CryNow Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ba da... Sunt pe same account. Var-miu nu cred ca s-a gandit vreodata ca va face dual box intre main si spoiler, avea o troaca. Mie mi-ar conveni sa jucam amandoi. :) Scap de plictisul asta. Ce lvl esti? Ca sa stiu cam cat sa fiu cand vii... @Succes la bac, crynow, inge si care mai sunteti. :) mersi , mersi raw, ms andy :* icarus am un dwarf de 64, a zis inge ca-mi face cadou un bw heavy ,si duale vad eu de unde fac rost si jwl :-s burne ai arcana mace ? Quote
xIcarus Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Duale pt ce? Ai blunt mastery. :) Nu te lua dupa astia. Dai si spoil mai repede cu blunt. Quote
CryNow Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Duale pt ce? Ai blunt mastery. :) Nu te lua dupa astia. Dai si spoil mai repede cu blunt.si de unde blunt ? plus ca prefer dualele, au critical base mai mare decat orice blunt Quote
Burne Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 burne ai arcana mace ? uhum ... si vreo 50 de pkuri cu dwarfu in branded, nu are nimeni dreptul sa intre peste mine in camera Quote
raw^ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Am o problema, nu stiu de unde sa incep 3rd pt elemental master - pe stratics ma trimite la un nene care imi zice "I dont have any tasks for you." WTF?!?!? Quote
CryNow Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 uhum ... si vreo 50 de pkuri cu dwarfu in branded, nu are nimeni dreptul sa intre peste mine in camera frumos, dwarf in branded ? hum ? faci 3-4k sop /cbp si faci shop sa inteleg ? :) raw - http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guide...tail&id=422 Quote
xIcarus Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 si de unde blunt ? plus ca prefer dualele, au critical base mai mare decat orice bluntChiar si cu crt rate mai mare, ai dmg output mai mic. Dwarful tau de 64, cu un yaksa are 99 dps, iar cu dual katana are 77. Daca adaugam ch buffs, cu yaksa 135, iar cu dual katana 115. Ma rog, cum vrei, insa dai si spoil mai repede. Quote
raw^ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 frumos, dwarf in branded ? hum ? faci 3-4k sop /cbp si faci shop sa inteleg ? :) raw - http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guide...tail&id=422 thx acum am nevoie de 1 bd cu shadow Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 go ahead, achieve my record lol am zis 3.5-4kkk ? forget about it, let's say 4.5-5kkk ingel eu, cam prin ianuarie anu acesta am vindut dc set si mi-am luat tallum set, in cele din urma am cumarat un som +4 la 370kk, l-am facut +5, l-am facut si +6, si nu l-am mai facut +7, deci ce pot sa zic, ramai cu el atat, e ca un arcana mace+acumen, si sfatul meu e sa pastrezi som+5 pentru ca e mult mai bun la farm, asta bine-nteles daca nu iti da cl'u in fiecare luna macar 100 cry S pt BSSS apropo, ce event e pe dex acum ? ca vad ca esti tare entuziasmata exceptand faptu ca ti-a iesit +5, si apropo daca nu maine, poimaine, iti doresc succes la bac, take care dj89pk same for u budy :beer: "evenimentul" era romana oral de azi :) ...dar imi trecu bucuria ... Event, era aseara iar cel cu medaliile, nu stiu daca a ramas..nu ma uitai azi Da..o sa il pastrez +5 si o sa pun acumen pt farm ... :) Cry ne mai da shea ...dar tot nu renteaza farm cu am ^^...desi nu prea folosesc bss'uri cu wk :) M.atk som+5 = 167 Ms ...si bafta tuturor cu bacul :) Quote
Nimeni Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 OE : wizzard's tear de la +3 la +4:D +16 or no ballzz Quote
Buugy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ok d-soarelor niste sugestii de dye pt SE at OLY.Gear. Cam tot ce vreau in afara de valakas neckless.Pana acuma foloseam +4 dex +4 con +4 wit dye de la pvp si pve de zi de zi. Dar m0am gandit pt oly sa incerc altceva fiindca luna trecuta perdui la OLY vs altui se(care avea valakas) si asa s-a dus si hero meu. Quote
Razvan Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 si de unde blunt ? plus ca prefer dualele, au critical base mai mare decat orice bluntia un shadow.. si eu zic sa iti iei tot blunt ;) sau cel mai bine pole.. dai calumea rau cu pole..dar uite cum faceam eu:ma duceam in cata si dadeam spoil festival, si luam spoilu pana ma luau aia in pt ;))btw tocmai mi-am facut pp ;) Quote
Guest doua_dude Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ok d-soarelor niste sugestii de dye pt SE at OLY.Gear. Cam tot ce vreau in afara de valakas neckless.Pana acuma foloseam +4 dex +4 con +4 wit dye de la pvp si pve de zi de zi. Dar m0am gandit pt oly sa incerc altceva fiindca luna trecuta perdui la OLY vs altui se(care avea valakas) si asa s-a dus si hero meu.ce nick ai? de curiozitate.in primul rand n-are sens +dex. +wit it's a must, e bun. acum, conteaza si cum joci. parerea mea e ca cea mai buna varianta ar fi +5con-5dex/+4wit-4men.n-am jucat suficient de mult la oly pe SE incat sa-mi permit foarte multe schimbari de DYE, dar eu asa as proceda.P.S. sa iei hero status de unul singur, la o clasa la care se face feed, trebuie sa fii foarte bun si sa ai gear-ul tau propriu si personal. si sa fii disponibil timp de 30 de zile intre 20:00 si 00:00, pregatit de actiune.spor! Quote
Buugy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ce nick ai? de curiozitate.in primul rand n-are sens +dex. +wit it's a must, e bun. acum, conteaza si cum joci. parerea mea e ca cea mai buna varianta ar fi +5con-5dex/+4wit-4men.n-am jucat suficient de mult la oly pe SE incat sa-mi permit foarte multe schimbari de DYE, dar eu asa as proceda.P.S. sa iei hero status de unul singur, la o clasa la care se face feed, trebuie sa fii foarte bun si sa ai gear-ul tau propriu si personal. si sa fii disponibil timp de 30 de zile intre 20:00 si 00:00, pregatit de actiune.spor!Deci problema nu e de feed aia se face usor cu ajutorul Ally. Problema e cand cand face enemy feed, pe cei ce sunt feederi ii ucid usor, cum iti spusei gear nu e problema am tot ce imi trebe.TOtusi un lucru nu ai dreptate +dex e un must shield defense rate, din 5 arrows la 4 a fost succes defense, speed si crit rate. SE ca toti DE sunt low con deci low hp si cp. Cu +con reduc str si vs alt se e un must dmg Trebe sa gasesc compromisul. Sa scad con asa incat sa imi fac dex si str, sau -str si sa cresc con si dex.De gear pot sa dispun la orice ora de el, fiind gear-uri pt oly se gasesc oricand in CWH ic/drac/MA set si de asemea boss jwlPS: Joc pe l2azure, fostul l2supreme. Nu are rost sa incep pe l2dex avand in vedere ca in 3 ani am schimbat 3 servere din vari motive, asa ca raman la acesta fiind ultimul apoi renunt la l2. Quote
Guest doua_dude Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 shield def, speed? toate astea = 0 intr-un class based, din moment ce, cea mai buna alegere este folosirea arcului. tot ce pierdzi este attack speed si critical rate. si ghici cat de mult, avand in vedere ca ce castigi/ce pierzi din modificarea unui atribut este direct proportionala cu valoarea acestuia. DE mystic au aproape cel mai mic DEX din tot jocul. modificarea lui iti ofera bonusuri infime. la -4 dex, self buffed, pierzi 4 critical rate si 7 attack speed, serios, e de rasul curcilor. o pierdere cu adevarat de luat in seama ar fi 3 acurracy.in fine, pana la urma e alegerea ta. vad ca idei ai, pune-le in practica si observa rezultatele. www.l2guru.com/l2calc . poti observa toate modificarile aduse stats-urilor, chiar si shield def. rate.edit: poate joci cu fb+shield si de-aia ai mentionat de shield def rate/speed. Quote
Buugy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 . Depinde de ce foloseste celalalt se. Am incercat cu fb si shield si rate shield e destul de buna avand in vedere jumatatea de dmg pe care o iau si pow cu vr included si de la zaken si anthy + dmg from back e destul de bine. Bow e bun in aceste circumstante dar vezi tu cu fb dau jumate din dmg cu care il dau cu bow. SI folosind mana burn inainte bow e cam useless pt adversar deci fb si shield sunt mai bune dat fiind fast si nu slow ca la bow Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 MDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACUM REALIZAI !!!!!!!!!!!!! cica a fost rollback aseara :|:|:|:| ....si acum vazui ca de fapt am SOM +4 ...nu +5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca s-a dat roll back ~X(~X( DECI CAT NOROC SA AM IN JOCU ASTA ?!?!??! nu pot sa cred !!!!!!!! Quote
Buugy Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 MDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACUM REALIZAI !!!!!!!!!!!!! cica a fost rollback aseara :|:|:| ....si acum vazui ca de fapt am SOM +4 ...nu +5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca s-a dat roll back ~X(~X( DECI CAT NOROC SA AM IN JOCU ASTA ?!?!??! nu pot sa cred !!!!!!!! Inge e buta de asta :D . Las ca oricum te iubesc Quote