Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

:X:X Earned Arcana Mace :X ....in sfarsit :D ...a iesit craftul dat de shea :bananadance2: ...belea rau AM :X:X:X

Lemme guess. Ii pui hp regen. :))) Am vazut asemenea oameni...

Posted

imi raspunde si mie cnv? ce vers de l2 imi tre ca sa joc pe www.l2dex.eu...tot interlude?

A fost nevoie de un simplu seach.

INTERLUDE

@Shade esti cumva admin pe www.l2dex.eu ?sau ceva pe site?Ca am vazut ce va pe prima pagina gen "by Shade"

Posted

A fost nevoie de un simplu seach.

INTERLUDE

@Shade esti cumva admin pe www.l2dex.eu ?sau ceva pe site?Ca am vazut ce va pe prima pagina gen "by Shade"

e master admin pe dex si pe forum si in joc, deci grije ^_^

iversonescule, mai traiesti fah ? :lol:

Posted

@raw 6kkk ? :)):))=))=)) Cine dracu le cumpara ?? Pe la2 baium e 1kkk ....Si nici asa nu se cumpara ca mai toti NOOBlesi il au

core =90kk

zaken 800kk

orfen 80kk -150kk

antharas =2kkk

valakas = cat toate la un loc

Atunci prefer sa joc cu " molai " decat cu idioti si nesimtiti care dupa ce mori te mai si injura :P

@scarfacero www.l2dex.eu Pe aici jaoca mai toti linkmaniaci cu exceptia mea :) .

da stiu, de cand cu interlude s-au stricat preturile, dunno why

dar macar nu intra nimeni peste tine la baium dupa ce l-ai trezit :blink:

Posted

in general, acolo joaca lumea de pe aici... mai trec si ei pe wrath cand e dex down. sau mai sunt unii care s-au mutat acolo detot.

cum merge dom'le ? ;;)

andix3x credeam totusi ca sti ca odata inceput baium ... nu poti intra ;) .. halal serv

daca trec cu bine si de fizica ... tommorow will be piece of cake :lol:

Posted

baieti...care se pricepe la firefox?io am unmblat pana acum cu mozila....am dat la lineage open with winrar cand sal dw...a mers si la final miau aparut fisierele in winrar...era tz vreo 1 ora...si nu lam mai instalat...dim cand sa iau sa instalez....nu mai era...stie cnv dak mai aim fisierele in calc sau trebuie sa iau altele?

Posted

eu folosesc opera dar vezi in my documents/ downloads sau program files/mozila firefox/downloads..

sau da un search cu numele arhivez..

cel mai bine pentru downloadat ceva e sa ai opera sau netscape <ala nou> .. ma refer ca is usor de folosit si o iau de unde ai ramas cu downloadu

Posted

cum merge dom'le ? ;;)

andix3x credeam totusi ca sti ca odata inceput baium ... nu poti intra ;) .. halal serv

daca trec cu bine si de fizica ... tommorow will be piece of cake :lol:

totul merge bine : :D mai e maine, si apoi incepe cheful :beer:

PS: ma duc sa fac fituici, k am auzit k se poate copia la ultima proba :))

Posted

gata jocu finally lam dw si io:D

EDIT LATER:Btw...am intrat pe l2dex.eu si am dw pachu ala..am pus aia in system si am dat launch la l2 cu...launcheru...acum isi face update...mare mai e sper ca am facut bine..dak e bine ne vedem in joc:)

Posted

totul merge bine : :D mai e maine, si apoi incepe cheful :beer:

PS: ma duc sa fac fituici, k am auzit k se poate copia la ultima proba :))

pentru mine cred ca tocmai s-a terminat :hanged:

Posted

@crynow WORD !Head gm e rus ...Dar pe server nu este nici un hero rus...abia azi dimineata am vazut 2 :)) .Coruptia e in floare peste tot ....

@raw pentru lvl 78 cat ceri ? :>

Posted

@crynow WORD !Head gm e rus ...Dar pe server nu este nici un hero rus...abia azi dimineata am vazut 2 :)) .Coruptia e in floare peste tot ....

@raw pentru lvl 78 cat ceri ? :>

hmm, 25kkk ?