raw^ Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Si eu stiam ca e aprox 30kk, dar odata cu il am impresia ca s-a scumpit. Si nu gasesc nicaieri kris. Probabil din cauza scaderii populatiei dex. sunt niste preturi nebune acum pe dex, kriss +sa la inceput de interlude era 30kk acum ... 40-50kk :blink: Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Pana la urma am reusit sa desenez :D ... si aniversata a fost foarte bucuroasa :wub: :wub: ...si mi-a placut si mie cum a iesit :) http://img219.imageshack.us/my.php?image=shot00032al8.jpg^^ Quote
Guest Xspeed Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Pana la urma am reusit sa desenez :D ... si aniversata a fost foarte bucuroasa :wub: :wub: ...si mi-a placut si mie cum a iesit :) http://img219.imageshack.us/my.php?image=shot00032al8.jpg^^f tareda c aniversati? Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 f tareda c aniversati?a fost ziua lu lori :D ..sotia cl'ului :nanana: Quote
Aenon Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 http://img227.imageshack.us/my.php?image=shot00053aa8.jpg=O i wanna grow that huge ^_______^" Quote
Burne Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 a fost ziua lu lori :D ..sotia cl'ului :nanana: lingusitoare ce esti btw gg pt 78 pe WK Quote
xIcarus Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 sunt niste preturi nebune acum pe dex, kriss +sa la inceput de interlude era 30kk acum ... 40-50kk :blink:Wtf? 30kk? Pai daca stiam imi luam kris in loc de doom set de la inceput. Pana la urma am sa strang mats si craftez, nu gasesc absolut niciun kris. Btw, demon dagger de ce d-zeu e asa scump? Am vazut 150kk fara SA. Pana la urma am reusit sa desenez :D ... si aniversata a fost foarte bucuroasa :wub: :wub: ...si mi-a placut si mie cum a iesit :) http://img219.imageshack.us/my.php?image=shot00032al8.jpg^^Frumos. :)Cred ca fac reroll, chiar daca pe same class. Urasc numele asta. Quote
Spydy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Btw, demon dagger de ce d-zeu e asa scump? Am vazut 150kk fara SA. Frumos. :)Pentru ca e server de romani ?!?!?! Quote
andix3x Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Pentru ca e server de romani ?!?!?! Si eu care credeam ca sunt singurul " romanian server hater " de pe linkmania @icarus Demon dagger daca reusesti sa il faci + 5 e mai bun ca SS :) .Si are si SA uri faine .Oricum tipu` ala avea nevoie de bani cred . Pe la2 ala e 60kk..ieir am gasit un demon dagger cu crit dmg la 69 kk :) .Apropo de ce scade populatia la Dex ?? A plecat vreun clan de top ? Quote
raw^ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Si eu care credeam ca sunt singurul " romanian server hater " de pe linkmania @icarus Demon dagger daca reusesti sa il faci + 5 e mai bun ca SS :) .Si are si SA uri faine .Oricum tipu` ala avea nevoie de bani cred . Pe la2 ala e 60kk..ieir am gasit un demon dagger cu crit dmg la 69 kk :) .Apropo de ce scade populatia la Dex ?? A plecat vreun clan de top ? Unde scade? :blink: S-a scada! sa fie iar 4k ppl sa fie preturi normale! :comp1: Quote
kBm Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 -Demon Dagger+5+CD = 191 P attack/[soul Crystal Enhancement] Increases P. Atk. to 160 during a critical attack.-Soul Separator+3+CD = 211 P attack/[soul Crystal Enhancement] Increases P. Atk. to 200 during a critical attack PS:si sa nu uitam faptul ca SSA>SSBIntradevar ai dreptate :o Quote
xIcarus Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Asta daca vrei sa dai 300kk pe el. @icarus Demon dagger daca reusesti sa il faci + 5 e mai bun ca SS :) .Si are si SA uri faine .Oricum tipu` ala avea nevoie de bani cred . Pe la2 ala e 60kk..ieir am gasit un demon dagger cu crit dmg la 69 kk :) .Apropo de ce scade populatia la Dex ?? A plecat vreun clan de top ?Singurul SA fain e crit dmg. Crit poison si bleed sunt niste porcarii in pvp. Wtb kris. Clean daca vreti sa platesc full, daca aveti focus, faceti discount. :D Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Langa Schuttgart, unde sunt porcii ...e considerata low lvl area ? :-? ...am luat pk pe low lvl da la unu lvl mare....pot trimite print la gm , iar ala poate lua ban pt ce'a facut ???? Quote
kBm Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Might Mortal e bun doar ptr TH ptr ca are DEX din nastere inferior PW-ului si AW-ului.So critical dmg for the win Quote
xIcarus Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Nu e de-aia. Nu se stie daca din interlude dex mai influienteaza blow land rate. Din cate am auzit, nu prea mai e valabil. Este intr-adevar bun pt th, pentru ca nu primeste nici mortal strike si nici focus death. Primeste doar critical blow care dureaza 10 sec.Haideti fratilor, nimeni nu are un kris prin warehouse? :blink: E pe cale de disparitie sa fiu albastru. Cred ca pana la urma farmez si imi iau direct dd. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Chiar acum are unu in aden (scipio) shop cu kris Focus = 80 kk :) Quote
xIcarus Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 80kk. :blink:Un kris clean nu ar trebui sa fie mai mult de 40kk. Hai 45kk sa zicem. Un SA costa 35kk? Cristalul e in lux wtf. Cristal de 9.Pai pana si in c4, cand trebuia sa ne crestem cristalele, era mai ieftin. Quote
andix3x Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 80kk ? Ala ii 39kk pe la2crazy cu tot cu SA is 50kk ...si aici trebuie sa cresti cristalele @Ingelitza Nu din cate imy amintesc Quote
xIcarus Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Shit happen, reroll time. Nu se mai face name change si nici class de-learn.Probabil va intrebati ce m-a apucat. Ei bine nu suport sa am alt nume pe serverul pe care imi voi petrece veacul mult timp de acum incolo. Wts doom set si ds focus.Vreau sa intru direct in a-grade, iar pentru asta mai am nevoie de timp, asa ca vad si eu cum e sa cresti cu top equip de la inceput. Quote
InGeLiTzA*LeA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Questul de Baium e buguit pe dex ... Am luat q (cel cu panzele...pentru intrat la baium) ..si m-a trimis in Giants cave..ca de obicei, m-am dus la mobii respectivi si am batut o jumatate de ora...si cu party, si fara party, si cu summon , si fara summon...am sters si questuri (am 11acum), si din inventory (no weight) .....Si nu imi da q itemul ... Am dat abort..si m-am mai dus odata... (am dat si rr la pc, si la joc...) tot asa, nici dupa 15 min nu a dat q itemul ( de obicei il da la primul mob, sau al 2 -lea) Pls sa se rezolve cumva :> Quote
CryNow Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Questul de Baium e buguit pe dex ... Am luat q (cel cu panzele...pentru intrat la baium) ..si m-a trimis in Giants cave..ca de obicei, m-am dus la mobii respectivi si am batut o jumatate de ora...si cu party, si fara party, si cu summon , si fara summon...am sters si questuri (am 11acum), si din inventory (no weight) .....Si nu imi da q itemul ... Am dat abort..si m-am mai dus odata... (am dat si rr la pc, si la joc...) tot asa, nici dupa 15 min nu a dat q itemul ( de obicei il da la primul mob, sau al 2 -lea) Pls sa se rezolve cumva :> u iz it a big maniac :blink: icarus un kris+focus e undeva la 50-53kk raw .. ce gear ai nebunule ? iversone ai facut dwarfa hero ? sau te-ai lasat de dex Quote
xIcarus Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Hai crynow tata, inca putin si scapi de bac. :) Quote
CryNow Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Hai crynow tata, inca putin si scapi de bac. :)sau nu :-s .... Quote