raw^ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 De sus seamana ( foarte ) putin cu Minas Tirith.exact !:) am terminat BFME 1 si seamna foarte mult :) Quote
Razvan Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 @gg rawma oare ce set sa imi pun pe pp de la lvl 52++? obisnuiesc sa dau cu dagger sau cu arc, si nu stiu sigur daca sa imi iau bw light sau avadon robe..advice me plz!ps: succes azi la engleza! Quote
Lasher_ro Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ps: succes azi la engleza!azi+maine*Eu zic BW Robe ... la 52+ tre sa bagi powerlvl, nu solo sau in ce vrei tu sa dai cu arc si/sau dagger Quote
xIcarus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Pai, daca o iei in solo bw light. Dar vezi ca nu castigi cast speed incredibil. +15% casting speed, dar -2 wit. Asta ar insemna cam... +3-5% casting speed pe pp. :blink: Quote
andix3x Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Acum 3 minute am fost si surpriza....no red coba :crybaby: :crybaby: :crybaby: . Quote
Razvan Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ma.. eu ziceam ca bw light cu arc ca oricum pe pp au route si imi fac si elixire de mana si as putea sa fac solo, dar mai era si treaba ca nu stiu sigur daca am sa-mi fac bd sau pr celalalt char (dupa ce fac ceva money cu ppu`), si ambii poarta light so era mai convenabil, plus ca da si cast speed.. dar am vazut acum ca are si heavy mastery si am sa-mi fac bw heavy si duale si stau prin cata.. cred ca e cel mai convenabil..cand am zs de avadon robe credeam ca am vreo sansa sa il schimb apoi pe bw sau doom, dar prefer sa nu risc ;)so dupa ce mai cresc putin ppu` imi fac bd si am si buffer, so pana imi da niste dansuri mai calumea pot face solo ca n-am chef sa cersesc pe la 40-47 party ca data trecuta ;) Quote
Guest Socarilo Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mersi am gasit un server hr l2memories vreau sa scap de wrath o perioada :( si acum daca vreti sa va dati cu parerea ce clasa ati alege de la aracasi si ce clasa ati alege de la cutitari?danke Quote
xIcarus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Daca e interlude, ca archer as lua ori sr ori he. Daca e ct1 sau hb, as lua sr, pentru ca are si counter rapid fire si counter rapid shot. Asta daca functioneaza. Dagger... Well, my favourite e aw, deci nu ma pot baga pt ca nu ar fi arbritral. Quote
Guest Socarilo Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Daca e interlude, ca archer as lua ori sr ori he. Daca e ct1 sau hb, as lua sr, pentru ca are si counter rapid fire si counter rapid shot. Asta daca functioneaza. Dagger... Well, my favourite e aw, deci nu ma pot baga pt ca nu ar fi arbritral. E vorba de hb(high rate) si deja am ales he insa am dubii in legatura cu dagger`ul pe wrath am jucat cu th si sincer s a descurcat binisor insa multii zic ca pe la 78 sa zicem ramane in spate rau fata de aw si pw si aici ma refer numai la pvp restu nu ma intereseaza deasta va intreb merci oricum.A si inca ceva sa tii cont de faptul ca e pvp server cu buffe care tin 1 ora inclusiv dansuri si toate cele unde in 5 secunde poti fi jos deci nu prea ai timp sa folosesti skill ca pe un low rate :) Quote
xIcarus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Da, stiu cum e pe high rates. La 78, th o ia pe aratura. Mai exact, incepe sa o ia pe la lvl 66 din c5 in sus, cand aw si pw iau mortal strike 2 (iti da + blow land rate). La 74 incepe sa piarda rau, iar la 78 are sanse cam mici. Aw si pw iau focus death, care inseamna +60% blow land rate (foarte mult), in timp ce th ia niste chestii care il ajuta doar de la spate. Si focus death nu e doar pt pvp. E cel mai bun focus pt backstab. Focus death iti scade 30% din crit rate, iti da +60% blow land rate, iti ia 30% crt damage din fata, dar iti da +90% crt damage din spate. Adica daca dai backstab cu fd on, e double damage. Quote
Guest Socarilo Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 M am documentat :D si dupa ce am vazut si skills compare am hotarat AW :D ty Quote
Razvan Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mersi am gasit un server hr l2memories vreau sa scap de wrath o perioada :( si acum daca vreti sa va dati cu parerea ce clasa ati alege de la aracasi si ce clasa ati alege de la cutitari?dankenu stiu de ce dar eu tind sa cred ca la 1vs1 (vs archer si mag) si la mass pvp cel mai tare dagger e thul, doar pentru ca are dash, dar totusi eu mereu am optat pe aw pentru dagger.. si pe arcas am jucat si cu he, indeed are viata, atk, speed tot ce vrei dar pentru mine nu se compara cu pru` si nu o sa se compare niciodata, poate doar pentru ca joc pe pr de cand ma stiu.. si am mai auzit eu pareri ca pe hr-uri nu mai ai avantajul de a folosi fatal counter, insa eu cel putin pe cam toate serverele 200x++ pe care am jucat nu dadeam la nimeni mai mult de 3sageti, si de obicei era instant kill (mentionez ca obisnuiesc sa folosesc powi).. indeed.. heu` e super bestial, dar la war sa stai cu snipe acolo sus si sa rupi (de asta aveam si sub de pr/he pe bd).. cat ceea ce priveste srul niciun sr de acelasi lvl cu mine nu m-a batut vreodata.. ma rog am facut vreo 3-4pvpuri cu sr, dar nu mi se pare atat de bestial.. so my advice aw/pr, dar e doar o parere..ps: so what sr are atk speedu` ala? sa vezi cand ii futi 2sageti cu un pr full buff in de ce fel ii zboara si cp si viata si tot Quote
raw^ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 nu stiu de ce dar eu tind sa cred ca la 1vs1 (vs archer si mag) si la mass pvp cel mai tare dagger e thul, doar pentru ca are dash, dar totusi eu mereu am optat pe aw pentru dagger.. si pe arcas am jucat si cu he, indeed are viata, atk, speed tot ce vrei dar pentru mine nu se compara cu pru` si nu o sa se compare niciodata, poate doar pentru ca joc pe pr de cand ma stiu.. si am mai auzit eu pareri ca pe hr-uri nu mai ai avantajul de a folosi fatal counter, insa eu cel putin pe cam toate serverele 200x++ pe care am jucat nu dadeam la nimeni mai mult de 3sageti, si de obicei era instant kill (mentionez ca obisnuiesc sa folosesc powi).. indeed.. heu` e super bestial, dar la war sa stai cu snipe acolo sus si sa rupi (de asta aveam si sub de pr/he pe bd).. cat ceea ce priveste srul niciun sr de acelasi lvl cu mine nu m-a batut vreodata.. ma rog am facut vreo 3-4pvpuri cu sr, dar nu mi se pare atat de bestial.. so my advice aw/pr, dar e doar o parere..ps: so what sr are atk speedu` ala? sa vezi cand ii futi 2sageti cu un pr full buff in de ce fel ii zboara si cp si viata si totpff :DLv Class Silver RangerHP 8319 CP 2972MP 3190 P.Atk. 4109 M.Atk. 865P.Def. 1030 M.Def. 1345Accuracy 137 Evasion 155Critical 500 Speed 214Atk. Spd. 1044 Casting Spd. 790 Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ahamz.. pacat ca am dat atunc format si nu iti mai pot arata staturile mele de la pr..critical cu mult mai mare (as i sayd folosesc mereu de) ->adica era in jur de 800speed cu powi aveam 220 si cevaatk speed aveam cam cu 150 mai putincasting cam 600evasion stiu ca in evade shot aveam 161m def ~1900p def ~1100p atk ceva in jur de 8-9k (nu mai stiu sigur dar oricum cu foarte mult mai mare)m atk (nu stiu, dar prindea cam mereu hex ;) )hp ~7000cp ~2000mp nu mai stiusi accuracy in jur de 140gear: maj light +15, db bow+15, tt jwls+15, coronita din aia de heronu exista epice pe we, +15 e max enchantskille aveam hex+10, stun+13 (sau cam asa nu mai stiu sigur), fatal counter+7 si toggle-ul ala de critical +10dye: +4/-4 +1/-1 dex/-con +4/-4 str/-condmg obisnuit 7k (adica ma rog 7k= critical dar cam orice lovitura era critical)server: wenu am mai jucat de vreo 3luni pe we dar fa-ti un pr cum il aveam eu sa vezi majoritatea loviturilor sunt ik..mentionez ca staturile alea le aveam full buff (adica songuri, dansuri, buffe de pp,ee,es,wc,ol) si ca nu foloseam cov ci powi.. Quote
raw^ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ahamz.. pacat ca am dat atunc format si nu iti mai pot arata staturile mele de la pr..critical cu mult mai mare (as i sayd folosesc mereu de) ->adica era in jur de 800speed cu powi aveam 220 si cevaatk speed aveam cam cu 150 mai putincasting cam 600evasion stiu ca in evade shot aveam 161m def ~1900p def ~1100p atk ceva in jur de 8-9k (nu mai stiu sigur dar oricum cu foarte mult mai mare)m atk (nu stiu, dar prindea cam mereu hex ;) )hp ~7000cp ~2000mp nu mai stiusi accuracy in jur de 140gear: maj light +15, db bow+15, tt jwls+15, coronita din aia de heronu exista epice pe we, +15 e max enchantskille aveam hex+10, stun+13 (sau cam asa nu mai stiu sigur), fatal counter+7 si toggle-ul ala de critical +10dye: +4/-4 +1/-1 dex/-con +4/-4 str/-condmg obisnuit 7k (adica ma rog 7k= critical dar cam orice lovitura era critical)server: wenu am mai jucat de vreo 3luni pe we dar fa-ti un pr cum il aveam eu sa vezi majoritatea loviturilor sunt ik..mentionez ca staturile alea le aveam full buff (adica songuri, dansuri, buffe de pp,ee,es,wc,ol) si ca nu foloseam cov ci powi..joci pe server high rate si nu ai macar aq si esti arcas ? :)stats ce le-am postat sunt cu cov nu cu powi :P Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 joci pe server high rate si nu ai macar aq si esti arcas ? :)stats ce le-am postat sunt cu cov nu cu powi :Ppe we nu exista epice de asta is unele staturi ridicate.. cum ar fi hp, sau cp, la -10 con ar trebui sa am cu mult mai putin :Pbtw cov e mai calumea decat powi insa eu prefer sa dau si sa fug, iara cov iti scade speed..ps: is pp pe dex acum :P Quote
CryNow Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 pe we nu exista epice de asta is unele staturi ridicate.. cum ar fi hp, sau cp, la -10 con ar trebui sa am cu mult mai putin :Pbtw cov e mai calumea decat powi insa eu prefer sa dau si sa fug, iara cov iti scade speed..ps: is pp pe dex acum :Pfaci niste posturi atat de lungi si atat de obositoare si vorbesti numa' de l2JUNK servers :gives: about l2j servers ? Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 @crynow.. "who gives a fuck about l2j servers?"dude zi-mi ca ai invatat pvp pe low rate si te cred ;)ps: bafta la bac in continuare ;) Quote
raw^ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 @crynow.. "who gives a fuck about l2j servers?"dude zi-mi ca ai invatat pvp pe low rate si te cred ;)ps: bafta la bac in continuare ;)primul meu server fiind low rate, pot zice ca primul pvp l-am invatat acolo :) Quote
CryNow Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 @crynow.. "who gives a fuck about l2j servers?" dude zi-mi ca ai invatat pvp pe low rate si te cred ;) ps: bafta la bac in continuare ;) mersi de urari :right: si da ... am inceput sa joc pe dex [ 4x ] si pe dex am invatat si pvp deci SUNT TRU ^:^)^ :rofl2: o diferenta intre hr si lr ar fi aceea ca faci lvl max mai repede si vezi care e treaba, insa o sa fi neplacut surprins sa vezi ca pe low rate [ un server aprox ca oficialu ] lucrurie stau altfel Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dude.. eu am pe oficial un char cu sub de 69 ;) si am avut si pe dex asapr lvl 72/ bd lvl 51/ ws lvl 46/ pp lvl 72/ ps lvl 51 si mai multe charuri de 30-40.. vreo 3 assassini` pe care i-am dus pe la lvl 10 (adica am jucat doar asa sa fac lvl down)..acum am un pp..dar nu pot zice ca am invatat pvp pe lr.. pentru ca toate charurile de pe low rate le-am facut cu prietenii.. aveam mereu party si cand am intrat prima data pe pulse mi-am dat seama ca mi-o cam iau in bot.. de acolo am inceput sa ma descurc singur ;) Quote
CryNow Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 eu vezi ? eu pana la lvl 66-68 am stat singur, apoi am intrat in clanu hamsterilor :X dupa care am intrat in war, apoi iar la hamsteri dupa care, pana m-am lasat, in war am stat, superbe vremurieu pe dex am sts 78/bd 70 si cancel la he de 71 [ de prostie ] + dwarf de 63 , aw de 60 si nush ce mai am Quote
Razvan Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 da.. dar mie mi se pare plictisitor asa sa fac solo.. am incercat cu ppu` pana acum si e aiurea sa nu vorbesti cu nimeni si sa dai in mob .. clanul ala cu hamsteriiblindati? ;)) oricum de data asta nici nu mai dau contu si nici nu mai fac prostii sa iau bann.. ma vezi si pe mine pe la duduia ;)).. again (daca o mai fi traind saracii ) Quote