Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

@xicarus - delay la damage e din cauza ca ai compu slab ( iar faptul ca rulezi server + client nu asa prea mult :D )

Core 2 duo E6320 @ 3GHz, 4 gb ram. Nu cred ca e cazul la un server de 1 player. Apropo, se intampla doar cand caftesc mobi. Am facut azi dual box si bau. O lua din prima.

Si inca ceva... Cum dumnezeu fac alt cont gm account? Sau cum fac un char gm? Stiu de access level, 0 e player, 100 e gm/admin, iar -100 ban, dar ce altceva trebuie sa fac? Nu functioneaza nicio comanda de gm in afara de contul standard, chiar daca modific access level.

Posted

nop, nu mai joc lineage...

tu ? cum merge cu invatatu pt bac ? :))) dupa te mai apuci ? ;;)

a? ce? bac ?! :))

despre lineage.. nu mai joc de ceva timp. am lasat totul fratelui meu. si de intors... nush dak o sa mai revin pe dex cat de curand. acum vine bacul, apoi distractia de dupa bac :> apoi admiterea, apoi distractia de dupa admitere :))

Posted

Core 2 duo E6320 @ 3GHz, 4 gb ram. Nu cred ca e cazul la un server de 1 player. Apropo, se intampla doar cand caftesc mobi. Am facut azi dual box si bau. O lua din prima.

Si inca ceva... Cum dumnezeu fac alt cont gm account? Sau cum fac un char gm? Stiu de access level, 0 e player, 100 e gm/admin, iar -100 ban, dar ce altceva trebuie sa fac? Nu functioneaza nicio comanda de gm in afara de contul standard, chiar daca modific access level.

Ah ... atunci nush, pe serverele ... publice nu-i asa, decat daca ai atk spd mai mare multe lovituri se " pierd ".

Tu modifici accesul la cont, sau la caracter ? Ca sa modifici caracterul, deschide navicat ( sau ce folosesti tu pt db ), du-te la caracterul respectiv, si vezi ca ai si acolo access level.

Posted

S-ar putea sa fie din cauza atk speed-ului. Chiar daca este limitat la 1200, probabil este prea mult.

Mda, sa vad cum ma descurc in navicat. Pana acum nu m-am impacat bine cu el... Si modificam accesul la cont, ai dreptate. ;)

Posted

@xicarus - delay la damage e din cauza ca ai compu slab ( iar faptul ca rulezi server + client nu asa prea mult :D )

@raw - incearca sa fii gm pe un srv high rate cu ~300 de oameni, un primesti 8 pms in 5 secunde ( din care vreo 3 sunt itams plix plox, 2 sunt down my karma plix ), si daca nu le raspunzi in 20 de secunde incep sa se comporte ca retarzii.

Ok, now it's shade's turn ^^

sunt probleme total diferite ... pe un server de 300 de oameni nu iti poti permite sa banezi sa tai sa spanzuri ... ca ramai cu 2 playeri, pe un server ca dex unde jucatorii nu sunt o problema iti poti permite sa fi strict.

Concluzie:

decat gm pe un server de 300 de jucatori mai bine in D pe un server serios, trbuie sa tineti cont ca odata ce aveti gm pe un server serios se pierde farmecul jocului, eu prefer sa fiu jucator

viva dex :cool2:

Posted

Shade tell us how its to be a head gm on a server with 5k + ppl

noi avem o metoda de tortura intre GMs... daca fac ceva aiurea ii anunt cu //announce ca sunt online

Peste 2 ore ii vad ca baga un "stf..." sughitat pe clan chat

Posted

Lol. Cred ca e cea mai naspa chestie. :))

Pe sh - dc sau ma set? Eu as merge pe ma (pvp). Dar si overall, pt pve ma e mai recomandat.

@SilenR. Incearca cu IE. Mie cu opera nu imi merge.

Posted

Depinde de preferinte SilenR .....Tu parca jucai cu pr nu ??? Daca te-ai invatat cu el eu zic sa continui cu el :) .

@icarus Pe sh eu as merge cu un tallum ..si la pvp si la pve .

Posted

Tallum? Pai iti scazi int degeaba. se duce ~14% matk prin 2 int. Cam asa e pe sh. Tallum as folosi pe sps daca ar fi nuker. Pierde mai putin matk. Dar tot dc merge mai bine pe sps.

@SilenR. Vezi ca nu mai e c4. Poate asta iti influienteaza alegerea. Mie pr imi place. Deadeye + crit in siege = paguba. Daca ai si queen cat buff e...

Bd nu stiu, e party guy, dar e bun in oly.

Posted

noi avem o metoda de tortura intre GMs... daca fac ceva aiurea ii anunt cu //announce ca sunt online

Peste 2 ore ii vad ca baga un "stf..." sughitat pe clan chat

Ce bine ar fi daca si l-a CS ar fi posibilitatea sa nu se mai vada cand se dau banurile :D

Shade crek sughiti cam mult cand faci faze deastea :P

Posted

Eu ajutam un amic gm sa organizeze koreean pvp. Bai frate... Te apucau toti nervii. Ala nu statea, ala se misca, ala dadea recharge. Pana la urma i-am rugat sa stea asa sa fac un screenshot si le-am dat fossilise ca sa stea. :))

Opera sux. Firefox FTW

Nu imi place firefox, are ceva ce urasc, dar nu imi dau seama ce. Au scos skin nou la opera. Se vede mai bine pe vista dar in fine.

Posted

Eu ajutam un amic gm sa organizeze koreean pvp. Bai frate... Te apucau toti nervii. Ala nu statea, ala se misca, ala dadea recharge. Pana la urma i-am rugat sa stea asa sa fac un screenshot si le-am dat fossilise ca sa stea. :))

E mai simplu //announce if don't sit down jail 1h. si daca nu merge incepi si dai jail sa vezi cum stau toti cuminti :D

Posted

asta e treaba.. ma (re)apuc de dex.. numai ca o iau de la 0.. si cum is certat cu astia pana mea nu am nici iteme nici nimic.. (totusi nu am mai jucat lineage de cateva luni)

cred ca pentru inceput am sa-mi fac un pp si un ps, ii cresc pana sa ajung sa-mi iau tallum si duale kesh si imi fac bd pe main.. joc ceva mai mult si sper sa am sub de pr prin sep..

asta ziceam si eu.. pentru oly (adica self buff pvp) nu as merge niciodata cu un arcas.. so imi fac bd

Posted

E mai simplu //announce if don't sit down jail 1h. si daca nu merge incepi si dai jail sa vezi cum stau toti cuminti :D

Nu iti permiti sa fii asa fara scrupule pe un server de aprox 300 playeri...

La oly singurul arcas care merita e sr imo. Nici he nu e rau, dar daca pici peste un summoner sau overlord dus ai fost.