Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Omg, am dat o gramada de banuri astazi i-am prins pe vre-o 3 cu toate itemele enchatate la maxim din prima zii + aq si zaken care nu se dropeaza doar la event si pe unu chiar cu iteme +60k lol :D, alti mai cuminti doar dd+mm pe interlude :|

Nu exista nici o protectie impotriva astfel de cheaturi?

Posted

Omg, am dat o gramada de banuri astazi i-am prins pe vre-o 3 cu toate itemele enchatate la maxim din prima zii + aq si zaken care nu se dropeaza doar la event si pe unu chiar cu iteme +60k lol :D, alti mai cuminti doar dd+mm pe interlude :|

ce faci ma hostezi server ? :))

Posted

Mda, dar el are 5 playeri. Eu hostez la vrajeala. Folosesc l2 pe post de messenger cu niste amici.

@raw, exista programe care inregistreaza toata activitatea gmilor ig. Eu cand am auzit de un asemenea program, am zis vrajeala, insa pe un server mi-a dat unul full char 3 suburi si bani, si l-a atentionat, iar pe mine m-a delvluit. Probabil inregistreaza doar actiunile exclusive unui gm.

Posted

da-mi si mie systemu.. sau zi hostu ca intru si eu ;)

Posted

Raw pot sa iti spun 100 % ca merge l2 phx ...Nu cauta degeaba pe google sau pe altele fiindca il gasesti foarte greu !! Stiti serverul ala romanesc Blue Dragon ??? Acolo merge cel mai bine :)) ...Varmiu si-a facut tot la maximum in 3 zile .....

Este protectie ...Dar acea protectie o au doar serverele officiale !O fi si in alta forma dar nu cunosc .

Trimite-mi si mie un host /link ceva :) .

Posted

phx zici ? :-? macar acum stiu ce ii.

e off acum serverul, sunt unele skiluri care merg prea bine cum e anchor sau stun sa nu mai zic despre mirage de la adventurer :blink:

Posted

Mirage nici pe dex nu merge cum trebuie din cate am inteles.

Cand zici ca n-ai noroc... Spune-o mai tare. ^_^

http://imageshack.us

Acum... Cu cat o vand? E pe dex.

Posted

This is luck ^^

http://img183.imageshack.us/my.php?image=shot00236si4.jpg

Noaaa... E sansa de 60%. Sansa sa pice un asemenea life stone e 1/cateva mii. :P

Deci cu cat il vand pe dex?

LE: my bulan is better than your bulan. Mi-a picat si un zubei leather pants. 2 dropuri intr-o zi. Necropolis of patriots rocks. ^_^

Posted

Mirage nici pe dex nu merge cum trebuie din cate am inteles.

Cand zici ca n-ai noroc... Spune-o mai tare. ^_^

http://imageshack.us

Acum... Cu cat o vand? E pe dex.

tine-o si cand vezi anunt cu buy high stone sa ceri cam 40-50kk pe ea [ depinde cat e un top de 76 ]

raw eu nu mai joc lineage ... deci no msss

Posted

Un top LS il gasesti si la 42~45kk . Daca scoti pe ala de 55 atat esti tare :D

P.S. Mie mi-a picat High-Grade Life Stone: Level 67 cu sansa 1/7519 , dar nu ma asteptam sa fie un motiv de print :D

Posted

Un top LS il gasesti si la 42~45kk . Daca scoti pe ala de 55 atat esti tare :D

P.S. Mie mi-a picat High-Grade Life Stone: Level 67 cu sansa 1/7519 , dar nu ma asteptam sa fie un motiv de print :D

pai scoti, si sti de ce ? pentru ca mai vezi un turbat pe subclasa care vrea augement "p***0s" de la lvl 50 ... cel putin cand jucam eu, asa ceva erau mai cautate decat top ls'urile de 76

Posted

De la ala la care ti-ai schimbat clasa.

ma cum naiba ca nu merge? ma refer la arma de d ma.. poate o fi mai buna ca aia de la matza ;)) incercam si eu..