Shade Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 poza era de pe test server, cica mai au ceva de lucru la ele pana le baga.Dunno bout you, dar pe dex de fiecare data cand am asteptat s-a intamplat ceva. Quote
Lasher_ro Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 GG lor daca o bage ... ( si o sa functioneaza cum trebuie )Intre timp, am gasit server l2j cu multi oameni ( low rate, ca high rate stiu ca-s destule ). E bulgaresc, no lag , 250-650 on ( 250 au fost dimineata, 650 acu - seara ). SInuru bug so far e ca nu merge newbie bufferu.Nu e reclama, dar vreau sa dovedesc ca si l2j poate duce multi.Sure, nu 1500+ sau cati sunt pe alea c1modded, dar este un mare pas inainte.P.S. O sa postez un screenshot cand am timp Quote
Danny Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Doamne Blaidy , bine ....eu mint ! nu mai suferi atata de tine ! Shade...cred ca ai dreptate Quote
Thora! Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 @Shade : eh, lasa ca are destui care sa-l pupe'n fund. Dar nah, sunt unele chestii care nu se leaga... dupa ce ca NCS are superboala pe gladiatori, daca reusesti sa faci skillurile sa functioneze ca pe C4, dar nu ai CP system, chiar ca nu mai joaca nimeni glad. Cam acelasi lucru la destroyer. (doar un exemplu la intmplare).@Lasher : Este clar ca l2j necesita mai multe resurse decat l2off, dar mare parte din "vina" se datoreaza implementarilor care exista pe l2j (autoSS, recipebook, crafting system). Daca te uiti, pe Abbys s-a reusit implementarea autoSS&stuff (l2off), dar au nevoie de restart la 3 ore, ceea ce este mult mai rau decat l2j.PS: partida de pescuit pe pserv l2j:http://imageshack.us Quote
Guest Blaidy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Doamne Blaidy , bine ....eu mint ! nu mai suferi atata de tine ! Pustiu, la varsta ta ciocu mic. Tu ai citit ce a zis shade ? Quote
Lasher_ro Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Da, am auzit ca merge pe teen pescuitul ... doar ca acum pe l2j geodata e inca fucked up. Deci trebuie definite zone noi cu apa Ceea ce creeaza mai mult lag, si banuiesc, ca limiteaza zonele unde poti pescui Quote
Guest DeathDemon Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 @DeathDemon: ai fost in DemonS? Pe ce server? nope DeathSquad era numit clanul respectiv fara nici o legatura cu DemonS. A fost un clan 100 % romani pe un server plin de rusi si argentineni. Nu am facut de ras tzara , ba din contra Apropo e voie sa intreb care pe unde joaca momentan ? ma gandeam k daca ne adunam mai multi pe un server ... am putea sa lumea pe acolo daca e voie sa zicem unde jucam , da-ti niste linkuri sa vedem ce iese EDIT NOTE: am uitat sa precizez k nu joc pe L2J-uri ( lol ) pt k sunt momente cand vreau sa fac lvl si joc chiar si 16 ore / zi ( daca ma tine si serveru ) Quote
Thora! Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 @Lasher : dap, momentan se pescuie doar in doua zone (rune si giran harb.). Promisese cineva ca o sa defineasca toate zonele de apa, dar cred ca i s-au terminat tigarile, cafeaua si calmopanul. Mai nou cica se face o echipa (care sa refaca tot geodata) si se va rezolva prin common contribution. Din pacate, se pare ca l2j devine tot mai exclusivist, cu noul geodata si cu dimension rift o sa trebuiasca -din cate am inteles- 2gb ram si 75% dintr-un procesor 3.0 doar ca sa pui serverul on, asa ca l2j va avea doar cine isi permite. Si nu merg inca auto fishing shots @DeathDemon : LOL. Vezi ca ti-a ramas ceasul in urma. Ce legatura are levelingul cu prefectura? Quote
Danny Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pustiu, la varsta ta ciocu mic. Tu ai citit ce a zis shade ? ma "OMULE" , deja esti enervant ! MAI JOACA SI TU pe servere de LINEAGE si o sa vezi ca majoritatea sunt cu C4 , am jucat si EU . Am vazut si ce-a zis Shade si are dreptate ...doar ca nu a aparut l-a noi in tara.si nu mai imi zi tu mie pustiu ca nu ma cunosti ca sa-mi zici asa , oke ? :* hainuinimic :*play some games and come back :* Quote
Raul Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 MrDevil it's wright daca vreti sa va certati intrati cu incredere pe un server si lamuriti-va certurile la un PVP Quote
MisterDevil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 sau .. mai bine la un cs ... raul ^^ avem ceva de discutat sa`l iau pe cor7ez la o bere .. ^^ sa`mi mai preadea vreo ceva ^^ Quote
ImDrunk Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Daca va bateti va fac io cate o bere Acuma ontopic cine imi zice si mie niste servare bune de L2 care sa fie de la noi din tara si sa mearga bine si daca se poate sa aiba si exp mare sa nu joc 100 de zile sa fac 1 lvl si un tutorial de L2 ca is noob rau si tare m-as apuca sa joc Quote
ImDrunk Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 soon pe link soon asta al tau = 6 luni de cand astept sa apara pe link si presimt ca o sa mai treaca cateva si as prefera sa am ceva exp pe cand se face pe link sa nu fiu noob Quote
Lasher_ro Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 EDIT NOTE: am uitat sa precizez k nu joc pe L2J-uri ( lol ) pt k sunt momente cand vreau sa fac lvl si joc chiar si 16 ore / zi ( daca ma tine si serveru ) Nu faci sens ... cine zice ca pe l2j nu poti juca 16 ore/zi continuu ? Si ce e asa lol about l2j ? Edit : Poza promisa http://img129.imageshack.us/img129/1110/shot000004nu.jpg Quote
Shade Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Party xp rate, party sp rate? lol that's fukd up. REALLY fukd up.Nu puteau sa faca ceva de genul asta ? Quote
Thora! Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Party xp rate, party sp rate? lol that's fukd up. REALLY fukd up.Nu puteau sa faca ceva de genul asta ? Pai este si aia. Adica este multiplicator peste multiplicator. In cazul unui party de 2, exp va fi de +32.1% in loc de +30%. Daca lasa 1.00 erau ratele de multiplicare dupa oficial. Oricum 1.07 fata de 1.00 nu e mare diferenta. Probabil ca e vorba de incurajarea partyului la nivel psihologic. Quote
Heavy_D Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Da, am auzit ca merge pe teen pescuitul ... doar ca acum pe l2j geodata e inca fucked up. Un pic despre GEODATA Geodata pe l2j merge cum merge! Dar pe marele batjocuratura(DEX)cica e bun geodata, dar in mijlocul drumului am am intrat intr-o perete invizibila. Un pic despre DEX. Dc nu foloseste clientu official de C4? Ptr ca nui server complet C4 nare part C4 care cere clientu si Dex Team il modeaza onapoi clientu spre C3 C2. In momentu asta Dex se poate zice ca este un server de C2 si jumatate!! Am intart sa vad cum merge testingu (cand a fost in faza de test) si era foarte grava starea serverulu, nu mergea majoritatea skill-urilor nu mergea SS si bss ng mai am auzit ca nu se reancarca mana la DE In sfarsit daca vret sa jucat pe un server foarte bun no lag si cu o comunitate buna Click HERE si are bugguri foarte putine si merge tot incepand de Olymiad nobless etc..... Quote
Guest Blaidy Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ma "OMULE" , deja esti enervant ! MAI JOACA SI TU pe servere de LINEAGE si o sa vezi ca majoritatea sunt cu C4 , am jucat si EU . Am vazut si ce-a zis Shade si are dreptate ...doar ca nu a aparut l-a noi in tara.si nu mai imi zi tu mie pustiu ca nu ma cunosti ca sa-mi zici asa , oke ? :* hainuinimic :*play some games and come back :* Dupa cate am inteles, si am inteles foarte bine tu ai vre-o 18 ani pustiulica, eu sunt cu vre-o 10 ani mai mare ca tine fa si tu calculul ala.p.s degeaba este test server daca nu e jocul full Quote
Thora! Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 @Balidy & Danny : "Cine se iubeste se tachineaza !"Daca nu va place PvPul poate incercati un wedding ceva. Quote
Guest Blaidy Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 @Balidy & Danny : "Cine se iubeste se tachineaza !"Daca nu va place PvPul poate incercati un wedding ceva. Ai vrea tu Quote
Shade Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 @hgz: chiar nu stii gramatica romana sau vrei doar sa fii amuzant? In sfarsit daca vret sa jucat pe un server foarte bun no lag si cu o comunitate buna Click HERE si are bugguri foarte putine si merge tot incepand de Olymiad nobless etc..... Pe-ala il recomand si eu, singura treaba e ca te costa Quote
ImDrunk Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 In sfarsit daca vret sa jucat pe un server foarte bun no lag si cu o comunitate buna Click HERE si are bugguri foarte putine si merge tot incepand de Olymiad nobless etc..... Asta ce ai pus tu aici ii servaru oficial din cate stiu eu sau ma insel??? recunosc ca is noob da din cate imi dau seama io zic ca ii ala oficial si banuiesc ca are si lag da o sa il incerc daca tu zici ca nu are lag si ii bun desi as fi preferat un servar romanesc Quote
Shade Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pe serverele oficiale nu exista lag decat de la tine. Au absolut toate implementarile (DUUH) si nu exista bugs. Dar... te costa, dupa cum am zis. Quote