Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Uhm ...am crescut doar pana la lvl 52 caractere :)) ..cineva din clan mi-a dat 20 kk pt 44-52 parca =)) ..so...care mai doreste, care mai pofteste :)) , cresc doar lvl mici ..si costa :> :> :>

Da...basmul cazu :D super simplu ...

Posted

Uhm ...am crescut doar pana la lvl 52 caractere :)) ..cineva din clan mi-a dat 20 kk pt 44-52 parca =)) ..so...care mai doreste, care mai pofteste :)) , cresc doar lvl mici ..si costa :> :> :>

Da...basmul cazu :D super simplu ...

46-56 si ai 1 ewa :)

Posted

46-56 si ai 1 ewa :)

Give me UR account :) .Promit ca nu ii schimb parola sau transfer bani /equip de pe el pe altul :P .Doar ii fac 20 de dlvl .

@burne d c tallum light e mai slaba ca bw ??

Posted

mr ? not bad

I Know

avem war cu nato, imi convine :)

oricum EK e principala putere pe dex

astazi MR 1 - Creed 0 la barakiel :beer:

ps: lol WF stopped war :)

Posted

I Know

avem war cu nato, imi convine :)

oricum EK e principala putere pe dex

astazi MR 1 - Creed 0 la barakiel :beer:

ps: lol WF stopped war :)

sa inteleg ca pot sa apelez la tine la barakiel ? ;;)

le: ma plictisesc mortal, as avea chef sa ncep din nou l2, dar astept un raspuns, daca nu e bun, ma apuc de wow :-s

Posted

sa inteleg ca pot sa apelez la tine la barakiel ? ;;)

le: ma plictisesc mortal, as avea chef sa ncep din nou l2, dar astept un raspuns, daca nu e bun, ma apuc de wow :-s

vai fratelo.. tocmai am intrat in age of conan deci sa mor ce bestial poate fi.. tot fac astia reclama la rohan da sa mor eu nici nu se compara.. daca tot te lasi de lineage apuca-te de age of conan ;)

Posted

vai fratelo.. tocmai am intrat in age of conan deci sa mor ce bestial poate fi.. tot fac astia reclama la rohan da sa mor eu nici nu se compara.. daca tot te lasi de lineage apuca-te de age of conan ;)

pai iar sa fiu singuru care joaca un joc dintr-un oras intreg ? asa macar am cativa preteni care joaca wow si m-ar putea ajuta [ sa inteleg jocu, eventual bani si lvl ] si oricum si la conan tre sa platesti daca nu ma insel, sau cel putin jocu tre sa fie original. m-am uitat si eu pe un trailer, si intr-adevar pare mult mai realist ca orice alt mmo

shade imi scoti 10% ... sau macar imi dai un raspuns ? o0 daca nu cer prea mult ...

Posted

LOL set light pe Mag? #-o

Azi a fost cea mai interesanta zi din ultimele luni incoace..baium pvp intre Et( EK+ventrue+tracii) si Creed( TO,Fear,Focus)+ Revolution (Evictims+LR)...o lupta foarte stransa :) dar in final ET au castigat :) Flames of invincibility rulz..organizare mai buna, si probabil cativa din inamici s`au dus la culcare, altfel nu`mi explic cum la inceput ET a fost invins de vreo 2 ori dar la sfarsit i`au batut rau pe nato :P Partea amuzanta e ca inainte de baium serv a fost offline si s`au resetat warurile, iar creed nici nu mai flagau ( strategie cica) :readthis:

Posted

Azi a fost cea mai interesanta zi din ultimele luni incoace..baium pvp intre Et( EK+ventrue+tracii) si Creed( TO,Fear,Focus)+ Revolution (Evictims+LR)...o lupta foarte stransa :) dar in final ET au castigat :) Flames of invincibility rulz..organizare mai buna, si probabil cativa din inamici s`au dus la culcare, altfel nu`mi explic cum la inceput ET a fost invins de vreo 2 ori dar la sfarsit i`au batut rau pe nato :P Partea amuzanta e ca inainte de baium serv a fost offline si s`au resetat warurile, iar creed nici nu mai flagau ( strategie cica) :readthis:

1. cine-i nato ? :P

2. ce char ai ? [ nu ma intereseaza nume, ci clasa :P ]

3. asa bine s-au dezvoltat si tracii ? o0

birdy :rofl1:, de ce ai plecat de pe supreme ? sau azure = supreme ? o0

Posted

LOL set light pe Mag? #-o

pai summonerii/bufferi is si ei magi right? apoi iti zic eu pe wc mai bine merge bw light decat ava robe.. si uita-te putin pe official (nu mai tin minte cum il cheama) e hero un pp imbracat in ic cu forg blade si cred ca are la ratings printre cele mai mari ;)

Posted

azure = supreme

dupa scandalul ala imens intre asha zisii parteneri (owneri al serverului) siau schimbat numele in Azure L2 :P ba mai mult au deschis (vor sa deschida) a Gaming Network =P

Pana acum au L2 up, Ragnarok Online (Beta testing) si urmeaza servere FPS ( Call of Duty, CS, UT .... etc )

Posted

@Ingelitza Te credeam mai rea...Eu in locul tau ii luam characterul si ii faceam lvl 60 ...apoi il omoram de n ori petnru clan reputation points :) .

@Raw Ce clan e ala ? :>

Tate mai mult mdef daca e set? Is this hb shit?

That's Ncsoft shit ...Totusi daca tate set are mai mult m def cand sunt impreuna de ce epicele nu ar da un bonus cand sunt impreuna ?ceva de genul m def + 30 , crit +10 etc ...

pai summonerii/bufferi is si ei magi right?

WHAT ? :blink:

Posted

Hehehe faza de ieri de la baium e discutabila :) ...ET isi luau bataie rau de tot...chiar daca au chemat WF ..luau bataie cu tot cu ei daca aveam warurile bagate (iar e bug...nu aveam war cu wf si ek)...si decat sa mergem sa na uitam unii la altii sau sa dropam pe acolo...mai bine da'i naiba :) ....si asa a dropat unul din clan maj la+4, tts nec+kearr+3 cred.... Shea a avut un noroc chior, a facut fara sa vada pk si are vre'o 16 =)) ..in ch mai inainte dropase shyeed bow si zaken...si la baium cand a facut iar....nu a dropat NIMIC :))))

anyway a fost un pvp foarte frumos :) ...a fost si lag dar fatza de datile trecute eu am putut sa ma mai misc, am mai dat ceva debuffe, kill. ..ce puteam.....In total nu am iesit cu crp in minus...cred ca +1 crp eram...=)) ...oricum distractia conteaza :D

Posted

@SilenR: Pai sk e si el summoner adanc in inima lui :D, iar bd e enchanter, deci pica ce ai zis, pentru ca ambii sunt fighteri. :P

ba nu.. bufferii/summonerii is magi.. cand iti alegi acolo la inceput caracteru ca sa te faci una din astea 2clase tre sa it alegi mystic.. si cum ne-a demonstrat ala ca pe pp merge chiar calumea heavy nu inteleg care ar fi logica cum ca pe un mag nu merge light/heave..

btw: sk nu e summoner.. cubicurile sunt ca un fel de self buffs (chiar daca spune ca le summoneaza).. zi-mi ceva: atunci cand scoti un cubic il poti buffa? ii poti da vreo comanda? poti face cu vreun cubic ceea ce poti face cu pantera la da? ciu-ciu (si da nu este summoner, este tank, summoneru tre sa aiba si anumite skiluri special pentru summon, ceea ce dau` nu are)

iar bd e char de assisst..

Tate mai mult mdef daca e set? Is this hb shit?

n-am inventat eu nimic.. doar m-am uitat pe site sa stii ;)

uita-te si uimeste-te.. nici eu nu stiam

http://lineage.pmfun.com/list/set

le: @icarus

uite ce ai zis tu e ceva gen: si bdu` e un fel de mag (are drain, freezing, are si curse-uri <hex de ex>).. dar nu e;)

Tateossian 
Jewelry Set     Tateossian Necklace    91    95 + 12 MP    1,494,460 AA    
 Tateossian Earring    68    71 + 12 MP    1,120,845 AA
 Tateossian Ring    46    84 + 12 MP    747,230 AA

set=More Mdef 
+o MP when unsealed

Posted

@ingelitza: ok... :(

@andy: clanul in care sunt eu sau ce?

@crynow: nato = fear, focus(clanul lui gokuz), TheOthers, Evictis, LastResrot

OOWW are war si cu nato si cu ek :) doar cu noi nu are

WF a oprit warul cu MR cred ca vor ally :blink:

Posted

@crynow sps 78/he 78/ceva mic :P joc de vara trecuta

@ingelitza iti recomand sa citesti asta legat de non flagatul si undressul creed`ului http://dex.l2dex.eu/index.php/topic,35046.0.html :) iar dimpotriva, creed+lr au luat ultima oara bataie rau de tot si s`au dus la culcare

@silenR pt wc bw robe sau DC robe set, iar PP`ul care l`ai vazut tu probabil era la olly sau tu crezi ca el buffeaza un party cu IC si FB ?

WF a oprit warul cu MR cred ca vor ally

ramane de vazut desi nu prea cred

Posted

ramane de vazut desi nu prea cred

nup nu fac, doar au oprit warul daca ar face ally ar trebui sa dam afara niste oameni si ei la fel si am ajunge la cearta iar :) :crazy:

Posted

silkroad rulz ^_^ lvl 13 pe glavie si garment, :D

ot: am intrat azi pe dex, m-am intalnit cu onorabilul domnisor rawangel. am ramas surprins sa vad ca toti spartii au draconic set, si ca se gasesc recipe de S la orice taraba, n-am vazut nici un ek [ probabil toti farmeza ] in schimb m-am gasit cu bd'u in fog, si luam cate 800 dmg de la lavasaurus, like wtf i'm doing there o0, normal ca am murit si ---- exp

o alta chesti interesanta legata de economia pe dex, nici un sop frate, dar absolut nimic, zero total, ici colo abea gaseai cate 80-100 cbp si alea pt cateva minute. recipa de bop 30kk ? wtf o0 pai eu am dwarf de 64, daca stau in loa o 100 ore si iau cel putin o recipa pe ora, inseamna ca intr-o saptamana sunt mai bogat cu 3 kkk ... interesting.