andix3x Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cum sa fiu eu ma gooddagger ?? Am baut si eu vreo 2 bere si m-am imbatat ....hay ca ma amuzi hcd .......Cand o sa ma vezi pe mine injurand in l2 atunci cel mai slab player de pe dex o sa owneze cate 10 ppl deodata :P . Btw explicati-mi si mie cine e godddagger ca am auzit de el de vreo 3 ori ?? e ala care sta ca dementul prin dion gate si vrea pvp cu toti ?? @Shade ma simt flatat :) .Tu esti head gm sau catalin ? Quote
raw^ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Cum sa fiu eu ma gooddagger ?? Am baut si eu vreo 2 bere si m-am imbatat ....hay ca ma amuzi hcd .......Cand o sa ma vezi pe mine injurand in l2 atunci cel mai slab player de pe dex o sa owneze cate 10 ppl deodata :P . Btw explicati-mi si mie cine e godddagger ca am auzit de el de vreo 3 ori ?? e ala care sta ca dementul prin dion gate si vrea pvp cu toti ?? @Shade ma simt flatat :) .Tu esti head gm sau catalin ? Dex Team *Catalin - Founder, L2 Developer *Shade - Head Game Master ..... Quote
xIcarus Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Btw explicati-mi si mie cine e godddagger ca am auzit de el de vreo 3 ori ?? e ala care sta ca dementul prin dion gate si vrea pvp cu toti ??Asa, el e. Tin minte ca l-a caftit odata un sk in dion si faceam spam ca e cheater. Asta pe vremea lui c4 cand am intrat pt prima data pe dex.Chestia era ca el a sugerat sa plece mai departe, sa nu fuga vreunul in town si urla ca nu i-a mers bsoe (era in arrest dar facea pe prostu). Quote
CryNow Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 lol. Daca jucai be dex te banam instant.shade dar ce legature are un forum [ o cumunitate ] cu alta comunitate ? ce se mai stie de magicr mai sunt pe luna ? sau ... :-" Quote
xIcarus Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Crynow revii pe dex dupa bac? We miss you nigga. :) Quote
raw^ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ce se mai stie de magicr mai sunt pe luna ? sau ... :-" mai sunt pe luna, au si cativa din EK de pe dex acolo: Kyrey, Berserk.. e funny sai vezi cum vb despre farm pe OMG WTF Thread :crazy: ps: au si deja film de pvp Quote
Burne Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 shade dar ce legature are un forum [ o cumunitate ] cu alta comunitate ? ce se mai stie de magicr mai sunt pe luna ? sau ... :-"au orenu daca nu ma insel.@ loc de spoil bun pt un BH 40 ? Quote
raw^ Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 au orenu daca nu ma insel.@ loc de spoil bun pt un BH 40 ?branded ? Quote
xIcarus Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Branded. Eu zic ca o sa-ti iei sin eater foarte curand daca prinzi prima camera libera. N-o sa vrei sa ai peste 46. :) Cu buffe si shadow pole fac in medie 7kk pe ora. Asta cand e liber. Daca e ocupat, e mai usor pt mine, le dau buffe si iau spoilu. :D Quote
Animosity Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 sfoara + sapun + teava in baie + scrisoare emo de la revedere ...... fugi repede roflmao :rofl1: Quote
CryNow Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Crynow revii pe dex dupa bac? We miss you nigga. :) miss pe dreaq :D nush ... poate s-o rezolva cu lagu, si poate o sa mai joc pana fac nobless, adica 5 lvle si rb'u de omorit [ lapsus ] am intrat pe dex acu 3-4 seri, si am fost iontr-un party [ vreo 10 minute ] si ziceau unii ca magicr se reface si ca e imba si plm, dar nu vad sa aiba nici 1 castel, de aceea am intrebat Quote
raw^ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 miss pe dreaq :D nush ... poate s-o rezolva cu lagu, si poate o sa mai joc pana fac nobless, adica 5 lvle si rb'u de omorit [ lapsus ] am intrat pe dex acu 3-4 seri, si am fost iontr-un party [ vreo 10 minute ] si ziceau unii ca magicr se reface si ca e imba si plm, dar nu vad sa aiba nici 1 castel, de aceea am intrebat ala nu stie ce vb:)) magicR a fost in ally cu evictis :blink: , acum a iesit si asimileaza UnderWorlds care tot din ally cu evictis e :blink: THATS IMBA? TheOthers a luat RIP si Illegals dar degeaba daca nimeni nu asculta de CL :bananadance2: Quote
CryNow Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ala nu stie ce vb:))magicR a fost in ally cu evictis :blink: , acum a iesit si asimileaza UnderWorlds care tot din ally cu evictis e :blink: THATS IMBA? TheOthers a luat RIP si Illegals dar degeaba daca nimeni nu asculta de CL :bananadance2:deci haos total, totusi rip s-a desfiintat ? sau mai exista, nu de alta dar ar fi mare pacat ... [ asa cum exista GhOsT :wub: ] Quote
Shade Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 shade dar ce legature are un forum [ o cumunitate ] cu alta comunitate ? ce se mai stie de magicr mai sunt pe luna ? sau ... :-"O comunitate e caracterizata prin persoanele care o compun, nu prin locul unde activeaza. Daca faci pe nebunul pe luna nu te face o persoana mai buna decat daca ai face pe nebunul pe pamant. Quote
raw^ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 deci haos total, totusi rip s-a desfiintat ? sau mai exista, nu de alta dar ar fi mare pacat ... [ asa cum exista GhOsT :wub: ]exista dar e doar scufa in el :) Quote
xIcarus Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 miss pe dreaq :D nush ... poate s-o rezolva cu lagu, si poate o sa mai joc pana fac nobless, adica 5 lvle si rb'u de omorit [ lapsus ] am intrat pe dex acu 3-4 seri, si am fost iontr-un party [ vreo 10 minute ] si ziceau unii ca magicr se reface si ca e imba si plm, dar nu vad sa aiba nici 1 castel, de aceea am intrebat Eu nu mai am lag pe dex. A chiar, sa ma inscriu in dawn sa nu mai fac vreo prostie. Btw: we DO miss you. :P LE: iar problema cu 7s pe dex? LE2: opa, name change pe dex! :pokeye: Quote
raw^ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 LE2: opa, name change pe dex! :pokeye:E doar de forma, nu cred ca sunt multe persoane care is permit :) Quote
Guest doua_dude Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 LE2: opa, name change pe dex! :pokeye:yeah, i just grew balls TheOthers a luat RIP si Illegals dar degeaba daca nimeni nu asculta de CL :bananadance2:n-o sa le mearga cu relax, vor vedea ei. e un CL excelent si foarte strict. numai sa joace. Quote
raw^ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 n-o sa le mearga cu relax, vor vedea ei. e un CL excelent si foarte strict. numai sa joace.Crede-ma ca au vazut deja, pai cand zicea scufa Liniste!! toata lumea nu mai scria nimic pe clan chat...nu pot zice acelasi lucru despre TO si relax :blink:Multi au si iesit deja din TO, au intrat si in MR cativa si in Fear... Quote
CryNow Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 O comunitate e caracterizata prin persoanele care o compun, nu prin locul unde activeaza. Daca faci pe nebunul pe luna nu te face o persoana mai buna decat daca ai face pe nebunul pe pamant.cand ai dreptate, ai dreptate Quote
andix3x Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 QUOTE(Shade @ Jun 16 2008, 09:24) O comunitate e caracterizata prin persoanele care o compun, nu prin locul unde activeaza. Daca faci pe nebunul pe luna nu te face o persoana mai buna decat daca ai face pe nebunul pe pamant.cand ai dreptate, ai dreptate Are dreptate :) @Icarus CHANGE NAME ON DEX ?? GLUMESTI NU ?CE TREBUIE SA FAC CA SA IL SCHIMB ?? Quote
raw^ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Are dreptate :) @Icarus CHANGE NAME ON DEX ?? GLUMESTI NU ?CE TREBUIE SA FAC CA SA IL SCHIMB ??sa imi dai mie 30 de euro. #-o Quote
andix3x Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Verificati mailul raw ...ti-am trimis 30 de euro ..doar ca au numele de keylogger.exe ...nu ity fa griji nu e nimic de genul :> ...Dar totusi da si tu un dublu click :> :> Quote
raw^ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Verificati mailul raw ...ti-am trimis 30 de euro ..doar ca au numele de keylogger.exe ...nu ity fa griji nu e nimic de genul :> ...Dar totusi da si tu un dublu click :> :>Nu am yahoo.com :P, deci nu am primit Quote