InGeLiTzA*LeA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :X:X Earned Arcana Mace :X ....in sfarsit :D ...a iesit craftul dat de shea :bananadance2: ...belea rau AM :X:X:X Quote
raw^ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :X:X Earned Arcana Mace :X ....in sfarsit :D ...a iesit craftul dat de shea :bananadance2: ...belea rau AM :X:X:X... Da cum de? :blink: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ... Da cum de? :blink:de ce cum de ? :blink: :blink: Quote
CryNow Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ... Da cum de? :blink:doar e de atata timp in clanu ala ... eu dupa 2 saptamani am primit un cry lvl12 care mai apoi a ajuns lvl 13 si implicit acumen pe am :P [GhOsT clan ofc ^_^ ]bv inge, doar ca acu ai de farmat ceva mai mult in cata/necro pt cry s, sau daca e le cumperi ca am vazut ca-s ieftine rau ... sub 100kle: bafta azi la mate [sau la ce dai ;) ] Quote
Burne Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 da :) ..amandoi sunt ok ..super oameni :wub: ...numai cine ii cunoaste poate stii....nu asa ca aude careva vb in giran de el :) ... alea's barfe draguta am fost in evictis si il cunosc destul incat sa imi formez o parere despre el, din punctul meu de vedere e un "lineage2 tiran"... poate are efect strictetea asta a lui, dar nu sunt in cautare de stapan, prefer un clan modest unde suntem prieteni intre noi. In evictis am vazut cativa oameni de treaba de ex bubuletz ... :tiphat: si ingelitza evident "nimeni nu face party de nukeri ? hai ma nu va trebuie un necro ?" :kiss: Inge e inghesuiala la 5 ? ma gandesc si eu sa dau o raita sa vad cum merge cu demon blood ps tu sti ? Quote
andix3x Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 @Raw Am intrat Noi acolo , am murit jumatate exact cand raidul mai avea 10 %..restul sau lasat balta...si baium a adormit la loc ...asta e normal cumva ? :blink: ...Apoi au venit rusii peste noi si neau rupt...aia full buff ..noi nici selfs . Cat e un baium ring pe dex ? Quote
raw^ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 draguta am fost in evictis si il cunosc destul incat sa imi formez o parere despre el, din punctul meu de vedere e un "lineage2 tiran"... poate are efect strictetea asta a lui, dar nu sunt in cautare de stapan, prefer un clan modest unde suntem prieteni intre noi. In evictis am vazut cativa oameni de treaba de ex bubuletz ... :tiphat: si ingelitza evident "nimeni nu face party de nukeri ? hai ma nu va trebuie un necro ?" :kiss: Inge e inghesuiala la 5 ? ma gandesc si eu sa dau o raita sa vad cum merge cu demon blood ps tu sti ? bubuletz? :blink: :rofl1: @andy: nu prea se vand baium ring... ultima data era 6kkk :P Quote
Burne Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 bubuletz? :blink: :rofl1:@andy: nu prea se vand baium ring... ultima data era 6kkk :Pala e un baiat calm, vorbeste frumos.... nu are treaba Quote
ScarFaceRo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 As dori si io sa ma apuc de l2 ...pentru prima data in viata...am vazut ca multi joaca....imi poate da cnv un link de dw la client sau un srv cv?:D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 draguta am fost in evictis si il cunosc destul incat sa imi formez o parere despre el, din punctul meu de vedere e un "lineage2 tiran"... poate are efect strictetea asta a lui, dar nu sunt in cautare de stapan, prefer un clan modest unde suntem prieteni intre noi. In evictis am vazut cativa oameni de treaba de ex bubuletz ... :tiphat: si ingelitza evident "nimeni nu face party de nukeri ? hai ma nu va trebuie un necro ?" :kiss: Inge e inghesuiala la 5 ? ma gandesc si eu sa dau o raita sa vad cum merge cu demon blood ps tu sti ? grrr :whistle: eram si eu mica mai..si cu draci ca pe necro faceam doar dlvl la valakas #-o ... In 5 era liber cat am fost eu ...venise o data un crafter..batea si el pe acolo...dar bate vantu in toi de obicei :) ps: ce nume ai tu ? :huh: Quote
raw^ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ala e un baiat calm, vorbeste frumos.... nu are treabaMolau pe romaneste :DMerge MajorARcana pe EM?:-s Quote
Burne Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pt farm/rb e superba, pt pvp .... cred ca e mai bun DC Quote
raw^ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pt farm/rb e superba, pt pvp .... cred ca e mai bun DCsa dau DC robe set+200kk pe asa ceva? :-? Quote
CryNow Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 sa dau DC robe set+200kk pe asa ceva? :-?nu fi noob, setu vine de la clan, axeaza-te pe arma sau pe epice [ orfen/core ] p inceput Quote
raw^ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 nu fi noob, setu vine de la clan, axeaza-te pe arma sau pe epice [ orfen/core ] p inceput sa dau 300kk pe core? sa nu mai zic de orfen. Quote
ScarFaceRo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 MA AJUTA CNV SI PE MINE CU CLIENTU SAU CU CE TRE SA FAC PT A JUCA L2??? sry de caps da poate ma vede si pe mine cnv :angry1: Quote
Spydy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 MA AJUTA CNV SI PE MINE CU CLIENTU SAU CU CE TRE SA FAC PT A JUCA L2??? sry de caps da poate ma vede si pe mine cnv :angry1:JoculPentru servere try this. Quote
raw^ Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 MA AJUTA CNV SI PE MINE CU CLIENTU SAU CU CE TRE SA FAC PT A JUCA L2??? sry de caps da poate ma vede si pe mine cnv :angry1:greu ii sa il folosesti pe gogu.oricum - am auzit ca este pe dex un t-rex buguit, nu ataca si da 500k exp/50k sp suna prea... :crazy: oare chair sa fie buguit t-rexu? nu am mai fost de mult la el. Quote
Razvan Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 MA AJUTA CNV SI PE MINE CU CLIENTU SAU CU CE TRE SA FAC PT A JUCA L2inlocuiesti systemul <adica folderul ala>off: pentru cei care au dat baculmai stie cineva sa-mi raspunda repede la urmatoarea intrebare: daca te-a prins copiind la o proba, in toamna repeti bacul sau dai numai la proba la care ai `picat`? Quote
ScarFaceRo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 am o intrebare....ce trebuie sa dw ca sa joc l2? lineage 2 chronicle 5? sau....plz ajutatima:D Quote
Razvan Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 depinde de server.. intri \/ pe si iti alegi un serverhttp://l2.hopzone.net/lineage2/list.htmlvezi aici in dreptul numelui serverului scrie interlude, sau c5 sau c4.. c=chronical, interlude=c6.. hai ca te descurci tu esti baiat mare Quote
ScarFaceRo Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pai...pe linkmania este vreun srv?sau voi pe care jucati?as dori sa joc pe cel pe care is cat mai multi playeri...romani in special sa am cu cn discuta si cn ma invata:D Quote
CryNow Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 pai...pe linkmania este vreun srv?sau voi pe care jucati?as dori sa joc pe cel pe care is cat mai multi playeri...romani in special sa am cu cn discuta si cn ma invata:Dwww.lineage.ro asta e server romanesc ... relativ buniti trebe cronica : interlude, succes Quote
andix3x Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 @raw 6kkk ? Cine dracu le cumpara ?? Pe la2 baium e 1kkk ....Si nici asa nu se cumpara ca mai toti NOOBlesi il au core =90kk zaken 800kk orfen 80kk -150kk antharas =2kkk valakas = cat toate la un loc Molau pe romaneste Atunci prefer sa joc cu " molai " decat cu idioti si nesimtiti care dupa ce mori te mai si injura :P @scarfacero www.l2dex.eu Pe aici jaoca mai toti linkmaniaci cu exceptia mea :) . Quote