Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Lol, am pus mana pe niste l2j server files. V-ati intrebat vreodata ce patk are un pr in frenzy, zealot, deadeye, + gm skill? Raspunsul consta in "e frumos sa dai crit de 300k." :blink:

Posted

haha mi-am facut un l2j high-rate shity server, want to join? pm ! :))

:)) rolfmao

Daca vrei il fac 1x. :D Btw nu vreti pe el, va spun eu. Ocazional intru pe SUB insule (gauri in plansa), la inceput intram in skill tab -> critical error (90% fixed, se mai intampla doar la dwarf). Si e delay la damage taken, dar nu pot intelege de ce... Frigi un keltir, primeste dmg dupa o secunda sau cam asa.

Poate am noroc si gasesc pack c++, poate deja configurat si fara buguri.

Apropo, Shade, tu poate stii cate ceva... Nu inteleg, dar simplul fapt ca serverul merge, nu arde decat cam 1% din CPU, si aia poate este din alta cauza. Din ram nu am observat. Adica, inteleg ca nu este decat 1 player (eu), dar totusi sunt mobi, sunt rb. La server restart rb apar cu 1/2 hp, deci regenul ala ar trebui sa mai ia cate ceva...

Posted

Daca vrei il fac 1x. :D Btw nu vreti pe el, va spun eu. Ocazional intru pe SUB insule (gauri in plansa), la inceput intram in skill tab -> critical error (90% fixed, se mai intampla doar la dwarf). Si e delay la damage taken, dar nu pot intelege de ce... Frigi un keltir, primeste dmg dupa o secunda sau cam asa.

Poate am noroc si gasesc pack c++, poate deja configurat si fara buguri.

Apropo, Shade, tu poate stii cate ceva... Nu inteleg, dar simplul fapt ca serverul merge, nu arde decat cam 1% din CPU, si aia poate este din alta cauza. Din ram nu am observat. Adica, inteleg ca nu este decat 1 player (eu), dar totusi sunt mobi, sunt rb. La server restart rb apar cu 1/2 hp, deci regenul ala ar trebui sa mai ia cate ceva...

deja am 15 playeri :))

si buguri majore nu am cel putin nu am cazut prin texturi si dealea.. atat doar ca wild magic tine doar 2 minute :D si ca formal wear il iei cu 500k si vinzi cu 2,5 dar e usor de schimbat :D

Posted

deja am 15 playeri :))

si buguri majore nu am cel putin nu am cazut prin texturi si dealea.. atat doar ca wild magic tine doar 2 minute :D si ca formal wear il iei cu 500k si vinzi cu 2,5 dar e usor de schimbat :D

ai vreo idee daca merg class quests ? de mult ma bate gandu sa fac un class quide book thingy cu all quests

pm me u'r mess id .. wanna have a chat ^_^

Posted

La mine stiu ca merge saga of the ghost hunter din 3rd class quest. Restul probabil ca am sa le fac. Pai sunt usoare avand in vedere ca mergi la raidul respectiv, setezi quest drop rate 1kx, //kill si ai q item. Sau mergi in ketra/varka/whatever si dai //kill 10000000. Si nici nu are sens sa te chinui cu teleport on position, cand ai gm haste. :)

Posted
Iti ia mult mai mult din RAM decat din CPU...
Posted

Birdy cum e serverul ala al tau ?? :)

Acum observ ca e pe locul 3 in hopzone :P

Printre cele mai bune servere private if u ask me ... right after DEX :P. E aproape full C5 (clan sistem inca se lucreaza la el) .. na nush ce sati zic .. merg toate skills, are all areas implementate :P echipa de DEVs ff buna ( geekz0rs din aia .. care stau inchisi in casa ... MUST CODE ! @_@ therefore se lucreaza 24/7 la server). uhmm tot 2 servere .. low & mid ... 5x 15x nush ce sati zic ^^

Posted

Printre cele mai bune servere private if u ask me ... right after DEX :P. E aproape full C5 (clan sistem inca se lucreaza la el) .. na nush ce sati zic .. merg toate skills, are all areas implementate :P echipa de DEVs ff buna ( geekz0rs din aia .. care stau inchisi in casa ... MUST CODE ! @_@ therefore se lucreaza 24/7 la server). uhmm tot 2 servere .. low & mid ... 5x 15x nush ce sati zic ^^

link link link ~drools~

Posted

click the name in my sig =P

details details i'm tuh fcking retard tuh understand plis pl0x

rate ?

omg: postu 999 la sectiunea MMO :-s inca 1 si nu mai postez

Posted

donatii, bleah, no thx, si uite si postu meu 1000:((( cruel world

Pai ce e asa tragedie? :D

Btw are cineva un pack complet de server files hellbound? Nu ma duce capul sa le pun impreuna. :|

Posted

@xicarus - delay la damage e din cauza ca ai compu slab ( iar faptul ca rulezi server + client nu asa prea mult :D )

@raw - incearca sa fii gm pe un srv high rate cu ~300 de oameni, un primesti 8 pms in 5 secunde ( din care vreo 3 sunt itams plix plox, 2 sunt down my karma plix ), si daca nu le raspunzi in 20 de secunde incep sa se comporte ca retarzii.

Ok, now it's shade's turn ^^

Posted

@xicarus - delay la damage e din cauza ca ai compu slab ( iar faptul ca rulezi server + client nu asa prea mult :D )

@raw - incearca sa fii gm pe un srv high rate cu ~300 de oameni, un primesti 8 pms in 5 secunde ( din care vreo 3 sunt itams plix plox, 2 sunt down my karma plix ), si daca nu le raspunzi in 20 de secunde incep sa se comporte ca retarzii.

Ok, now it's shade's turn ^^

Am vazut ce inseamna sa faci event pe server de 30 de persoane, unu imi dadea pm ca de ceare doar 1086 atk spd pe saggitarius :blink: , altu imi zice ca nu isi vede dualele , altu cerea iteme restu imi dadeau pm sai fac lvl 80 :comp1:

cred ca GM-eii de pe dex au filtru anti-retard pe pm sau ceva , altfel ar inebuni :s

Posted

Eu sunt gm pe un server de 12x ..si sincer nu e chiar asa....Din 50 de playeri online abia 3 -4 imi dau pm sa le dau iteme sau faze de astea .....Majoritatea imy dadeau pm ca nu le mergea nush ce quest din fod ...ceva cu inhabitation ..nu mai tin minte sigur ...

@raw Advice : on all " If someone pm me for stupid reasons = BANN 10 DAYS " :)

Shade tell us how its to be a head gm on a server with 5k + ppl :) .