mad_eye Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 SI CA DEOBICEI TREBUIE SA INTREBE CINEVA SAPTAMANA ASTA "VA FACE LINKMANIA UN SERVER LINEAGE 2???" Quote
ImDrunk Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 este servar de lineage 2 pe linkmaina??? mi lene sa citesc toate posturile ca is cateva sute deci va rog faceti un efort si raspundetimi si mie ms mult Quote
Guest Blaidy Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Nu, nu este si chiar daca va fi mai avem de asteptat 3, 4 luni ... Quote
Guest DeathDemon Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 la capitolu' poze, vine o poza din tinerete http://img337.imageshack.us/my.php?image=shot000770mz.jpg damn , i really love buff support Quote
overkill Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 SI CA DEOBICEI TREBUIE SA INTREBE CINEVA SAPTAMANA ASTA "VA FACE LINKMANIA UN SERVER LINEAGE 2???" serverul exista, e in teste pentru o perioada nedefinita razvan a pus un l2off, merge bine, cateva zile uptime - ok asta la maxim vreo 10 jucatori conectati simultan e mult de lucru (geodata, npcpos, recipes etc) .. sa speram ca vrazvan va reusi sa suplineasca absenta unui dev team pe care il au toate serverele serioase. yes vraz we know u can do it poza de pe server: http://img66.imageshack.us/my.php?image=shot000293ra.jpg Quote
Guest DeathDemon Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 poza de pe server:http://img66.imageshack.us/my.php?image=shot000293ra.jpg can i join ? Quote
MisterDevil Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 asteapta sa termine cu el ... apoi intrati cu totii ^^ Quote
0rion Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 me me me me abia il astept, cat mai curand posibil chiar ^^ Quote
Shade Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Dap, deci linkmania va avea c1 modded pana la urma... dar am auzit ca nu prea aveti grija de sugestii @DeathDemon: ai fost in DemonS? Pe ce server? Quote
GReedy Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Dap, deci linkmania va avea c1 modded pana la urma... dar am auzit ca nu prea aveti grija de sugestii daca am c4 e vre-un mod prin care pot face downgrade? Quote
Shade Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Stai linistit, c1 modded se joaca cu client de c4. Serverul e c1, insa are implementari de c4 in el.Nu, nu poti sa faci downgrade...dar nici nu trebuie. C1 modded e un alt nume pentru l2off. Quote
0rion Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 am auzit multe lucruri bune despre ln2, dar inca nu am apucat sal si joc, oricum il voi astepta cu nerabdare pe linkmania chiar daca voi fi putin n00b......pe parcurs am sa fiu in top Quote
TYgER_GM Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 oooo daaaaaa, stati lejer ca nu o sa fie , :joke: Quote
ImDrunk Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Nu, nu este si chiar daca va fi mai avem de asteptat 3, 4 luni ... 3-4 luni ii cam mult da decat deloc ii bine si asa ca atunci scap si de sesiunea din toamna si o sa am tot timpu din lume sa joc cam greu cu rabdarea de mai bine de 6 luni astept sa se faca servaru asta pe link Quote
mad_eye Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 DECI serveru asta Linkmania care e in teste e C4 sau nu????? Quote
Guest Blaidy Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 DECI serveru asta Linkmania care e in teste e C4 sau nu????? Nu ma, e de C2 ) Quote
Guest Blaidy Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 de-abia a aparut c5 , nu are cum sa fie c6 ! Cati ani ai ? shade glumea, apropo a aparut C4 nu C5 ... Quote
styng Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 azi am vrut sa incerc si eu DEX'u...cand sa-mi fac cont nu mai erau serials available Quote
Danny Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 @Blaidy ..........am jucat c4 ....abia a aparut c5 ..asta o stiu de la mari jjucatori de lineage ( prieteni ) care stau zile si nopti in acel joc ! Quote
Guest Blaidy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 @Blaidy ..........am jucat c4 ....abia a aparut c5 ..asta o stiu de la mari jjucatori de lineage ( prieteni ) care stau zile si nopti in acel joc ! Incearca sa-ti cumperi niste ochelari ... Quote
Thora! Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pot sa intreb de ce e bataie de joc? Dap, deci linkmania va avea c1 modded pana la urma... dar am auzit ca nu prea aveti grija de sugestii Legenda DeX. Nimeni nu contesta rolul de pionierat al DeX Team in ceea ce priveste serverele de MMORPG in Romania. Numai ca s-a ajuns cam departe. De aici si pana la a te considera un fel de Arhimede sau Platon in ceea ce priveste acest joc este cale lunga. NCSoft poate nu a reusit uneori sa faca cele mai inspirate balansari, dar reprezinta punctul de reper in ceea ce priveste dezvoltarea si mecanica acestui joc. Una este sa faci niste aprecieri privind anumite implementari si alta este sa afirmi ca implementarea “x” sux big time, dezechilibreaza jocul (NA: un mare LOL privind dezechilibrarea in cazul DeX, se va vedea mai jos).New server born (We’ll build this server togheter). Buun, nenorocitii de la NCSoft mai fac o nefacuta, lanseaza C4, doar ca sa dea batai de cap proprietarilor de l2off. DeX nu se lasa mai prejos, vor arata ca pot. Situatia pica ca o manusa pe fondul plictiselii generale si a interminabilelor scandaluri privind Reunited - si iata motivul pentru wipe: “trecem la c4”. Vom construi cu ajutorul playerilor fideli un server nou, facem un bugtracker. Fraierii “pun botul” si incep sa isi dea cu parerea, in speranta ca vor face parte dintre anonimii care au contribuit la facerea celui mai tare server privat l2.Vorbe, caci fapte din parti. Catalin lanseaza un nou slogan de lupta: “vreau un server de l2 adevarat, nu vorbe de l2j”. Omg, supeeeerrrr!!!!! (posturi scurte, cu aplauze si pupincurisme). Dusmanii de moarte – fraierii informati – pun intrebari stupide: autoSS, CP system, fishing, subclass, 7s, etc. Zeii raspund: terminati cu kkturile astea pe care le-ati vazut pe alte servere, asta e un server profesional (NA: iarasi un mare LOL). Si iata rezolvarea : un html/txt facut in graba cu vreo 50 de implementari care vor fi “very soon on DeX server”. Nimeni nu a aflat inca care este traducerea la “soon” din engleza in olteneste.Mitul stabilitatii. Eh, asta este,dupa 2 luni de betatesting se ajunge la momentul zero, lansarea noii versiuni de server. Fiind intr-un oarecare impas si nestiind ce cronica sa adopte ca titulatura, DeX Team sterge C4 din titulatura si lasa doar “The chaotic chronicle”, scris mic, caractere de 6 ca sa nu fie probleme. Doar ca in prima zi, multimea navaleste sa vada minunea. Pe la 500-600 on, serverul incepe sad ea semne de fibrilatie si intrarea in stop cardiac nu este departe. Se nasc doua variante: ori 4 x Xeon, 16 Gb de ram, etc sunt fragmente din scrisoarea DeX Team catre Mos Craciun, ori serverul este instabil. De fapt, se demonstreaza ca un server de l2 cere multe resurse, indifferent ca este l2off, l2j, l2x.Mitul invulnerabilitatii. Tot este bine ca s-a dat drumul. Este de fapt o gluma. C1+ceva C4 skills + cateva implementari C2 si vreo 3 questuri de C3 (inutile de altfel, in conditiile in care ai GM shop, se va arata mai jos). Serverul este o gluma, deoarece anumite implementari de C4 fara sa ai bazele din C2/C3 sunt aiuristice si chiar dezechilibreaza. Ma rog, vom avea un server extrem de custom, dar macar invulnerabil (Oare?).Alexandria, acest Iosefini din L2. Avand acum lucruri noi: medalii, inimioare, stelute si alte chestii frumos colorate, serverul este intr-adevar o capodopera. Numai ca unii isi pun intrebari: la ce folosesc? Ei bine, raspunsul DeX Team: la nimic. Altii, mai iuti de minte afla ca pot fi folosite la tot felul de lucruri, si in cateva ore serverul se umple de best C equipment. Nenorocire? Neah… oricum in 2-3 saptamani se ajungea la asta. Da-le dreaq, cine pune baza in Curi?Golden Trio: Standford-Taurin-Ticket Lottery Seller. Mda, nenorocire mare, best C la cateva zile nu mai este motiv de mandrie pentru nimeni. Da, dar best A cum suna? Ei bine, viitorul suna bine, si intr-un anume mod, apar si Aurile. E da, asta este intr-adevar o problema. In sfarsit DeX Team are dreptate pentru prima data in ceea ce priveste dezechilibrul pe server: Aurile au aparut prea dervreme. Solutia? Simplu: stergem toate itemele A. Numai ca unii, mai isteti cu cateva secunde decat DeX Team (in cele cateva zile pana cand, se pare, s-a rezolvat problema) si-au umplut warehouse-urile cu cristale C, asigurandu-si necesarul pentru cateva luni bune. Mi se parea mie ca adena rate este cam mare in comparative cu rate generale, dar acum mi-am dat seama: chiar nu mai conteaza adena rate. Sa tot fii dwarf sau sa incepi dupa doua saptamani sa joci pe server.Daca server din parti, macar un site ca lumea sa fie. Eh, cu serverul am cam dat-o in bara, dar lumea crede tot ce spunem (suntem DeX Team, the best l2 dev team), macar site-ul sa nu mai fie in diverse nuante de gri. Facem un site nou, frumos colorat, cu multe noutati si linkuri care duc… nicaieri. Un nou motiv pentru addicted ca sa: omfg, GG DeX Team, u r za best man, keep going good work, etc.Cam asta este ceea ce se numeste noua viziune olteneasca asupra L2, drept, este foarte posibil ca dupa valea Jiului Seoul-ul sa se vada putin deformat.As mai continua, dar m-am plictisit deja si incerc sa inchei: sa mai crezi in viitorul serverelor l2off este ca sic and ai crede in basmele cu Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana. Serverele l2off mai au o singura sansa: sa se scape cumva o versiune C3/C4 de la NCSoft. Quote
Shade Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 @Blaidy ..........am jucat c4 ....abia a aparut c5 ..asta o stiu de la mari jjucatori de lineage ( prieteni ) care stau zile si nopti in acel joc ! C5 a aparut ca test server in Koreea, nu stiu ce-ti spun prietenii aia dar C5 apare in septembrie in tarile de vest. www.lineage2.com -> see? l2 C4. Btw daca unul din "marii jucatori de lineage" e Agr3ssive, atunci imi cam dau seama de ce esti informat aiurea. @Thora!: Stii sa modelezi faptele, nu gluma. Dupa tine, Catalin e Satan reloaded. Still, ai dreptate in cateva chestii... dar macar la faza cu CP si auto-ss pot sa te contrazic. http://img93.imageshack.us/my.php?image=shot000069gk.jpg Quote
Lasher_ro Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Auto SS nu a mers cand am incercat ( primele zile, patchu ... 1.0 sau cat dracu era ala primu care l-au scos ), CP nu am testat, dar parea sa fie la o valoare constanta si sa nu creasca cu levelul. Quote