...imi zicea mie sa las tot ce am primit de la shea ( tot ce am pe mine adica ^^ ) si sa merg la el..ca imi da el tot :-@ ... da,da nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard :bananadance2: :bananadance2: Quote
Burne Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 El zice ca face iteme..si o sa ajute lumea...imi zicea mie sa las tot ce am primit de la shea ( tot ce am pe mine adica ^^ ) si sa merg la el..ca imi da el tot :-@ ... da,da nu dau vrabia din mana pe cioara de pe gard :bananadance2: :bananadance2:inge chestia e ca eu nu am ce sa las si nici ce pierde, tot ce am pe mine am facut pe puterile mele fara 1 adena data de cineva, incerc sa vad ce se inatmplaps nu trec demon's blood, le vand si gata nu mai farmez nimic pana dupa q :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Pff..nu e chestia de materialism :) ..dar shea a bagat atatea in mine si sa plec ?? :) ..nu ar fi drept...m-as face de kko in fatza intregului clan ...si oricum itemele pot fii considerate ale mele..am muncit indeajuns pt ele cred.. :) dar pur si simplu..mi se pare total deplasat sa dai leave clan dupa ce un clan te-a ajutat asa mult. .. :) doar ca sa te duci la unu ca iti promite marea si sarea Quote
raw^ Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Pff..nu e chestia de materialism :) ..dar shea a bagat atatea in mine si sa plec ?? :) ..nu ar fi drept...m-as face de kko in fatza intregului clan ...si oricum itemele pot fii considerate ale mele..am muncit indeajuns pt ele cred.. :) dar pur si simplu..mi se pare total deplasat sa dai leave clan dupa ce un clan te-a ajutat asa mult. .. :) doar ca sa te duci la unu ca iti promite marea si sarea :-j mergeti la el, sa vedeti ca nu tine mult :) Quote
Burne Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :-j mergeti la el, sa vedeti ca nu tine mult :) raw voi doi sunteti rivali prin definitie, pararea ta nu conteaza zip it ! Quote
xIcarus Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Crynow tata ne apucam de farm vinerea viitoare? Sa ajung si eu acasa. ;) Quote