CryNow Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 MDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACUM REALIZAI !!!!!!!!!!!!! cica a fost rollback aseara :|:|:|:| ....si acum vazui ca de fapt am SOM +4 ...nu +5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca s-a dat roll back ~X(~X( DECI CAT NOROC SA AM IN JOCU ASTA ?!?!??! nu pot sa cred !!!!!!!! :rofl1: ceva de genu mi sa intamplat mie, am luat tallum glaive de la meanas anor, si dupa 2 ore a fost roll back, si am ramas cu .i. )) ps: ai dat oralu ? cat ai luat ? Quote
Razvan Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 mai va merge dexu?eu nu pot sa ma loggez..ps: bafta la bac! Quote
andix3x Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 DECI CAT NOROC SA AM IN JOCU ASTA ?!?!??! nu pot sa cred !!!!!!!!Noroc ?? Eu am fost de fata cand cei din alianta au facut AQ....in 2 nukeri ...si ringul era chiar la picioarele mele....dar liderul de langa mine ....DON'T TAKE IT ! :crybaby: :crybaby: :crybaby: Quote
Razvan Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Noroc ?? Eu am fost de fata cand cei din alianta au facut AQ....in 2 nukeri ...si ringul era chiar la picioarele mele....dar liderul de langa mine ....DON'T TAKE IT ! :crybaby: :crybaby: :crybaby:lol ma are you nuttz?ma.. mie cand mi-a picat zaken si mi-l tot cerea clu` am dat leave la clan si am intrat in altu.. trebuia sa il iei, daca stiai ceva pvp sigur intrai in alt clan ;) Quote
xIcarus Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Eu alta metoda nici nu vad. Daca as vedea aq la picioarele mele cu cl urland don't take it, eu il luam. In fine depinde si de clan, daca eram in ek de ex, nu il luam. Dar in ce clan esti andi? Dadeai leave si intrai in altul ce mare lucru... Rollback pe dex? :S Stai... Asta inseamna ca am pierdut juma de lvl? LE: nu vad nicio urmare a rollback-ului. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 :rofl1: ceva de genu mi sa intamplat mie, am luat tallum glaive de la meanas anor, si dupa 2 ore a fost roll back, si am ramas cu .i. )) ps: ai dat oralu ? cat ai luat ? 9.50 :( ...nici in rl nu am noroc... i-am nimerit pe aia intr'o pasa rea..exact dupa pauza de masa....ca pana atunci dadusera numai 10 :crybaby: Cum sa furi mai epice si sa dai leave clan ? :) hai sa fim seriosi ...pai mai iesi din oras dupa ??? ... Si totusi ...chiar daca e doar un joc ..in el se reflecta si personalitatea playerului ...sunteti hoti ? :) Asa crede'ma ca eram si eu printre primii pe server....cand dropeaza shea ca rb'u dupa pk ..cate'un anty,baium,aq ...+4 sau cat le are ....dar sa fim serios :) E DOAR UN JOC !! nu puneti itemele in fatza oamenilor ... Pastrati omul , prietenul, nu itemul ...ala da'l dreq se face :) Quote
raw^ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 biletul 97 - nota 10 gg pt note :P LE: Sunt ELEMENTAL MASTER YEEEEAAAHH !!! Quote
xIcarus Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Am mortal strike YEAAA. @inge: daca ti-as spune ca am doua chare, unul cu care fur, iar celalalt cu care trag foloase? Dar chiar si asa. Sa nu ies din oras? :D Sa zicem ca vin in evictis, fur cate epice pot, dau leave, aia sunt suparati... Merg in ek, ia zi, acum mai ies din oras? :D Quote
CryNow Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Am mortal strike YEAAA. are you serious ? am luat 9.50 varianta 8, cronicarii vietii , luam 10 daca nu era profesoru ungur [ unu din examinatori ] inge nu mai ocoli subiectu, cum ramane cu bw'u/doomu ? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 are you serious ? am luat 9.50 varianta 8, cronicarii vietii , luam 10 daca nu era profesoru ungur [ unu din examinatori ] inge nu mai ocoli subiectu, cum ramane cu bw'u/doomu ? ce bw/doom ? :blink: :blink: :blink: Quote
andix3x Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Clanul nr 1 pe la2crazy.... Dupa ce ca mi-au dat totul dea moca acum sa le si fur ringul ?? Nu sunt eu de ala....Am primit tallum glaive + nm set heavy +3 + recipe saint spear de 60 % .....Si cred ca o sa mai primesc :) . Quote
xIcarus Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Bai da-o dracu de treaba vreau si eu clan. :D Voi aveti totul moca.Fac sub si intru in evi sau wf ce naiba... Wf mai bine ca nu au war cu et. Quote
raw^ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Bai da-o dracu de treaba vreau si eu clan. :D Voi aveti totul moca. Fac sub si intru in evi sau wf ce naiba... Wf mai bine ca nu au war cu et. aia da:P Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 aia da:P haha cum poti sa joci doar cu o bara???? eu am 3 scoase si tot nu imi ajung ) ..tot tre sa dau pe a 4 a pt diferite comenzi :D gg :P lil EM Quote
raw^ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 haha cum poti sa joci doar cu o bara???? eu am 3 scoase si tot nu imi ajung ) ..tot tre sa dau pe a 4 a pt diferite comenzi :D gg :P lil EM foarte simplu, pe c4 cum jucam ?:) pe celelalte sunt summonii, macro-uri, buffe, pots si altele... Quote
Guest Socarilo Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Salutare baieti un srv highrate pe care ati jucat si nu sunt donatorii nenorociti cu arme si armuri +2222kkkk nu imi dati un site din care sa imi aleg ca nu am gasit mai nimic pe acolo , daca ati jucat pe un asemenea srv lasati si voi pm ceva ms Quote
xIcarus Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Incearca http://www.white-eagle.com.plSunt donatori din pacate, insa chestia buna este ca e limita la enchant la +15. Donatorii ajung pana la +20, dar nu sunt multi. Chestia buna este ca ajungi la top equip foarte repede. Enchant rate 75%, safe +4, iar in primeval faci max adena (2kkk si ceva) in... 5 minute daca ai elemental mage, faci cu aura flash. Totul in gmshop, insa enchanturile sunt scumpe. 58 aw lf clan. : > Vorbesc azi cu liderul wf. Daca aveti alte criterii, va ascult. :) Quote
CryNow Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 58 aw lf clan. : > Vorbesc azi cu liderul wf. Daca aveti alte criterii, va ascult. :)1 la mana, ce cronica e white eagle ?2 lamana, cred ca nu esti constient ca tu nu ai ce cauta in clan cu war! sau nu realiezi cum e -1 de n ori pe zi ... in caz de au ch [ don't kno' ] 3 la mana, cauta un clan de farmeri, dai pm lu Thora! si vezi daca mai joaca, si daca joci cu el, in o luna faci lucruri ce nu le faci cu altii in 3, e extraordinari omu acesta, pentru mine a fost un idol in L2, pacar ca nu mai da pe aici ... Quote
xIcarus Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 White eagle e hellbound. Dar e relativ balansat. In fine, nu e balansat pt ca exista npc buffer (FULL buffer). Clan cu war? Mai mai, stai linistit. Am fost aseara cu Kattora din wf si am murit de 4 ori. Per total am facut 15% xp, insa lots of fun. Si apoi... Omul meu, sunt dagger. Fug daca e nevoie. Vin in gank, blinding blow pe mobul la care lucram, si nu ma mai vezi tata. Scot arcul, iti trag un crit cand nu esti atent, te enervez. Te apuci de mob pac backstab, ma ajuta ala de jos sa fie crit si mori. Stai ca stiu cum e in clan war. :) Care thora? Adica care cont? Si btw parca nu mai joca dex. Mi-ar placea sa stau intr-un clan de farmeri, sincer. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Unde e manor in rune ?dai teleport in temple ..si e acolo..langa gk ..partea opusa :D Quote
xIcarus Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Si mie imi este rune antipatic pentru chestia asta. Puteau sa-l faca si mai mare, nu asta e problema, dar sa fim seriosi, cu 2 nivele... Quote
raw^ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Si mie imi este rune antipatic pentru chestia asta. Puteau sa-l faca si mai mare, nu asta e problema, dar sa fim seriosi, cu 2 nivele...este un orash in lord of the rings care seamana cu rune :P Quote
Lasher_ro Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 De sus seamana ( foarte ) putin cu Minas Tirith. Quote