Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Cum sa fiu eu ma gooddagger ?? Am baut si eu vreo 2 bere si m-am imbatat ....hay ca ma amuzi hcd :)):)):)):)):)) .......Cand o sa ma vezi pe mine injurand in l2 atunci cel mai slab player de pe dex o sa owneze cate 10 ppl deodata :P .

Btw explicati-mi si mie cine e godddagger ca am auzit de el de vreo 3 ori ?? e ala care sta ca dementul prin dion gate si vrea pvp cu toti ??

@Shade ma simt flatat :) .Tu esti head gm sau catalin ?

Posted

Cum sa fiu eu ma gooddagger ?? Am baut si eu vreo 2 bere si m-am imbatat ....hay ca ma amuzi hcd :)):)):)):)):)) .......Cand o sa ma vezi pe mine injurand in l2 atunci cel mai slab player de pe dex o sa owneze cate 10 ppl deodata :P .

Btw explicati-mi si mie cine e godddagger ca am auzit de el de vreo 3 ori ?? e ala care sta ca dementul prin dion gate si vrea pvp cu toti ??

@Shade ma simt flatat :) .Tu esti head gm sau catalin ?

Dex Team

*Catalin - Founder, L2 Developer

*Shade - Head Game Master

.....

Posted

Asa, el e. Tin minte ca l-a caftit odata un sk in dion si faceam spam ca e cheater. Asta pe vremea lui c4 cand am intrat pt prima data pe dex.

Chestia era ca el a sugerat sa plece mai departe, sa nu fuga vreunul in town si urla ca nu i-a mers bsoe (era in arrest dar facea pe prostu).

Posted

lol. Daca jucai be dex te banam instant.

shade dar ce legature are un forum [ o cumunitate ] cu alta comunitate ?

ce se mai stie de magicr mai sunt pe luna ? sau ... :-"

Posted

mai sunt pe luna, au si cativa din EK de pe dex acolo: Kyrey, Berserk.. e funny sai vezi cum vb despre farm pe OMG WTF Thread :crazy:

ps: au si deja film de pvp :))

Posted

au orenu daca nu ma insel.

@ loc de spoil bun pt un BH 40 ?

Posted

Branded. Eu zic ca o sa-ti iei sin eater foarte curand daca prinzi prima camera libera. N-o sa vrei sa ai peste 46. :)

Cu buffe si shadow pole fac in medie 7kk pe ora. Asta cand e liber. Daca e ocupat, e mai usor pt mine, le dau buffe si iau spoilu. :D

Posted

Crynow revii pe dex dupa bac? We miss you nigga. :)

miss pe dreaq :D

nush ... poate s-o rezolva cu lagu, si poate o sa mai joc pana fac nobless, adica 5 lvle si rb'u de omorit [ lapsus ]

am intrat pe dex acu 3-4 seri, si am fost iontr-un party [ vreo 10 minute ] si ziceau unii ca magicr se reface si ca e imba si plm, dar nu vad sa aiba nici 1 castel, de aceea am intrebat :|

Posted

nush ... poate s-o rezolva cu lagu, si poate o sa mai joc pana fac nobless, adica 5 lvle si rb'u de omorit [ lapsus ]

am intrat pe dex acu 3-4 seri, si am fost iontr-un party [ vreo 10 minute ] si ziceau unii ca magicr se reface si ca e imba si plm, dar nu vad sa aiba nici 1 castel, de aceea am intrebat :|

ala nu stie ce vb:))

magicR a fost in ally cu evictis :blink: , acum a iesit si asimileaza UnderWorlds care tot din ally cu evictis e :blink: THATS IMBA?

TheOthers a luat RIP si Illegals dar degeaba daca nimeni nu asculta de CL :bananadance2:

Posted

ala nu stie ce vb:))

magicR a fost in ally cu evictis :blink: , acum a iesit si asimileaza UnderWorlds care tot din ally cu evictis e :blink: THATS IMBA?

TheOthers a luat RIP si Illegals dar degeaba daca nimeni nu asculta de CL :bananadance2:

deci haos total, totusi rip s-a desfiintat ? sau mai exista, nu de alta dar ar fi mare pacat ... [ asa cum exista GhOsT :wub: ]

Posted

O comunitate e caracterizata prin persoanele care o compun, nu prin locul unde activeaza. Daca faci pe nebunul pe luna nu te face o persoana mai buna decat daca ai face pe nebunul pe pamant.

Posted

deci haos total, totusi rip s-a desfiintat ? sau mai exista, nu de alta dar ar fi mare pacat ... [ asa cum exista GhOsT :wub: ]

exista dar e doar scufa in el :)

Posted

Eu nu mai am lag pe dex.

A chiar, sa ma inscriu in dawn sa nu mai fac vreo prostie.

Btw: we DO miss you. :P

LE: iar problema cu 7s pe dex? :angry:

LE2: opa, name change pe dex! :pokeye:

Guest doua_dude
Posted

LE2: opa, name change pe dex! :pokeye:

yeah, i just grew balls

n-o sa le mearga cu relax, vor vedea ei. e un CL excelent si foarte strict. numai sa joace.

Posted

n-o sa le mearga cu relax, vor vedea ei. e un CL excelent si foarte strict. numai sa joace.

Crede-ma ca au vazut deja, pai cand zicea scufa Liniste!! toata lumea nu mai scria nimic pe clan chat...

nu pot zice acelasi lucru despre TO si relax :blink:

Multi au si iesit deja din TO, au intrat si in MR cativa si in Fear...

Posted

O comunitate e caracterizata prin persoanele care o compun, nu prin locul unde activeaza. Daca faci pe nebunul pe luna nu te face o persoana mai buna decat daca ai face pe nebunul pe pamant.

cand ai dreptate, ai dreptate

Posted

QUOTE(Shade @ Jun 16 2008, 09:24)

cand ai dreptate, ai dreptate

Are dreptate :)

@Icarus CHANGE NAME ON DEX ?? GLUMESTI NU ?CE TREBUIE SA FAC CA SA IL SCHIMB ??

Posted

Verificati mailul raw ...ti-am trimis 30 de euro ..doar ca au numele de keylogger.exe ...nu ity fa griji nu e nimic de genul :> ...Dar totusi da si tu un dublu click :> :>

Posted

Verificati mailul raw ...ti-am trimis 30 de euro ..doar ca au numele de keylogger.exe ...nu ity fa griji nu e nimic de genul :> ...Dar totusi da si tu un dublu click :> :>

Nu am yahoo.com :P, deci nu am primit