raw^ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 da.. dar mie mi se pare plictisitor asa sa fac solo.. am incercat cu ppu` pana acum si e aiurea sa nu vorbesti cu nimeni si sa dai in mob .. clanul ala cu hamsteriiblindati? ;)) oricum de data asta nici nu mai dau contu si nici nu mai fac prostii sa iau bann.. ma vezi si pe mine pe la duduia ;)).. again (daca o mai fi traind saracii ) duduia ? s-a desfintat tcod de ceva vreme :P Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ahamz ;)) deci gata ciu-ciu inseamna ca is clanless forever ) Quote
xIcarus Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Try ABStract. :D Eu deocamdata ma gandesc sa intru in wf. Stiu si pe cineva de pe pmfun acolo, si par sa fie de treaba. Quote
Guest IccyBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Sunt nou p aici ... recomandatimi sh mie un server de interlude ... inafara de DEX ... astept ... L2 4 Life ... :) Quote
raw^ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Try ABStract. :D Eu deocamdata ma gandesc sa intru in wf. Stiu si pe cineva de pe pmfun acolo, si par sa fie de treaba. nici abstract nu mai este Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Sunt nou p aici ... recomandatimi sh mie un server de interlude ... inafara de DEX ... astept ... L2 4 Life ... :)bai vezi ca imi furi nicku`.. eu is IccyNecro and I assure you ca am fost primul care l-am luat ;)pai.. low rate sau high rate?daca vrei hr: pulse, pride (iti zic eu ca pe asta muncesti mai mult decat pe un low rate, asta daca nu donezi ;)), white eagle (da un search pe google) Quote
Guest IccyBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 bai vezi ca imi furi nicku`.. eu is IccyNecro and I assure you ca am fost primul care l-am luat ;)pai.. low rate sau high rate?daca vrei hr: pulse, pride (iti zic eu ca pe asta muncesti mai mult decat pe un low rate, asta daca nu donezi ;)), white eagle (da un search pe google)Deci stai linistit ... stiu k esti iccynecro ... eu asa am nick'u de vreo 2 ani ... pai imi place sa fac pvp ... deci high rate ... ms de servere ... am sa le incerc ... Peace Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ahamz.. poate imi zici si mie pe ce server joci ca deja m-am plictisit de solo pe dex ;)) si inca ceva: ne cunoastem? nu credeam ca stie cineva ca defapt silen=iccy=soulreapper is the same ;)) Quote
Guest IccyBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ahamz.. poate imi zici si mie pe ce server joci ca deja m-am plictisit de solo pe dex ;)) si inca ceva: ne cunoastem? nu credeam ca stie cineva ca defapt silen=iccy=soulreapper is the same ;))Am jucat noi p gold ... sunt prieten cu nightkhaos ... cu valy ... tot de pe acolo sunt sh eu ... oricum deci daca gasesti un server pe care sa jucam toti 3 ar fi bestial ... lasa-mi pm cu id-ul tau ... PR rocks .... RESPECT Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 silenrazvan@yahoo.co.uk sau pricoperazvan@yahoo.co.ukrespect U2ole: aaaa.. tu esti sps-ul ala nu? oricum nu mai joc pe gold vezi ca inca mai joaca dx cu gasca ;)ps: human fighter ftw :P Quote
Guest IccyBoy Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Asa-i ...ftw ... oricum deci kiar vreau sa fac un pvp cu tine ... am auzit k esti f bun ... mia spus sh valy ... dar vreau sa vad cu okii mei ... Peace ... btw poate vii si u p aici sa merem la o bere :beer: ... :Pacm joc pe interlude ... deci cer parerea unui expert : se merita sa trec pe kamael ? ... Quote
CryNow Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 bag picioru in ea romana ba pls lasati off-u si vb pe mess "peace" am si eu o intrebare, setul tallum light, care clase i se potriveste ? o0 Quote
xIcarus Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Healer, buffer? Scade int, deci un nuker probabil ca n-o sa-l aleaga. Sau cel putin pe sps si ol/wc ar merge, pentru ca sps si ol au int mic oricum si men mare, deci +8% mdef se vede mai clar. Oricum, nu e prea folosit sa stii. O fi set de buget, insa nu stiu sigur, pentru ca nu stiu pretul lui aproximativ in comparatie cu alte seturi. Dar stiu ca tallum heavy nu e prea ieftin pe dex, in timp ce nightmare (cel putin light) e foarte ieftin. Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Asa-i ...ftw ... oricum deci kiar vreau sa fac un pvp cu tine ... am auzit k esti f bun ... mia spus sh valy ... dar vreau sa vad cu okii mei ... Peace ... btw poate vii si u p aici sa merem la o bere :beer: ... :Pacm joc pe interlude ... deci cer parerea unui expert : se merita sa trec pe kamael ? ...OoO ce-ai ma ca is prost :kar: .. numa` gearu` de mine ;)@crynow .. avand in vedere ca da asa ceva \/MP Regeneration +8%MP +222Poison and Bleed Resistance +80% MEN +2 WIT -2ar merge pe un dagger.. sau poate summoner.. oricum eu niciodata nu am vazut pe vreo cineva in tallum light, doar in maj/nm/dcle:@xicarus: http://lineage.pmfun.com/list/setbtw nu stiam ca tateo e set si ca iti da mai mult m def daca le ai pe toate.. uita-te pe site ;) Quote
Animosity Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Poison and Bleed Resistance +80% as face un set din asta numa pt FoD -_- (e singuru loc unde merge solo lejer pt mine in mom de fata) like for the love of god ... din 3 lov care le primesc de la mobii de acolo 1 e Bleed effect >_< inebunesc btw nu miam dat seama niciodata ce neam prost poate fi un HE cand are COV dances songs ... si cat queen buff 7 criticale ( like 7 O_O ) de peste 4k each una dupa alta Quote
Razvan Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 atunci incearca sa-ti imaginezi ce fel poate fi un pr in aceeasi combinatie cu deadly eye activat ;)oricum arcas vb mag ftw Quote
Burne Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 am si eu o intrebare, setul tallum light, care clase i se potriveste ? o0eventual un OL ar umbla in asa ceva dar tind sa cred ca e un fel de DC heavy set ... nu le foloseste nimeni decat cei fara bani Quote
Burne Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 tallum light merge pe crafter :P ...Sau SE..uhm da merge dar vezi tu ca un crafter ia BW robe la fel si un SE, mult mai ieftin si mult mai bun Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Uffff venii si eu de la bac bucuroasa nevoie mare si cu chef de farm ...si server down ....GRRRRRRRRRRR :crybaby: :crybaby: Quote
Spydy Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Uffff venii si eu de la bac bucuroasa nevoie mare si cu chef de farm ...si server down ....GRRRRRRRRRRR :crybaby: :crybaby:Farmerito imi faci si mie de la lvl 71,40 pana la 74,99 pe bd ?:D Quote
raw^ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Farmerito imi faci si mie de la lvl 71,40 pana la 74,99 pe bd ?:D buna idee, si mie pe sws de la 46,50 la 55,99 ? Quote
Razvan Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 lol... atunci pe rog si eu pe pp.. si nu is asa nesimtit ca ceilalti vreau doar de la 47 la 80 te rog merci anticipat btw: ma tund chel ;)) ps: ce varianta a picat la bac? Quote
raw^ Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ps: ce varianta a picat la bac? basmu` parca :P sau balada? ps: va place sigu` meu ? Quote
Razvan Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 nice.. pacat ca nu se uda parul :Phai ca ma duc la basketbtw http://www.eidosinteractive.co.uk/games/embed.html?gmid=214oare merita sa-l cumpar? Quote