Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

... Da cum de? :blink:

doar e de atata timp in clanu ala ... eu dupa 2 saptamani am primit un cry lvl12 care mai apoi a ajuns lvl 13 si implicit acumen pe am :P [GhOsT clan ofc ^_^ ]

bv inge, doar ca acu ai de farmat ceva mai mult in cata/necro pt cry s, sau daca e le cumperi ca am vazut ca-s ieftine rau ... sub 100k

le: bafta azi la mate [sau la ce dai ;) ]

Posted

da :) ..amandoi sunt ok ..super oameni :wub: ...numai cine ii cunoaste poate stii....nu asa ca aude careva vb in giran de el :) ... alea's barfe

draguta am fost in evictis si il cunosc destul incat sa imi formez o parere despre el, din punctul meu de vedere e un "lineage2 tiran"... poate are efect strictetea asta a lui, dar nu sunt in cautare de stapan, prefer un clan modest unde suntem prieteni intre noi. In evictis am vazut cativa oameni de treaba de ex bubuletz ... :tiphat: si ingelitza evident :)) "nimeni nu face party de nukeri ? hai ma nu va trebuie un necro ?" :kiss:

Inge e inghesuiala la 5 ? ma gandesc si eu sa dau o raita sa vad cum merge cu demon blood

ps tu sti ?

Posted

@Raw Am intrat Noi acolo , am murit jumatate exact cand raidul mai avea 10 %..restul sau lasat balta...si baium a adormit la loc ...asta e normal cumva ? :blink: ...Apoi au venit rusii peste noi si neau rupt...aia full buff ..noi nici selfs :)) .

Cat e un baium ring pe dex ?

Posted

draguta am fost in evictis si il cunosc destul incat sa imi formez o parere despre el, din punctul meu de vedere e un "lineage2 tiran"... poate are efect strictetea asta a lui, dar nu sunt in cautare de stapan, prefer un clan modest unde suntem prieteni intre noi. In evictis am vazut cativa oameni de treaba de ex bubuletz ... :tiphat: si ingelitza evident :)) "nimeni nu face party de nukeri ? hai ma nu va trebuie un necro ?" :kiss:

Inge e inghesuiala la 5 ? ma gandesc si eu sa dau o raita sa vad cum merge cu demon blood

ps tu sti ?

bubuletz? :blink: :rofl1:

@andy: nu prea se vand baium ring... ultima data era 6kkk :P

Posted

bubuletz? :blink: :rofl1:

@andy: nu prea se vand baium ring... ultima data era 6kkk :P

ala e un baiat calm, vorbeste frumos.... nu are treaba

Posted

ps tu sti ?

grrr :whistle: eram si eu mica mai..si cu draci ca pe necro faceam doar dlvl la valakas #-o ...

In 5 era liber cat am fost eu ...venise o data un crafter..batea si el pe acolo...dar bate vantu in toi de obicei :)

ps: ce nume ai tu ? :huh:

Posted

nu fi noob, setu vine de la clan, axeaza-te pe arma sau pe epice [ orfen/core ] p inceput

sa dau 300kk pe core? :)) sa nu mai zic de orfen.

Posted

MA AJUTA CNV SI PE MINE CU CLIENTU SAU CU CE TRE SA FAC PT A JUCA L2??? sry de caps da poate ma vede si pe mine cnv :angry1:

greu ii sa il folosesti pe gogu.

oricum - am auzit ca este pe dex un t-rex buguit, nu ataca si da 500k exp/50k sp suna prea... :crazy: oare chair sa fie buguit t-rexu? nu am mai fost de mult la el.

Posted

MA AJUTA CNV SI PE MINE CU CLIENTU SAU CU CE TRE SA FAC PT A JUCA L2

inlocuiesti systemul <adica folderul ala>

off: pentru cei care au dat bacul

mai stie cineva sa-mi raspunda repede la urmatoarea intrebare: daca te-a prins copiind la o proba, in toamna repeti bacul sau dai numai la proba la care ai `picat`?

Posted

pai...pe linkmania este vreun srv?sau voi pe care jucati?as dori sa joc pe cel pe care is cat mai multi playeri...romani in special sa am cu cn discuta si cn ma invata:D

www.lineage.ro asta e server romanesc ... relativ bun

iti trebe cronica : interlude, succes

Posted

@raw 6kkk ? :)):))=))=)) Cine dracu le cumpara ?? Pe la2 baium e 1kkk ....Si nici asa nu se cumpara ca mai toti NOOBlesi il au

core =90kk

zaken 800kk

orfen 80kk -150kk

antharas =2kkk

valakas = cat toate la un loc

Molau pe romaneste

Atunci prefer sa joc cu " molai " decat cu idioti si nesimtiti care dupa ce mori te mai si injura :P

@scarfacero www.l2dex.eu Pe aici jaoca mai toti linkmaniaci cu exceptia mea :) .