kBm Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Questu de baium e buguit , questu de sin eater e buguit.Ce dracu mai merge ??? Quote
Spydy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Questul de Baium e buguit pe dex ... Am luat q (cel cu panzele...pentru intrat la baium) ..si m-a trimis in Giants cave..ca de obicei, m-am dus la mobii respectivi si am batut o jumatate de ora...si cu party, si fara party, si cu summon , si fara summon...am sters si questuri (am 11acum), si din inventory (no weight) .....Si nu imi da q itemul ... Am dat abort..si m-am mai dus odata... (am dat si rr la pc, si la joc...) tot asa, nici dupa 15 min nu a dat q itemul ( de obicei il da la primul mob, sau al 2 -lea) Pls sa se rezolve cumva :> Exclus. Eu am facut q de baium pe interlude si mi-a mers perfect. Only bad luck i think. Quote
kBm Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Spydy nu stiu cand ai facut tu quest de baium da iti spun sigur ca de cateva zile nu merge nici questu de baium(nu iti da Q item in GC) si nu merge nici sin eater ( Iti zice NPCu mesaju ala : I have no task for u right now).Asa ca nu e asa de exclus Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ah ..sa nu uitam de bugurile de pe harta...in sensul ca peste tot pe harta pe unde mergi te blochezi in tot felul de obstacole nevazute, caracterul o ia inapoi, in lateral ...merge foarte incet in acele locuri ....si sunt MULTE !!!! ...cel mai stresant pt mine e cel din biserica de la goddard..cand intrii in dreapta, pt priest (acolo schimb eu sub)...cred ca ma chinui de 4-5 ori pana nimeresc usa aia ...si pe toata harta e asa... Exclus. Eu am facut q de baium pe interlude si mi-a mers perfect. Only bad luck i think. pe interlude am facut si eu :) ...ca doar pe interlude mi-am facut subclasa, dar de cand cu schimbarile astea la server, ca e picat atat..ce lucreaza ei acolo :D ...s-au cam bugguit multe, mai rau le stramba decat sa le indrepte ... :crybaby: Quote
Shade Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 mai rau le stramba decat sa le indrepte intr-adevar, am dat stramb din bagheta fermecata in timp ce urlam wingardium leviosa. Nu vrei sa-ti dau tie codul de la server si sa te pun sa repari? Dup-aia pot sa stau si eu sa ma plang toata ziua.Sigh... generatia asta noua.Ah ..sa nu uitam de bugurile de pe harta...in sensul ca peste tot pe harta pe unde mergi te blochezi in tot felul de obstacole nevazutePoate daca-ti aratam c2 unde chiar te blocai (i.e. te OPREAI IN LOC si abia puteai sa iesi) in loc sa ocolesti zona printr-un sistem de pathfinding la care au lucrat destui oameni, nu mai ziceai nimic...Questu de baium e buguit , questu de sin eater e buguit.Ce dracu mai merge ???Ai dreptate alea erau singurele lucruri din joc care mergeau, acum nu mai merge ABSOLUT NIMIC, vai de noi, ce ne facem. Eu unul cred ca ma arunc de pe bloc. Voi? Quote
Burne Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 intr-adevar, am dat stramb din bagheta fermecata in timp ce urlam wingardium leviosa. Nu vrei sa-ti dau tie codul de la server si sa te pun sa repari? Dup-aia pot sa stau si eu sa ma plang toata ziua.Sigh... generatia asta noua.Poate daca-ti aratam c2 unde chiar te blocai (i.e. te OPREAI IN LOC si abia puteai sa iesi) in loc sa ocolesti zona printr-un sistem de pathfinding la care au lucrat destui oameni, nu mai ziceai nimic...Ai dreptate alea erau singurele lucruri din joc care mergeau, acum nu mai merge ABSOLUT NIMIC, vai de noi, ce ne facem. Eu unul cred ca ma arunc de pe bloc. Voi?nu stiu dupa ce iti bati capu cu ei, pe forum dex as tine sectiunea de report bug si restu care fac figuri i-as bana direct fara explicatii si justificari ... pe langa faptul ca lucreaza o armata de oameni sa se poata juca orice lamer gratis mai fac si figuri. Quote
andix3x Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ai dreptate alea erau singurele lucruri din joc care mergeau, acum nu mai merge ABSOLUT NIMIC, vai de noi, ce ne facem. Eu unul cred ca ma arunc de pe bloc. Voi?Eu cred ca fac ce am facut si ieri ...imy iau o bere , imy deschid l2 si tv si ma uit la meci in timp ce astia fac siege :) . Si asa tot am reusit sa frapsuiesc ceva ...dar am ratat faza cand a dat cehia gol :( .Mi se pare mie sau ceva playeri de pe dex s-au dus pe viitorul paradise ?? Quote
Lasher_ro Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Daca se " duce " cineva acolo de acum, face o greseala mare. Mai e destul timp pana la open beta, si , ca orice beta, o sa fie de kko la inceput. Quote
xIcarus Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mi se pare mie sau ceva playeri de pe dex s-au dus pe viitorul paradise ??Prezent. Sunt curios ce-o sa iasa. E primul meu server de l2, in care am facut cele mai mari noobisme, nu vreau sa-l pierd asa usor. :DPentru cei care ati jucat aduceti-va aminte de gludio west gate. :) Quote
andix3x Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Icarus ai jucat pe dragon network??gludio west gate era ceva normal pe serverul ala :) Quote
jimmy89 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Eu unul cred ca ma arunc de pe bloc. Voi? Sau EMO Style... taie vena Quote
xIcarus Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Icarus ai jucat pe dragon network??gludio west gate era ceva normal pe serverul ala :)Da, am jucat pe dn 50x. Dar foarte putin. M-am plictisit incredibil de rapid si m-am dus pe extreme cu un amic. Vai ce noob eram. Sps in c4 si luam bataie de la orice th pentru ca fugeam de ei ca idiotul. In gludio west gate stateam eu cu amicii mei pe l2p. Ne adunam si faceam prostii. De cate ori nu faceam eu pk din cauza drain cubicului (sk). Ce vremuri. :) Cum fugeam in cruma sa de-karmuiesc cu morvenDS. Voi ati jucat careva pe paradise? Quote
raw^ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 raw .. ce gear ai nebunule ? Nu cred ca vrei sa afli. :( Poate daca mai statea in viata rip un pic aveam si eu ceva... Quote
andix3x Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Raw`ule prin ce clan mai dai acum ?btw ce sa intamplat cu rip ? :-? Quote
raw^ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Raw`ule prin ce clan mai dai acum ?btw ce sa intamplat cu rip ? :-?secret. :P Quote
xIcarus Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Screw reroll. Si-asa nu vreau sa ma caute lumea. Wtb kris. Btw: am o disputa mare cu astia de pe pmfun. Voi folositi zerk in pvp (in special dagger vs mage)? Mie mi se pare o porcarie din moment ce un dagger nu are nevoie de patk, si sacrifica 16% mdef pentru doar 8 speed. Voi ce ziceti? Quote
o_duda Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 dagger vs nuker in nici un caz. scade m def-ul serios.tbh, eu folosesc zerk doar in anumite situatii de pve / rb. Quote
raw^ Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Screw reroll. Si-asa nu vreau sa ma caute lumea. Wtb kris. Btw: am o disputa mare cu astia de pe pmfun. Voi folositi zerk in pvp (in special dagger vs mage)? Mie mi se pare o porcarie din moment ce un dagger nu are nevoie de patk, si sacrifica 16% mdef pentru doar 8 speed. Voi ce ziceti? nici eu nu folosec, song of wind + powi compeseaza oricum p.atk-ul pe dagger nu e de follos Quote
xIcarus Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Deci am un motiv intemeiat sa ii injur. Cica cum sa nu folosesti zerk vs mage? 8 speed wooow. De parca iti salveaza pielea daca iei slow.Eu tot in pve il folosesc. Poate in anumite conditii in last man standing, dar atat. Quote
Aenon Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 prin ce zona e buna ptr cineva de level 58/59 ?^______^ Quote
xIcarus Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Eu iti recomand catacomba. Acolo lvluiesc de la 20 si fac foarte mult aa, iar xp-ul nu e rau. Singura chestie este ca nu sunt treasure chests. Daca erau si de-alea, era ultimate place. Cel putin pt mine. Quote
andix3x Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 @icarus cutitar cu zerk la pvp impotriva unui nuker ?? Cat de noobi pot sa fie unii ...Totusi Daca s-ar referi la pvp unde cutitarul sa fie 78 + si sa aiba bluff atunci as pune zerk , dar daca nu am bluff nici nu ma gandesc ! @Nyuu witch /vos /devotion ! Quote
raw^ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 TheOthers incepe sa fie un clan puternic, 1st RIP now Illegals :blink: damn rusky on ventrilo bleah Quote
Aenon Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Vos=> valley of saints o.Odar Gc si DVC? O_Osry for my n00bism XD Quote