Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

In asa relatii bine esti cu clanul? :| Pai daca iti crafteaza am. Asa intru si eu sa iau as. :P

Apropo, as vrea si eu o 'lista' cu cerintele clanurilor mari (ek, evi, to, etc) Si niste clanuri de nivelul meu (58+ full B ). Dar as vrea ch.

Btw in ek, evi nu cred ca am sanse sa intru pur si simplu daca sunt noblesse nu?

esti mic :) ...de exemplu la noi...luam de obicei cu q de subclasa facut ( pt ca daca esti in evictis...nu o sa pupi baium =)) ) ...clanurile mai mari...gen ek/ventrue/tracii ...cred ca cer deja 2 sub, super echipament, experienta si epice :crazy: :crazy: .... TO ...uhm...tot cam ca noi, sublcasa...cred

E bine daca cunosti pe cineva dintr'un clan..si te baga si asa mititiel...ca o sa cresti :) ... Eu am intrat in evi fara sa cunosc pe nimeni =)) ...mi-a propus cineva prin giran, un cumparator ( ciudat, nu auzisem in viata mea de evi .. nu vazusem niciun nume din clan ..nimic ) , sa intru...si am intrat..si vad ca bine am facut :wub:

Si da, clanul ma ajuta foarte mult :) si eu ajut cu absolut tot ce pot ... la primul craft ( a pus shea recipa si eu 300kk de mats) am luat fail.. shea mi-a zis ca merit am, si ca o sa am...si am incredere in el ..asa mi-a zis si la arcana set ^^

Posted

esti mic :) ...de exemplu la noi...luam de obicei cu q de subclasa facut ( pt ca daca esti in evictis...nu o sa pupi baium =)) ) ...clanurile mai mari...gen ek/ventrue/tracii ...cred ca cer deja 2 sub, super echipament, experienta si epice :crazy: :crazy: .... TO ...uhm...tot cam ca noi, sublcasa...cred

E bine daca cunosti pe cineva dintr'un clan..si te baga si asa mititiel...ca o sa cresti :) ... Eu am intrat in evi fara sa cunosc pe nimeni =)) ...mi-a propus cineva prin giran, un cumparator ( ciudat, nu auzisem in viata mea de evi .. nu vazusem niciun nume din clan ..nimic ) , sa intru...si am intrat..si vad ca bine am facut :wub:

Si da, clanul ma ajuta foarte mult :) si eu ajut cu absolut tot ce pot ... la primul craft ( a pus shea recipa si eu 300kk de mats) am luat fail.. shea mi-a zis ca merit am, si ca o sa am...si am incredere in el ..asa mi-a zis si la arcana set ^^

probabil si faptul ca esti fata ....

Posted

probabil si faptul ca esti fata ....

nu are legatura :D

CL e si baiat si fata :P .. (shea cu lori) nu e nicio influenta, si baietii au acelasi succes in clan...chiar mai mult decat ar trebuii :crybaby: ...primesc iteme si apoi fug :( ..oameni de...........

Posted

2 suburi? Pentru ce? O.o Eu doua suburi si vreau sa fac... Destro + HE. Pe c4 voiam pr, dar avand in vedere cat pierde... Ma rog mi-as face pr pentru clan war. Cu deadeye crit sa dau in mage. O sa ma simta. :))

Eu nu inteleg ceva... Cum adica, cer epics? Pai epics nu din clan faci rost? Doar nu mergi in raid la baium cu party-ul. =))

In fine, sunt cam scumpe. Pai bullet era in ek inainte sa aiba s-grade... La 76 tin minte ca era in mj light si sb +4. Apoi nu stiu ce naiba a facut, dar s-a umplut de epics si a intrat in s-grade. A avut si noroc sa scoata db +7 lol.

Cam cat sunt epix pe dex? Vazusem cumva qa cu 1kkk, sau alea sunt doar memorii de pe gold? Ca in ritmul ala intru in evi si cresc cristale, le vand, iau epics.

Apropo, ingelitzo, stii vreun clan care ar putea sa ma ia? Din moment ce la 65 iau bo focus, o sa stau in witch si vreau sa am cu cine sa merg. M-am plictisit de "58 aw lfp".

Posted

2 suburi? Pentru ce? O.o Eu doua suburi si vreau sa fac... Destro + HE. Pe c4 voiam pr, dar avand in vedere cat pierde... Ma rog mi-as face pr pentru clan war. Cu deadeye crit sa dau in mage. O sa ma simta. :))

Eu nu inteleg ceva... Cum adica, cer epics? Pai epics nu din clan faci rost? Doar nu mergi in raid la baium cu party-ul. =))

In fine, sunt cam scumpe. Pai bullet era in ek inainte sa aiba s-grade... La 76 tin minte ca era in mj light si sb +4. Apoi nu stiu ce naiba a facut, dar s-a umplut de epics si a intrat in s-grade. A avut si noroc sa scoata db +7 lol.

Cam cat sunt epix pe dex? Vazusem cumva qa cu 1kkk, sau alea sunt doar memorii de pe gold? Ca in ritmul ala intru in evi si cresc cristale, le vand, iau epics.

Apropo, ingelitzo, stii vreun clan care ar putea sa ma ia? Din moment ce la 65 iau bo focus, o sa stau in witch si vreau sa am cu cine sa merg. M-am plictisit de "58 aw lfp".

Nu stiu clanurile mici ... La noi nu prea o sa ai cu cine merge :) ..suntem toti mari, acum avem o tura de subclase mici...dar nu farmeaza ...cresc la rb'uri :)

Cand vezi vre'un clan pe acolo unde farmezi, baga-te in seama si vezi cam ce lvl sunt prin clan...si poate intrii la cineva care poate farma cu tine :)

Epicele nu mi se mai par chiar asa o raritate, poate doar Anty si valakas ... un AQ cred ca e pe la 4kkk++ nush ...chiar nu am idee :D

Posted

Eu am primit Nm heavy + tallum glaive de la clan :) .Acum mai nou am luat si recipe : saint spear 60% ....Sunt destul de rasfatat fiindca sunt singurul warlord din clan :bananadance2: :bananadance2: .

Manor rulzzz ....Ieri 88 mold glue intro ora. + 51 cl ....si 34 enria de pe un char mai micut + 300 suede....

O samanta de lvl care paote fi plantata la mobi itnre 68 -78 poate fi plantata si la mobi de 80 ??

Posted

Epicele nu mi se mai par chiar asa o raritate, poate doar Anty si valakas ... un AQ cred ca e pe la 4kkk++ nush ...chiar nu am idee :D

daca aq a ajuns 4 miliarde, atunci baium e 20 ?

Posted

un AQ cred ca e pe la 4kkk++ nush ...chiar nu am idee :D

Am de farmat in branded. =))))))))))

Nu e chiar atat. Parca 1-1.5kkk era... Antharas rar? Pai... De ce? Antharas se face regulat parca. Si frintezza nu stiu daca a fost bagat pe dex?

Crynow, cam cat speculezi epicele? Apropo, sa stii ca aq e destul de scump. Nu stiu, poate mai scump decat baium. Pe serverele pe care am hoinarit, aq era mai scump. Pe gold de ex, aq e 1kkk, iar baium 500kk sau cam asa.

Posted

Singurele epics pe care le gasesti pe dex sun aq,core si fff rar mai dai de 1 baium sau de vreun zaken...

Aq stiu k dadea cineva pe vreo 4 db+focus.

L.E. Antharas Earing+6

SOLD For :

Draconic BOW +6 ( Focus )

Draconic SET

2 KKK Adena

L.L.E. AQ - 1.8kkk first price (We can talk again about the price).

Posted

evictis clan mare... :-j

eu as vrea acum sa intru in MagicR dar sunt full cel putin de iteme eu nu am cerut niciodata iteme la clan liderii pe care i-am avut :P

icarus: daca vrei clan bunicel dai pm la tomoe e CL la theprophecy :P

Posted

Singurele epics pe care le gasesti pe dex sun aq,core si fff rar mai dai de 1 baium sau de vreun zaken...

aq core + orfen, restu nu se vind, eventual mai vezi un rockk sau mai stiu eu cine care vinde un baium/antharas, zaken nu se vinde 99% deloc

aq -1.5kkk

baium 5.5 kkk

zaken - 2kkk

antharas 4-4.5kkk

valakas - inestimabil

core - 120-150

orfen - 180-250

le: probabil o sa revin pe dex, in caz de nu ma apuc de wow

Posted

Wow sux. :blink:

Mda deci tot o sa am nevoie de un clan sa fac rost de epix. Core si orfen cam ieftine... Core sux a/w. Orfen is shit.

Inseamna ca fac rost de aq si zaken si cam atat. Ek doar nu iti cere full epix nu? Dup-aia poate fac rost de un baium... Pt oly cred ca full e recomandat.

Ma rog pana atunci mai e...

Posted

Wow sux. :blink:

Mda deci tot o sa am nevoie de un clan sa fac rost de epix. Core si orfen cam ieftine... Core sux a/w. Orfen is shit.

Inseamna ca fac rost de aq si zaken si cam atat. Ek doar nu iti cere full epix nu? Dup-aia poate fac rost de un baium... Pt oly cred ca full e recomandat.

Ma rog pana atunci mai e...

e bine sa visezi...dar totusi ..:blink: ..nu crezi ca e PREA MULT ? :blink: ...

Posted

Vise... Asta e. Dar ma refeream la imprumut din cwh. Parca se practicau chestii de-astea.

@Lasher, nu suport wow... Blizz au stricat tot... Am jucat warcraft cu atata placere...

Posted

Vise... Asta e. Dar ma refeream la imprumut din cwh. Parca se practicau chestii de-astea.

@Lasher, nu suport wow... Blizz au stricat tot... Am jucat warcraft cu atata placere...

icarus daca jucam amandoi ce zici ? :))) banuiesc ca nu ai spoileru si aw'u pe acelasi cont :-s

Posted

heheheh i feel luckyyyy tanananan taaaaaaaaaaaaaanananana :bananadance2: ... "evenimentu" ce urmeaza e de vina...si din bucurie facui som+5 =)):))))

go ahead, achieve my record lol am zis 3.5-4kkk ? forget about it, let's say 4.5-5kkk

ingel eu, cam prin ianuarie anu acesta am vindut dc set si mi-am luat tallum set, in cele din urma am cumarat un som +4 la 370kk, l-am facut +5, l-am facut si +6, si nu l-am mai facut +7, deci ce pot sa zic, ramai cu el atat, e ca un arcana mace+acumen, si sfatul meu e sa pastrezi som+5 pentru ca e mult mai bun la farm, asta bine-nteles daca nu iti da cl'u in fiecare luna macar 100 cry S pt BSSS

apropo, ce event e pe dex acum ? ca vad ca esti tare entuziasmata exceptand faptu ca ti-a iesit +5, si apropo daca nu maine, poimaine, iti doresc succes la bac, take care :copilas:

dj89pk same for u budy :beer:

Posted

go ahead, achieve my record lol am zis 3.5-4kkk ? forget about it, let's say 4.5-5kkk

ingel eu, cam prin ianuarie anu acesta am vindut dc set si mi-am luat tallum set, in cele din urma am cumarat un som +4 la 370kk, l-am facut +5, l-am facut si +6, si nu l-am mai facut +7, deci ce pot sa zic, ramai cu el atat, e ca un arcana mace+acumen, si sfatul meu e sa pastrezi som+5 pentru ca e mult mai bun la farm, asta bine-nteles daca nu iti da cl'u in fiecare luna macar 100 cry S pt BSSS

apropo, ce event e pe dex acum ? ca vad ca esti tare entuziasmata exceptand faptu ca ti-a iesit +5, si apropo daca nu maine, poimaine, iti doresc succes la bac, take care :copilas:

dj89pk same for u budy :beer:

ms mult, lafel si tie :beer:

bafta tuturor care au Bacul!

Posted

icarus daca jucam amandoi ce zici ? :))) banuiesc ca nu ai spoileru si aw'u pe acelasi cont :-s

Ba da... Sunt pe same account. Var-miu nu cred ca s-a gandit vreodata ca va face dual box intre main si spoiler, avea o troaca.

Mie mi-ar conveni sa jucam amandoi. :) Scap de plictisul asta. Ce lvl esti? Ca sa stiu cam cat sa fiu cand vii...

@Succes la bac, crynow, inge si care mai sunteti. :)