Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Atunci cum se face ca la craft a iesit 6kk earringu? Voi sigur jucati dex, sau aveti amintiri din c4? Uite am sa intru si calculez cat costa un sealed phoenix neck.

LE:

Sealed Phoenix necklace (70%) - Necklace of Black Ore (70%)

1 warsmith mold - 1 blacksmith frame (!!!)

12 thons - 8 thons

12 gemB - 8 gemB

36 vop - 8 vop (!!!)

36 cryB - 20 CryB

60 mfiber - 40 cbraid

Posted

Omule, unde vezi tu ca phoenix e undeva aproape de black ore imi spui si mie? Ai spus ca am luat teapa, eu ti-am demonstrat ca e o diferenta mare de pret.

Nu isi raceste gura auzi. Mai degraba nu stii sa recunosti ca te-ai inselat.

Posted

Pve hawk si bison. Gang wolf. Raid bison again. +43% patk. Ramai sub 60% hp si ai +100 critical rate. Ramai sub 30% hp si ai +400 crit rate. Stii ce frumos e in momentele alea cu tallum heavy + crt stun fists? Iti ramane in minte.

Btw pt pvp as folosi puma sau hawk i guess... Eu cand aveam tyrant pe l2p puma foloseam si eram multumit (aveam tyrant de 55). Combo cu fist fury. In fine, fist fury cam e must in pvp. Normal, cand scade hp-ul o arzi pe bison.

Posted

Pierzi niste injuraturi cred....si icarus ia 10 % warn ... ca tot veni vorba am c-am putin la warn

SPAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMM :beer: :beer: :beer:

Btw Shade imy zice un prieten ca preturile de pe dex la donatii sunt mai ieftine decat pe la2crazy ...e adevarat ?? trimite-mi pe pm si nu ma lua cu " dex nu are donatii " si alte kkturi de astea ...Zi-mi niste preturi aproximative :cool2: .

Posted

trimite-mi pe pm si nu ma lua cu " dex nu are donatii " si alte kkturi de astea ...Zi-mi niste preturi aproximative :cool2: .

this will cost u a lot :lol:

apropo nu-mi vine sa cred ca am postat de aproape 1000 ori in topicul de lineage ... sincer ma oftic ca nu mai am tragere de inima deloc, dar cel putin am ramas cu niste amitiri remarcabile si cu recorduri ... destul de greu de batut [ pe c4 ] poate daca o sa castig la loto ^_^ alfu numaru de telefon al lui Catalin si zic ca fac o donatie de 10 mii euro pt un char :D

shade nu stiu, dar scriind aceste randuri m-a cuprins un sentiment de vinovatie, si tin sa-ti multumesc pe aceasta cale pentru ca mi-ai rabdat ironiile, sper sa citesti aceste 2 randuri ... toata stima :tiphat:

le : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=1778218 = > cum sa nu-ti aduci aminte cu placere ? :lol: haste pots pt mag ^_^

Posted

Btw Shade imy zice un prieten ca preturile de pe dex la donatii sunt mai ieftine decat pe la2crazy ...e adevarat ?? trimite-mi pe pm si nu ma lua cu " dex nu are donatii " si alte kkturi de astea ...Zi-mi niste preturi aproximative :cool2: .

I loled IRL

Posted

Lol. 1- Dex chiar nu are donatii for items and shit si 2 compari dexul cu la2crazy(si nu ma lua cu" nici nu ai jucat ") am jucat si am vazut ce poate :comp1:

Posted

Pierzi niste injuraturi cred....si icarus ia 10 % warn ... ca tot veni vorba am c-am putin la warn

SPAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMM :beer: :beer: :beer:

sfoara + sapun + teava in baie + scrisoare emo de la revedere ...... fugi repede :hanged:

Posted

0%. Si as vrea sa ramana asa. :)

Btw dex nu are donatii, poate te refereai la aia care vand iteme? Era un link pe-aici, nu mai stiu precis. Un arcana mace acumen parca era 500 RON. Eu unul nu as da banii. Intr-o luna fac si eu banii aia, si e satisfactie mai mare. Fac in mult mai putin timp daca sunt obsedat. Daca joc 12 ore pe zi fac cam 100kk, deci... 2 sapt.

Posted

@Burne neah :)) .Eram un pic beat aseara astai tot :beer: .

@Lasher Ai dreptate :) .Pe la2crazy sunt mii si mii de donatori :)) ....Dar tot nu pot sa pricep cum rezista dex fara donatii :-? ..Stiu ca dexternet sunt o firma care castiga bani frumosi ...Dar tot nu inteleg cine e asa de binevoitor incat sa dea 500$ pe luna pentru distractia altora :P .

Posted

@Burne neah :)) .Eram un pic beat aseara astai tot :beer: .

@Lasher Ai dreptate :) .Pe la2crazy sunt mii si mii de donatori :)) ....Dar tot nu pot sa pricep cum rezista dex fara donatii :-? ..Stiu ca dexternet sunt o firma care castiga bani frumosi ...Dar tot nu inteleg cine e asa de binevoitor incat sa dea 500$ pe luna pentru distractia altora :P .

Dexu` cred ca e cea mai buna reclama pt firma dexternet :crazy:

Posted

"Statutul in clan de membru EK este un privilegiu si nu un drept"

Inca un clan wannabe? Eu m-am saturat de astia. Ce tot... Nu poti omule sa-ti scoti un nume nou? Sunt o groaza de name generators pe seventh sanctum care sunt menite sa iti dea idei.

Sunt eu asa poet incat sa mi se pare usoara 'botezarea' unui clan?

Posted
trimite-mi pe pm si nu ma lua cu " dex nu are donatii " si alte kkturi de astea ...Zi-mi niste preturi aproximative
lol. Daca jucai be dex te banam instant.