xIcarus Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wth are ssq pe dex? Day 1 competition period? Pai saptamana trecuta nu a fost tot comp period? Tin minte sigur ca donam seal stones si nu primeam nimic. Shade? :blink: Quote
Lasher_ro Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 DVC = Devastated Castle. Dar merge si ... caveu. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 DVC = Devastated Castle. Dar merge si ... caveu. in giants cave e dragutz questul ala..pentru recipe :) ...cu golem alea faci ceva banuti ...se vinde cu 3-4 kk unul, cand o sa imi fac subclasa acolo o sa stau :D Ce e cu dawn ? e totul ok ...asta e saptamana in care luam AA si cu Mammon ...asa era la rand, e bine! Am inteles ca exista un program care poate schimba culorile la scris in joc (chiar exista?)... Este considerat cod ? ..avem voie pe dex cu asa ceva ??? .....daca da..as dori si eu unul :D ..sa schimb culoarea la spoil,cand prinde , ca ma dispera Quote
raw^ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 in giants cave e dragutz questul ala..pentru recipe :) ...cu golem alea faci ceva banuti ...se vinde cu 3-4 kk unul, cand o sa imi fac subclasa acolo o sa stau :D Ce e cu dawn ? e totul ok ...asta e saptamana in care luam AA si cu Mammon ...asa era la rand, e bine! Am inteles ca exista un program care poate schimba culorile la scris in joc (chiar exista?)... Este considerat cod ? ..avem voie pe dex cu asa ceva ??? .....daca da..as dori si eu unul :D ..sa schimb culoarea la spoil,cand prinde , ca ma dispera exista dar de fiecare data cand dai update ti se sterge :) Quote
xIcarus Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 in giants cave e dragutz questul ala..pentru recipe :) ...cu golem alea faci ceva banuti ...se vinde cu 3-4 kk unul, cand o sa imi fac subclasa acolo o sa stau :D Ce e cu dawn ? e totul ok ...asta e saptamana in care luam AA si cu Mammon ...asa era la rand, e bine! Am inteles ca exista un program care poate schimba culorile la scris in joc (chiar exista?)... Este considerat cod ? ..avem voie pe dex cu asa ceva ??? .....daca da..as dori si eu unul :D ..sa schimb culoarea la spoil,cand prinde , ca ma dispera Deci jur ca era competition day ONE. Btw, ingelitzo, check pm, ti-am trimis ceva. Quote
raw^ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Btw, ingelitzo, check pm, ti-am trimis ceva. keylogger, the newb need itamz /jk /jk Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 keylogger, the newb need itamz /jk /jk oricum, daca e sa il iau, il iau pe cel al unui prieten, ca ma si invata cum sa "umblu" cu el :) ...stiu si eu de keylogger, ma feresc cat pot... dar inainte vreau sa ma asigur ca e totul ok daca intru cu asa ceva pe dex...nu vreau sa iau ban din prostii :nanana: Seria Final Fantasy are vre'o legatura cu Lineage'ul ? :-? ...am vazut cateva din ele, iar in 7 (cred) apare o pisica exact cum e kai in l2 ...cred ca o sa iau curand toata seria sa o vad :D dar vreau sa stiu daca are vre'o legatura :P Quote
Lasher_ro Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Da,ai voie. Culori custom ai voie pe orice server. Quote
xIcarus Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ma gandeam eu... Kris focus +2 la 60kk vi se pare rezonabil? Eu atat am dat pe el. Devine o raritate kris pe dex. Quote
raw^ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ma gandeam eu... Kris focus +2 la 60kk vi se pare rezonabil? Eu atat am dat pe el. Devine o raritate kris pe dex.da, e bine 10kk sunt 2 ewburi :) Quote
xIcarus Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 M-am ticnit eu sau... 2 ore de farm 16kk? In branded, aoe pe 1 room mediu si unul mic. http://img405.imageshack.us/img405/9167/l22008061013591584yp0.jpghttp://img405.imageshack.us/img405/2281/l22008061014183725bc5.jpg Quote
xIcarus Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Sop 62-72k la buy decent. Insa le vand cu 80k.Cbp e 25-32k la buy, eu il vand cu 38-40k. Ma rog, eu vreau sa le vand repede, de-aia vand ieftin. Ca daca eram al dracu si aveam timp, farmam o saptamana si apoi dadeam sop cu 100k, cbp cu 60k, ca unii retardati.Cum am facut cu gem a, in necunostinta de cauza. Un prost vindea gem s cu 700k, iar eu repede cu gem a 500k. Ce-i drept le-am vandut toate 29 cate aveam... In 3 zile, cu compu noaptea. Lua lumea cate 2-3. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Numai mie mi se putea intampla .. :crybaby::crybaby::crybaby: ...papa AM pentru cateva luni bune de acum inainte .......... si farm la greu de acum in colo (de dupa bac) ... [fail am] :crybaby::crybaby::crybaby::crybaby::crybaby: Quote
raw^ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Numai mie mi se putea intampla .. :crybaby::crybaby::crybaby: ...papa AM pentru cateva luni bune de acum inainte .......... si farm la greu de acum in colo (de dupa bac) ... [fail am] :crybaby::crybaby::crybaby::crybaby::crybaby:dont be sad, eu am luat fail la fiecare craft de pana acum daca nu scrie 100% eu iau fail. :beer: Quote
xIcarus Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Eu cred ca prefer sa il cumpar direct. Dar la drac bow 500kk nu stiu, mi se pare mult. Cat dai pe un db in craft de exemplu si cat dai pe el ca item? Quote
Korekt Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Eu cred ca prefer sa il cumpar direct. Dar la drac bow 500kk nu stiu, mi se pare mult. Cat dai pe un db in craft de exemplu si cat dai pe el ca item?full item e 750-800kkrecipa 220kk, shafturi 4kk,mats nu prea stiu.de craftat nu se merita decat daca faci mai multe deodata si daca spoilezi materialele, quest de recipa, nu sa le cumperi imo :) Quote
xIcarus Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pai da, dar pot vinde materialele, si ajung la pretul aproximativ al itemului, mai pun niste adena si stiu ca il am. 60% success rate nu imi suna bine deloc. Daca strang si da fail? Iau teapa mare.LE: un summoner va rog sa ma summoneze in catacomba? Am uitat sa ma inscriu cu mainu in dawn... Quote
raw^ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pai da, dar pot vinde materialele, si ajung la pretul aproximativ al itemului, mai pun niste adena si stiu ca il am. 60% success rate nu imi suna bine deloc. Daca strang si da fail? Iau teapa mare.LE: un summoner va rog sa ma summoneze in catacomba? Am uitat sa ma inscriu cu mainu in dawn...Eu sunt summoner, dar degeaba te summonez - cum te vad mobi te da afara :P Quote
xIcarus Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ce porcarie... In fine presupun ca voi farma pana luni... Kris focus +3 si nu pot sa-l testez auzi... Quote
Animosity Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Eu sunt summoner, dar degeaba te summonez - cum te vad mobi te da afara :Ppresupun ca nu "functioneste" door follow glitch ? Quote
xIcarus Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Normal ca nu. E dex... Charul ramane asa. Nu te transporta ca pe l2j-uri. Quote