Korekt Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 da, acum DACA AI TIMP, si sti unde sa stai... faci baie in sampanie :Dit/fog/varka/ketra si cam aia e :P cat despre silkroad pot sa spun ca are un gameplay nasol rau, feeling zero:| Quote
jimmy89 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 nu neaparat... faci destul si din branded... pentru inceput :> Quote
Razvan Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 @silenR pt wc bw robe sau DC robe set, iar PP`ul care l`ai vazut tu probabil era la olly sau tu crezi ca el buffeaza un party cu IC si FB ?ma eu normal ca ma gandeam la oly.. si cand ala rulleaza oficialu ce party crezi ca ii tre? eu l-am vazut mereu cu un sws si un bd dupa el pe fallow.. @korekt am impresia ca stiu cine esti.. da-mi un pm cu nicku te rog Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 15 kk+ / h e bine ? :-? ..tocmai am gasit ceva fff productiv :D ..slab la xp pt lvl meu , dar nu duc problema de vandut :>:>:> ...se poate mai bine ? ..cred ca nici la mss nu merge asa repede ^^ ( e vorba de toi 5 ..demon blood) Quote
CryNow Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 15 kk+ / h e bine ? :-? ..tocmai am gasit ceva fff productiv :D ..slab la xp pt lvl meu , dar nu duc problema de vandut :>:>:> ...se poate mai bine ? ..cred ca nici la mss nu merge asa repede ^^ ( e vorba de toi 5 ..demon blood)poate toi 12 cu blood root / 600k bucata Quote
andix3x Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Da raw ....Sunt cumva MagicR ?? Dar ei nu jucau pe off ?20 kk + /h e bine ? Manor rulz pur si simplu...desi trebuie sa fii uber clicker aseara 400 + syntetic cokes + 29 mold lubricant :) .Asta doar pentru ca am avut noroc...o ora de farming in stakato nest cu un tyrant de 76 :) .it/fog/varka/ketra si cam aia e :P branded/pavel/catacombs/vos :P Quote
Animosity Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,35046.0.html gawd ! i think i drooled the whole movie =p~ epic mass PvP <3 <3 <3 Quote
raw^ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Da raw ....Sunt cumva MagicR ?? Dar ei nu jucau pe off ? ba da, magicR au ramas multi care se ocupa de clan :) a intrat ieri kalel la siege si intra si azi gg celor din creed a fost misto siegeu @Crynow: ... adica sunt spart sau ce ? am si eu 1 tts ring whats your problem ? incerc acum sa imi fac MA sper sa gasesc la trade :) Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Da'l naiba de manor ca am si acum fructe, de 1 saptamana ma chinui sa vand :) ... Am fost si in toi 12, nu prea imi place, pica greu reagents si am luat decat 2 blood root in 2 ture de buffe :) ...mai bine e la 5 LE : Ce ally nebun :wub: :wub: http://img80.imageshack.us/my.php?image=haharw3.jpg Quote
Nimeni Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Hehehe faza de ieri de la baium e discutabila :) ...ET isi luau bataie rau de tot...chiar daca au chemat WF ..luau bataie cu tot cu ei daca aveam warurile bagate (iar e bug...nu aveam war cu wf si ek)...si decat sa mergem sa na uitam unii la altii sau sa dropam pe acolo...mai bine da'i naiba :) ....si asa a dropat unul din clan maj la+4, tts nec+kearr+3 cred.... Shea a avut un noroc chior, a facut fara sa vada pk si are vre'o 16 ..in ch mai inainte dropase shyeed bow si zaken...si la baium cand a facut iar....nu a dropat NIMIC )) anyway a fost un pvp foarte frumos :) ...a fost si lag dar fatza de datile trecute eu am putut sa ma mai misc, am mai dat ceva debuffe, kill. ..ce puteam.....In total nu am iesit cu crp in minus...cred ca +1 crp eram... ...oricum distractia conteaza :D legat de drop , tin minte pe unu st3fy din FEAR care a luat tot asa , cand era bugul de war , la mass pvp cu WF 1 sau 2 aq in 2 zile :> Quote
raw^ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 frumoase siegiuri , gf all :) Creed inca e tot fara castel Quote
Korekt Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 legat de drop , tin minte pe unu st3fy din FEAR care a luat tot asa , cand era bugul de war , la mass pvp cu WF 1 sau 2 aq in 2 zile :> WF nu are nici focus pe arce, de unde AQ dar dak zici tu :> Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 legat de drop , tin minte pe unu st3fy din FEAR care a luat tot asa , cand era bugul de war , la mass pvp cu WF 1 sau 2 aq in 2 zile :> tre sa ai noroc....sa fii mancat cu galeata =)) ... btw :X ...wf owned..nu au mai fost taticutii de ET cu ei..si si-au luat'o urat :crybaby: Quote
Korekt Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 tre sa ai noroc....sa fii mancat cu galeata =)) ... btw :X ...wf owned..nu au mai fost taticutii de ET cu ei..si si-au luat'o urat :crybaby: da din cate am auzit au fost evictis+LR + catzeii de AN :> Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 da din cate am auzit au fost evictis+LR + catzeii de AN :> nu sunt catzei deloc :) sunt destul de buni ...in mare parte datorita lor am ramas cu castelul ..ca in ultimele 5 min casta Izlasa ( cl clanului alternativ...valars) si noi eram toti in camera de asteptare..am iesit la si 57 ..si abia am trecut de ei pana la artefact :D si din cate am inteles unul din AN l-a scos din cast OWNED Quote
Burne Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 erau ieri o groaza de WF in gludio,imi faceam -lvl pe dwarf .... bloodytears era cu akamanah :D cred ca shea e fericit ... iar la casa lui Quote
Spydy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 erau ieri o groaza de WF in gludio,imi faceam -lvl pe dwarf .... bloodytears era cu akamanah :D cred ca shea e fericit ... iar la casa lui Ce aveti mah cu Cristi... e baiat ok. Dar totusi nevasta-sa mi se pare mai cu capu pe umeri :P Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ce aveti mah cu Cristi... e baiat ok. Dar totusi nevasta-sa mi se pare mai cu capu pe umeri :Pda :) ..amandoi sunt ok ..super oameni :wub: ...numai cine ii cunoaste poate stii ....nu asa ca aude careva vb in giran de el :) ... alea's barfe Quote
Spydy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 da :) ..amandoi sunt ok ..super oameni :wub: ...numai cine ii cunoaste poate stii ....nu asa ca aude careva vb in giran de el :) ... alea's barfeDupa sesiune crek ma apuc iar sa joc l2 :>Inge poate pui o vb in + la cristi si pentru mine :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Dupa sesiune crek ma apuc iar sa joc l2 :>Inge poate pui o vb in + la cristi si pentru mine :Dlogic :) te astept cu drag :wub:mda...si eu dupa bac...sa dau naiba add la inca o sub :D Quote
andix3x Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Stie careva un site unde pot vedea sansele de a creste in lvl un crystal de SA ?Nu pmfun ..vreau sa arate sansele in % ..multumesc anticipat :) .P.S si ce trebuie sa fac ca sa le cresc in lvl ?? Quote
xIcarus Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ba nu.. bufferii/summonerii is magi.. cand iti alegi acolo la inceput caracteru ca sa te faci una din astea 2clase tre sa it alegi mystic.. si cum ne-a demonstrat ala ca pe pp merge chiar calumea heavy nu inteleg care ar fi logica cum ca pe un mag nu merge light/heave.. btw: sk nu e summoner.. cubicurile sunt ca un fel de self buffs (chiar daca spune ca le summoneaza).. zi-mi ceva: atunci cand scoti un cubic il poti buffa? ii poti da vreo comanda? poti face cu vreun cubic ceea ce poti face cu pantera la da? ciu-ciu (si da nu este summoner, este tank, summoneru tre sa aiba si anumite skiluri special pentru summon, ceea ce dau` nu are) iar bd e char de assisst.. n-am inventat eu nimic.. doar m-am uitat pe site sa stii ;) uita-te si uimeste-te.. nici eu nu stiam http://lineage.pmfun.com/list/set le: @icarus uite ce ai zis tu e ceva gen: si bdu` e un fel de mag (are drain, freezing, are si curse-uri <hex de ex>).. dar nu e;) Tateossian Jewelry Set Tateossian Necklace 91 95 + 12 MP 1,494,460 AA Tateossian Earring 68 71 + 12 MP 1,120,845 AA Tateossian Ring 46 84 + 12 MP 747,230 AA set=More Mdef +o MP when unsealed Ai ignorat faptul ca am pus un " :D" acolo, deci glumeam. :P silkroad rulz lvl 13 pe glavie si garment, :D ot: am intrat azi pe dex, m-am intalnit cu onorabilul domnisor rawangel. am ramas surprins sa vad ca toti spartii au draconic set, si ca se gasesc recipe de S la orice taraba, n-am vazut nici un ek [ probabil toti farmeza ] in schimb m-am gasit cu bd'u in fog, si luam cate 800 dmg de la lavasaurus, like wtf i'm doing there o0, normal ca am murit si ---- exp o alta chesti interesanta legata de economia pe dex, nici un sop frate, dar absolut nimic, zero total, ici colo abea gaseai cate 80-100 cbp si alea pt cateva minute. recipa de bop 30kk ? wtf o0 pai eu am dwarf de 64, daca stau in loa o 100 ore si iau cel putin o recipa pe ora, inseamna ca intr-o saptamana sunt mai bogat cu 3 kkk ... interesting. 30kk bop? Mai ieftin e arcul... Cred ca era vreun idiot, eu nu cred ca r.bop e atat. 15 kk+ / h e bine ? ..tocmai am gasit ceva fff productiv :D ..slab la xp pt lvl meu , dar nu duc problema de vandut ...se poate mai bine ? ..cred ca nici la mss nu merge asa repede ^^ ( e vorba de toi 5 ..demon blood) 15kk pe ora e lux. :) poate toi 12 cu blood root / 600k bucata Cred ca mi-ai dat motivatie sa cresc mai repede. Pica bine? WF nu are nici focus pe arce, de unde AQ dar dak zici tu :> Ai fi surprins. :D Quote
raw^ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 hmm WF sa faca AQ? Eternity/Creed sa permita asa ceva ? Quote
andix3x Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nu imi vine sa cred ce sa intampalt astazi......Am fost detronati de 2 clanuri :crybaby: :crybaby: Am incercat s facem baium si cand mai avea 10 % din hp vine clanul inamic cu 2 party`uri si ne distrug...Apoi vin 3 ppl din alianta si incep sa ii omoare pe aia .... Quote
raw^ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nu imi vine sa cred ce sa intampalt astazi......Am fost detronati de 2 clanuri :crybaby: :crybaby: Am incercat s facem baium si cand mai avea 10 % din hp vine clanul inamic cu 2 party`uri si ne distrug...Apoi vin 3 ppl din alianta si incep sa ii omoare pe aia .... lol, pe ce server de kkt joci ? Baium odata trezit nu mai poti intra. Quote