xIcarus Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :X:X Earned Arcana Mace :X ....in sfarsit :D ...a iesit craftul dat de shea :bananadance2: ...belea rau AM :X:X:X Lemme guess. Ii pui hp regen. ) Am vazut asemenea oameni... Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Lemme guess. Ii pui hp regen. ) Am vazut asemenea oameni... totusi ^^ ...nici chiar asa :> :> Quote
CrownClown Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 sal imi spuneti si mie pe ce srv jucati ca m-as apuca si yo de l2 iar :D Quote
ScarFaceRo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 imi raspunde si mie cnv? ce vers de l2 imi tre ca sa joc pe www.l2dex.eu...tot interlude? Quote
Dr.Oetker Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 imi raspunde si mie cnv? ce vers de l2 imi tre ca sa joc pe www.l2dex.eu...tot interlude?A fost nevoie de un simplu seach.INTERLUDE@Shade esti cumva admin pe www.l2dex.eu ?sau ceva pe site?Ca am vazut ce va pe prima pagina gen "by Shade" Quote
CryNow Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A fost nevoie de un simplu seach.INTERLUDE@Shade esti cumva admin pe www.l2dex.eu ?sau ceva pe site?Ca am vazut ce va pe prima pagina gen "by Shade"e master admin pe dex si pe forum si in joc, deci grije ^_^iversonescule, mai traiesti fah ? :lol: Quote
ScarFaceRo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 mc mult guys...70% la client...mc mult pt ajutor sper ca ne vom intalni in joc... Quote
jimmy89 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 jucati pe dex 4x ?in general, acolo joaca lumea de pe aici... mai trec si ei pe wrath cand e dex down. sau mai sunt unii care s-au mutat acolo detot. Quote
raw^ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 @raw 6kkk ? Cine dracu le cumpara ?? Pe la2 baium e 1kkk ....Si nici asa nu se cumpara ca mai toti NOOBlesi il au core =90kk zaken 800kk orfen 80kk -150kk antharas =2kkk valakas = cat toate la un loc Atunci prefer sa joc cu " molai " decat cu idioti si nesimtiti care dupa ce mori te mai si injura :P @scarfacero www.l2dex.eu Pe aici jaoca mai toti linkmaniaci cu exceptia mea :) . da stiu, de cand cu interlude s-au stricat preturile, dunno why dar macar nu intra nimeni peste tine la baium dupa ce l-ai trezit :blink: Quote
CryNow Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 in general, acolo joaca lumea de pe aici... mai trec si ei pe wrath cand e dex down. sau mai sunt unii care s-au mutat acolo detot. cum merge dom'le ? andix3x credeam totusi ca sti ca odata inceput baium ... nu poti intra ;) .. halal serv daca trec cu bine si de fizica ... tommorow will be piece of cake :lol: Quote
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 baieti...care se pricepe la firefox?io am unmblat pana acum cu mozila....am dat la lineage open with winrar cand sal dw...a mers si la final miau aparut fisierele in winrar...era tz vreo 1 ora...si nu lam mai instalat...dim cand sa iau sa instalez....nu mai era...stie cnv dak mai aim fisierele in calc sau trebuie sa iau altele? Quote
Razvan Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 eu folosesc opera dar vezi in my documents/ downloads sau program files/mozila firefox/downloads..sau da un search cu numele arhivez..cel mai bine pentru downloadat ceva e sa ai opera sau netscape <ala nou> .. ma refer ca is usor de folosit si o iau de unde ai ramas cu downloadu Quote
Spydy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Daca l-ai downloadat cu open si nu ai salvat fisierele alea de la deschidere pe hdd nu le mai ai. Dai si tu cu save as... Quote
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ok mc..anyway lam luat cu opera ca e mai fain:D Quote
jimmy89 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 cum merge dom'le ? andix3x credeam totusi ca sti ca odata inceput baium ... nu poti intra ;) .. halal serv daca trec cu bine si de fizica ... tommorow will be piece of cake :lol: totul merge bine : :D mai e maine, si apoi incepe cheful :beer: PS: ma duc sa fac fituici, k am auzit k se poate copia la ultima proba Quote
ScarFaceRo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 gata jocu finally lam dw si io:DEDIT LATER:Btw...am intrat pe l2dex.eu si am dw pachu ala..am pus aia in system si am dat launch la l2 cu...launcheru...acum isi face update...mare mai e sper ca am facut bine..dak e bine ne vedem in joc:) Quote
CryNow Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 totul merge bine : :D mai e maine, si apoi incepe cheful :beer: PS: ma duc sa fac fituici, k am auzit k se poate copia la ultima proba pentru mine cred ca tocmai s-a terminat Quote
andix3x Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 @crynow WORD !Head gm e rus ...Dar pe server nu este nici un hero rus...abia azi dimineata am vazut 2 .Coruptia e in floare peste tot .... @raw pentru lvl 78 cat ceri ? :> Quote
raw^ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 @crynow WORD !Head gm e rus ...Dar pe server nu este nici un hero rus...abia azi dimineata am vazut 2 .Coruptia e in floare peste tot .... @raw pentru lvl 78 cat ceri ? :> hmm, 25kkk ? Quote