Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

ok ok T_T nici'un luck

Chiar asa..ce au patit mss iar ? O.o ...acu 1 sapt am scos 60 mss in cam 5 ore..si 2 mid ls70 ....azi ma dusai si in 20 min = 2 mss :-L ...WTF ?!

mie din 60 reageants miau iesit 7 mss OMG WTF plm. :blink: :blink:

Posted

mie din 60 reageants miau iesit 7 mss OMG WTF plm. :blink: :blink:

bwahahhahahahaha cat mai e 1 mss ?

le: ce inspirat am fost sa iau 5 lunargenturi pe c4, acu mai tre lvl 75 si raid bossu si nobles, hihihi

Posted

le: ce inspirat am fost sa iau 5 lunargenturi pe c4, acu mai tre lvl 75 si raid bossu si nobles, hihihi

500k :ph34r:

Posted

buhahahaha... eu am facut totul pe c4.. inclusiv barakiel, de la lvl 65 :>

Posted

buhahahaha... eu am facut totul pe c4.. inclusiv barakiel, de la lvl 65 :>

numa` eu vindeam mss in prostie pe c4 8-| si pe interlude cand mi-a venit randu la mss a trebuit sa cumpar peste 300 :)) ...dar le luam la low price..lasam shop ......si merita sa le cumpar, ca dupa ce farmam vindeam :) cu pret mai mare ^^

si acum farmez tot pt $$ :D

Posted

numa` eu vindeam mss in prostie pe c4 8-| si pe interlude cand mi-a venit randu la mss a trebuit sa cumpar peste 300 :)) ...dar le luam la low price..lasam shop ......si merita sa le cumpar, ca dupa ce farmam vindeam :) cu pret mai mare ^^

si acum farmez tot pt $$ :D

accept donatii :yum:

as avea oare mai mutle sanse la mss in toi ? daca da la ce etaj si ce mobi ?:(

Posted

din cate stiu... in BS e cel mai bine... in toi pica, dar mai greu. pica mai mult celelalte materiale decat MSS... nu mai tin minte exact etajul... 5 parca... da nu stiu exact

Posted

Apropo, merge pe sus pe la mss in bs solo? In ch buffs?

Decat sa ma prostesc cu warul, mai bine stau singur.

Eu cel putin pot si solo:) ,pentru aw e mai greu fara un pic de buff

Posted

Deci ch buffs sa inteleg ca merge... Totusi, nu cred ca e incredibil... Pai din cate a zis ingelitza, ies cam 3.6kk pe ora daca am noroc. Pai stai putin... Eu in branded scot 7kk pe ora.

Posted

Deci ch buffs sa inteleg ca merge... Totusi, nu cred ca e incredibil... Pai din cate a zis ingelitza, ies cam 3.6kk pe ora daca am noroc. Pai stai putin... Eu in branded scot 7kk pe ora.

stai tu calm ca esti dagger si warlordzii [ cum dreaq s-or numii orcii aia mari si agro ] au dagger rezist, deci stai mai bine in witch pana iti vine a acri, daca faci lvl calumea, si trec si eu de bac, facem party de 2 in witch cu dual, si merge lucs, eventual mai cautam un arcas.

daca stau bine sa ma gandesc, am avut odata in inventory peste 1 miliard adena :D , am avut din martie pana in septembrie cam 3.5 - 4 kkk bani, si iata cu ce m-am ales, cu nimic:D gj to me, am spart 5 som cu acumen vai de plm, acu s-o iau de la inceput ? niciosansa

icarus cel mai bine merge treaba cu gem a :right:

Posted

Ca BD lvl 73-75, cu CH buffs, mergea destul de decent acolo ( atat cu dual cat si cu arc .... ahhh, the crits ), deci ar trebui sa mearga cam cu orice clasa care poate sa si bata ( + - rezistente, chiar nu mai tin minte ).

Posted

@crynow: Da, ma tin de faza cu gem a. Pacat ca miercuri plec 2 sapt... Cum ma inscriu in dawn habar n-am...

Eu cel mai mult am avut in inventory 75kk. :D Eu cum fac bani de ceva, il iau. In total ar fi trebuit sa fie cam 60 (dagger) + 35 (doom light) + 9 + 14 + 10 (jewels) + 16kk (2 ewb) + 9.6kk (12 eab). Deci am investit 153.6kk in b-uri. Eu zic ca e destul de ieftin. Ce ma plangeam eu cand habar n-aveam de aoe in branded.

Lol wts LETTERS. :)) Am gasit in wh: L C G O I. Moama si pollen. :D

Posted

Eu cel putin bat in bs de la lvl 60 cu necro ... self buffs +pots mici (dreq stia pe vremea aia de pots de la dawn =)) ) ... cand eram mai mica stateam cu un spoiler, prieten, mai tanka el ....dar dupa ma descurcam si singura.....mai cerseam un emp si mergea struna :))

Acum tot la self buffs bat si cu pisicaru...de pe la 65 in sus bateam fara probleme ( mana era o problema..dar noaptea pica herb de mana gramada :X )

nu pot sa zic ca BS e cel mai rentabil loc de farm, pot la fel de bine sa merg in woa ..si recipe si sop :) ...sau ketra (abia ally 3 T_T) ..sau altele :D ....dar in bs imi place mie, acolo "am crescut" si ma mai duc cand nu am ce face ^^

Posted

@Icarus cum faci doar 7kk pe ora ?? Faci solo ??

Eu faceam cu clanul in branded ...Aoe pe 3 -4 camere...2 spoileri restu arcasi / bufferi ..income in 1 hour = 40kk ...Asta in zilele in care Branded era goala...dar cand erau RusMafia pe acolo de scoteam 10kk era bine...

Cu warlordul scot destul de mult ....vreo 1kk aa intro ora...aa in timpul mammonului e 4a asa ca iese 4kk +parti de doom/zubei/blue wolf ..+ sop/cbp + manor ..Merge fain :) .

daca stau bine sa ma gandesc, am avut odata in inventory peste 1 miliard adena , am avut din martie pana in septembrie cam 3.5 - 4 kkk bani, si iata cu ce m-am ales, cu nimic:D gj to me, am spart 5 som cu acumen vai de plm, acu s-o iau de la inceput ? niciosansa

:blink: :blink: :blink: .De aveam banii aia acum aveam full epic set +S :)):)) .Maxim am avut si inca am 100kk ..Strang bani de SB ca sa pun pe warlord ..its this a good ideea ?? dau 300 dmg cu arc low B de la shadow ...sa imi iau un carnage in loc de sb ?? e mai ieftin cu 100kk .

Posted

@Icarus cum faci doar 7kk pe ora ?? Faci solo ??

Eu faceam cu clanul in branded ...Aoe pe 3 -4 camere...2 spoileri restu arcasi / bufferi ..income in 1 hour = 40kk ...Asta in zilele in care Branded era goala...dar cand erau RusMafia pe acolo de scoteam 10kk era bine...

Cu warlordul scot destul de mult ....vreo 1kk aa intro ora...aa in timpul mammonului e 4a asa ca iese 4kk +parti de doom/zubei/blue wolf ..+ sop/cbp + manor ..Merge fain :) .

:blink: :blink: :blink: .De aveam banii aia acum aveam full epic set +S :)):)) .Maxim am avut si inca am 100kk ..Strang bani de SB ca sa pun pe warlord ..its this a good ideea ?? dau 300 dmg cu arc low B de la shadow ...sa imi iau un carnage in loc de sb ?? e mai ieftin cu 100kk .

Cat ma? :)))) 40kk pe ora e imposibil. Ti-am zis, cu dwarfu aoe fac 7kk pe ora. Ma rog, cam asa. Scot si mai mult, daca camera aia mica este libera. Dar important e sa fac rost de camera aia medie. Aia mare e totdeauna ocupata.

Apropo, spoilati in primele camere nu? Mai incolo parca la spoil nu iese nimic bun.

Posted

@icarus 40kk..Chiar mai mult cateodata :) ...Deci...3 dwarfi ...toti cu aoe ..+ niste arcasi din spate...buffs la greu...vreo 5 -6 camere ...nu se fac 40kk intro ora ?? :> :))

Btw astetp sugetii la intrebarile mele : Strang bani de SB ca sa pun pe warlord ..its this a good ideea ?? dau 300 dmg cu arc low B de la shadow ...sa imi iau un carnage in loc de sb ?? e mai ieftin cu 100kk .

Posted

Du-te ma de-aici. :)) 40kk in total lool. :D M-am speriat, credeam ca ies 40kk per pers. De-asta ziceam imposibil. Ca asa farmam o sapt si ma vedeai in full s + epics.

Posted

Pai... Nu folosesti feline king?

1. Am abia 78, 30%:D ...inca nu am feline king

2. Un kai +11,12 ..more...e mai bun decat kingu :) ...+ ca la farm nu cre'ca o sa ma chinui cu king, mananca ala cry A de ma saraceste

pfff =)) cat noroocccc sa am....au dat in clan craft AM ..probabil era pt mine daca iesea :))) ...si iar fail :sef: fir'ar sa fie de noroc ~X(~X(

Posted

1. Am abia 78, 30%:D ...inca nu am feline king

2. Un kai +11,12 ..more...e mai bun decat kingu :) ...+ ca la farm nu cre'ca o sa ma chinui cu king, mananca ala cry A de ma saraceste

pfff =)) cat noroocccc sa am....au dat in clan craft AM ..probabil era pt mine daca iesea :))) ...si iar fail :sef: fir'ar sa fie de noroc ~X(~X(

am auzit multe despre AM-u tau #-o :)) - dar tac. :-j

Posted

In asa relatii bine esti cu clanul? :| Pai daca iti crafteaza am. Asa intru si eu sa iau as. :P

Apropo, as vrea si eu o 'lista' cu cerintele clanurilor mari (ek, evi, to, etc) Si niste clanuri de nivelul meu (58+ full B ). Dar as vrea ch.

Btw in ek, evi nu cred ca am sanse sa intru pur si simplu daca sunt noblesse nu?