Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

2 luni pt full S? Pai daca as sta sa farmez toata ziua... 6kk x 10 ore 60kk. O saptamana inseamna 300kk fara weekend. In 3 saptamani faci 900kk. Si atentie, sunt doar cu dwarful de 47 in branded. Daca iau un destro si fac mass aoe cu 1 camera mare, una mica si una medie, fac mult mai mult. Dar ideea e sa gasesti un destro care nu vrea sa imparti spoilu.

Si asta e doar din spoil, din aa cumpar gem a si le vand.

Apropo, daca avansez in lvl cu spoilerul, e posibil sa fac mai mult de 6kk pe ora? Stiu de o chestie in beast farm, spoil recipe, dar nu prea cred ca o recipa cade atat de usor.

Posted

Apropo, daca avansez in lvl cu spoilerul, e posibil sa fac mai mult de 6kk pe ora? Stiu de o chestie in beast farm, spoil recipe, dar nu prea cred ca o recipa cade atat de usor.

Da , dar nu singur imo (poti si singur dar mai greu) . In GoE (garden of Eva) , in locul central sunt mobi care dau asofe enria si thones la spoil.

Acum , intrebarea mea , am un cleric human , vreua sa il fac pp , ce arme recomandati?De ce duale ?Fists sunt bune oare?

Posted

Bh 47, il tin atat pentru branded, nu cred ca il mai lvluiesc. Fac cel putin 5-6kk pe ora solo in branded. Datorita tie. :)

Si, cum pastrez eu ce-i mai bun pt sfarsit, aw lvl 55 doom set, un +2 pe body, kris focus +3. Astazi sper sa fac rost de un bo set. Maine enchantez tot ce am, iar luni ma apuc de lvluit. La 65 sper sa fac rost de un bo focus, la 72 mj light , la 78 as cd. Simple as that. Si, ca putini de aici, planuiesc sa fac 80 si 100% sa nu mai stau ca tiganul cu pointerul pe bsoe, sau sa ies afara cu frica ca pierd xp.

Sub de destro.

Posted

joc pe wrath , n-am rabdare la dex XD

joc de 3 saptamani pe wrath si am un crafter de 62 cu bw heavy si yakasha mace (vreau aoba), 150 mil adena + una bucata sps 60 full karmian si homu +2 ...... deocamdata joc pe crafter ^______^ si in paralel cresc un buffer (un pp ca recharger EE am =O )

duc lipsa de activitate :\

am de gand sa fac sub de warlock sau sr pe dwarf... XD

Posted

Hmm cumparat bo ring clean si bo neck +3. 18kk. Mie imi suna bine, dar cred ca am dat putin in plus.

Maine iau restu setului...

are you fucking drunk ? o0 bo ring si neck 18kk ??? vai de plm :-O alea se farmeaza tinere, pai daca te apuci sa faci bo items te faci bogat s ainteleg ? o0

ps : wtf is that laaaaaaaaaaaag ???

Posted

:blink: dexterlude , oricum a progresat mult fata de cand a bagat interlude acel system error , disconecturile dese , acum doar lagu a mai ramas :D

Posted

ce e bun ptr un pp ca arma? duals / first sau dagger?

duale ... if u ask me ... am avut un PP si pana in lvl 58 l-am tinut in duale si UD mobs si a mers bine :) dupa am inceput sa caut party

Posted

are you fucking drunk ? o0 bo ring si neck 18kk ??? vai de plm :-O alea se farmeaza tinere, pai daca te apuci sa faci bo items te faci bogat s ainteleg ? o0

Huh? Stai, cum adica le farmez? Oo

Caut recipa si those mats shit?

Posted

Nu pica in witch , dar da o cautare pe pmfun .Stiu ca aveam vreo 200 parti de ring ..faceam aoe dar nu mai tin minte unde :|

Btw un loc bun unde pot face aoe la lvl 64 ?? in afara de catacombe ...

Posted

Nu pica in witch , dar da o cautare pe pmfun .Stiu ca aveam vreo 200 parti de ring ..faceam aoe dar nu mai tin minte unde :|

Btw un loc bun unde pot face aoe la lvl 64 ?? in afara de catacombe ...

din cate stiu eu, cand eram mica si farmam prin LOA , picau recipele la spoil (Si drop..dar rata mai mica) in prostie...si fiind de B grade cred ca sunt 100% :)

http://lineage.pmfun.com/item/4130/recipe-...-black-ore.html - ring rec

http://lineage.pmfun.com/item/4131/recipe-...-black-ore.html - neck rec

http://lineage.pmfun.com/item/4129/recipe-...-black-ore.html - earr rec ...toate 100 % , iar rata e minuscula ...:)

Posted

Treasure Chest (57) Passive 1/1453

Asta a fost cea mai tare. :))

Dar eu tot mi le cumpar. Rate cam mici la drop, si nu am de gand sa cresc dwarfu intr-un asemenea hal. Si nu e setul atat de scump totusi.

Parca era 30kk tot setul.

Posted

Asta a fost cea mai tare. :))

Dar eu tot mi le cumpar. Rate cam mici la drop, si nu am de gand sa cresc dwarfu intr-un asemenea hal. Si nu e setul atat de scump totusi.

Parca era 30kk tot setul.

15kk :blink:

Posted

E 9kk necklace, 7kk earring, 5kk ring din cate imi aduc aminte. :blink:

Cu noroc mult, am dat peste earring si ring gems/pieces in giran. Recipe la fel. Dupa ce am cumparat ca idiotul 49 de recipe de earring (imi trebuiau 2), am craftat un ring si m-a ajuns rezonabil, intr-adevar. Apoi zic hai sa fac si earrings. Dwarfu nenorocit disparuse. Singurul cu black ore.

Ma rog, cand am vazut ca am nevoie de 130 m.fibers mi-a cam trecut, dar zic hai in cruma sa spoilez, ar trebui sa cada cate 4 deodata. 30 mobi nu e asa greu.

Concuzie: dex e down.

Posted

E 9kk necklace, 7kk earring, 5kk ring din cate imi aduc aminte. :blink:

alea is preturi de phoenix, nu de bo ... :|

cine ti le-a vandut te-a prostit rau de tot.

Posted

Phoenix? Uita-te frate in giran. :blink: Pana la urma am craftat si earrings si m-au ajuns la exact 12 milioane amandoua. Asta inseamna 6kk each la CRAFT, cu tot cu comision 7-8kk la sell.

Tu parca nu jucai pe dex. Poate serverul tau este alta cronica/ alt throne, sau ii lipsesc anumiti mobi, sau nu e cerere mare la mats.

Posted

Phoenix? Uita-te frate in giran. :blink: Pana la urma am craftat si earrings si m-au ajuns la exact 12 milioane amandoua. Asta inseamna 6kk each la CRAFT, cu tot cu comision 7-8kk la sell.

Tu parca nu jucai pe dex. Poate serverul tau este alta cronica/ alt throne, sau ii lipsesc anumiti mobi, sau nu e cerere mare la mats.

da, phoenix :crazy: