Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Pai din cate vad eu, un high 76 trebuie sa fie mai ieftin decat un high 55. La 76 oricum poti sa augmentezi cu pietroi de 55 nu?

ai prins ideea, dar eu te sfatuiesc s-o pui pe krisu tau, de obicei high>top in bonusuri, dar faci cum vrei

Posted

Krisul oricum il inlocuiesc la 65 cu bo... Nu prea are sens. Totusi 40kk+, nu ii las eu asa usor.

Sau ma rog... Am sanse de bonus bun, insa mai bine pun pe viitorul bo. Ala am sa-l tin mai mult timp. Eventual il pun in wh si uit de el, pana intr-o zi cand voi da de el, cu putin noroc voi fi avut as deja.

Posted

un hg 55 e mai scump decat un top 76, bonusul pe un high e mai bun decat ala de pe un top ? voi vorbiti serios :D

acum o sa ziceti ca si bonusul de pe ls 55 e mai bun decat ala de pe ls 76

The bonus granted during augmentation is random, determined by the levels of the Life Stone and the weapon.
Posted

un hg 55 e mai scump decat un top 76, bonusul pe un high e mai bun decat ala de pe un top ? voi vorbiti serios :D

acum o sa ziceti ca si bonusul de pe ls 55 e mai bun decat ala de pe ls 76

yep, de pe un high de 64 am prins pe un soul bow +114 p atck critical +9.4 si inca ceva, ceea ce de pe u ntop nu prinzi

Posted

+114 patk. OoO

@Lasher: pai exact pe ala nu il gasesc.

Deci e access_levels, care nu cred ca are legatura... account_data e GOL. :blink: Iar accounts e accesul contului, dar am nevoie de caracter.

Posted

yep, de pe un high de 64 am prins pe un soul bow +114 p atck critical +9.4 si inca ceva, ceea ce de pe u ntop nu prinz

Cu 114 p atk devenea mai bun decat draconic :> :> :> .Mult mai bun :P .

@Raw De iti pica majestic plate mai mergea , dar maj jewels pica extrem de bine...insa nu am eu lvl necesar sa farmez acolo....eu farmez deep in witch la mobi de 70 .

Btw acum cateva zile unui prieten care farma acolo iau picat 2 maj plate intro zi... :blink: :blink:

@Apashu Nu cred ca se refera la bonus ci la lvl mai mult ...Dupa parerea mea un ls de 55 e mai slaba decat ls de 76 ...dar sunt multi ppl care vor sa isi puna augment pe arma de la lvl mic :) .

Guest RazRazvan
Posted

Io prima oara am facut orc ... si l-am dus pana pe la level 10 :D

Da era ceva cu srv ala ca nu imi mergea bine ... imi dadea o eroare intr-o zona ( pe langa neutral zone ... including elven forest ... cred ca era vb de un mob sau ceva ca nu era un loc fix ... da cand incercam sa ma loghez din nou, ma scotea din joc cu aceeasi eroare :( )

fazele astea cu block` .. prin zone cum ar fi Neutral Zone ( eu patzeam in Aligator Island ) .. sunt penale

oricum .. L2j nu e cine stie ce diferenta de L2 off ( doar in cazu` in care esti sigur pe ceea ce faci si stii toate codurile ) .. am facut cu un prieten l2 off si tot aveam 2-3 buguri .. deci .. chiar si aia de la official au buguri ca sa stiti ... si e official ... se strecoara o problema 2 ... de aia stau cate 50 de admini zilnic si rezolva

foloseste bsoe :D .. si oricum ... sunt adeptul low rate ( x4 ) .. dar in ultima vreme ... au inceput pe servere sa se faca magarii .. si mai e o chestie pe low rate ....

joci joci ... pe unele se da wipe .. pe altele nu .. si de 2-3 ani nu s-a mai dat un wipe si altii stau in full ... S best si altu` abia se chinuie ..

dar daca esti fan adevarat al jocului .. nu te lasi .. ^:)^ ...

:cool2:

Posted

fazele astea cu block` .. prin zone cum ar fi Neutral Zone ( eu patzeam in Aligator Island ) .. sunt penale

oricum .. L2j nu e cine stie ce diferenta de L2 off ( doar in cazu` in care esti sigur pe ceea ce faci si stii toate codurile ) .. am facut cu un prieten l2 off si tot aveam 2-3 buguri .. deci .. chiar si aia de la official au buguri ca sa stiti ... si e official ... se strecoara o problema 2 ... de aia stau cate 50 de admini zilnic si rezolva

foloseste bsoe :D .. si oricum ... sunt adeptul low rate ( x4 ) .. dar in ultima vreme ... au inceput pe servere sa se faca magarii .. si mai e o chestie pe low rate ....

joci joci ... pe unele se da wipe .. pe altele nu .. si de 2-3 ani nu s-a mai dat un wipe si altii stau in full ... S best si altu` abia se chinuie ..

dar daca esti fan adevarat al jocului .. nu te lasi .. ^:)^ ...

:cool2:

Quick a doctor !!!

@ andix farmez pe dex de mult deja si iti spun sincer ca nu am avut 1 full drop A

@ raw tu mai joci sau nu pe dex ?

Posted

Quick a doctor !!!

@ andix farmez pe dex de mult deja si iti spun sincer ca nu am avut 1 full drop A

@ raw tu mai joci sau nu pe dex ?

nu sti unde sa farmezi, sau daca farmezi, o faci pe perioade relativ scurte si schimbi locu

in witch in spate, in 2 ore [ eu bd, 1 arcas si 1 dagger ] + se pe dual au picat o pereche de tallum boots 1 de gloves si dc boots[ pe c4 ]

Posted

nu sti unde sa farmezi, sau daca farmezi, o faci pe perioade relativ scurte si schimbi locu

in witch in spate, in 2 ore [ eu bd, 1 arcas si 1 dagger ] + se pe dual au picat o pereche de tallum boots 1 de gloves si dc boots[ pe c4 ]

haha ia spune si tu raw cat am farmat noi witchul in spate la mobii top de witch

farmez in acelasi loc perioade lungi de timp ( de la 63 la 77 in witch am batut ), acum lucrez la partea financiara si pregatesc gearul pt sub

Posted

@Raw De iti pica majestic plate mai mergea , dar maj jewels pica extrem de bine...insa nu am eu lvl necesar sa farmez acolo....eu farmez deep in witch la mobi de 70 .

Btw acum cateva zile unui prieten care farma acolo iau picat 2 maj plate intro zi... :blink: :blink:

Am luat si maj plate acum ceva timp si high 76 ls :beer:

@burne ba da mai joc dar farmatul de mss e patetic - mor :crybaby:

@cry: am farmat zile intregi in spate la witch eu si cu burne nici un drop :|

@Icarus sunt facut de Miho din the others si sunt vechi sunt chiar funny nu vad nici o umilinta :|

Posted

OoO .. acum si dexu-i pe bani? ;))

"Cu 114 p atk devenea mai bun decat draconic .Mult mai bun ."

pacat ca dbu` mai avea 3 ews-uri safe, plus atk speed, si cu aug free..